- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Burda yazmadığım şeyler var cnm o kadar da masum değil yok ceyizim yokmuş bi omur başıma kakarmis düğün günü unutmadim yaptığını eşimi arayıp baş baş bagirdigini ama kalbimi karartmamak için dile getirmedim iyi gibi duruyor ama çok fena biliyorum korkum da o yüzdenEşin değil ama sen dolduruşa gelmişsin. Ortada bişey yok kadını kötü yapmışsın bile. Bu kafayla gidersen zor..
Yuzüme direk demiyor cnm kötü birseyi oğluna dedi bi kaç kez telefonda ben de baş baş bağırdım evde korkum da ondan yüzüme çok iyi arkamdan da laf söz ediyorsa bilememDaha 2 aylik evlisin hele bi dur ne cocugu yaaa.
Ey kurban oldugum Allahim.
Valla suan bi kotu bisey yok durduk yere telasa kapilma hem yenisiniz hemde kotuluk gormemisin kv den. Esinin tavirlari degisirse anlarsin zaten.
Iste ozaman ayvayi ye.
Bunu iyi dedin cnm dur bakalım deyim ne diyecek kesin şey der aşkım kadın yalnız işte ne konusucaz havadan sudan nasıl oldun diye aramış laf da demez ha eşim ağzı sıkı dırOzaman aciklayici seyler yaz cnm neler yapiyo sana kv neler diyor, ogluna ne diyor?
Zaten hangi kv gelinin arkasindan konusmaz?Bazi kv lerin dotu yemez yuzune soylemeye ya, ama duyura duyura yaparlar, bilirim.
Valla bilmem esinle konus bakalim saka yoluyla oohh valla annenle benden daha cok konusuyon isteyken de. Ana ogul dedikodumumu yapiyonuz de felan ac konuyu bakalim tepkileri gorelim esinden.
Ah cnm ah ben hala kötü demiyorum demem de zaten hele eşime hiç demem annesi sonuçta ama evham benimki ya eşimin tarafından kaynanani evinden uzak tut falan dediler doldurur kocami dediler bende evham yaptımAmma doldurmuşlar seni. Olmayan şeyleri olmuş gibi hayal etmeye ve buradan onay istemeye gelmişsin.
Yahu boş ver milleti sen eşine onun hareketlerine davranışlarına bak.
Tövbe yarabbim. Herkes bir gün kaynana olacak. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.
Galiba öyle olduBence akrabalar seni kaynana karşı doldurmuşlar
Fırıncı malesef evet ama ben ailemi karşıma aldım evlenmek için istiyorum ki onun önceliği de ben olayimSenin esin de mi fırıncı benim ki de fırıncı her akşam gelmeden önce annesine ekmek bırakıp öyle gelir
Eşim ilk önce annesini ariyor diyorsun bundan normal bişey var mı acaba bende sabahları ilk uyanınca annemi ararım eşimden cok annemi ararım uzun uzun konuşurum ne var ki bunda büyütmeyin bu sorun bile değil
Sevindim adına çünkü çoğu kişi kızı gibi gormuyor gelinleri bakalım er yada geç cikar ortaya herşey inşallah sadece safsatadirÖyle diyenler Kendileri sorun yaşamışlar kvle belli. Asıl dolduruşa sen gelmişsin ama olmaz ki. Onları yalnız bırakmasan görüştürtmesen de doldurur dolduracak olan.
Ben kvme kv bile diyemiyorum şu an sırf anlaşılaın diye böyle yazıyorum anneme tapıyorum mesela. Bana sorsan ben başka akıl verecektim. O çevrendeki insanlarla ilgili bişey. Çok takılma böyle şeylere. Kafanı kurcalayıp huzurunu bozarsın.
Çok şükür o zaman vallahi annesini biliyor beni de biliyor yaşı da küçük değil gelmez inşallahAnnesiyle konuşsun. Ona takılma sen? Bak sana karşı tavırları da normal diyorsun, o zaman henüz "doldurma" aşamalarına gelmemişler, erkek her türlü belli eder kendini dolduruşa gelse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?