- Emoji Skoru
- 168
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız suv aracı kocama ben aldım. Şuan kocamı aldattığımı öğrendimKendin mi aldın kocan mı aldı asıl mesele bu.
Kocan aldıysa geçmiş olsun, aldatılmışsın![]()
QKaç senedir çalışıyorum suva binemedim bu da benim ayıbım olsun![]()
Aynı benim de başıma geldiYalnız suv aracı kocama ben aldım. Şuan kocamı aldattığımı öğrendim![]()
Hiç çalışmayanlar bak nasıl da koca parasıyla hava atıyor. beni aldatsa ayrılsa yine de krallar gibi yaşatır diyor. Yani money talks. Hiç bana uygun değil ama neyse... Konu sahibi kocasının parasıyla övünmeye devam etsin. Umarım bir gün dövünmez.. Dünyada kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin.Kaç senedir çalışıyorum suva binemedim bu da benim ayıbım olsun![]()
Valla bişey diyim mi benim eski patronlar pirlantaciydi çokta ünlü kadini bosamislar çocukta var 5 bin nafaka veriyorlardı işi de yoksa bosaninca yüzüne bile bakmaz çok biliyor yeni gelen kadında yedirirdiHiç çalışmayanlar bak nasıl da koca parasıyla hava atıyor. beni aldatsa ayrılsa yine de krallar gibi yaşatır diyor. Yani money talks. Hiç bana uygun değil ama neyse... Konu sahibi kocasının parasıyla övünmeye devam etsin. Umarım bir gün dövünmez.. Dünyada kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin.
Öyle valla. Mahkeme ne uygun görürse onu veriyorlar, hatta onu bile vermemek için 40 takla atıyorlar. Dediğin gibi yeni gelen kadın o parayı yedirir mi hiç. Azcık çevresini gözlemleyen insan bu gibi olayları görür, ibret alır. 20 değil 40 senelik kocan olsa bir gün şırfıntının teki gelip aklını çelebilir ve adamın içinden canavar çıkabilir. Garantisi yok.Valla bişey diyim mi benim eski patronlar pirlantaciydi çokta ünlü kadini bosamislar çocukta var 5 bin nafaka veriyorlardı işi de yoksa bosaninca yüzüne bile bakmaz çok biliyor yeni gelen kadında yedirirdi
Yeliz Yeşilmen diyor ya gecekonduda ağlayacağıma villada ağlamayı tercih ederim diye.Hiç çalışmayanlar bak nasıl da koca parasıyla hava atıyor. beni aldatsa ayrılsa yine de krallar gibi yaşatır diyor. Yani money talks. Hiç bana uygun değil ama neyse... Konu sahibi kocasının parasıyla övünmeye devam etsin. Umarım bir gün dövünmez.. Dünyada kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin.
Benim ki bana tazminat davası açtı bir dahakl hafta mahkemem var istese şube müdürü nafakada verir tazminatta malımı yedi bana 5 kuruş vermeme peşinde hele yeni bir hayat kuracaksınız diye odleri kopar isterler ki sürünün kimse kimseye dul mul demesin arkadaşım namus öyle olmuyor koca parasıyla namus olmuyor aaaaa sinirliyim ben birde erkekler yapacakken kadın kadına yapıyor dulmus sana dul derlerÖyle valla. Mahkeme ne uygun görürse onu veriyorlar, hatta onu bile vermemek için 40 takla atıyorlar. Dediğin gibi yeni gelen kadın o parayı yedirir mi hiç. Azcık çevresini gözlemleyen insan bu gibi olayları görür, ibret alır. 20 değil 40 senelik kocan olsa bir gün şırfıntının teki gelip aklını çelebilir ve adamın içinden canavar çıkabilir. Garantisi yok.
Ve bunu diyenin gıda mühendisi olması acıHiç çalışmayanlar bak nasıl da koca parasıyla hava atıyor. beni aldatsa ayrılsa yine de krallar gibi yaşatır diyor. Yani money talks. Hiç bana uygun değil ama neyse... Konu sahibi kocasının parasıyla övünmeye devam etsin. Umarım bir gün dövünmez.. Dünyada kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin.
gel sarılalım.Suv ne
O kadar fakirim ki onu bile bilmiyorum![]()
Büyük araba bacım. Pek havalı. Genelde 4x2, 4x4 oluyor. Bagaja büyük bebek arabası sığdıranlar ve yazları yaylaya çıkanlar için işlevselSuv ne
Türkçe çevirisi: Sportif Amaçlı Arazi Aracı olup; güçlü motoru ve çekme kapasitesi ile öne çıkan araç.Suv ne
büyük oluyor ya işte benim tazminatımla kocamın mahallenin serserileriyle gezdiği jeep in küçüğü taksinin büyüğü boşver napıcan ya biz otobüste metrobüste mutluyız bilmesen de olurSuv ne
Senin kocanin suv'u var, yuz felci gecirdi, bize oyle dedin.büyük oluyor ya işte benim tazminatımla kocamın mahallenin serserileriyle gezdiği jeep in küçüğü taksinin büyüğü boşver napıcan ya biz otobüste metrobüste mutluyız bilmesen de olur
anasını satim benimki beni aldattı bari suv alıp aldatsaydı yine bedavaya gittikheee konu sahibi suv araç tehlikeli onu alan hanımı değiltiriyor benim ki sana 400 yenisine 500 diyordu benzetmek gibi olmasın hava atıyonda bil istedim suv araç fena :)