eşim ve kaynanam

Ben üçünüzü de haksız buldum. Siz kayınvalidenizle bu kadar içli dışlı olduğunuz ve psikolojik rahatsızlık konusunda yanlış anlayabileceği sözler söylediğiniz için haksızsınız. Kayınvalideniz de sizin bu kadar hassas ve üzgün olduğunuz bir konuda ters konuştuğu için haksız. Eşiniz de tabii ki size şiddet uyguladığı için haksız. Bu muhabbetler unutulur gider ama şiddet meselesinin üstünü kapatmayın, orada çizgiyi çekin. Eşinize annesine söylediğiniz söz için üzgün olduğunuzu ama bir daha şiddet uygularsa affetmeyeceğinizi açıkça anlatın.

Bir de psikolojik rahatsızlıktan kastınız ne? Kızkardeşlerde de varsa birbirinden etkilenme değildir, kalıtsaldır. Eşinizi de iyi gözlemleyin eğer durum kalıtsalsa.

yani kardesler hepsi benim psikolojim bozuk benimde benimde diyolar yani olabilir .birbirinize destek olun konusun edin birbirinizden gorupte etkilenmeyin gibisinden di konusmam

Benim KV de de ablaları da obsesif temizlik hastası seninle aynı durumdayım konularimi okursan anlarsın. bence ilk başta konuyu genellemissin hata olmuş önce eşine annesinin hasta olduğunu kabul ettirseydin benim eşim bunu kabul ediyor en azından benim sana tavsiye fırsat bul ayrı eve çıkın alt ust çok büyük sıkıntı huzur kalmaz.eşine de bence yeri gelince resti çek ben artık canima tak etti evi terkettim akşamına gelip eşim beni aldı ozur diledi artık üstüme gelmiyor barış diyor arada ama en azından usteleyemiyor karışma istemiyorum olaylar daha da buyur diyorum bence mesafe köy ve seyrek gorus hasta insan psikolojik rahatsizlar sık gorustukce seni de rahatsız eder mahvolursun.ailene de konuyu anlat bildiklerini belli etmesinler ama bilsinler.Yeri geldiğinde gereken refleksi verirler esinde seni sahipsiz sanmasin ne demek itip kakmak ben olsam parcalardim o adamı geçen gün eşime yemek hazırladım işten geldi saat akşam 11 de annesinden geldi evde AC onu bekledim geldi gelicek geldi sonunda bana annesini savunmaya başladı o özenle hazirladigim masayı savurdum firlattim sınır krizi geçirip sonra korktu beni sakinleştirmeye çalıştı.Yeri gelince atarini yap ayarını ver bence tabi kotu olma ama herşeye de boyun büküp oturma bunun sonu en ufak lafta dayak yiyip oturmaktir.KV doldurup dovdurur de seni ilerde kendini savunmayı unutma gerçekten şuan kizkardesime yapılmış gibi sinirlendim :))

cok sagol arkadasim .esim kabullendi annesini ama gel gorki bizim ikimizin tartismasindada yani genellemede ben sucluyum
boyle nolcak bilmiyorum ondan korkmuyorum
cocugum var cok etkileniyo ayrilmayi cok dusundum ama hep cocugum geldi aklima ve pisman olmaktan korktum .cok yalnizim esim hic arkamda degil .bide sewerek cok isteyerek ewlendik

him ben yanlis anlaidm pismanlki deyince aklima ozur geldidee
Allah yardimcin olsun
yok canim o asla ozur dilemez .inanirmisin esimi tam 6yildir taniyorim sozlu nisanli ewlilik fasli yani .birkere bana seni seviyorum demedi elimi tutmadi .bakimli biriyim eski konularimi okuyun tam 30kg verdim dogumdan sonra yano hos biriyimdir .ona bunu sordugumda ben icten sewiyorum diyo .erkek adam eli tutmazmis

ki sewerek ewlendik cok istedik birbirimizi

vay hödük vayyy
hangi kitapta yaziyormus o
adam bastan beri aynuymis keske gozunu açsaydin be canim

Hicbir kayinvalide bu sozleri kaldirmaz. Gercek olsa bile. Esinin tutumu yanlis tabi. O hataya ben de birkackez dusmustum. Şaka yollu bile soylesen surat hemen asilir. Oyuzden asla bu tarz muhabbetlere girmem. Aksine hep pohpohlarim. Cunku yaşlilar cocuk gibidirler en ufak seye alinirlar biraz suyuna gitmek lazim.

cok seyler yasadim be canim suyuna gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…