• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Tabiki işverenine güveneceksin ona göre anlaşacaksın şartlar uymazsa girmeyeceksin işe. Siz heryer pürü pak sanıyorsunuz galiba ama öyle değil. Girdiniz mi sanayi ortamına?
Leş bir ortamdan kastınız nedir?
Neden yük olsun hanımefendi. Servisiniz varmı diye soracaksınız yok ama biz kendi araçlarımızla bırakıyoruz diyecek oda servis olacak. Veya hayır yok diyecek kar da kışta zor olur deyip girmeyebilirsiniz. Veya zor gelmez girebilirsiniz.
Çalıştığım yerde tabiki patronuma güvenicem babamamı güveneyim
Sanayi girişlerinde turnikeler var, kimlik çipi okutuluyor sadece erkekleri alıyorlar 😂

yorumlar şaka gibi..
küçük işyerlerinde kadın muhasebeci isterler aynı zamanda telefonlara bakılsın vs. arada çay demlesin vs. diye.
ayrıca anlaşmaya göre sizi bırakırız da deniyor bunlar gayet olabilen şeyler. sanayi içinde çalıştım böyleydi, çalışan başka arkadaşlarım esnaf komşularımız hep aynıydı..
patron çalışanını eve bırakıyor diye illa aralarında fofenk olmuyor yani..
kadınlarda ilk fırsatta patronlarıyla birlikte olmak için yer aramıyor.
Şahsınıza yazmadım alın
nasıl algıladığınız hiç umurumda değil inanın.
sadece size de yapmadım yorumu.
patron çalışanını evine bırakıyor diye aralarından birşey olduğu anlamı yüklenemez bu çok çirkin..
biri bekar diye başkasının kocasına saldırmayı beklemiyor, veya boşanmış kadın patronu için açık adres değil.
bu zihniyet hoşuma gitmiyor..
sanayi içinde o kadının yürüyüp gidebileceğini veya otobüs bekleyebileceğini düşünüyorsanız veya her kim düşünüyorsa evet empati yoksunu olduğu düşünülebilir.
ben de sadece size yazmadım ama çok saygısız yorumlar okuyorum asıl onlar empati yapsın
Benim eski patronumda beni evime bırakırdı ama evinin yoluna A caddesinden değilde B caddesinden giderdi onun için bir şey değişmezdi yani böyle bir şey olabilir mi?
Evinizin tersi istikameti bir yere mi götürüyor?
üçgen çiziyor diyim,

Adam telefon şifresini karısı iş yeri kamerasını izliyor diye değiştirmiş. Kamera nerede söylemedi. Bu kamera her nerdeyse, kameradan çalışanların da bilgisi vardır umarım.
Tabi bilgisi var, tek bir kamera da yok içeriyi ve dışarıyı da gösteren çoklu kamera sistemi telden izlenebiliyor,yüklü miktarda ürün olduğu için , ne yani insanları gizliden izlemek için mi kuruluyor kamera

Tabi bilgisi var, tek bir kamera da yok içeriyi ve dışarıyı da gösteren çoklu kamera sistemi telden izlenebiliyor,yüklü miktarda ürün olduğu için , ne yani insanları gizliden izlemek için mi kuruluyor kamera
Yazmadığınız bir konuda varsayımda bulunmamayı tercih etmiştim.

Şu mesajdan onlarca gördüm. Sanayiler kadın muhasebeci dolu. Ben de çalıştım zamanında. Sanayi denince aklınıza niye sadece oto sanayi geliyor? Ki orda da bolca kadın çalışan var. Benim arabanın servisinin müdürü bile kadın.
Ben kadın ya da erkek demedim ki sanayide çalışan muhasebeci görmedim hiç dedim kadın çalışan ya da erkek çalışan demedim ki sanayide muhasebeciler de çalışıyormuş tamam bilmiyordum ben bunu hani genelde dışarıdan bir muhasebeci ile çalışılır falan falan kadın çalışan demedim ben yanlış anlamışsınız siz beni

