Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fake yazıp durursanız yönetimden rica edip konuyu kapattırırım gerçekten üstüme varmayın ve yargılamadan pozitif yazın
Bunun neyine pozitif yazalım sizin dimağınız mı tutuldu aklınız mı uçup gitti bu nasıl genişlik? Siz o eşiniz olacak insanla böyle normal bir olayı tartışır gibi mi konuştunuz bu olayı?Adam namussuz şerefsiz hemen boşanın.Resmen kızkardeşinizin namusuna göz dikmiş!!!!

Bu aldatmak değil tamam, olmasın.
Çok daha büyüğü, ağır sapıklık.
Bunun affı olamazki.
Açıklamaları, bu konuda yüz göz olmanız, bunlar geri dönüşü olmayan yollar bana göre.
Allah muhafaza etsin böylelerinden. Gitse dışarda aldatsa böyle yanmazdınız eminim.
Kardeşiniz hakkında söyledikleri doğru mu peki?
Birlikte olduğu erkekleri eniştesine anlatan bir kız olabilir mi kardeşiniz?
Bu doğru ise bu da ayrı mevzu,böyle bir ilişkileri olamaz. Kimse eniştesine özelini böyle açamaz. Eğer doğru ise laçkalaşmış bir durumun ortasındasınızdır.
Ne yaparsınız bilmem ama affedilir yanı yok malesef.

Evet benim kafam gayet normal ama bu ülkede kediye köpeğe bebeğe tecavüz eden sapıklar varken üzgünüm bekar kardeş sürekli sizde kalmasın demek durumunda kalıyorum maalesef...

Bu benim değil ülkenin kafasının normal olmaması ile alakalı.

Şu olayda daha kötüsü de olabilirdi. Yalnızken baldız tacizede uğrayabilirdi. Dua edelim ki erkenden niyetini belli etmiş.

Tam olarak bu sebepten sürekli bekar kardeş sizde kalmasın dedim.

Doğruymuş yukarıda yazdı konu sahibi.

Haklısınız dışarıda aldatsa insanın canı bu kadar yanmazdi....

Konuyu saptırdığım falan yok açıkçası konunun içerisinde 2 defa bu durumla karşılaşıp buna karşın sapığın açıklamasını dinleyip kararsız kalışınız yazıyor. Konu içerisinde bu durumu karşı gösterdiğiniz tek aksiyon affedememek yazdığı için benim söylediklerimde gayet konuyla alakalı... Şayet ki bastım tekmeyi kapı dışarı ettim size de içimi dökmek için diye açmış olsaydınız o zamanda Helal olsun iyi etmişsin yazardım. Abartısız söylüyorum bu sitedeki en geniş insan benimdir birçok insanın pek olumlu bakmadığı birçok şey bana olağan gelir fakat tek bişey hariç o da Ensest..
Eşinin kardeşine hallenen adamın kendi evladına yapmayacağının garantisi var mı? Bu tarz bi duruma değil emin olmak şüphesi bile kapı önüne konması için yeterlidir. Odada sen vardım sanıyordum diyişide ne kadar arsız olduğunu gösteriyor. Ayrıca aklıma takıldıda hem kardeşin oynak, bu aldatmak değildir dedi diyorsun hemde oda da sizin olduğunuzu sandığını söylüyorsunuz. Bu söylemlerin kronolojik sırasını bizimle paylaşır mısınız? Yoksa konunuzun gerçekliğini sorgulamak zorunda kalıcam! Üyelik tarihiniz benim için bişey ifade etmiyor. 10 senelik erkek üyelerin olduğu bir forum burası en nihayetinde...

Bence arkadaşın dusuncesi yanlış değil.yanlis olan bu zihniyette olan pislikler var. Ha bu demek değildir herkes ayni.

Beni pozitif yönlendirin demek istedim konuya değil. Haklısınız ben de sinirden güldüm şu an. Artık bi gülüyorum bi ağlıyorum ben de şaşırdım artık

Gerçek. Habersiz gelirdi zaten zırt pırt. Kovamazdım ki. Çok sırlarını paylaşmış hepsini bende biliyorum. Anlatmış. Rahat bir kızdır ama kardeşim o benim ya.....
Kusura bakma kardeşim benim diyorsun da en az kocan kadar suçlu. Kız kardeşin o şeyi vermiş eşine ki eşin de buna cürret etmis..

Allah aşkına bir daha kardeşinizin sizde kalmasına izin vermeyin , gözü dönmüş pis sapığın her türlü istismar için bahanesi hazır . Yüzü bile kızarmadan yok oynaktı yok öyleydi böyleydi. Siz boşamayacaksanız bunu kardeşinizi koruyun en azından.

Beni pozitif yönlendirin demek istedim konuya değil. Haklısınız ben de sinirden güldüm şu an. Artık bi gülüyorum bi ağlıyorum ben de şaşırdım artık
Önce bir sakinleş....

Şu saatten sonra asla eşinle ilişkin eskisi gibi olmaz. Sinek büyük mideyi delip geçmiş...

Boşanma ve sonrası hayatınızı nasıl idame ettirebilirsiniz bunları oturup planlayın

Ve tavsiyem sakın bu durumu yaymayın. İnsanlar sizden duyduğunun üstüne kendi uydurduklarını ekleyince enişteyle baldızın ilişkisi varmış demeye kadar gider. Olan kardeşinize olur. Çünkü insanlar bire bin katmayı çok sever

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…