Anketin alt kısmında oyunuzu herkes görecektir yazıyor zatenOylar görünüyor mu ki attığım belli oluyor muydu
EveeetOylar görünüyor mu ki attığım belli oluyor muydu
He gördüm şimdi teşekkürlerAnketin alt kısmında oyunuzu herkes görecektir yazıyor zaten
Katılıyorum bu cinsten her şey beklenir.Konu sahibi bu işler genelde peşpeşe gider. Bugün dikizler, yarın yalnız yakalar taciz eder belki tecavüz eder.
Baldızına bakan bir adam aile üyelerinin hepsine bakar. Bu bir karakter meselesidir. Bu adamdan korkun.
Ben olsam ikisini de evden atardımar namus kalmamis gercekten kardesin ona sevistigi erkekleri anlatiyormus sen hala neden baktiginin pesindesn boyle igrenc bir samimiyeti nasil kurmuslar sen buna nasil.izin verdin kardesn sizdevar neden kaliyor.bi suru cevaplanmasi gereken soru var.
Asla affetmemMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunması cok yanlıs. Kardeş o yahu. Kendi kardeşi gibi görmeli. Kız kardeşin de abi gibi görmüş ki özelini anlatmış. Affedemezdim. Aklından neler geçti kim bilir. Üzgünüm cok zor bi olay ama başkasına bakmasıyla kardese bakması bir olamaz olmamalı. Sence kardeşin nasıl davranıyor eşine pekiMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Gercekten igrencler hakediyolar her seyiBen olsam ikisini de evden atardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?