• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Yol üstüyse bırakabilir, ben de bırakırım insanları. Ama ekstra yolunu değiştirip gidiyorsa ve o mesafede toplu taşıma vs varsa bence durağa bırakması yeterli. Öteki türlü görevi haline getirmemeli böyle şeyleri. Ben çok rahatsız olurdum biri beni sürekli yolunu değiştirip evime bıraksa, yaptırmazdım böyle bir şey. Eşiniz iyi niyetle de yapsa artık bırakmalı bence bunu.
Telefon şifresi değiştirme kısmı beni de rahatsız etti. Bir yorum yapamayacağım o konuda. Takip etmeye devam edin bence.

İnsan eşinin canını kimse için sıkmamalı diye düşünüyorum. Yolunuz uzatıp kadini eve bırakması falan çok gereksiz hareketler. Zaten baştan rahatsız olacağın kişiyi işe alması gereksiz yani senden önemli mi aldığı çalışan? Ben rahatsız değilsem tamam ama rahatsız olacak biriysem neden tadımızı kaçırıyor bile bile derdim. Asla kabul edeceğim bir durum degil bu benim. Neyse ki eşim de saçma sapan kişiler icin canımı sıkmaz. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten ben boyle biriyle evlenmezdim.

Sizinkide eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak. İtip duruyorsunuz farkında mısınız. Takıldığım nokta sanayide bayan ne alaka tercih edilmez. Ama çıkışta bırakması da normal geldi. Yağmur kar soğuk her yer. Benimde iş arkadaşlarım aracım olmadığında bırakır yol üstü nolcak. Evli 2 çocukluyum :)
Kızın yok parasını da veriyor ekstra zaten, eve bırakmak keyfe keder bir durumdur bence , çalışmasıyla ilgili bir sıkıntı yok ama mesaisi bitmiş ,sen çıkabilirsin diyip göndersin yani yanlış mıyım

Kızım muhabbeti yapacak yaşta mı eşiniz? Geçsin onu.
Yol üstüne bırakabilir, evi tersteyse durağa bırakır, ekstra yol gitmesi gereksiz. Sizde hoşlanmıyorsunuz bu durumdan niye ısrar ediyor? O kadını evine yakın bırakmak sizinle olan iletişiminden daha mı önemli?

Siz de bunu her gün gündem yaparsanız kendi değerinizi düşürürsünüz. Olmayan da olacak gibi olur. Söz geçiremiyorsanız konuyu akışına bırakın. Sizi dinleyecek olan başta dinlerdi. Her gün aynı konu olunca iyice gamsız olur eşiniz.

Evine en yakın durakta iniyormuş sanırım o da toplum baskısından çekiniyor dul olduğu için
Dul kelimesini daha fazla kullanmasanız mı acaba. Bekar bi kadın .

Eşiniz sizi üzüp kıracak kadar umursamıyorsa isterse bir değil bin dediğinizi yerıne getirsin guvenmeyın . Eşim beni sever dediğimi yapar zaten aldatanlar hep öyle olur kadın neye ugradıgını şaşırır hepsı de ilgisiz olmuyor . Kavga çıkarmayı bırakın şifreyi alın en azından kameradan kaçta çıkıyorlar eve kaçta gelıyor göresiniz . Dükkandan çıkış ve eve geliş saatleri uyumluysa trafikte kenara çekip sevişcek değiller

Öbür türlüsü belliki eşiniz sizi dinlemicek sizde söyleye söyleye adam bari yapayım da boşuna günah almasın diyip niyeti bozacak

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,
Siz bırakmasını istemiyorsanız bırakmayacak.Tel şifresini değiştirmesini sormadınız mi neden değiştirdin diye? Bir şeyler saklıyor ki değiştirmiş.

Evine en yakın durakta iniyormuş sanırım o da toplum baskısından çekiniyor dul olduğu için
Artık 3 kişiden 1 i dul zaten boşanma oranları çok yüksek.Toplum baskısı falan çekiniyorsa niye elalelamin arabasına biniyor eşini rahatsız ediyor.

İnsan eşinin canını kimse için sıkmamalı diye düşünüyorum. Yolunuz uzatıp kadini eve bırakması falan çok gereksiz hareketler. Zaten baştan rahatsız olacağın kişiyi işe alması gereksiz yani senden önemli mi aldığı çalışan? Ben rahatsız değilsem tamam ama rahatsız olacak biriysem neden tadımızı kaçırıyor bile bile derdim. Asla kabul edeceğim bir durum degil bu benim. Neyse ki eşim de saçma sapan kişiler icin canımı sıkmaz. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten ben boyle biriyle evlenmezdim.
Ben de buna şaşırıyorum aynı şeyleri düşünüyorum tam da bu şekilde konuştum ,hergün bırakmadığını söylüyor ama ben sürekli farkediyorum arabayı onun mahallede şarj etmiş mesela ,bu sefer itiraf et artık dedim sen kırılma diye demedim, elinde bilgisayar bir koli yumurta varmış ta .Ben kırılacağıma yumurta kırılsaymış dedim ama dedim ya ilk kez bu kadar ısrarcı oldu anlam veremiyorum gerçekten.beni ikna etmek yerine bana engel koydu 😔

