Eşım ve işi

kizilmavi42

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
48
1
16
Konya
Herkese merhaba.ben yeni üyeyim kızlar benimde sorumun eşimin işi,biz 8senelik evliyiz.eşimle birbirimizi çok seviyoruz çok ta mutluyuz.ama eşimin işi nedeniyle birbirimize vakit ayıramıyoruz.son 3 yıldır maddi sorulardan dolayı esim sabah 9 akşam 11 çalışmak zorunda.bende bu durumdan çok rahatSiyim.bi pazar tatilimiz bile yok.6 yaşında kızım ikiz oğluslarim var 1,5 yaşındalar.beni çok yoruyorlaR.bazen çok bunaldıgim zamanlar oluyor.ne yapmam gerek.okuyan herkese çok teşekkürler

Zor bir durum ama beterin beteri var benim eşimde iş için şehir dışına bir gidiyor aylarca görmediğim oluyor. geçtiğimiz 10 ay içinde toplasan 1 ay görebildim eşimi. Hatta şuanda 10 marttan beri yine yok ne zaman geleceğide belli değil Benimde 2 yaşında bir kızım var ne denli zorlandığını tahmin edebiliyorum canım. Allah kolaylık versin....

çok haklısınız ama biraz daha sabretmeninizi öneriyorum. çünkü keyfiyen vakit ayırmıyor değil. çalışmasa çalışmıyor deriz,az çalışsa tembel deriz.vs..... maddi zorluklar yüzünden diyorsunuz biraz daha sabır...

Evet öyle tabi ama bazen öyle bunaliyorm ki çocuklar ev işi derken isteR istemez esim yansitiyorm.

canım allah yardımcımız olsun
.senin işin daha zor ama bizde haklı olarak özlüyoruz yorumun için çok teşekkür

Evet öyle tabi ama bazen öyle bunaliyorm ki çocuklar ev işi derken isteR istemez esim yansitiyorm.

eşinizinde bu durumdan çok memnun olduğunu zannetmiyorum. o da ailesiyle vakit geçirmek, en azından bir gün şöyle ayaklarını uzatıp rahat rahat tv seyretmek ister :) ama herşey imkanlar doğrultusunda oluyor. rabbim yardımcınız olsun zor ve can sıkıcı bi durum

Hiç memnun değil.ama yapacak bişey yok rızkımizi temin etmek zorundayim diyor haklı olarak.yorumların için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…