- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi witchhunter
-
Sadece seçili olan kısım için konuşuyorum ben sizin de böyle olmanızı tavsiye ediyorum.Klasik olacak ama; Bizim zamanımızda cep telefonu mu vardı?
Annem ya da babam arada bir öğretmenle konuşur, onun dışında veli toplantılarına gelirlerdi, o kadar.!
Üstelik okul yakın olduğundan, karda-yağmurda-güneşte yürüyerek, zıplayarak gider gelirdik.. İncilerimiz mi döküldü?
Maalesef şimdiki, "bazı" zamane anneleri; dünyada sadece kendisinin anne olduğunu ve sadece onun çocuğunun değerli olduğunu zannettikleri için, biraz buldumcuk oluyorlar.
O nedenle hanımefendi, çocuğunun üzerine aşırı titriyor ve inciğini-cinciğini sorun edip, eşinize iletiyor olabilir..
Her ne kadar rahatsız edici bir durum olsa da, fazla kafanızı takmamaya çalışın..
Bence kadın oğlu hakkında çok pimpirikli, eşinize özel bir ilgisi yok. Ama rahatsız olunacak bir durum, bilemedim
Mesajlaşma sistemi canımcım ama imternet üzerinden. Kontürlerin gitmiyo internetinden gidiyo varsa wi-fi dan. Fotoğraf müzik mesaj video yollanabiliyo karşıdaki okuyunca sana bildirim geliyor. Rehberinde ekli olup whatsapp ı olan kim varsa sende gözüküyo. Ben kullanıcısı değilim ama eşimden biliyorum. Facebook gbi değil bişeyler paylaşılmıyor. Facebookun mesaj sistemi gbi düşün.bu watshap nasil bisey acaba
facecookuda solladi galiba, hayriniza bide bana ogretin : )))
Merhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir.
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum
ay valla benimde aklıma geliyo hep hatta bu yüzden konu acmaya cekiniyorum. adımı bilmeseler bile konunun ayrıntılarından tahmin ederler yani:) cok fena:)Kadin tam dayaklik orasi kesinde... Esinizde yuz vermis gibi yoksa nerden her firsatta yazma cesaretini aliyor ? Esiniz hic mi uyarmiyo? Aaa belkide o kadin suanda forumda,icimizden biri olabilir :) bazen konu acan kisiler konusunda yakindigi bayanlardan bahsediyor dusunuyorum forumdaki uyelerden biri cikar mi diye :) konuyla ne alakaysa paylasma geregi duydum :)
Buna ne varki kadın arayıp rahatsız etmek istemiyo belli.Merhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir.
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum
Ancak sizin kıymetliniz gibi en az 30 çocuk var bir sınıfta. Çok değil 10 tanesi whatsapptan her gün yazsa öğretmenine oldukça sıkıcı oluyor.Sadece seçili olan kısım için konuşuyorum ben sizin de böyle olmanızı tavsiye ediyorum.
Ben görmemiş ve buldumcuk bir anneyim .
Benim için en kıymetli çocuk elbette ki kendi çocuğum olacak bunun zamanelikle falan ilgisi yok , önceden hemen hemen her evde 7,8 çocuk olduğu için anneler hangisine vakit ayıracaklarını bilemezlermiş Bugünün şartları olsa emin olun onların da bizden bir farkı olmazdı.
Sanirim bende sizin gibi düşünüyorum whatsap mesaj daha ozel gibiÇocuğu okula bırakırken söylese. Hani bir şey olur , aranır. Ama öyle durumlarda da aranır yani. Mesaj bana daha özel bir şeymiş gibi geliyor nedense. Hele watshapp kişisel bir şey sonuçta.
Herkes farklı düşünebilir. Ben böyle düşünüyorum bilmiyorum belki benim içim fesattır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?