Bazı detaylar cımbızla çekilmiş gibi, çalışana yapılan zam devede kulak kalır ne çok takılan olmuş , şunu bunu almış diye özetleyen arkadaş #165 yoruma istinaden yaptığım bir açıklama ki bu olaydan öncesini içeriyor , bir şeyi anladım o da çoğu kişi yargılayıcı , yapıcı olan çok az kişi var ,kimseye kötüsün demedim kocam ooo biz barıştık mükemmel insan oldu demedim hay Allah neyse

Sanayi sitesine sadece aracınızı bakım ve tamir için götürüp, atölye kısmına gittiyseniz; görmemeniz normal.
Evet sadece tamir için gittim o yüzden muhasebeci çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmiyorum zaten 2 3 kere falan gittim

Durağa mesafe varsa en yakin durağa birakmasi normal bir sey ama yolu 45 uzatip evinin oraya goturmesi devamli benim icin olmasi gereken bisey degil. Neden esim gec gelsin kadin icin. Dert olacaksa ulaşim erkek alsaymiş yani.

Ben kimseye sonsuz güvenmem acikcasi güven isteyen şeffaflik saglayacak ve kimse icin insan eşini huzursuz etmemeli.
Yillar evvel yaninda calistigim patron karisini catir catir aldatti ama adami görsen is yerinde karisi aradiginda telefonnlari buyuuurrr sulllttannimmm diye acardi bi dedigini ikiletmezdi sonra boşandi başka biriyle evlendi cat diye.

Abi kardes muhabbeti zaten sacmalik. Is gorusmesi icin gittigim bi yer vardi ustelikte tanidik araciligiyla gitmistim. Patron da benden baya buyuk boyu kadar ogullari var adam tutturmustu arabayla alayim araabayla birakayim ben geleyim alayim yok dedim zaten yakindi kendim gittim gorustuk sonra neymis bi is gorusmesi daha yapalim ben arabayla gelip alcam diyor 😄😄😄 abarti derecede bi arabayla alma sevdasina tutundu başka işi yok gibi. Arabada ne oluyorsa ben de bilmiyorum ama oluyormuş demek ki biseyler. Sapiklik iste. Eskiden bana da sacma geliyordu.

Burda böyle şeyler okudukça salak mıyım diye düşünüyorum. Eşim telefon şifresini değiştirse fark etmem. Yanında çalışan bi kadını eve/durağa bıraksa "ay iyi yapmışsın bu soğuklarda yazık afferim kocama gel öpeyim" derim. Ne biliyim bön müyüm neyim....... sizin eşiniz daha önce böyle sorunlar yaşamanıza sebep oldu mu? Kötü deneyimleriniz olduğu için bu kadar takılıyo olabilir misiniz?

Aldatilmaktan korkan biri degilim telefon karistiran, sosyal medya inceleyen biri olmadim Ama her şeye de gozunu kapatip yapmiyordur yeaa şeklinde yaklaşmakta benim tercih edecegim bir sey degil. Her şeye iyi yapmiş dersen ve hic biseyi gormezsen zaten ömür boyu aldatilsan haberin olmaz sen de mutlu mutlu iliskini yaşarsin. (Bu da bir tercih saygi duyarim😄 Bazen mutluluk bilmemektir.)
Paranoyak olmaya gerek yok ama kendimi saf yerine de koydurmam tercih meselesi. Konu sahibi akilli davrabiyor.

Konu nasıl suv'a, iphone 17pro'ya bağlandı ya..koca biranda temize çıkmış
Çok komiksiniz gerçekten, neden kimse konu sahibi tartıştıklarında eşi yapıcı olurmuş küs kalmazmış yazmıyor da (suv pro17 konularını geçtiği aynı mesajda yazdım)eşimin aldıklarıyla ilgileniyor ,biz küçük hesapların adamı değiliz yok çalışana zam yapmış yazmışım ,ben her sahip olduğum şeylerin birkaçını yazdım ,bana bunlarla gelmeyin gezdiklerimi yediklerimi gördüklerimi eklemedim ,zam yaptı eşim evet Hahh çok büyük lüx çalışanına