Kızın yok parasını da veriyor ekstra zaten, eve bırakmak keyfe keder bir durumdur bence , çalışmasıyla ilgili bir sıkıntı yok ama mesaisi bitmiş ,sen çıkabilirsin diyip göndersin yani yanlış mıyım
Bence de yol üzeri olur bırakılır ki ben de eşimde aynı durumu yaşadık ama güzergah değiştirip her gün bir kadını evine bırakamaz. Hoşgörü de bir yere kadar, alnımızda salak yazmıyor.

Bu kadın eşiniz aynı yerde çalışmıyor mu? Yani günde 8–10 saat bir fiil beraber değiller mi? Onca zamanda olmayan aşk yolda olmaz merak etmeyin.

Koca olarak sizi bu duruma düşürmemeli, vazife gibi çalışanını eve bırakması çok saçma,hele bu durumun üstüne birde şifresini değiştirmesi size normal gelmesin.Yeni heyecan,yeni maceralar tabi evdeki kadından olmamak için iyi davranmalar el üstünde tutmalar.Bahaneside oldukça komik ve karşıdakini salak yerine koyuyor" 45 yaşında adam 30 yaşındaki çocuklu kadını kızı gibi görüyor" yersen....

Dul kelimesini daha fazla kullanmasanız mı acaba. Bekar bi kadın .

Eşiniz sizi üzüp kıracak kadar umursamıyorsa isterse bir değil bin dediğinizi yerıne getirsin guvenmeyın . Eşim beni sever dediğimi yapar zaten aldatanlar hep öyle olur kadın neye ugradıgını şaşırır hepsı de ilgisiz olmuyor . Kavga çıkarmayı bırakın şifreyi alın en azından kameradan kaçta çıkıyorlar eve kaçta gelıyor göresiniz . Dükkandan çıkış ve eve geliş saatleri uyumluysa trafikte kenara çekip sevişcek değiller

Öbür türlüsü belliki eşiniz sizi dinlemicek sizde söyleye söyleye adam bari yapayım da boşuna günah almasın diyip niyeti bozacak
Kimseye bir etiket yaptığım yok zaten ona birşey dediğim de , ben kalitesiz davranmak istemiyorum ama görünce tahammül de edemiyorum.Ben mi abartıyorum olağan bir durum mu,bakış açınız ne olurdu ,yorumlarınız değerli

Burnuma iyi kokular gelmedi. Ah bu telefoonlar var ya hepimizin sırdaşı oldu şifteler mifreler hep bundan... Çok üstüne düşerseniz daha çok saklar. Gizliden takip edin bakalım.
Aklıma geldi bir iki işyerini habersiz ziyarete mi gitseniz? O an yüz ifadelerinden ve tepkilerden bazı şeyler çıkar ortaya.

Ben bunu anlamıyorum. Ne oluyor birilerini eve bırakınca? Yol gittikleri yarım saatte aralarında kıvılcımlar mı çakıyor? 8-9 saat birlikte çalışan insanlar yolda mı yükseliyor birbirlerine?

Benim eşim istediği insanı arabasına alabilir, durağa, evine bırakabilir, yardımcı olabilir. Ne kadar centilmen, kibar bir beyim var derim en fazla. Eşlerinize güvensizliğinizi bu şekilde yansıtıyorsunuz bana kalırsa.
erkekler beğendiklere kadınlara kibar davranırlar. ayrıca kendi öz torununa tecavüz eden erkeklerin yaşadığı bir dünyada ne kadar polyanasın sen. tamam en anlayışlı eş sensin. en eşine güvenen kadın sensin. bu platformda kadınlar yaşadıkları ne enteresan olayları yazıyor her şey olabilir. bu zamana kadar tek çalışan bir adam bir anda yanına çalışması için kadın eleman alıyor sonra telefonunun şifresini değiştiriyor. kadını alıp bırakıyor. eşinin sorun etmesi için bu soğuk kış günlerinde evinde sıcak bir kahve ikram etmesi mi gerekir???

Evde huzursuzluk var bu da işteki eş selameti açısından çözülmeli. Ya eve bırakmaları bitmeli ya da erkek çalışan almalı.

Kaldı ki zaten

eşim güvenilir biri gerçekten bunu sırf yardımseverliğinden yaptığını da kabul ediyorum desem de edemiyorum da
Abla o iş sıkıntı araba yolculuğu baş başa yan yana sen bu işe el at bi iş yerine git kızı ölç biç soğuk hava sıcak klima işte bütün gün yan yana sonra eve bırakma falan yok yok ben kabul edemezdim birde yol üstü değilmiş herkes yanında kadın çalıştırıyo kaç tane adam servisçilik yapıyor kadın neden kabul ediyor yani….

Back
X