• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

😅demeyin ya,20 yıllık evliliğimde hiç bu kadar sürekliliği olan sorunumuz olmamıştı,gelirgeçer bir durum değil yani benim için,eşime sorsan kızı gibi görüyor kız ona abi diyor ,hep hikayeler böyle başlar dimi ,ayrıca kızın sevgilisi varmış ben de kameradan baktiğimda her boşlukta tek konuşuyordu.kalbimi bozmak istemiyorum ama aklım bununla meşgul.her akşam geldiğinde 10 karış suratım değer mi yani
Aslında sana laf soktu.

Niye dul diye altını çizdin. Dul! Olunca noluyor? Aranıyor mu?

Ama dikkat et de dul kalma.

1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş
Şu kısım sıkıntı.. Sanayi ortamı, erkeklerle dolu ortam vs diye iyi niyetle bir yere kadar kadını bırakmasını anlarım ama şifre değişiyorsa orada bir durum vardır. Tetikte kalın, sürekli dillendirip onun aklına da sokmayın. Telefonunu mutlaka takip edin. Hatta onun telefonunu kullanma bahanesiyle şifresini isteyin bakalım verecek mi, gösterecek mi?
Bu arada yasal değil ve tehlikeli ama ben arabaya dinleme cihazı koyardım ya.. Bulursa büyük sıkıntı çıkar ama 2-3 gün koyar alıp dinlerdim, dayanmazdım beklemeye.
Bu arada evine bırakıyorsa kadını o da sıkıntı. Sanayiye en yakın durağa bıraksın, gerisine gerek yok!

erkekler beğendiklere kadınlara kibar davranırlar. ayrıca kendi öz torununa tecavüz eden erkeklerin yaşadığı bir dünyada ne kadar polyanasın sen. tamam en anlayışlı eş sensin. en eşine güvenen kadın sensin. bu platformda kadınlar yaşadıkları ne enteresan olayları yazıyor her şey olabilir. bu zamana kadar tek çalışan bir adam bir anda yanına çalışması için kadın eleman alıyor sonra telefonunun şifresini değiştiriyor. kadını alıp bırakıyor. eşinin sorun etmesi için bu soğuk kış günlerinde evinde sıcak bir kahve ikram etmesi mi gerekir???
Sizin çevrenizdeki erkekler sadece beğendikleri kadınlara kibar davranıyor olabilirler, benim çevremdekiler kadın erkek ayırmadan herkese kibar davranan insanlar.

Eşim ultra güvenilir bir adam demiyorum. Ben güvenmeyi seçiyorum. Böyle yasaklar koyarak, sorun çıkararak aldatmaya engel olamayacağımı biliyorum sadece. Aldatılma korkum yok. İnsanız başımıza her şey gelebilir. Ama bunu kısıtlayarak, kavga çıkararak engelleyemeyiz.

Sizin çevrenizdeki erkekler sadece beğendikleri kadınlara kibar davranıyor olabilirler, benim çevremdekiler kadın erkek ayırmadan herkese kibar davranan insanlar.

Eşim ultra güvenilir bir adam demiyorum. Ben güvenmeyi seçiyorum. Böyle yasaklar koyarak, sorun çıkararak aldatmaya engel olamayacağımı biliyorum sadece. Aldatılma korkum yok. İnsanız başımıza her şey gelebilir. Ama bunu kısıtlayarak, kavga çıkararak engelleyemeyiz.
bu benim çevrem senin çevren meselesi değil. genel erkek davranışı budur. Türkiye'nin birçok yerinde bulundum farklı iller farklı insanlar gördüm. Erkeklerin yaklaşımı budur. Ama tamam senin çevrendekiler öyle diyelim için rahat edecekse.

bu benim çevrem senin çevren meselesi değil. genel erkek davranışı budur. Türkiye'nin birçok yerinde bulundum farklı iller farklı insanlar gördüm. Erkeklerin yaklaşımı budur. Ama tamam senin çevrendekiler öyle diyelim için rahat edecekse.
Hani kibarlık gözlemlenebilir bir davranıştır ya…

Benim hiç tanımadığım bir kadını eşim arabasına alamaz, evine bırakamaz bu kadar net. Yol üstü olsa neyse yol üstü bile değil birde tel şifresi değişmeler bilmem neler. Eşiniz heyecan arıyor biraz salın ikna olmuş gibi yapın uzaktan izleyin.
Ortak kadın/erkek arkadaşlarımız için geçerli durum değil mesela bi arkadaşım eşimin yanına görevlendirmedeydi evlerimiz yakın denk gelince onuda al diye ben söyledim mesela çünkü arkadaşım eşide eşimin arkadaşı. Böyle bi tanışıklık yoksa istemem.

Kimseye bir etiket yaptığım yok zaten ona birşey dediğim de , ben kalitesiz davranmak istemiyorum ama görünce tahammül de edemiyorum.Ben mi abartıyorum olağan bir durum mu,bakış açınız ne olurdu ,yorumlarınız değerli
Kaç senelik evlısınız . Koyun ağırlığınızı vardır illa ki bi zayıf noktası . Sanmıyorum ki elemanı eve bırakmak için evdeki karısıyla arasını açsın , açıyorsa da sorun var demektir .

iş çıkışına yakın pat diye giderim ben olsam
çıkışta da beraber döneriz.. istediği kavgayı çıkartabilir eşiniz

en mantıklısı takipte kalmak da işte.. insan her zaman yapamıyor

iş çıkışına yakın pat diye giderim ben olsam
çıkışta da beraber döneriz.. istediği kavgayı çıkartabilir eşiniz

en mantıklısı takipte kalmak da işte.. insan her zaman yapamıyor
Bu bi çözüm değil ki napcak hergun çıkışa mı gidecek

Peki şimdi hava soğuk. Kış bitince ne olacak? Artık bırakmayayım diyebilecek mi?

