Esim ve kayın validem

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
Günaydın kızlar daha iki aylık evliyim lakin surekli gerek eşimin akrabaları gerekse kendi tarafımdan insanlar kv dem den uzak durmam gerektiğini söylediler özellikle esin tarafından mesala eşini kaynanamla çok yalnız bırakma doldurur diyorlar ama eşim hergun annesine ekmek bırakıyor şahsi fikrim en az yarım saat orda duruyor durmasi benim için problem değil ama dolduruşa geliyor mu nasıl anlarim bana karşı tavrı normal yani sert değil öper aşık aşık bakar halimi hatırını sorar ama gel gelelim eşimin hala önceliğinin ben olduğumu dusunmuyorum molalarinda genellikle önceliği annesini aramak baba da uç beş dakka kaldıysa konusuruz önce beni aradiysa da ise basliycam deyip kapatıyor akşam teline baktığımda benden sonra annesini aramış ve daha fazla konuşuyorlar önceliği hala ben değilim bu yüzden de çocuk istemiyorum çocuk istediğini söylüyor Onu kırmadan bahane buluyorum ama hala diretirse çocuk diye bunları yüzüne söylemeliyim o zaman da kv istemeyen kötü gelin olucam benim annesi ile bi sorunum yok yani şimdilik ama neden önceliği ben değilim napmam lazım kiskanmiyorum ama üzülüyorum bu arada annesi bekar eşimin babası yıllar önce vefat etmiş annesine kötü diyemem zaten evime de pek gelmiyor ama ben korkuyorum eşini dolduruyor olabilir mi neden esin önce beni değil de annesini arıyor???

Canım ANNEsi o ve nasıl desem hakkı çok her soylenene bakma.. ama kv ile mesafeli ol bence çocuğa gelince daha çok erken biraz evliliğin tadını çıkar bende 4 aylık evliyim.. esinle bi problemin yok anlaşılan.. doldurma konusuna gelince benim kv eşimi dolduruyor ama esim umursamaz annesini bilir yani.. Sen her zaman yanında olamazsın elbette başbaşa kalacak konuşacak sonucta annesi
. Şunu unutma sen eşinden çıkarsın ama annesi çıkmaz ondan.. boşver esinle iyi ol sev sevil..

Daha 2 aylik evlisin hele bi dur ne cocugu yaaa.
Ey kurban oldugum Allahim.

Valla suan bi kotu bisey yok durduk yere telasa kapilma hem yenisiniz hemde kotuluk gormemisin kv den. Esinin tavirlari degisirse anlarsin zaten.
Iste ozaman ayvayi ye.

Eşin değil ama sen dolduruşa gelmişsin. Ortada bişey yok kadını kötü yapmışsın bile. Bu kafayla gidersen zor..
Burda yazmadığım şeyler var cnm o kadar da masum değil yok ceyizim yokmuş bi omur başıma kakarmis düğün günü unutmadim yaptığını eşimi arayıp baş baş bagirdigini ama kalbimi karartmamak için dile getirmedim iyi gibi duruyor ama çok fena biliyorum korkum da o yüzden

Daha 2 aylik evlisin hele bi dur ne cocugu yaaa.
Ey kurban oldugum Allahim.

Valla suan bi kotu bisey yok durduk yere telasa kapilma hem yenisiniz hemde kotuluk gormemisin kv den. Esinin tavirlari degisirse anlarsin zaten.
Iste ozaman ayvayi ye.
Yuzüme direk demiyor cnm kötü birseyi oğluna dedi bi kaç kez telefonda ben de baş baş bağırdım evde korkum da ondan yüzüme çok iyi arkamdan da laf söz ediyorsa bilemem

Ozaman aciklayici seyler yaz cnm neler yapiyo sana kv neler diyor, ogluna ne diyor?
Zaten hangi kv gelinin arkasindan konusmaz? Bazi kv lerin dotu yemez yuzune soylemeye ya, ama duyura duyura yaparlar, bilirim.

Valla bilmem esinle konus bakalim saka yoluyla oohh valla annenle benden daha cok konusuyon isteyken de. Ana ogul dedikodumumu yapiyonuz de felan ac konuyu bakalim tepkileri gorelim esinden.

Amma doldurmuşlar seni. Olmayan şeyleri olmuş gibi hayal etmeye ve buradan onay istemeye gelmişsin.
Yahu boş ver milleti sen eşine onun hareketlerine davranışlarına bak.
Tövbe yarabbim. Herkes bir gün kaynana olacak. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.

Bunu iyi dedin cnm dur bakalım deyim ne diyecek kesin şey der aşkım kadın yalnız işte ne konusucaz havadan sudan nasıl oldun diye aramış laf da demez ha eşim ağzı sıkı dır

Ah cnm ah ben hala kötü demiyorum demem de zaten hele eşime hiç demem annesi sonuçta ama evham benimki ya eşimin tarafından kaynanani evinden uzak tut falan dediler doldurur kocami dediler bende evham yaptım

Ortada fol yok yumurta yok. sen kimin dolduruşuna geldin? kadın yalnızmış, oğlu arayabilir ekmek de götürebilir.
Azıcık sakin ol :)

Senin esin de mi fırıncı benim ki de fırıncı her akşam gelmeden önce annesine ekmek bırakıp öyle gelir
Eşim ilk önce annesini ariyor diyorsun bundan normal bişey var mı acaba bende sabahları ilk uyanınca annemi ararım eşimden cok annemi ararım uzun uzun konuşurum ne var ki bunda büyütmeyin bu sorun bile değil

Fırıncı malesef evet ama ben ailemi karşıma aldım evlenmek için istiyorum ki onun önceliği de ben olayim

Öyle diyenler Kendileri sorun yaşamışlar kvle belli. Asıl dolduruşa sen gelmişsin ama olmaz ki. Onları yalnız bırakmasan görüştürtmesen de doldurur dolduracak olan.

Ben kvme kv bile diyemiyorum şu an sırf anlaşılaın diye böyle yazıyorum anneme tapıyorum mesela. Bana sorsan ben başka akıl verecektim. O çevrendeki insanlarla ilgili bişey. Çok takılma böyle şeylere. Kafanı kurcalayıp huzurunu bozarsın.

Annesiyle konuşsun. Ona takılma sen? Bak sana karşı tavırları da normal diyorsun, o zaman henüz "doldurma" aşamalarına gelmemişler, erkek her türlü belli eder kendini dolduruşa gelse :)

Sevindim adına çünkü çoğu kişi kızı gibi gormuyor gelinleri bakalım er yada geç cikar ortaya herşey inşallah sadece safsatadir

Kusura bakmayında siz başkalarının aklıylamı yaşıyorsunuz.Akrabanın akrabaya yaptıgını, akrep akrepe yapmazmış.O kötü niyetli insanlardan uzaklaşın, amaçları yuvanızı yıkmak, insan olan bunu yapmaz.Kv. hiç zararı yok, böyle konularla eşinizi kendinizden sogutmayın.Eşinizede söyleyin ki dostunu düşmanını bilsin.Annesi yalnız, hayırlı evlat arar sorar, kalbinizi bozmayın.

Annesiyle konuşsun. Ona takılma sen? Bak sana karşı tavırları da normal diyorsun, o zaman henüz "doldurma" aşamalarına gelmemişler, erkek her türlü belli eder kendini dolduruşa gelse :)
Çok şükür o zaman vallahi annesini biliyor beni de biliyor yaşı da küçük değil gelmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…