- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Asla söylemem bunu bana diyen kişinin art niyetli olduğunu asla dusunmuyorum sadece uyariydi bence hem laf taşımayı seven biri değilim herkes ne hali varsa görsunKusura bakmayında siz başkalarının aklıylamı yaşıyorsunuz.Akrabanın akrabaya yaptıgını, akrep akrepe yapmazmış.O kötü niyetli insanlardan uzaklaşın, amaçları yuvanızı yıkmak, insan olan bunu yapmaz.Kv. hiç zararı yok, böyle konularla eşinizi kendinizden sogutmayın.Eşinizede söyleyin ki dostunu düşmanını bilsin.Annesi yalnız, hayırlı evlat arar sorar, kalbinizi bozmayın.
Günaydın kızlar daha iki aylık evliyim lakin surekli gerek eşimin akrabaları gerekse kendi tarafımdan insanlar kv dem den uzak durmam gerektiğini söylediler özellikle esin tarafından mesala eşini kaynanamla çok yalnız bırakma doldurur diyorlar ama eşim hergun annesine ekmek bırakıyor şahsi fikrim en az yarım saat orda duruyor durmasi benim için problem değil ama dolduruşa geliyor mu nasıl anlarim bana karşı tavrı normal yani sert değil öper aşık aşık bakar halimi hatırını sorar ama gel gelelim eşimin hala önceliğinin ben olduğumu dusunmuyorum molalarinda genellikle önceliği annesini aramak baba da uç beş dakka kaldıysa konusuruz önce beni aradiysa da ise basliycam deyip kapatıyor akşam teline baktığımda benden sonra annesini aramış ve daha fazla konuşuyorlar önceliği hala ben değilim bu yüzden de çocuk istemiyorum çocuk istediğini söylüyor Onu kırmadan bahane buluyorum ama hala diretirse çocuk diye bunları yüzüne söylemeliyim o zaman da kv istemeyen kötü gelin olucam benim annesi ile bi sorunum yok yani şimdilik ama neden önceliği ben değilim napmam lazım kiskanmiyorum ama üzülüyorum bu arada annesi bekar eşimin babası yıllar önce vefat etmiş annesine kötü diyemem zaten evime de pek gelmiyor ama ben korkuyorum eşini dolduruyor olabilir mi neden esin önce beni değil de annesini arıyor???
"ANA KUZUSU" değilse, gelmezÇok şükür o zaman vallahi annesini biliyor beni de biliyor yaşı da küçük değil gelmez inşallah
Çünkü o biricik annesi.Dogurmus,buyutmus.Canindan,kanindan bir parça.Esin hayırlı bir evlat.Seni de seviyor.Onun bunun lafiyla dolduruşa gelip kadının sadece kötü taraflarını görme.Bir de şöyle düşün;esin annesinin huyunu bildiği için onu ilgisiz bırakmamaya çalışıyordur.Sık sık arayıp,aksamlari ugruyordur.Seninle de ilgileniyor.Dugun zamanı bu ulkede tartismayan,sorun yaşamayan çok az.Kalbini ferah tut.Kocani boşuna kıskanma.Cocuk için bekle henüz çok erken.Günaydın kızlar daha iki aylık evliyim lakin surekli gerek eşimin akrabaları gerekse kendi tarafımdan insanlar kv dem den uzak durmam gerektiğini söylediler özellikle esin tarafından mesala eşini kaynanamla çok yalnız bırakma doldurur diyorlar ama eşim hergun annesine ekmek bırakıyor şahsi fikrim en az yarım saat orda duruyor durmasi benim için problem değil ama dolduruşa geliyor mu nasıl anlarim bana karşı tavrı normal yani sert değil öper aşık aşık bakar halimi hatırını sorar ama gel gelelim eşimin hala önceliğinin ben olduğumu dusunmuyorum molalarinda genellikle önceliği annesini aramak baba da uç beş dakka kaldıysa konusuruz önce beni aradiysa da ise basliycam deyip kapatıyor akşam teline baktığımda benden sonra annesini aramış ve daha fazla konuşuyorlar önceliği hala ben değilim bu yüzden de çocuk istemiyorum çocuk istediğini söylüyor Onu kırmadan bahane buluyorum ama hala diretirse çocuk diye bunları yüzüne söylemeliyim o zaman da kv istemeyen kötü gelin olucam benim annesi ile bi sorunum yok yani şimdilik ama neden önceliği ben değilim napmam lazım kiskanmiyorum ama üzülüyorum bu arada annesi bekar eşimin babası yıllar önce vefat etmiş annesine kötü diyemem zaten evime de pek gelmiyor ama ben korkuyorum eşini dolduruyor olabilir mi neden esin önce beni değil de annesini arıyor???
