- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Matmazell9896e200
-
Tipinimi seviyorsunuz yoksa karakterimi? Karakterde sevilecek bi taraf goremedimde...Merhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
Kivanc Tatlutugmu?Cagatay Ulusoymu? Tipini tarif etseydi bari catlarim ben.kizlar opucuk atacak kadar yakisiklimi bu adam?
Bide boyle konu acib da ortadan kayb olanlar yokmu?
Cok yakisikli kocana git dememizi bekliyordu herhalde. Hayal kirikligina ugradi.Bide boyle konu acib da ortadan kayb olanlar yokmu?
Ya nasil desem olaylardan önce eski sevgilisini araya sokmaya çalıştı esiminEşiniz burnunuzu kırıyor ama sizi ayırmaya akrabası uğraşıyorsa alın o akrabanın elini ayağını öpün!
Bu arada bence çağatay ulusoya benziyor olabilir esmer demiş cunkuBide boyle konu acib da ortadan kayb olanlar yokmu?
Canınıza kastınız mı var??
Ne yapmam lazim annem istemiyo zaten barismami barışırsan gebertse hakkıdır dediŞaka mı yapıyorsunuz?annenize de maşallah boşver sevme diyor hamile yeni evli kızının başına gelen ciddi bir durumda
bu gururunuzun ağır basmış hali mi ?Hayir ama seviyorum ama gururum ağır basiyoniye arayıp sormuyo kayinvaldemgil arayip duran insanlardı aramıyorlar
Oyle demeyin ciddiyim gönlüme söz geçiremiyorum hergun stalk yapıyorumKusura bakma..sana akil veremicem,cünkü burnunu kiran andam icin,hatta hamileyken döven adam icin hala "seviyorum" diyende akil oldugunu zannetmiyorum. Acil psikologa görünün.
Gerçek yüzünü yeni göstermeye basladiŞaka mı bu konu ?
Bu adamdan hangi amaçla çocuk yaptınız ?
Ya morelim sıfır bide fake fake ne bekliyorunuz pardon derdim var sizlere anlatıyorum kafam dağılır diye yazmayın ozaman.offf bıktık fake konulardan. ayrıl coco.
Zaten 9 aydır evliymissiniz hemen göstermiş işte . O bebek niyeGerçek yüzünü yeni göstermeye basladi
Çok daha yakışıklı iftar açtık kusura bakmayinBu arada bence çağatay ulusoya benziyor olabilir esmer demiş cunku
Gerçekten cok seviyorduk ama değişti hamile kalır kalmaz hemdeZaten 9 aydır evliymissiniz hemen göstermiş işte . O bebek niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?