eşim ve kaynanam

Bence burada anlattıklarınıza göre normal olmayan sizsiniz.
Kayınvalide ile gereksiz samimiyet kurmanın, garip muhabbetlere girmenin, kendi oğlundan\eşinden daha yakın olmanın, artı ruh sağlığı hakkında tespit yapmanın hoş bir şeyler olmadığını herkes bilir.
Siz de bile bile yanlış hareketlerde bulunmuşsunuz. Bence hiç normal değilsiniz.

Sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin.. Psikolojin bozuk denilmez karsindaki kisi sevdigin adamin annesi.. Ben seni haksiz buldum kaynananla olan olayda. Bence saygili ol sevmesen de. İnan kaybetmezsin.

Esinee gelince o hatali. Vurup dokmesi gerekmiyor. İnsan gibi soylese anlardin. O da kirilmis bidaha dediklerine dikat et dese daha iyi olurdu..

Kiz zaten üzgün niye daha laf sokup üstüne gidiyorsunuzki Bos bulunup söylemis bir kere, sonrada pisman olmustur zaten, üzerinede birde esi Hirpalamis

Kaynanaya psikolojiniz bozuk de, ustune kocana da marifetmis gibi yaptigini anlat... Valla cesaret mi hadsizlik mi cozemedim.

Çok ağır bu yaptığınız,
Hiçbiri düşünememiş size gelinine mi kalmış bunları söylemek

Ya eminim kötü niyetli söylememişsindir ama bencede mesafeli ol çok yakın davranınca işte böyle altından bişey çıkarmaya başlıyorlar mesafeli davran biraz üzülme düzelir

Kendini kayınvalidenin yerine koy. Empati yap. Bende hasta olsam, bana da biri bunu dese belki daha sert bir tepki verebilirim. Sonuçta zaten psikolojisi bozuk diyorsun. Bence kayınvalidenden özür dile ve herkesin dediği gibi samimiyeti azalt. O konuşsa birşey anlatsa dahi evet hayır ve tebessüm dışında tepkisiz ve mesafeli ol. Gerekmedikçe aynı evde dahi dursan konuşma.

nasi ozur dileyim cok canimi yakti benim .en hassas konumdan yaraladi asla dilemem ama mesafeli olcagim kesin

Mesafeli ol. .
İnip cıkma sürekli ..
İşin zor. .
Eşin şiddet. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…