- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Aynen kardeşim cok tehlikeli bi adam tipi aslinda o adamin kendine guveni yokKörmüymüş evlenirken,seni öyle görmüş beğenmiş.adam sanırım kompleksli,senide aşağı çekmeye çalışıyor
Konu sahibinin üstelik de hamile olan bir kadının tam olarak göğsüne şu an su serptiniz.. Tebrikler..Hayret bunca yükü sen tasiya
Ben bi seri katıl görmüştüm amerikada adam 3 kadınla evlendi 3de öldürdü hepsinede aynı şeyleri yaşattı yok burnun çirkin göğsün çirkin çekiciliğin gitti vs hâlbuki kadınlar birbirinden güzeldi adam ruh hastası baktı kadınlar dinlemiyor baskı yapıyor en sonundada öldürüyordu bu gerçekten yaşanmış olay adam kendi çirkindi aslında olan o kadınlara oldu
Bellimi olur hersey yapılıyor maalesefÜf sacma sapan yerlere baglamayın
Kızın sessizliginin büyüyle ne alakası var belliki yapısı bu
Haklısın canım ama ne bileyim aklıma geldi işte konu sahibi anlatınca Allah korusun konu sahibinide tüm kadınları da aminKonu sahibinin üstelik de hamile olan bir kadının tam olarak göğsüne şu an su serptiniz.. Tebrikler..
Aynen kardeş bilirim bu tipleri bitane de benim basimda var gerçi yılanın başını küçükten ezdim ben,şimdi yapamıyor.kompleskli bir adamla evliyim,bende açıkçası eli yüzü düzgün sosyal bir insanım.adamin zoruna gidiyodum.Allahtan özgüveni olan biriyim beni aşağı cekmeye çalışmasına fırsat vermedim.simdi kuzu oldu.bunlara fırsat vermemek lazimAynen kardeşim cok tehlikeli bi adam tipi aslinda o adamin kendine guveni yok
Ben gercekten cirkinlestim hamilelikte. Kilo aldim yuzum sisti ayaklarim kocaman oldu. Ama bunlari duymak istemez hicbir hamile.Aynen kardeş bilirim bu tipleri bitane de benim basimda var gerçi yılanın başını küçükten ezdim ben,şimdi yapamıyor.kompleskli bir adamla evliyim,bende açıkçası eli yüzü düzgün sosyal bir insanım.adamin zoruna gidiyodum.Allahtan özgüveni olan biriyim beni aşağı cekmeye çalışmasına fırsat vermedim.simdi kuzu oldu.bunlara fırsat vermemek lazim
Yapılıyo tabide bu arkadasta hiç sanmıyorumBellimi olur hersey yapılıyor maalesef
Yani sen çözmüşsün işin sırrını kutlarim özelikle söylenmesi zaten çok manidar degilmi sen hamilesin artık güzelde değilsin oh be dermiş gibiAynen kardeş bilirim bu tipleri bitane de benim basimda var gerçi yılanın başını küçükten ezdim ben,şimdi yapamıyor.kompleskli bir adamla evliyim,bende açıkçası eli yüzü düzgün sosyal bir insanım.adamin zoruna gidiyodum.Allahtan özgüveni olan biriyim beni aşağı cekmeye çalışmasına fırsat vermedim.simdi kuzu oldu.bunlara fırsat vermemek lazim
Konu sahibinin üstelik de hamile olan bir kadının tam olarak göğsüne şu an su serptiniz.. Tebrikler..
Ya hu güzel kardeşim hamilelikte bazı insanlar kilo alır yüzü burnu şişer.ama hamile kadına sen cirkinlestin demek katmerli insafsizliktir.ben 30 kilo aldım yarım ada gibiydim boyumda uzun devasa bişey oldum.dogumdan 10 gün sonra çoğu gitti.ha gitmese ne yazar canımdan can çıkmış haddini bilecek herkesBen gercekten cirkinlestim hamilelikte. Kilo aldim yuzum sisti ayaklarim kocaman oldu. Ama bunlari duymak istemez hicbir hamile.
Ezik işte canm.esini asagilayarak egosunu tatmin ediyor.halbuki vicdanlı bi adam yaparmiYani sen çözmüşsün işin sırrını kutlarim özelikle söylenmesi zaten çok manidar degilmi sen hamilesin artık güzelde değilsin oh be dermiş gibi
Utanma duygusu yok demekki bunu söyleyen yaf bu kadın sana baba diyecek evlat dünya ya getiriyor ötesi varmı gelde doğur böyle adamaYa hu güzel kardeşim hamilelikte bazı insanlar kilo alır yüzü burnu şişer.ama hamile kadına sen cirkinlestin demek katmerli insafsizliktir.ben 30 kilo aldım yarım ada gibiydim boyumda uzun devasa bişey oldum.dogumdan 10 gün sonra çoğu gitti.ha gitmese ne yazar canımdan can çıkmış haddini bilecek herkes
Ayırmak istiyor adam kapıdan dışarı atmış ya böyle yada böyle diye yani durum vahim ...Evinizi ayıracaksınız
Canim gerçekten cok ezdirmissin kendini... böyle giderse zaten cocuguna kayinvalde bakacagi icin sahiplenip elinden alir çocuğu... bence dogum yapmadan git annenlere.. bu adam ve annesi guzel bi dersi hakediyor... lutfen ezdirme kendini hakkini savun... he buarada bidahada anneni temizlik,yemek,cocuk bakmak vs.. isler için cagirma lutfen... nankor insana ne yaparsan yap nankördür.. geldigi zamn bacak bacak ustune oturup kahvesini yudumlasin.. kaynanan daha sinir olur..Ben arkasindan konustugunu soylemedim aileme ancak sorun yasadigimi soyledim ki zaten ne zaman bana gelseler onlar da diken ustunde oturuyorlar. Ailem esinle konus eger kabul etmezse gel çocuğunu ve seni dusunmeyen biriyle olmaz dediler. Ben cocugu düşünüyorum gozunu dunyaya acacak ve babasiz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?