- Emoji Skoru
- 30.201
- Puanlar
- 438
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım Bi tek senle ben kalmışızSarılalım bacım
Suvu olmayan gelsin![]()
Aaa hangisi valla dalga geçmek için sormuyorum arabalara ilgim var. Byd mi kullanıyorsunuzYok canım o ben değilim , benim suv sayılı geldi Türkiye ye ,oda buraya denkgelmez yaşadığım şehirde tek bende bir de bayii sahibinde var
Byd sayılı mı yav? Benim memur emeklisi amcamda bile varAaa hangisi valla dalga geçmek için sormuyorum arabalara ilgim var. Byd mi kullanıyorsunuz
Yeni modelleri sayılıymış galibaByd sayılı mı yav? Benim memur emeklisi amcamda bile var![]()
Senin paranla alınan arabayla aldatinca tadından yenmiyor haklısınanasını satim benimki beni aldattı bari suv alıp aldatsaydı yine bedavaya gittik![]()
Byd olaydi, elantirikli diyede belirtirdi bence o vibe var uyede.Aaa hangisi valla dalga geçmek için sormuyorum arabalara ilgim var. Byd mi kullanıyorsunuz
benden beteri de varmışSenin paranla alınan arabayla aldatinca tadından yenmiyor haklısın
Belki cybertruckturByd sayılı mı yav? Benim memur emeklisi amcamda bile var![]()
. SUV araç kediyi bile bozmuş değil ki bizim herifleri bozmasinbenden beteri de varmış
İşte tam da benim anlatmak istediğim ruh halini siz kendiniz tarif etmişsiniz. Ya binanızda , çevrenizde vs boşanmış kadın olsaydı.. Allah boşanmış kadınları sizin gibi kadınlardan korusun. Şu tepkiniz bile öyle korkunç ki.. Ve size kötü bir haber; erkekler tam da sizin gibi kadınlardan kaçıyor. En büyük korkunuz ama factsBen buralara gelip yazacak kadar kendimi yalnız hissettim ama sabah kahvaltıda artık artık patladım ama öyle böyle deği masayı yumruklarken elim falan kesilmiş,eşim şaşkınlıkla dinledi ben dedim öldüm gibi birşey yaşıyorum ama ölmedim,sonra kendimi odaya kitledim.5dk sonra ısrarla kapıyı açtırdı konuştuk o son gördüğümden beri kızı gerçekten götürmemiş telin şifresini de söyledi,benden birşey saklamadığını söyledi şifre de zaten bildiğim bir şifreymiş biraz kurcalasam bulurmuşum bana olan bağlılığını biliyorum ama yine de ben boş bırakmayacağım her gün dillendirmekte istemiyorum
Buraya denk gelmez derken ne demek istediniz?Yok canım o ben değilim , benim suv sayılı geldi Türkiye ye ,oda buraya denkgelmez yaşadığım şehirde tek bende bir de bayii sahibinde var
Üzülmeyin ben de araba da yok koca da yok iPhone da yok kısaca fakir famkakir fakfakir olarak en dipten dalış yaptım konuyaAranızda bi tek benim mi 2004 model manuel kalos'um varkendim aldıydım 5 yıl para biriktirip
![]()
Eski koca canım ayrıca ya sen şeyler var ya gün yaparlarda mahalle hanımları hani ayyy sen soyleydin diye küçümser onlardansinnda ha Yahuuu bunun konuyla alakası ne cildirtma beni ya aaaaa..... SUV u olaninda bosaltim sistemi var tuvalete gidiyor yemek yiyor hastalanıyor ölüyorda uzaylı demedim yüz felci geçirmiş bunu da dosya ya eklemiş dedim bunun bunla alakası ne de gelip burda beni bozuyorsun başka şeye kafayı boz cicim....ya ben mi tuhafim insanlar mı tuhaf yememiş içmemiş ...he yüz felci geçirmiş napcan....benim konum var diye yorum yapmayın mi beni bulup bulup sinirimi bozup aşağı mi cekeceksin ...evet yüz felci geçirmiş sana bölüyor anlamadım bunun bu konuyla ne alakası varSenin kocanin suv'u var, yuz felci gecirdi, bize oyle dedin.
Eski koca canım ayrıca ya sen şeyler var ya gün yaparlarda mahalle hanımları hani ayyy sen soyleydin diye küçümser onlardansinnda ha Yahuuu bunun konuyla alakası ne cildirtma beni ya aaaaa..... SUV u olaninda bosaltim sistemi var tuvalete gidiyor yemek yiyor hastalanıyor ölüyorda uzaylı demedim yüz felci geçirmiş bunu da dosya ya eklemiş dedim bunun bunla alakası ne de gelip burda beni bozuyorsun başka şeye kafayı boz cicim....ya ben mi tuhafim insanlar mı tuhaf yememiş içmemiş ...he yüz felci geçirmiş napcan....benim konum var diye yorum yapmayın mi beni bulup bulup sinirimi bozup aşağı mi cekeceksin ...evet yüz felci geçirmiş sana bölüyor anlamadım bunun bu konuyla ne alakası var
“Yorum yapalım, konuşalım, dertleşiyoruz sonuçta…Kirildim![]()