- 13 Nisan 2007
- 33.650
- 102.535
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi prensesbarbi
-
herkese mrb arkadaslar .benimde bi derdim var .eger bana yardimci olursaniz fikir verirseniz cok sevinirim
. 3.5yilik evliyim .su an bunlari aglayarak yaziyorum .kaynanamla altli ustlu oturuyoruz.kaynanamin ben kendimi bildim bileli psikolojisi bozuk .bugun sohbet ederken anne seninde kardeslerininde psikolojisi bozuk yani oyle hep diyosunuz acaba birbirinizden gorupte etkileniyisunuz yani birbirinize ornek oluyosunuz bu sizi etkiluyo dedim .bana aradan yarim saat gectikten sonra seninde ailende kanser hastaligi var o zaman sende kanser olcaksin dedi .ya anne ne alakasi var .seni en cok bu ailede ben dusunuyorim neden boyle diyosun dedim .esim eve geldi yuzum asik .noldu dedi yok bisi dedim .anlat dedi usteledi .bende anlattim .ben simdi ne diyim bi yanda sen diger yanda annem dedi.yemek falan yediktem sonra konu gene acildi bagirdi bana annemle duzgun konus o senin arkadasinmi?sen onun sulalesine deli dersen oda sana oyle der .o benim annem .saygili olcaksin .konusmalarina dikkat etceksin dedi itti kolumu ve boynumu kizartti .napcami bilmiyorum kafam cok karisik cok mutsuzum esim hicbirzaman yanimda olmadi .ben haksizda hatali da olsam ben hep sucluyum .nolur bana bisiler soylesin .tesekkur ederim
Ya eminim kötü niyetli söylememişsindir ama bencede mesafeli ol çok yakın davranınca işte böyle altından bişey çıkarmaya başlıyorlar mesafeli davran biraz üzülme düzelirherkese mrb arkadaslar .benimde bi derdim var .eger bana yardimci olursaniz fikir verirseniz cok sevinirim
. 3.5yilik evliyim .su an bunlari aglayarak yaziyorum .kaynanamla altli ustlu oturuyoruz.kaynanamin ben kendimi bildim bileli psikolojisi bozuk .bugun sohbet ederken anne seninde kardeslerininde psikolojisi bozuk yani oyle hep diyosunuz acaba birbirinizden gorupte etkileniyisunuz yani birbirinize ornek oluyosunuz bu sizi etkiluyo dedim .bana aradan yarim saat gectikten sonra seninde ailende kanser hastaligi var o zaman sende kanser olcaksin dedi .ya anne ne alakasi var .seni en cok bu ailede ben dusunuyorim neden boyle diyosun dedim .esim eve geldi yuzum asik .noldu dedi yok bisi dedim .anlat dedi usteledi .bende anlattim .ben simdi ne diyim bi yanda sen diger yanda annem dedi.yemek falan yediktem sonra konu gene acildi bagirdi bana annemle duzgun konus o senin arkadasinmi?sen onun sulalesine deli dersen oda sana oyle der .o benim annem .saygili olcaksin .konusmalarina dikkat etceksin dedi itti kolumu ve boynumu kizartti .napcami bilmiyorum kafam cok karisik cok mutsuzum esim hicbirzaman yanimda olmadi .ben haksizda hatali da olsam ben hep sucluyum .nolur bana bisiler soylesin .tesekkur ederim
nasi ozur dileyim cok canimi yakti benim .en hassas konumdan yaraladi asla dilemem ama mesafeli olcagim kesinKendini kayınvalidenin yerine koy. Empati yap. Bende hasta olsam, bana da biri bunu dese belki daha sert bir tepki verebilirim. Sonuçta zaten psikolojisi bozuk diyorsun. Bence kayınvalidenden özür dile ve herkesin dediği gibi samimiyeti azalt. O konuşsa birşey anlatsa dahi evet hayır ve tebessüm dışında tepkisiz ve mesafeli ol. Gerekmedikçe aynı evde dahi dursan konuşma.
walla o benim umrumda degil ben uzuldugum nokta esimleYa eminim kötü niyetli söylememişsindir ama bencede mesafeli ol çok yakın davranınca işte böyle altından bişey çıkarmaya başlıyorlar mesafeli davran biraz üzülme düzelir
nasi tasincaz maasiyla anca geciniyoruz .cok cok guzel bi isim vardi kamuda hatta .onun yuzunden ayrildim ise girsem cocugum cok ufakBu erkekler anneleriyle altli ustlu oturmaktan ne anliyolar anlamis degilim.. derhal tasinin siz oradan..
walla onun icin kimse umrumda degil artik kendim icin yasicam kimse umrumda degil dedi torunlarim bile diyoBence şuan kayınvaliden senden daha çok üzgündür.
aynen kimse dusunmuyo onu kocasi cocuklari.iste ben konusmaya moralini duzeltmeye calisiyorum iyilik et kotuluk bul misaliÇok ağır bu yaptığınız,
Hiçbiri düşünememiş size gelinine mi kalmış bunları söylemek
oyle ewet tsk ederimKiz zaten üzgün niye daha laf sokup üstüne gidiyorsunuzki Bos bulunup söylemis bir kere, sonrada pisman olmustur zaten, üzerinede birde esi Hirpalamis
siz anlamadiniz herhalde bidaha okumalisinizKaynanaya psikolojiniz bozuk de, ustune kocana da marifetmis gibi yaptigini anlat... Valla cesaret mi hadsizlik mi cozemedim.
Ama bence eşinin üzülmesi lazım yani bence ona da biraz mesafe koy da hatasını anlasın sert davranmış sana ya da tam tersi yap iyi davran vicdan azabı çeksinwalla o benim umrumda degil ben uzuldugum nokta esimle
ustunuze gelirse olup olmadik seylerle sizi suclarsa eminim sizde soylersinizbenım kv psikoterapi gördüğü halde ona asla ima edecek bile bir cümlede bulunmam siz bence ileri gitmişsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?