- 13 Ocak 2017
- 7
- 82
- 3
- 31
Eee benim kv dem de bir çöp vermedi. Ne olmuş ki bunda. Aksine ben bir kibrit tanesi bile versin istemem. 1000
Bnm annem yok İşte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee benim kv dem de bir çöp vermedi. Ne olmuş ki bunda. Aksine ben bir kibrit tanesi bile versin istemem. 1000
Bnm annem yok İşte
Enteresansınız gerçekten.. bi şey almakla mı değer görmüş oluyosunuz? Önemli olan saygı görmek adam yerine konmak..Olay kaynanam ben evlendim evleneli ne bayramlarda nede başka bir gün bana bir çorap bile almış değildir oysa ben kendime ne alırsam kizinada aynısını alıyordum anneler gününde falan hediyesiz bırakmam ucuz şeylerde almam zmnla bu durum bende üzüntü kırgınlık ve öfke oluşturdu evlenince bana yastık yorgan yaptiracakti yastık yaptirmadi yorgani da başkasının verdiğini verdi bana bikere bile olsun bir çöp yapmadı da almadi da kaynanamda Teyzem oluyor bu arada bnm de ikinci evliliğim oğlunun ilk evliliği neyse akşam üstü konuşmaya gittim anlattım ben sizden değer görmek istiyorum bana birşey yapmadın teyze elin yorganini verdin dedim bağırdı hakaret etti
Olay kaynanam ben evlendim evleneli ne bayramlarda nede başka bir gün bana bir çorap bile almış değildir oysa ben kendime ne alırsam kizinada aynısını alıyordum anneler gününde falan hediyesiz bırakmam ucuz şeylerde almam zmnla bu durum bende üzüntü kırgınlık ve öfke oluşturdu evlenince bana yastık yorgan yaptiracakti yastık yaptirmadi yorgani da başkasının verdiğini verdi bana bikere bile olsun bir çöp yapmadı da almadi da kaynanamda Teyzem oluyor bu arada bnm de ikinci evliliğim oğlunun ilk evliliği neyse akşam üstü konuşmaya gittim anlattım ben sizden değer görmek istiyorum bana birşey yapmadın teyze elin yorganini verdin dedim bağırdı hakaret etti
kız oraya gelinceye kadar insan anne yarisinin ogluyla evlenir mi?teyze ana yarısıdır, öz anneniz sayılır insan annesine yorgan vermedi diye küser mi?
bi de bilmemkaç yıllık teyzenize kaynanam demişsiniz, teyzenizle 1/4 oranında aynı genleri taşıyorsunuz, yarın organ yetmezliğiniz olsa büyük olasılıkla onunki uyacak, oğluyla evlendiniz diye kadını hemen yabancılaştırmayın :)
kız oraya gelinceye kadar insan anne yarisinin ogluyla evlenir mi?