Çok komiksiniz gerçekten, neden kimse konu sahibi tartıştıklarında eşi yapıcı olurmuş küs kalmazmış yazmıyor da (suv pro17 konularını geçtiği aynı mesajda yazdım)eşimin aldıklarıyla ilgileniyor ,biz küçük hesapların adamı değiliz yok çalışana zam yapmış yazmışım ,ben her sahip olduğum şeylerin birkaçını yazdım ,bana bunlarla gelmeyin gezdiklerimi yediklerimi gördüklerimi eklemedim ,zam yaptı eşim evet Hahh çok büyük lüx çalışanına
Kusura bakmayın ama sizde inanılmaz derece parayı sonradan bulmuş bir hava sezdim. Allah daha fazlasını versin ama buraya eşinizden şüphe edip konu açıp sonra bana bunları bunları aldı markalarına varana kadar yazıp güzellemeniz komik.

Eşinizden istediğiniz ilgiliyi alakayı görmüşsünüz gibi anladım bugünkü yorumlarınızdan. Üslubunuz nasıl da değişmiş bir anda. :nazar:

Başka bir yorumunuzda, çalışsam eşim benim iş arkadaşım, patronum tarafından eve bırakılmama müsade etmezdi yazdınız. Mevzu siz olursanız fıtratı farklı olmuyor ama kendisine gelince sınır korumaya zorlanıyor, bak sen. Yol parasını verdiği çalışanını ekstra zamanını harcayacak evine bırakıyor. Yine yazıyorum yol üzerinde bir durağa, evine yakın bir yere bırakmakla, özellikle vakit ayırıp evine bırakmak ayrı şeyler. Şifre değiştirmesi falan da bu evine bırakma meselesine ne kader önem verdiğini gösteriyor aslında. Sorun çıksın istemiyor beyfendi, çok önemliyse bu konu kendisi için.
Çoğumuzun apartmanın tam önünde ya da site girişinde metro yok otobüs durağı yok. Yaz kış az ya da çok yürüyoruz . İncilerimiz dökülmüyor fırtına yoksa yarım metre kar yoksa. Akrabam vs dışında ya da kadın arkadaşım, ben binmem kimsenin arabasına . Ya taksi çağırırım metroya kadar . Ya da yürürüm . İş ortamında konuşabilir kadın erkek öğrenci ortamın da konuşulabilir cafe vs oturursun. Ama belli yaştaki çoluklu çocuklu insanlar mesafeli olmalı. Bir duruşları olmalı. Otobüste tanımadığım adamla mecburen yanyana oturmakla , tanıdığın adamla aynı arabada tek gitmek aynı şey değil.

Tabiki işverenine güveneceksin ona göre anlaşacaksın şartlar uymazsa girmeyeceksin işe. Siz heryer pürü pak sanıyorsunuz galiba ama öyle değil. Girdiniz mi sanayi ortamına?
Leş bir ortamdan kastınız nedir?
Neden yük olsun hanımefendi. Servisiniz varmı diye soracaksınız yok ama biz kendi araçlarımızla bırakıyoruz diyecek oda servis olacak. Veya hayır yok diyecek kar da kışta zor olur deyip girmeyebilirsiniz. Veya zor gelmez girebilirsiniz.
Çalıştığım yerde tabiki patronuma güvenicem babamamı güveneyim
“sanayi içinde o kadının yürüyüp gidebileceğini veya otobüs bekleyebileceğini düşünüyorsanız “diyen sizsiniz ,otobüse binemiyor, yolda yürüyemiyor o kadar kötü bir ortam ama çalışıyor bende bunu anlamıyorum.Pürü pak değilse hiç girip çalışmaz. Gayette biliyorum sanayi ortamını, şartları kabul etmiş ki çalışıyor ulaşım ücretini alıyor. Ne yapalım ulaşım ücretini veren işverenle birde eve mi gidelim konu sahibi bu detayı verdiğine göre servis olmadığını anlayabiliriz herhalde.. muhasebeci hanımda bunu bilerek işe girmiş demek ki patronum beni eve bırakır diyerek girmemiştir babaya güvenilir gibide patrona güvenilmez.

Back
X