- 27 Ekim 2015
- 94
- 55
- 3
- Konu Sahibi prensesbarbi
-
bide sadecr bana çemkiriyo yani laflar hrp bana baskasi agzinin payini bi guzel veriyo
hee aynen oyle arkadasim .eltimin kocasi karisina laf ettirmezSanirim esin arkanda durmadigi icin sana kolayca laf söylüyordur
yani kardesler hepsi benim psikolojim bozuk benimde benimde diyolar yani olabilir .birbirinize destek olun konusun edin birbirinizden gorupte etkilenmeyin gibisinden di konusmamBen üçünüzü de haksız buldum. Siz kayınvalidenizle bu kadar içli dışlı olduğunuz ve psikolojik rahatsızlık konusunda yanlış anlayabileceği sözler söylediğiniz için haksızsınız. Kayınvalideniz de sizin bu kadar hassas ve üzgün olduğunuz bir konuda ters konuştuğu için haksız. Eşiniz de tabii ki size şiddet uyguladığı için haksız. Bu muhabbetler unutulur gider ama şiddet meselesinin üstünü kapatmayın, orada çizgiyi çekin. Eşinize annesine söylediğiniz söz için üzgün olduğunuzu ama bir daha şiddet uygularsa affetmeyeceğinizi açıkça anlatın.
Bir de psikolojik rahatsızlıktan kastınız ne? Kızkardeşlerde de varsa birbirinden etkilenme değildir, kalıtsaldır. Eşinizi de iyi gözlemleyin eğer durum kalıtsalsa.
Benim KV de de ablaları da obsesif temizlik hastası seninle aynı durumdayım konularimi okursan anlarsın. bence ilk başta konuyu genellemissin hata olmuş önce eşine annesinin hasta olduğunu kabul ettirseydin benim eşim bunu kabul ediyor en azından benim sana tavsiye fırsat bul ayrı eve çıkın alt ust çok büyük sıkıntı huzur kalmaz.eşine de bence yeri gelince resti çek ben artık canima tak etti evi terkettim akşamına gelip eşim beni aldı ozur diledi artık üstüme gelmiyor barış diyor arada ama en azından usteleyemiyor karışma istemiyorum olaylar daha da buyur diyorum bence mesafe köy ve seyrek gorus hasta insan psikolojik rahatsizlar sık gorustukce seni de rahatsız eder mahvolursun.ailene de konuyu anlat bildiklerini belli etmesinler ama bilsinler.Yeri geldiğinde gereken refleksi verirler esinde seni sahipsiz sanmasin ne demek itip kakmak ben olsam parcalardim o adamı geçen gün eşime yemek hazırladım işten geldi saat akşam 11 de annesinden geldi evde AC onu bekledim geldi gelicek geldi sonunda bana annesini savunmaya başladı o özenle hazirladigim masayı savurdum firlattim sınır krizi geçirip sonra korktu beni sakinleştirmeye çalıştı.Yeri gelince atarini yap ayarını ver bence tabi kotu olma ama herşeye de boyun büküp oturma bunun sonu en ufak lafta dayak yiyip oturmaktir.KV doldurup dovdurur de seni ilerde kendini savunmayı unutma gerçekten şuan kizkardesime yapılmış gibi sinirlendim :))herkese mrb arkadaslar .benimde bi derdim var .eger bana yardimci olursaniz fikir verirseniz cok sevinirim
. 3.5yilik evliyim .su an bunlari aglayarak yaziyorum .kaynanamla altli ustlu oturuyoruz.kaynanamin ben kendimi bildim bileli psikolojisi bozuk .bugun sohbet ederken anne seninde kardeslerininde psikolojisi bozuk yani oyle hep diyosunuz acaba birbirinizden gorupte etkileniyisunuz yani birbirinize ornek oluyosunuz bu sizi etkiluyo dedim .bana aradan yarim saat gectikten sonra seninde ailende kanser hastaligi var o zaman sende kanser olcaksin dedi .ya anne ne alakasi var .seni en cok bu ailede ben dusunuyorim neden boyle diyosun dedim .esim eve geldi yuzum asik .noldu dedi yok bisi dedim .anlat dedi usteledi .bende anlattim .ben simdi ne diyim bi yanda sen diger yanda annem dedi.yemek falan yediktem sonra konu gene acildi bagirdi bana annemle duzgun konus o senin arkadasinmi?sen onun sulalesine deli dersen oda sana oyle der .o benim annem .saygili olcaksin .konusmalarina dikkat etceksin dedi itti kolumu ve boynumu kizartti .napcami bilmiyorum kafam cok karisik cok mutsuzum esim hicbirzaman yanimda olmadi .ben haksizda hatali da olsam ben hep sucluyum .nolur bana bisiler soylesin .tesekkur ederim
