• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Benimki hakkını vermiş, suv alacak kadar iyi aldatmış bilezik kesmez🤌🏻

Size ne yazsam boş,bu saatten sonra .Yok mu artıran biraz eğlencesine takılalım,zaten başka şeyler yazsamda konu sürekli suv a geliyor 📣diğer yazdıklarımla kimse ilgilenmiyor SUV merak konusu
Cevabım size degil sevgili nefes, uzerinize alinmayin lutfen.

Nasil ki bazi araba markalari magandalikla eşleşir oldu, ne yazikki suv araclarda kadinlara sus payı olarak aliniyormus demekki, hayir bende bu modeli seven ve kullanan biriyim yaklasik 15 yildir, insallah arkamdan boyle dedikodu cevrilmiyordur, gidemde aracimi degistirem, kıliyo mıliyo alam bari.

Size ne yazsam boş,bu saatten sonra .Yok mu artıran biraz eğlencesine takılalım,zaten başka şeyler yazsamda konu sürekli suv a geliyor 📣diğer yazdıklarımla kimse ilgilenmiyor SUV merak konusu
İnanın merak etmiyoruz. Merak konusu değil yani. Bir çoğumuzda var suv araç. Çok ulaşılmaz bir şey değil. Ha şehirde tek, özel plaka falan değildir tabi 😂

Şu an sıvama moduna geçtiniz. Bence telefonu elinizden yavaşça bırakıp, ben ne yapıyorum diye düşünün.

Ay durun benim de arabam var , yıldızlı bi marka ve suv ahahsjsjd
Telefonum iPhone

Ama kocamın muhasebecisi yok 🥹

Ahahah yorumlar koparıyor bu arada bende de suv var aslanlar gibi kendim aldım siz bu kocayı boşamayın çekiverir minderinizi 🤣

Konuyu çarptırıyorsunuz, akşama kadar ofiste olmakla sanayinin içinde yürümek vs. aynı şey değil.
kaldıki ikisi aynı anda çıkarken çalışanını bırakabilir bu çok normal. bir de eve mi gidelim ne demek nereye çekiyorsunuz olayı evine bıraktığında onu eve davet etmiyorsunuz. ne acayip bir yaklaşım bu..
iş konusunda tabiki patronunuza güveneceksiniz, güvenmiyorsanız çıkar gidersiniz ne işiniz var orada
Çarptırmıyorum, sanırım pek açık yazamadım siz anlayamadınız beni eve bırakmasından bahsediyorum ne eve davet etmesi ya. Her neyse yorumunuza saygı duyuyorum.

Evine en yakın durakta iniyormuş sanırım o da toplum baskısından çekiniyor dul olduğu için
dul? dul mu ? ayyy çok kötüsünüz siz de o duruma düşersiniz insanlar çalışamıyorlarda okumuş muhasebeci olmuş sen ol madem ne kıymetli kocan varmış be ayrıca kadında otobüs mu yok patrondan yol parası iste otobüsle git gel ne kadar yobaz bir laf dul ekmek parası için çalışan tüm boşanmış kadınların hakkına giriyorsunuz oda sizde

İnanın merak etmiyoruz. Merak konusu değil yani. Bir çoğumuzda var suv araç. Çok ulaşılmaz bir şey değil. Ha şehirde tek, özel plaka falan değildir tabi 😂

Şu an sıvama moduna geçtiniz. Bence telefonu elinizden yavaşça bırakıp, ben ne yapıyorum diye düşünün.
Telefonu degil ayfon 17'si diyecektin herhalde, nutmen.

dul? dul mu ? ayyy çok kötüsünüz siz de o duruma düşersiniz insanlar çalışamıyorlarda okumuş muhasebeci olmuş sen ol madem ne kıymetli kocan varmış be ayrıca kadında otobüs mu yok patrondan yol parası iste otobüsle git gel ne kadar yobaz bir laf dul ekmek parası için çalışan tüm boşanmış kadınların hakkına giriyorsunuz oda sizde
Benimde hakkima girmis hem dulum (!) hem suvum var, ayfon 12783839'im yok ama, prensip olarak ayfon tüketmiyorum

Herkes yazmış erkek muhasebeci yok mu diye siz gercekmisiniz ya calismayalim ta taş mi yiyelim kadın kadının düşmanı 10 erkek muhasebeciye değerim valla ne patronun arabasina binecem o zaman ahlaksız olursa gayde olur çok yobazca düşünüyor bazı hem cinslerim

Back
X