- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
Ben gerçekliğine inandım tabi görüş meselesi incelenir mutlaka. İnşallah sorunu çözülür.Tamam teşekkür ederim. @Kazen abiden Kaçmaz zaten konu sahte isedilerim Konu fake dir.. Sahte değilse konu sahibi insallah feraha kavuşur.
Biliyor musun şu an en az senin kadar dertsiz tasasız olmayı isterdim... Kızmıyorum sana inan. Ben hayatın ve hayatımı verdiğim insanların çok çirkin yüzünü gördüm. Kimse inanmak zorunda değil. Konuyu açma nedenim,bu affedilecek bişey mi.. Affedemiyorum.Bir insan kulu affet diyecek mi.. Diye merak ettim. Çünkü inatla bana bu bi aldatma değil bu içgüdülerime yenildim diyor.
Oha ciddi mi fake olsun lütfenMerhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Yok yok amacım iğnelemek değildi. Yazı ile ifade edince sert oldu belkide.Böyle bişeyden şüphelenme durumu olunca önlem almak daha mantıklı ben ablama bana gelme diyemem yada ablam bana. Yorumda biraz keskin konuştunuz farklı anlam çıkıyor ondan dedim.
Beni tanımıyorsun ki dertsiz diyorsun. Bu Aldatma dan öte sapıklık kusura bakma senin eşin Göz Zinası yapan biri ve milletin namusuna kem gözle bakan vahşi bir sapık. Kardeşine kendi kardeşi gibi öz verili davranması lazım. Kardeşinizi gözetleyen biri başka kadınlara neler yapıyordur Allah bilir. Sakın Affetme.. Allah seni feraha kavuştursun.Biliyor musun şu an en az senin kadar dertsiz tasasız olmayı isterdim... Kızmıyorum sana inan. Ben hayatın ve hayatımı verdiğim insanların çok çirkin yüzünü gördüm. Kimse inanmak zorunda değil. Konuyu açma nedenim,bu affedilecek bişey mi.. Affedemiyorum.Bir insan kulu affet diyecek mi.. Diye merak ettim. Çünkü inatla bana bu bi aldatma değil bu içgüdülerime yenildim diyor.
Konu sahibi gibi tek tek cevap yazıyorum. Neyse arkadaşlar bi kez daha açıklayayım insanoğlu beşer şaşar siz önleminizi alın...ne alaka ya benim kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım gelir kalır bize. şort atlet oturur akşamları. bir kere bile eşimin tuhaf bakışını görmedim.
bence kalsın da bu tür pislik adamların gerçek yüzü ortaya çıksın.Yok yok amacım iğnelemek değildi. Yazı ile ifade edince sert oldu belkide.
Benim çevremde de bu tür durumlar oldu. Yani boşanma da olmadı öyle devam etti gitti. Abla kardeş aynı evde kalıyorlardı. Ondan dedim bekar kardeş kalmasın sürekli diye. Belli olmuyor çünkü insanın içindeki kurdu...
bu aldatmak!Bu aldatmak değil ki ama dedi.
Gerçek. Habersiz gelirdi zaten zırt pırt. Kovamazdım ki. Çok sırlarını paylaşmış hepsini bende biliyorum. Anlatmış. Rahat bir kızdır ama kardeşim o benim ya.....Adam pislik orası kesinde kardeşin için söyledikleri gerçekmi ? Eğer gerçeksd kardeşin de iyi bi pabuç değil
Allah korusun zor bir durum kimse bunu yaşamasın bende hep çekindim acaba ablam yanlış anlar mı bir hareketimi diye enişte de allah var mesafeliydi. Yeri geldi güldür yeri geldi ağladık. Ama kalma konusunda haklısınız tabiki kalınır ama özel bi durum olmadığı sürece ziyaretin kısası makbul.Yok yok amacım iğnelemek değildi. Yazı ile ifade edince sert oldu belkide.
Benim çevremde de bu tür durumlar oldu. Yani boşanma da olmadı öyle devam etti gitti. Abla kardeş aynı evde kalıyorlardı. Ondan dedim bekar kardeş kalmasın sürekli diye. Belli olmuyor çünkü insanın içindeki kurdu...
Hep bu kadarla kalmıyor ama sıkıştırıp taciz edeni hatta tecavüz edeni bile mevcut...bence kalsın da bu tür pislik adamların gerçek yüzü ortaya çıksın.
Allah yardımcın olsun kardeşim gerçekten çok zorBiliyor musun şu an en az senin kadar dertsiz tasasız olmayı isterdim... Kızmıyorum sana inan. Ben hayatın ve hayatımı verdiğim insanların çok çirkin yüzünü gördüm. Kimse inanmak zorunda değil. Konuyu açma nedenim,bu affedilecek bişey mi.. Affedemiyorum.Bir insan kulu affet diyecek mi.. Diye merak ettim. Çünkü inatla bana bu bi aldatma değil bu içgüdülerime yenildim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?