Kendi özelimde bi yorumdu benimki. Şifre değiştirse fark etmem çünkü onun telefonunun kamerası dahil hiçbir şeyini kullanmıyorum. Bu benim gündelik hayatıma dahil bi eylem değil. Karıştırmak da, onun telefonuyla işlem yapmak da suç değil tabii fakat ben eşimin telefonuna, cüzdanına, çantasına ne biliyim kişisel olan hiçbir şeyine dokunmuyorum. Benden çantasını açıp içinden bişey alıp ona vermemi istediğinde ben reftleks olarak çantayı götürürüm. Bu en modern benim, benim kafam rahat, bana bu hayatta bi bk olmaz falan demek değil

ben çocukken anne babam çantalarına, cüzdanlarına, pantolon ceplerine falan el sokmamızdan hoşlanmaz, belki bugün karşılaşsak oha diyeceğimiz tepkiler verirlerdi. Hiç babasının cep telefonunda yılan oyunu oynayan bi çocuk olmadım çünkü o babamındı muhtemelen azarlanırdım. Bunlar kişisel eşya. Böyle kodlanmış bana. Eşim benim telefonumu kullanır ama. Kamerasını kullanır, benimki daha yakındır çat diye alır müzik açar. İlk zamanlar garipsiyodum, alıştım. Ama ben yapamam. Ben çantamdan bişey istesem açar verir. Ben veremem. Bu kadar