Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim midem bulandıBu nedir ya ?Ne hale geldik ? Ne ara bu kadar ş....sizleştik?,adileştik,kendimizi kaybettik? Nasıl başımıza taş yağmıyor, nasıl kopmuyor hâlâ kıyamet

Allah yardımcın olsun zor bir durum,kurt içine düştü bir kere.. öncelikle kardeşini evden yolla lütfen, eşinin karakteri nasıldır siz daha iyi bilirsiniz,anlık birşey mi ,yoksa kardeşinizi sürekli gözlüyormu..ne yazacağımıda bilemedim inan,sağlıklı kararr verebilmen için kendine zaman tanı, lütfen..kardeşinde kendşyle ilgili herşeyi eşinize anlat masıda hiç hoş olmamış,size anlattsa tamamda,bu kadar özelini eşinizle paylaşması doğru olmamış..kim olursa olsun anlat masın.. kardeşinizede bir süre mesafe koyun ve sonra konuşun..

Affetmemekte iyi yapıyonuz affetmeyin rezil adam suçunu örtcek diye dediği şeylere bak

Bu sapık sizinle birlikteyken bile kardeşinizi hayal ediyor olabilir çok kötü bir durum asla aranız eskisi gibi olamaz bizzat şahit olmuşsunuz yapılacak şey belli

İnşallah ona tekmeyi basacak gücü bir an önce toparlarsınız.

Eşiniz bir sapık. Savunması da iğrenç. Bu şeye benziyor "tecavüz ettim ama o da mini etek giyip beni tahrik etti". Aklı, fikri, değer yargıları yok mu bu adamın. Leş bir adamla evliymişsiniz üzüldüm. Affetmek bir seçenek bile olmamalı. İlk yaptığında kapıya koyardım ben olsam.

Ne alakası var sapık sapıktir bende kız kardeşi sayılır illa kan bağı olmasına gerek yok ablasının evine demi gitmesin kimse valla ne kan bağı olanları da gördük Allah böyle sapiklardan zihniyetsizlerden uzak etsin

Kardesinin sizde kalmasi dinen uygun degil neden sizde kaliyo zorunlumu bu bir ikinciside kocan kardes gozuyle bakmasi gerekirken o kiza sapkinca bakiyor kesinlikle boşan o adamdan ondan ne koca ne baba ne de insan olur kardesini koru o adamdan kendinide koru o adamdan

Fetva verenimiz de çıktı çok şükür.

Her istediğinizi yazmayın her yere o zaman.
Yav bi insanın acısına saygınız olsun bari tamamını bi okuyun.
Buranın müdavimi değilim.ancak,istediğim görüşü saygı çerçevesinde de yazarım sana soracak değilim elbette.eğer buraya bir konu açılıyorsa ,yazar farklı görüşlere de açık olma riskini alıyor demektir.bunsizin avukatlığa savunmanızı gerektirmez.zira tüm yazıyı zaten okudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…