Yaşlar kaç acaba.İnsan kendini idrak etmeden evlenmemeli.Hayat kocadan kaynanadan ibaret mi ya.Daha 60 günlük gelinin düşündüğü şeylere bak.60 günlük gelin bunca milleti nerde görüyor da millet geline akıl verme gereği duyuyor.Yahu adamın anası ANNESİ ANNESİGünaydın kızlar daha iki aylık evliyim lakin surekli gerek eşimin akrabaları gerekse kendi tarafımdan insanlar kv dem den uzak durmam gerektiğini söylediler özellikle esin tarafından mesala eşini kaynanamla çok yalnız bırakma doldurur diyorlar ama eşim hergun annesine ekmek bırakıyor şahsi fikrim en az yarım saat orda duruyor durmasi benim için problem değil ama dolduruşa geliyor mu nasıl anlarim bana karşı tavrı normal yani sert değil öper aşık aşık bakar halimi hatırını sorar ama gel gelelim eşimin hala önceliğinin ben olduğumu dusunmuyorum molalarinda genellikle önceliği annesini aramak baba da uç beş dakka kaldıysa konusuruz önce beni aradiysa da ise basliycam deyip kapatıyor akşam teline baktığımda benden sonra annesini aramış ve daha fazla konuşuyorlar önceliği hala ben değilim bu yüzden de çocuk istemiyorum çocuk istediğini söylüyor Onu kırmadan bahane buluyorum ama hala diretirse çocuk diye bunları yüzüne söylemeliyim o zaman da kv istemeyen kötü gelin olucam benim annesi ile bi sorunum yok yani şimdilik ama neden önceliği ben değilim napmam lazım kiskanmiyorum ama üzülüyorum bu arada annesi bekar eşimin babası yıllar önce vefat etmiş annesine kötü diyemem zaten evime de pek gelmiyor ama ben korkuyorum eşini dolduruyor olabilir mi neden esin önce beni değil de annesini arıyor???
Günaydın kızlar daha iki aylık evliyim lakin surekli gerek eşimin akrabaları gerekse kendi tarafımdan insanlar kv dem den uzak durmam gerektiğini söylediler özellikle esin tarafından mesala eşini kaynanamla çok yalnız bırakma doldurur diyorlar ama eşim hergun annesine ekmek bırakıyor şahsi fikrim en az yarım saat orda duruyor durmasi benim için problem değil ama dolduruşa geliyor mu nasıl anlarim bana karşı tavrı normal yani sert değil öper aşık aşık bakar halimi hatırını sorar ama gel gelelim eşimin hala önceliğinin ben olduğumu dusunmuyorum molalarinda genellikle önceliği annesini aramak baba da uç beş dakka kaldıysa konusuruz önce beni aradiysa da ise basliycam deyip kapatıyor akşam teline baktığımda benden sonra annesini aramış ve daha fazla konuşuyorlar önceliği hala ben değilim bu yüzden de çocuk istemiyorum çocuk istediğini söylüyor Onu kırmadan bahane buluyorum ama hala diretirse çocuk diye bunları yüzüne söylemeliyim o zaman da kv istemeyen kötü gelin olucam benim annesi ile bi sorunum yok yani şimdilik ama neden önceliği ben değilim napmam lazım kiskanmiyorum ama üzülüyorum bu arada annesi bekar eşimin babası yıllar önce vefat etmiş annesine kötü diyemem zaten evime de pek gelmiyor ama ben korkuyorum eşini dolduruyor olabilir mi neden esin önce beni değil de annesini arıyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?