cok sagol arkadasim .esim kabullendi annesini ama gel gorki bizim ikimizin tartismasindada yani genellemede ben sucluyumBenim KV de de ablaları da obsesif temizlik hastası seninle aynı durumdayım konularimi okursan anlarsın. bence ilk başta konuyu genellemissin hata olmuş önce eşine annesinin hasta olduğunu kabul ettirseydin benim eşim bunu kabul ediyor en azından benim sana tavsiye fırsat bul ayrı eve çıkın alt ust çok büyük sıkıntı huzur kalmaz.eşine de bence yeri gelince resti çek ben artık canima tak etti evi terkettim akşamına gelip eşim beni aldı ozur diledi artık üstüme gelmiyor barış diyor arada ama en azından usteleyemiyor karışma istemiyorum olaylar daha da buyur diyorum bence mesafe köy ve seyrek gorus hasta insan psikolojik rahatsizlar sık gorustukce seni de rahatsız eder mahvolursun.ailene de konuyu anlat bildiklerini belli etmesinler ama bilsinler.Yeri geldiğinde gereken refleksi verirler esinde seni sahipsiz sanmasin ne demek itip kakmak ben olsam parcalardim o adamı geçen gün eşime yemek hazırladım işten geldi saat akşam 11 de annesinden geldi evde AC onu bekledim geldi gelicek geldi sonunda bana annesini savunmaya başladı o özenle hazirladigim masayı savurdum firlattim sınır krizi geçirip sonra korktu beni sakinleştirmeye çalıştı.Yeri gelince atarini yap ayarını ver bence tabi kotu olma ama herşeye de boyun büküp oturma bunun sonu en ufak lafta dayak yiyip oturmaktir.KV doldurup dovdurur de seni ilerde kendini savunmayı unutma gerçekten şuan kizkardesime yapılmış gibi sinirlendim :))
Canim Allah yardimcin olsun.hee aynen oyle arkadasim .eltimin kocasi karisina laf ettirmez
az once ozur diledi dedin yane ozur dilemesi saydiriyo msj da bana su an
yemin ederim ben benlikten ciktim .hasta etti beniaz once ozur diledi dedin ya
az once ozur diledi demedim msj atiyo pisman oldu yaptiklarindan dedimaz once ozur diledi dedin ya
tsk ederim biz bi aile olmadik olamadik .hala senin annen baban benim annem babam benim ailem senin ailen laflari donup duruyoCanim Allah yardimcin olsun.
him ben yanlis anlaidm pismanlki deyince aklima ozur geldideeaz once ozur diledi demedim msj atiyo pisman oldu yaptiklarindan dedim
yok canim o asla ozur dilemez .inanirmisin esimi tam 6yildir taniyorim sozlu nisanli ewlilik fasli yani .birkere bana seni seviyorum demedi elimi tutmadi .bakimli biriyim eski konularimi okuyun tam 30kg verdim dogumdan sonra yano hos biriyimdir .ona bunu sordugumda ben icten sewiyorum diyo .erkek adam eli tutmazmishim ben yanlis anlaidm pismanlki deyince aklima ozur geldidee
Allah yardimcin olsun
ki sewerek ewlendik cok istedik birbirimiziyok canim o asla ozur dilemez .inanirmisin esimi tam 6yildir taniyorim sozlu nisanli ewlilik fasli yani .birkere bana seni seviyorum demedi elimi tutmadi .bakimli biriyim eski konularimi okuyun tam 30kg verdim dogumdan sonra yano hos biriyimdir .ona bunu sordugumda ben icten sewiyorum diyo .erkek adam eli tutmazmis
vay hödük vayyyyok canim o asla ozur dilemez .inanirmisin esimi tam 6yildir taniyorim sozlu nisanli ewlilik fasli yani .birkere bana seni seviyorum demedi elimi tutmadi .bakimli biriyim eski konularimi okuyun tam 30kg verdim dogumdan sonra yano hos biriyimdir .ona bunu sordugumda ben icten sewiyorum diyo .erkek adam eli tutmazmis
:)Kadının yüzüne küt diye hepiniz delisiniz demişsin ahahahahah
cok seyler yasadim be canim suyuna gidiyomHicbir kayinvalide bu sozleri kaldirmaz. Gercek olsa bile. Esinin tutumu yanlis tabi. O hataya ben de birkackez dusmustum. Şaka yollu bile soylesen surat hemen asilir. Oyuzden asla bu tarz muhabbetlere girmem. Aksine hep pohpohlarim. Cunku yaşlilar cocuk gibidirler en ufak seye alinirlar biraz suyuna gitmek lazim.
acamadim ailem dedi olmaz onunla ama sewdim dedim gozum kördu goremedimvay hödük vayyy
hangi kitapta yaziyormus o
adam bastan beri aynuymis keske gozunu açsaydin be canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?