Bunun neyine pozitif yazalım sizin dimağınız mı tutuldu aklınız mı uçup gitti bu nasıl genişlik? Siz o eşiniz olacak insanla böyle normal bir olayı tartışır gibi mi konuştunuz bu olayı?Adam namussuz şerefsiz hemen boşanın.Resmen kızkardeşinizin namusuna göz dikmiş!!!!Fake yazıp durursanız yönetimden rica edip konuyu kapattırırım gerçekten üstüme varmayın ve yargılamadan pozitif yazın
Evet benim kafam gayet normal ama bu ülkede kediye köpeğe bebeğe tecavüz eden sapıklar varken üzgünüm bekar kardeş sürekli sizde kalmasın demek durumunda kalıyorum maalesef...Kızkardeşin sizde ne işi var diyen üye kafanız normal mı?? Mahrem olsun olmasın, eğilsin kalksın bilerek yapmadığı sürece , eşin ya da erkek kardeşin bakmaması,ar etmesi lazım.kizkardesimin benim evimde yatıya kalırken gözümün arkada kalmaması benim tercihim olan eşe aittir sorumluluğu yoldan çıkmısa da gerekeni yapıp pisliğinde boğulmasıni sağlamak da benim görevim!!!
İğrenç o yaratığın yaptığı gözüm döner boşardim ben konu sahibi.. nasıl güvenirim ben ona bidaha
Doğruymuş yukarıda yazdı konu sahibi.Bu aldatmak değil tamam, olmasın.
Çok daha büyüğü, ağır sapıklık.
Bunun affı olamazki.
Açıklamaları, bu konuda yüz göz olmanız, bunlar geri dönüşü olmayan yollar bana göre.
Allah muhafaza etsin böylelerinden. Gitse dışarda aldatsa böyle yanmazdınız eminim.
Kardeşiniz hakkında söyledikleri doğru mu peki?
Birlikte olduğu erkekleri eniştesine anlatan bir kız olabilir mi kardeşiniz?
Bu doğru ise bu da ayrı mevzu,böyle bir ilişkileri olamaz. Kimse eniştesine özelini böyle açamaz. Eğer doğru ise laçkalaşmış bir durumun ortasındasınızdır.
Ne yaparsınız bilmem ama affedilir yanı yok malesef.
Konuyu saptırdığım falan yok açıkçası konunun içerisinde 2 defa bu durumla karşılaşıp buna karşın sapığın açıklamasını dinleyip kararsız kalışınız yazıyor. Konu içerisinde bu durumu karşı gösterdiğiniz tek aksiyon affedememek yazdığı için benim söylediklerimde gayet konuyla alakalı... Şayet ki bastım tekmeyi kapı dışarı ettim size de içimi dökmek için diye açmış olsaydınız o zamanda Helal olsun iyi etmişsin yazardım. Abartısız söylüyorum bu sitedeki en geniş insan benimdir birçok insanın pek olumlu bakmadığı birçok şey bana olağan gelir fakat tek bişey hariç o da Ensest..Ben o zihniyette değilim. Israrla odada sen varsın sandım sana bakınıyordum dedi. Senin aklını sorgulamaz mıydın o esnada?suçlayıp yargılamadan önce. Doğru mu diyor acaba diye. Şu an yaptığınız konuyu saptırıp beni yargılamak. Olumsuz hiç bir mesaja cevap vermeyeceğim. Teşekkür ederim. Yoruldunuz.
Bence arkadaşın dusuncesi yanlış değil.yanlis olan bu zihniyette olan pislikler var. Ha bu demek değildir herkes ayni.Ben ablamda bir ay kaldıım üstelik aynı yerde çalışıyorduk eşiyle birlikte gidip geldik ablam bizden erken çıkar geç gelirdi. Bizim hep bir mesafemiz abi kardeş durumumuz oldu. Ablamda asla böyle bişeyden şüphelenmedi yada ben yanlış bi hareket görmedim. Bence böyle düşünmeniz yanlış.
Beni pozitif yönlendirin demek istedim konuya değil. Haklısınız ben de sinirden güldüm şu an. Artık bi gülüyorum bi ağlıyorum ben de şaşırdım artıkBunun neyine pozitif yazalım sizin dimağınız mı tutuldu aklınız mı uçup gitti bu nasıl genişlik? Siz o eşiniz olacak insanla böyle normal bir olayı tartışır gibi mi konuştunuz bu olayı?Adam namussuz şerefsiz hemen boşanın.Resmen kızkardeşinizin namusuna göz dikmiş!!!!
Karısının kız kardeşine bakan adam. Dışarıda kim bilir kimlere bakmıştır..Bilmiyorum da sanki adamın ilk vukuatı değilmiş gibi geldi bana...
Sen ne biçim bi kafa yaşıyosun bacımEmir edersin PaşamKesin Fake kızlar yorum yapmaya değmez bence...
Kusura bakma kardeşim benim diyorsun da en az kocan kadar suçlu. Kız kardeşin o şeyi vermiş eşine ki eşin de buna cürret etmis..Gerçek. Habersiz gelirdi zaten zırt pırt. Kovamazdım ki. Çok sırlarını paylaşmış hepsini bende biliyorum. Anlatmış. Rahat bir kızdır ama kardeşim o benim ya.....
Yok dışarıda demek istemedim maalesef...Karısının kız kardeşine bakan adam. Dışarıda kim bilir kimlere bakmıştır..
Önce bir sakinleş....Beni pozitif yönlendirin demek istedim konuya değil. Haklısınız ben de sinirden güldüm şu an. Artık bi gülüyorum bi ağlıyorum ben de şaşırdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?