- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensesbarbi
-
tamam denicemYa duygu sömürüsü yap dediğim ya annen bana bunu yaptı falan değil sen iyi davrancaksın ama mutsuz görünüceksin eşin anlar zaten bu bi de mesafe seni biraz özlesin çözülür sonra
haklisinKayınvalideyle Konuşurken 10 düşünüp 1 konuşacaksın. Herkes için geçerli bu
sanada ayri tesekkur ederim canimYa duygu sömürüsü yap dediğim ya annen bana bunu yaptı falan değil sen iyi davrancaksın ama mutsuz görünüceksin eşin anlar zaten bu bi de mesafe seni biraz özlesin çözülür sonra
fazla iyi niyetli davrandim .yani kaynanami bi arkadas gibi gordum .kizi yokya kizi yerine kondugumu sandim ama yanilmisim maalesef.inan bana onu benden baska kimse dusummuyo su binada ama hatali oldumNe kadar samimi olursanız olun ayıp etmişsin...
Rica ederim canım ne demek her zaman buradayımsanada ayri tesekkur ederim canim
ama artik eski ben olmicam yani bu defa fazla yakti canimi gercekten .onun karsiligi boyle olmamaliydi ki ben kaynanama anne gel kahwe icelim anne gel suraya gidelim gel kahwalti edelim diyen bi insanim .diger gelinden hicbirsey gormemis bir insan .sade ona degil gercekten herkese boyleyimdirNe kadar samimi olursanız olun ayıp etmişsin...
Selamün aleyküm kızlar öncelikle herkese hayırli geceler uzun suredır bu siteye uye olmayı duşunuyodum ve snnunda uye oldum canım óncelikle başn sagolsun bende 5 yılönce abimimi kaybettm gercekten zor 1buck yıllik evlym kaynvaldmle altlı ustyuz malesef aşiri samimiyetten böyle sıkıntlar yaşyoruz bende ara ara yaşıyorum ve aynisekilde erim ben nekadar hakli olsamda ve bunu bilmesne ragmen muhakkak ailesinin hakli ckarck biyer bulur bulmasada sen söyle yapma deme bosver takma gbi gecistrr knulari ama olaylara mudahale etmez biz kayınvaldmle birlkte cózeriz sana tavsyem öyle bi cümle kulanman yalnş olmuş her ne kadr dedgn dogru olsada senin demen yalnş oly sogudktan snra özurdilemesen bile ben boyle dmek istemedm kusura bkma üzduysem gbi cumleler kur ama kirildgnida ifade et ki oda durmasi gerektgi yeri bilsin tavsiyem mesafeni koru ben elimdn geldkce deniyorum[/QUOT
aleykum selam canim .seninde basin sagolsun mekanlari cennet olsun beni en iyi sen anlarsin .artik koricam mesafemi tskler
aleykum selam canim seninde basin sagolsun mekanlari cennet olsun tavsiyelerini dinlicem tsk ederimSelamün aleyküm kızlar öncelikle herkese hayırli geceler uzun suredır bu siteye uye olmayı duşunuyodum ve snnunda uye oldum canım óncelikle başn sagolsun bende 5 yılönce abimimi kaybettm gercekten zor 1buck yıllik evlym kaynvaldmle altlı ustyuz malesef aşiri samimiyetten böyle sıkıntlar yaşyoruz bende ara ara yaşıyorum ve aynisekilde erim ben nekadar hakli olsamda ve bunu bilmesne ragmen muhakkak ailesinin hakli ckarck biyer bulur bulmasada sen söyle yapma deme bosver takma gbi gecistrr knulari ama olaylara mudahale etmez biz kayınvaldmle birlkte cózeriz sana tavsyem öyle bi cümle kulanman yalnş olmuş her ne kadr dedgn dogru olsada senin demen yalnş oly sogudktan snra özurdilemesen bile ben boyle dmek istemedm kusura bkma üzduysem gbi cumleler kur ama kirildgnida ifade et ki oda durmasi gerektgi yeri bilsin tavsiyem mesafeni koru ben elimdn geldkce deniyorum
ah be canim simdiki aklim ve bana gecmis lazimMemur olsam asla işi bırakmam..
Hele kocam için asla. .
ah be canim simdiki aklim ve bana gecmis lazim
aynen benim esimde oyle seyler soyler durur ama hic sen haklisin demezSelamün aleyküm kızlar öncelikle herkese hayırli geceler uzun suredır bu siteye uye olmayı duşunuyodum ve snnunda uye oldum canım óncelikle başn sagolsun bende 5 yılönce abimimi kaybettm gercekten zor 1buck yıllik evlym kaynvaldmle altlı ustyuz malesef aşiri samimiyetten böyle sıkıntlar yaşyoruz bende ara ara yaşıyorum ve aynisekilde erim ben nekadar hakli olsamda ve bunu bilmesne ragmen muhakkak ailesinin hakli ckarck biyer bulur bulmasada sen söyle yapma deme bosver takma gbi gecistrr knulari ama olaylara mudahale etmez biz kayınvaldmle birlkte cózeriz sana tavsyem öyle bi cümle kulanman yalnş olmuş her ne kadr dedgn dogru olsada senin demen yalnş oly sogudktan snra özurdilemesen bile ben boyle dmek istemedm kusura bkma üzduysem gbi cumleler kur ama kirildgnida ifade et ki oda durmasi gerektgi yeri bilsin tavsiyem mesafeni koru ben elimdn geldkce deniyorum
ah ah bu calisma yuzunden cok kavga ettik caliscam dedim tartisma oldu neler neler.o kadar cok calismak istiyorumki ama cocugum var nasi olcak .kaynanam psikolojim bozuk bakamam diyo kendi annem ameliyat oldu iki yil yerden tüy dahi kaldirmicak bakciya asla esim musade etmez .inan bana benim kadar is duskunu yokt urGit yine çalış..
Eve uyumaya gel ..
ah ah bu calisma yuzunden cok kavga ettik caliscam dedim tartisma oldu neler neler.o kadar cok calismak istiyorumki ama cocugum var nasi olcak .kaynanam psikolojim bozuk bakamam diyo kendi annem ameliyat oldu iki yil yerden tüy dahi kaldirmicak bakciya asla esim musade etmez .inan bana benim kadar is duskunu yokt ur
bak bide esim diyoduki sen ise girsen biz ertesi gun bosaniriz cunku kamuda bi adamla is yuzunden dahi konussan kaldiramam yani gercekten bu adam sorunlari varah ah bu calisma yuzunden cok kavga ettik caliscam dedim tartisma oldu neler neler.o kadar cok calismak istiyorumki ama cocugum var nasi olcak .kaynanam psikolojim bozuk bakamam diyo kendi annem ameliyat oldu iki yil yerden tüy dahi kaldirmicak bakciya asla esim musade etmez .inan bana benim kadar is duskunu yokt ur
2.5yasindaBebek kaç yaşında?
3yaş kreşe verebilirsin. .2.5yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?