Daha önceden şüphe duyduğunuz hareketleri oldu mu?
En azından şimdilik hiç çaktırmadan gözlemleyin derim.

adamın niyetinde varsa her türlü yapar orası ayrı, niyetinde olması başlı başına Bi sorun o da doğru ama Bi de önünü açmak diye bir gerçek var. sizin eşiniz için demiyorum bu güveni hakedecek biri olabilir sizin hikayenizi bilmiyoruz sonuçta ama konu sahibinin hikayesine göre bence baştan önlemler alınmalı. né alaka patron yorulmuş bütün gün çalışmış koşa koşa evine gelmek varken her gün yolunu değişerek çalışanı evine bırakıyor. üstelik karısı bu durumdan rahatsız ama karısıyla her gün kavga etmeyi göze alıyor Bi de şifresini değişiyor. hiç masum değil. böyle böyle başlıyor malesef aldatmalar.

Eşinizin sanayide çalıştığına emin misiniz?

Bana şöförlüğe özeniyor gibi geldi! Muhasebeciyi, yolunu değiştirip evine kadar bırakması bunu gösteriyor..

Telefonun şifresi de değişiyorsa dilerim ileride başınız ağrımaz.

bana hiç masum bir şey gibi gelmedi. sanayici bir erkeğin kadın çalışan alması aşırı saçma bir olay. maalesef altında başka bir durum var gibi
Allah allah ya çok ilginç başka yazan da olmuş

ben o kadar sene sanayi ortamında çalıştım
ki bundan seneler seneler önce yani, öğrenciyken
Ankaranın sanayileri bunlar

benim çalıştıklarımdan sadece Kayserili ultra mega muhafazakar bir yer vardı bi onların muhasebecisi erkekti o da fabrikaları da vardı fabrikanın da muhasebesini aynı abi tutuyordu. etrafta büyük yerlerde (fabrika düzeyinde ama) genelde erkekti, evet.
ama geri kalan sanayide küçük işletme, esnaf etrafta dünya kadar yer biliyorum hep kadındı.
zaten başka bir muhasebeciye gidiyordu o yapıyordu büyük işleri, dükkanda duran kızlar fatura evrak kürek ve anladığı kadar muhasebe yapıyordu...

konuya yorumum ise
bişey yapacak olanın tek yolu arabayla alması bırakması değil ya, yapacak olana yer mi yok yol mu yok? ben böyle şeylere takılmam hiç açıkçası. o kadar senede beni de bir sürü alan bırakan olmuştur. kimseyle bişeyim olmadı. çoğunun şu an adını hatırlamıyorum. ha ama beni genelde aile evine bırkaırlardı o da o kadar yol üstü bir yerdi ki.

ama rahatsızsanız eşiniz neden bu kadar ısrarlı işte orası apayrı bir konu.

Allah allah ya çok ilginç başka yazan da olmuş

ben o kadar sene sanayi ortamında çalıştım
ki bundan seneler seneler önce yani, öğrenciyken
Ankaranın sanayileri bunlar

benim çalıştıklarımdan sadece Kayserili ultra mega muhafazakar bir yer vardı bi onların muhasebecisi erkekti o da fabrikaları da vardı fabrikanın da muhasebesini aynı abi tutuyordu. etrafta büyük yerlerde (fabrika düzeyinde ama) genelde erkekti, evet.
ama geri kalan sanayide küçük işletme, esnaf etrafta dünya kadar yer biliyorum hep kadındı.
zaten başka bir muhasebeciye gidiyordu o yapıyordu büyük işleri, dükkanda duran kızlar fatura evrak kürek ve anladığı kadar muhasebe yapıyordu...

konuya yorumum ise
bişey yapacak olanın tek yolu arabayla alması bırakması değil ya, yapacak olana yer mi yok yol mu yok? ben böyle şeylere takılmam hiç açıkçası. o kadar senede beni de bir sürü alan bırakan olmuştur. kimseyle bişeyim olmadı. çoğunun şu an adını hatırlamıyorum. ha ama beni genelde aile evine bırkaırlardı o da o kadar yol üstü bir yerdi ki.

ama rahatsızsanız eşiniz neden bu kadar ısrarlı işte orası apayrı bir konu.
benim yorumum adama. o kadar sene yalnız çalış sonra alacağın ilk kişi kadın çalışan olsun ve o çalışanı evine bırak falan. eşin rahatsız olmasına rağmen buna devam et. hatta normalde şifresini eşinin bildiği telefonun şifresini değiştir. gizemli havalara bürün. kadın iyi niyetli olabilir ancak herkes hareketlerine dikkat etmeli. yani adam senin şoförün mü? evli barklı adama her gün kendini bıraktırması falan hoş değil.

😅demeyin ya,20 yıllık evliliğimde hiç bu kadar sürekliliği olan sorunumuz olmamıştı,gelirgeçer bir durum değil yani benim için,eşime sorsan kızı gibi görüyor kız ona abi diyor ,hep hikayeler böyle başlar dimi ,ayrıca kızın sevgilisi varmış ben de kameradan baktiğimda her boşlukta tek konuşuyordu.kalbimi bozmak istemiyorum ama aklım bununla meşgul.her akşam geldiğinde 10 karış suratım değer mi yani
Kendince dul çocuklu diye küçümsemeye çalışmışsın ama bu işin sonunda dul kalacaksın kendi tabirinle. Öyle niyete böyle iş işte müstahak

Back
X