- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensesbarbi
-
cikmayincada niye gelmiyosun diyo kayinpederMesafeli ol. .
İnip cıkma sürekli ..
İşin zor. .
Eşin şiddet. .
o cekiyo canim iki dk sonra pisman oluyo herseydenAma bence eşinin üzülmesi lazım yani bence ona da biraz mesafe koy da hatasını anlasın sert davranmış sana ya da tam tersi yap iyi davran vicdan azabı çeksin
Kamuda işinizi eşiniz için mi bıraktınız?nasi tasincaz maasiyla anca geciniyoruz .cok cok guzel bi isim vardi kamuda hatta .onun yuzunden ayrildim ise girsem cocugum cok ufak
normal olmayisim bana birisi bi adim gelse on adim gitmem iyilik konusunda asla kinim yoktur o yuzden hep kaybeden taraf oldumBence burada anlattıklarınıza göre normal olmayan sizsiniz.
Kayınvalide ile gereksiz samimiyet kurmanın, garip muhabbetlere girmenin, kendi oğlundan\eşinden daha yakın olmanın, artı ruh sağlığı hakkında tespit yapmanın hoş bir şeyler olmadığını herkes bilir.
Siz de bile bile yanlış hareketlerde bulunmuşsunuz. Bence hiç normal değilsiniz.
cikmayincada niye gelmiyosun diyo kayinpeder
Ne yapmak istiyosun o zaman aklında ne var yani onu söyle ona göre fikrimi söyliyim bendeo cekiyo canim iki dk sonra pisman oluyo herseyden
aynen oyle kiskaniyomus calistirmadi.ama simdiki aklim olsa varya neler yaparim nelerKamuda işinizi eşiniz için mi bıraktınız?
Gerçekten normal değilsiniz, çok şaşkınım...
burnundan fitil fitil getirmek istiyorumNe yapmak istiyosun o zaman aklında ne var yani onu söyle ona göre fikrimi söyliyim bende
Eşinin mi kayınvalidenin mi ?burnundan fitil fitil getirmek istiyorum
esime tabikiEşinin mi kayınvalidenin mi ?
Bi de demişsin ya bana bir adım gelene on adım diye sende kendimi gördüm ama bu davranışlar bize çok şey kaybettirir aklında bulunsun bundan sonra mesafe koy kv arana şimdi söyle bakalım kime çektiricez bunu
Memurdunuz ve işinizi ,
eşin yüzünden mi bıraktın.[/QUOT
kamuda ozeldeydim cok tanidigim cevrrm vardi .hala herkrsi tanirim yani simdi gitsem is icin yarin kamuda ise baslarim 8yillik gecmisim var
Kuzum özür dile onunda yaptıgi yanlış zaten. Ama özür dilemeden mesafe koyarsan küs gibi olursunuz ve evde gerginlik devam eder. Kanser de Allah vergisi ne yapalım kaderde bu hastalık varsa yapacak bişey yok.nasi ozur dileyim cok canimi yakti benim .en hassas konumdan yaraladi asla dilemem ama mesafeli olcagim kesin
yok be canim duygu somurusu falan yapmam ben mesafe koycagim kesin amaDuygu sömürüsü yap gözyaşı en iyi yöntem ve erkeklerin dayanamadığı tek nokta. Eşinin yanında da kv pek muhabbete girme sorduğu soruya falan cevap ver ama yotum yapma falan biraz eşine de kv mesafe koy eşin anlayacaktır zaten.
ewet haklisin canim simdi esim msj atti sanki hicbisi olmamis yarin mezarliga gidelimmi diyo allahim yarabbim iki dk sonra pisman oluyo ben napcam yaKuzum özür dile onunda yaptıgi yanlış zaten. Ama özür dilemeden mesafe koyarsan küs gibi olursunuz ve evde gerginlik devam eder. Kanser de Allah vergisi ne yapalım kaderde bu hastalık varsa yapacak bişey yok.
Ya duygu sömürüsü yap dediğim ya annen bana bunu yaptı falan değil sen iyi davrancaksın ama mutsuz görünüceksin eşin anlar zaten bu bi de mesafe seni biraz özlesin çözülür sonrayok be canim duygu somurusu falan yapmam ben mesafe koycagim kesin ama
Kesinlikle katılıyorumKayınvalideyle Konuşurken 10 düşünüp 1 konuşacaksın. Herkes için geçerli bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?