Esim ve kayın validem

Asla söylemem bunu bana diyen kişinin art niyetli olduğunu asla dusunmuyorum sadece uyariydi bence hem laf taşımayı seven biri değilim herkes ne hali varsa görsun

Kayınvalideniz genç yaşta dul kalmış. Kim bilir içten içe ne acılar çekti. Yalnızım oğlundan ayrılamam deyip yanınıza yerleşmemiş evinize düzeninize karışmamış şimdiye kadar. Oğluyla arasına girmeyin bence annesini ararsa arasında.

Kv niz esinizi doldurusa getiriyor mu bilemem ama sizi insanlar kolay doldurusa getirebiliyor.
Akrabalarin soylemiyle daha dikkat kesilip, esimin onceligi annesi demissiniz.
Bazen gelinleri artniyetli buluyorum.
Siz annenize ekmek biraksaniz. Kapidan birakip doner misiniz yoksa biraz soluklanip hal hatir sorup ki bekar bir anneden bahsediyoruz oturmaz misiniz?

Cocuk icinde bekleyin bence zaten evlilik cok yeni 2 aylik, bir baskasiyla ayni evde yasamanin kolay olmadigi bir donem.
Es olarak birbirinize alisin sonra anne-baba olursunuz. Olurda esinizle ben senin onceligin degilim seklinde bir konusma yapacaksaniz kotu gelin olmamak icin annen benden once geliyor demeyin.

Annesiyle bir sorununuz yoksa, eşinizin de size karşı tavırlarında bir değişiklik yoksa, eşinizin annesiyle görüşmesine kısıtlama getirmeye kalkışırsanız üzülürsünüz bunu söyleyeyim. Çoğu insan kayınvalidesiyle anlaşamıyor, o yüzden kendi başlarına gelen şeyleri size söylüyor olabilirler. Bazı insanlar vardır, kendisi sıkıntılıdır, başkaları da sıkıntı yaşasın ister aynı konudan. Kendini yalnız hissetmemek için. İnsanların niyetlerini iyi ayırt etmeniz lazım. Sizde böyle bir durum yoksa bunu kendi kendinize mesele haline getirirseniz haksız olan siz olursunuz. Durduk yerde adamın annesiyle görüşmesine niye karışıyorsunuz yani?

Ha baktınız böyle bir durum oldu ilerleyen zamanlarda, eşiniz annesinin laflarıyla konuşmaya başladı size, o zaman önleminizi alırsınız. Şu an saçma bunu yapmanız.

Çünkü o biricik annesi.Dogurmus,buyutmus.Canindan,kanindan bir parça.Esin hayırlı bir evlat.Seni de seviyor.Onun bunun lafiyla dolduruşa gelip kadının sadece kötü taraflarını görme.Bir de şöyle düşün;esin annesinin huyunu bildiği için onu ilgisiz bırakmamaya çalışıyordur.Sık sık arayıp,aksamlari ugruyordur.Seninle de ilgileniyor.Dugun zamanı bu ulkede tartismayan,sorun yaşamayan çok az.Kalbini ferah tut.Kocani boşuna kıskanma.Cocuk için bekle henüz çok erken.

Yaşlar kaç acaba.İnsan kendini idrak etmeden evlenmemeli.Hayat kocadan kaynanadan ibaret mi ya.Daha 60 günlük gelinin düşündüğü şeylere bak.60 günlük gelin bunca milleti nerde görüyor da millet geline akıl verme gereği duyuyor.Yahu adamın anası ANNESİ ANNESİ
Kadının sana bir zararı var mı.Olmuş mu.Herhalde dün görüp bugün bir günde evlenmedin.Azçok fikir sahibi olmuşsundur.Yok annesini aradı önceliği ben değilim.Senin annenle kocan arasında bir sıralamamı yapıyorsun sen.Bba ölmüş bi annesi var.Kaç dakika konuştuğuna kadar çetele tutuyorsun.Başka şeylere yoğunlaş bu hayatta.2 aylık evlilik çocuk için erken.
Bir de dip not.Kim kimi dolduruyor.Dolmasın efendim.Kocam dolar m ı diye hayat mı geçer

Bunun adı siz ne kadar demeseniz de ya kıskançlık ya hasetlik!!
Etraftan sizene niye öncelik olarak değerlendiriyorsunuz
Madem kv 'niz iyi ve sizi rahatsız etmiyor ve eşide yok üstelik, sizin eşinizi desteklemeniz lazım ANNEMİN bir ihtiyacı varmı diye !
Adam size aşık aşık bakarken bu etraftan duyduğunuz konuşma safsataları yüzünden farkında olmadan siz dolduruşa geliyorsunuz ve eşiniz size Allah korusun kötü kötü bakmasını sağlayacaksınız.Bunu bir yarışa çevirmeyin lütfen....

Henüz yeni evlisiniz oda alışacaktır bu duruma:) bence söylenenenlere irtibar etme. millet birini uzaktan yargılamaya bayilir. hic ummadigin gibi de cikabilir. sen saygili ol mesafeni koru kocanda seni seviyorsa zaten nasi doldurusa gelir ki? esinin tarafindan söyleyenlerde ayri tuhaf kadinin arkasindan...kuyruk acilarimi var nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…