• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Yok canım o ben değilim , benim suv sayılı geldi Türkiye ye ,oda buraya denkgelmez yaşadığım şehirde tek bende bir de bayii sahibinde var
Aaa hangisi valla dalga geçmek için sormuyorum arabalara ilgim var. Byd mi kullanıyorsunuz

Ay ben de kocama suv aldım insanı kendinden şüphe ettiriyorsunuz ama neyse ki muhasebecim yok 😇

Yorumları oku oku şaşı oldum 😅
Herkesin kendi hayat tarzı ve iliski dinamiği olsa da bazı ahlaki ve etik kurallar vardır hepimizin hayatında. Çok fakir, çok çirkin veya eşimden 30 yaş küçük kızı yaşında biri dahi olsa her gün kocamın birinin özel şoförlüğünü yapmasını istemem hatta erkek dahi olsa. Ben yemek için evde kocamı beklerken onun biri icin yollarda olması bana göre çok polyannacilik. Ben merkez de çalışıp ilçe de oturduğum dönem de dahi çok zor da kalmadıkça patronum teklif etse dahi arabayla bırakmasını istemedim. Herkes kötü dusunmeyebilir iyi niyet diyebilir ama bana göre etik değildir. Patronumun karısı ararsa ben kendim rahatsız olurum açıkçası.
Okuduğum yorumlara göre de para her şeyi çözüyor sanırım. Buraya konu açacak kadar içiniz içinizi yemiş, kocanızdan çok eminseniz burada konu açmanız çok saçma ayrıca insanlar fikir belirtirken sizin kocanızı tanımıyor olaya yorum yapıyor olay da orta da yani...
Size verebileceğim tek tavsiye "Altın bileziği kolunuza takan kocanız 5 gün sonra o kolu kırabilir. O yüzden herkes kendi altın bileziğini taksın. " 20 senedir çalışmamış bir gıda mühendisi pat diye is bulamaz burası Türkiye...

Eve kadar bırakılmasını hiç doğru bulmamakla beraber, sizin de kullanmış olduğunuz üç harfli sözcük benim sizi takıntılı, ruh hastası, en büyük korkusu boşanmış kadınlar olan biri gibi görmeme sebep oldu. Ve bu sözcüğü kullanan kadınlar hep kuruntu yapıyor, negatif enerji yayıyor gibi hissediyorum. Bakın kocanızın sizin hoşlanmadığınız bir davranışı yapması o kadının medeni durumundan tamamen bağımsız. Kocanızın gözü dışarıdaysa muhatap bekar, boşanmış hatta evli olup aldatan bir kadın da olabilir. Durumdan rahatsızsanız kocanızla çözün yoksa her an ‘dul’ kalabilirsiniz .

Ben buralara gelip yazacak kadar kendimi yalnız hissettim ama sabah kahvaltıda artık artık patladım ama öyle böyle deği masayı yumruklarken elim falan kesilmiş,eşim şaşkınlıkla dinledi ben dedim öldüm gibi birşey yaşıyorum ama ölmedim,sonra kendimi odaya kitledim.5dk sonra ısrarla kapıyı açtırdı konuştuk o son gördüğümden beri kızı gerçekten götürmemiş telin şifresini de söyledi,benden birşey saklamadığını söyledi şifre de zaten bildiğim bir şifreymiş biraz kurcalasam bulurmuşum bana olan bağlılığını biliyorum ama yine de ben boş bırakmayacağım her gün dillendirmekte istemiyorum
İşte tam da benim anlatmak istediğim ruh halini siz kendiniz tarif etmişsiniz. Ya binanızda , çevrenizde vs boşanmış kadın olsaydı.. Allah boşanmış kadınları sizin gibi kadınlardan korusun. Şu tepkiniz bile öyle korkunç ki.. Ve size kötü bir haber; erkekler tam da sizin gibi kadınlardan kaçıyor. En büyük korkunuz ama facts 😌

Yok canım o ben değilim , benim suv sayılı geldi Türkiye ye ,oda buraya denkgelmez yaşadığım şehirde tek bende bir de bayii sahibinde var
Buraya denk gelmez derken ne demek istediniz?

Aranızda bi tek benim mi 2004 model manuel kalos'um var 🙄 kendim aldıydım 5 yıl para biriktirip 😅
Üzülmeyin ben de araba da yok koca da yok iPhone da yok kısaca fakir famkakir fakfakir olarak en dipten dalış yaptım konuya :KK53:

Senin kocanin suv'u var, yuz felci gecirdi, bize oyle dedin.
Eski koca canım ayrıca ya sen şeyler var ya gün yaparlarda mahalle hanımları hani ayyy sen soyleydin diye küçümser onlardansinnda ha Yahuuu bunun konuyla alakası ne cildirtma beni ya aaaaa..... SUV u olaninda bosaltim sistemi var tuvalete gidiyor yemek yiyor hastalanıyor ölüyorda uzaylı demedim yüz felci geçirmiş bunu da dosya ya eklemiş dedim bunun bunla alakası ne de gelip burda beni bozuyorsun başka şeye kafayı boz cicim....ya ben mi tuhafim insanlar mı tuhaf yememiş içmemiş ...he yüz felci geçirmiş napcan....benim konum var diye yorum yapmayın mi beni bulup bulup sinirimi bozup aşağı mi cekeceksin ...evet yüz felci geçirmiş sana bölüyor anlamadım bunun bu konuyla ne alakası var

Anamm her yorumda suv da suv suv ne benmi çok cahilim 😒

Eski koca canım ayrıca ya sen şeyler var ya gün yaparlarda mahalle hanımları hani ayyy sen soyleydin diye küçümser onlardansinnda ha Yahuuu bunun konuyla alakası ne cildirtma beni ya aaaaa..... SUV u olaninda bosaltim sistemi var tuvalete gidiyor yemek yiyor hastalanıyor ölüyorda uzaylı demedim yüz felci geçirmiş bunu da dosya ya eklemiş dedim bunun bunla alakası ne de gelip burda beni bozuyorsun başka şeye kafayı boz cicim....ya ben mi tuhafim insanlar mı tuhaf yememiş içmemiş ...he yüz felci geçirmiş napcan....benim konum var diye yorum yapmayın mi beni bulup bulup sinirimi bozup aşağı mi cekeceksin ...evet yüz felci geçirmiş sana bölüyor anlamadım bunun bu konuyla ne alakası var

Kirildim 😶‍🌫️

“Yorum yapalım, konuşalım, dertleşiyoruz sonuçta…
Ama lütfen bunu burnumdan getirecek şekilde olmasın 🙏
Ben de insanım, ben de kırılıyorum.
Gerilmeyelim, daha sakin ve anlayışlı olalım 🌸

Back
X