- 25 Haziran 2018
- 233
- 649
- 103
- 30
Yemin ederim midem bulandıMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Konu sahibi kardeşi ile ilgili durumları kabul ediyor. Benim korkum bu duygunun sadece enişte değil de karşılıklı olması... İnşallah öyle değildir... İyice paranoyak olduk artık
Allah yardımcın olsun zor bir durum,kurt içine düştü bir kere.. öncelikle kardeşini evden yolla lütfen, eşinin karakteri nasıldır siz daha iyi bilirsiniz,anlık birşey mi ,yoksa kardeşinizi sürekli gözlüyormu..ne yazacağımıda bilemedim inan,sağlıklı kararr verebilmen için kendine zaman tanı, lütfen..kardeşinde kendşyle ilgili herşeyi eşinize anlat masıda hiç hoş olmamış,size anlattsa tamamda,bu kadar özelini eşinizle paylaşması doğru olmamış..kim olursa olsun anlat masın.. kardeşinizede bir süre mesafe koyun ve sonra konuşun..Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Affetmemekte iyi yapıyonuz affetmeyin rezil adam suçunu örtcek diye dediği şeylere bakMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
İnşallah ona tekmeyi basacak gücü bir an önce toparlarsınız.Alıntı yapmadan aklımda kalan sorulara cevap vereyim.
Banyo kapısı kapalıydı eski bir kapı anahtar kısmı boş ve geniş.
Giyinirken de odanın kapısı hafif aralıktı.
Anketi ben açmadım yönetim uygun görmüş sorun değil. Ben de merak ettim böyle birşey nasıl affedilir gibisinden sordum. Yanımda olun istedim. Karşımdaki çok zeki kıvrak zekalı bir insan. Bense duygusal boşlukları olan aileden yana yüzü gülmemiş birisiyim. O an inanın şoka girdim. Şok yaşadım. Konuşamadım. Dilim tutuldu. Şu an burda sakin kalma sebebim aldığım ağır antidepresanlar. Bu insana bağ kurma sebebim benden yaşça biraz büyük ve bana çok şevkatli davranmıştı. Çok desteği emeği var üzerimde. Benim bi ailem yok arkadaşlar. Savruğuz. Kardeşimi uyarıyorum hep.. çok samimi olma insanlarla diye ama onun huyu böyle çok rahat. Tek başıma ayakta kalacağım inşallah ama sağlığım elden gitti işte. Toparlarım inşallah. Ayrılmak istiyorum zaten. Ben onu tertemiz sevmiştim. Karşımda hıçkırıklara boğuldu.Ben adi ve dürtülerine engel olamayan bi adamım dedi. Ama ben affedemem. Affetmedim.Yıllar geçse bile affetmem.
Eşiniz bir sapık. Savunması da iğrenç. Bu şeye benziyor "tecavüz ettim ama o da mini etek giyip beni tahrik etti". Aklı, fikri, değer yargıları yok mu bu adamın. Leş bir adamla evliymişsiniz üzüldüm. Affetmek bir seçenek bile olmamalı. İlk yaptığında kapıya koyardım ben olsam.Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Konu sahibi kardeşi ile ilgili durumları kabul ediyor. Benim korkum bu duygunun sadece enişte değil de karşılıklı olması... İnşallah öyle değildir... İyice paranoyak olduk artık
Ne alakası var sapık sapıktir bende kız kardeşi sayılır illa kan bağı olmasına gerek yok ablasının evine demi gitmesin kimse valla ne kan bağı olanları da gördük Allah böyle sapiklardan zihniyetsizlerden uzak etsinDemek istediğim o değil. Böyle uzun süreli yatılı kalma durumları hep sıkıntılıdır. Çünkü enişte ile kan bağı yok. En basiti ev hali insanın bir yeri açılabilir adamın niyeti kötü olmasada hoş değil bir evde yaşamak. Misafirlik ayrı konu
Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yaparsiniz
Fetva verenimiz de çıktı çok şükür.Kardesinin sizde kalmasi dinen uygun degil neden sizde kaliyo zorunlumu bu bir ikinciside kocan kardes gozuyle bakmasi gerekirken o kiza sapkinca bakiyor kesinlikle boşan o adamdan ondan ne koca ne baba ne de insan olur kardesini koru o adamdan kendinide koru o adamdan
Buranın müdavimi değilim.ancak,istediğim görüşü saygı çerçevesinde de yazarım sana soracak değilim elbette.eğer buraya bir konu açılıyorsa ,yazar farklı görüşlere de açık olma riskini alıyor demektir.bunsizin avukatlığa savunmanızı gerektirmez.zira tüm yazıyı zaten okudum.Her istediğinizi yazmayın her yere o zaman.
Yav bi insanın acısına saygınız olsun bari tamamını bi okuyun.
Nereden biliyorsunuz anlattığını sapığın savunmasına mi inanıp baldızı haksız çıkartıyorsunuzBende her adam bakar demedim zaten. Adamın ahlaksız olduğu verdiği cevaplardan belli. Ama enişteye seviştiği adamları anlatıyorsa baldızda da sıkıntı var.
nasıl yani?Kardesinin sizde kalmasi dinen uygun degil neden sizde kaliyo zorunlumu
Konu sahibi kardeşini çırılçıplak izleyen kocasını o dakika kapı önüne koymamış. Belli ki aklında başka bişey var. O da benim yazdığım.Ne okudum ben simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?