eşim ve kaynanam

K. Valide in psikolojik rahatsızlığı varmış. Onun söylediklerini takma. Onu öyle kabul et. Benim K. Valide de var psikolojik rahatsızlık tedavi oluyor. İlk başlarda kabul etmekte zorlandım. Bazı lafları çok koyuyordu. Sonra alıştım. Ona iyi davrandıkça oda bana karşı iyi oldu. Eskisi gibi değil. Sorunlu olduğunu hissettiğimde eşime söylüyorum oda annesini ikna edip doktora gitmesini teşvik ediyor. Bazen ilaçları ayarlanması gerekiyor.

O hasta onun sağlıklı insanlar gibi düşünemeyeceğini kabul et.

Dewezler canım yani diyemezler sebebini bilmiyorum ama her nekadar biz haklı olursak olalım sanirm ailelerne bizm tarafmzdan laf duymaktan hosnut olmuyolargerci aynisi benim aileme yaplsa hosnut olmam

cok haklisim kokten dik durmadim ewet .sewdim vazgectim olmamasi gerkiyodu oldu .allah beni siniyo sabrediyorum bazi seylere

Sev..evet sevmek güzel şey ..
Ama özgürlüğü kısıtlıyorsa sevgi yoktur. .
Sen annesin, sen kadınsın, sen değerlisin. .
Kendine değer verirsen, değerlisin mutlusun. .
Rabbim gönlüne göre versin tatlım ♡

bende hosnut olmam ama hakliya hakli haksiza haksiz derim o yok benim esimde
canım Allah sabır versin herkesn farkli farkli sıkıntıları var işte benimde 8 aylık prensesim var ve gercekten yaşam kaynagi sen daha iyi bilirsn ama ben bebegmı okul çagı gelene kadar eksik birakmak istemem hıç evdn ayrılma şansnz yokmu

Neredeyse bütün kv.ler aynı canım eskiden ben saf zamanlarımda annem zanneder bide onunla dertleşirdim sonra baktım eşimle bizi birbirimize düşürmeler,benim lafımı ona başka şekilde anlatmalar,üstüne üstlük bide yuvamızı bozmaya kalktı ben kendimi tamamiyle geri çektim artık sadece mecbur olduğumda görüşüyorum değil deli demek muhattap bile olmam bence kendinizi geri çekin ve eşinizlede onun yüzünden tartışmayın siz kötü olursanız kv.sevinir

Bana sızın soyleminiz yanlış geldı arkadasım.. Genetık bır durum olsa bıle denırmı hıc.. Karsındakı bunu kabullensın istıyorsunuz onun soyledıgı ise zorunuza gıfıyor:) empatı saglaması yapmış sıze kv nız.. Sen ruhumun hastalığını öne suruyorsun al sende fızıksel hastalık sahıbı olabilirsın demiş .. Sız alınıyorsanız kv nızın alınması esınızınde sızın yanınızda bu konuda olmaması cok norml .. Hata sızın .. Dilerım bu huzursuzluğu aşarsınız

eşinizin size yaptığı çok kötü tabi ama sizin de onun annesine gidip psikolojiniz bozuk hepinizin demeniz yanlış olmuş, bence de biraz saygılı olmanız gerekir

Valla sinsilik mi bilmiyorum ama bence eşinin KV güveninin altını bi oy sen çaktırmadan kotulemeden.Ayrı ev için bahanelerle bul.evi kesin taşı. Rahat edersin esin annemi istemiyosun derse yok hayatım ne senin ailene ne benim aileme yakın olsun biz ayrı bi aileyiz artık bizim babamız sensin kendi ailenin gölgesinde kalmani istemiyorum sen tek başına da varsın diye gazlayabilirsin erkekler biraz gazla çalışıyor bende yeni öğrendim diğerleri de gözyaşı ve duygu somurusu benim KV çok iyi yapar ordan biliyorum

Ben burda ne eşinize nede kayinvalidenize kızamadım malesef. Sizin cümleniz çok itici ve ayni ayarda bir cümle kullanılınca size kızılmışsınız o zamn kv de kırılır demekki .. Kaldı ki eşinize aksettirecek bi durum yok siz ona yansıtmış ve sizi onaylayan ama annesine de kizamayacagini belirten bir cevap almışsınız uzatmanın manası yoktu ayni konuyu tekrar açınca adam tabii ki ailesini koruma iç güdüsü ile sinirlenir

Sen iyi niyetle söylemis olabilirsin ama lafin gercekten hos olmamis

Esinin davranisida kiniyorum , herzaman böylemi siddete basvururmu ?

ayni ayarda bi cumlemi yapmayin allah askina ya psikolojiyle o hastalik birmi size soruyorum ?tekrar ben uzatmadim konu yine esim tarafindan acildi ben acmadim ki

walla gozyasida dokemem duygu somurusude yapamam ben neysem oyum
ayri ew mevzusu nasi olcak bilmem ama su an anca kendimize yetiyoruz yani az bisi kaliyo maastan kirayi nasi oderiz bilmem.ayri ew olsun tabiki isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…