Esim ve ogrencisinim velisi

İlk okuyunca kızdım kadına, ama sonra bir kaç yoruma göz attım öğretmenlerin yazdığı.
Aslında kızılacak bir şey yok, sadece ilgili bir anne.
Arayabilirdi de, ama o anladığım kadarıyla rahatsız etmemek için whatsapp'dan yazıyor.
Öğretmenler günü meselesine gelince de, sonuçta eşinizden o kadar pimpirik isteklerde bulunuyor diye, kibarlık yapmış.
Büyütülecek bir şey yok bence.

Bende part time öğretmenlik yapıyorum daha bayram msj harici hiç kimse aramadı çoçuklarımın müdürününde whatsappı var kaç yıldır tek msj atmadım bende ne bana atılsın nede ben atayım hoşlanmam eşinize atan bayanda amma pinpirikliymiş hem eşinize niye diyo benim çoçuklarla ilgili sorunum olursa okulun ofisini arayıp oraya not bırakıyorum yada çoçuklarla mektup yazıp imzalayıp zarf içine koyup yolluyorum ben yapı olarak gıcık olurum ama eşim ilk geldiğim yıllar öğretmenlik yapıyordu çoçuk osursa birkaç bayan vardı arıyorlardı niye osurdu yeremi oturdu diye en son eşim numarayı değiştirdi bi sorun olursa ofisi arayın demiş ofisdeki çoçuk isyanlardaydı bazı bayanlar limiti tutturamıyor malesefffff

İnsan çekinir zırt pırt mesaj yazmaz kaldıki bu bir öğretmene yazılıyor. Söyleyeceği varsa arar söyler tuhaf bir kadınmış.

Klasik olacak ama; Bizim zamanımızda cep telefonu mu vardı?
Annem ya da babam arada bir öğretmenle konuşur, onun dışında veli toplantılarına gelirlerdi, o kadar.!
Üstelik okul yakın olduğundan, karda-yağmurda-güneşte yürüyerek, zıplayarak gider gelirdik.. İncilerimiz mi döküldü?
Maalesef şimdiki, "bazı" zamane anneleri; dünyada sadece kendisinin anne olduğunu ve sadece onun çocuğunun değerli olduğunu zannettikleri için, biraz buldumcuk oluyorlar.
O nedenle hanımefendi, çocuğunun üzerine aşırı titriyor ve inciğini-cinciğini sorun edip, eşinize iletiyor olabilir..
Her ne kadar rahatsız edici bir durum olsa da, eşiniz sorun etmiyor madem.. siz de fazla kafanızı takmamaya çalışın..

İlk defa dua ettim , oğlum okula başladığın da umarım öğretmeni bayan olur.Hoş bunun için bağış yapmak yeterliymiş ben de yeni öğrendim
Her anne düşünür öğretmenle aramı iyi tutayım oda çocuğumla ilgilensin diye .
Ancak kreş ve anaokulu deneyimlerimden sonra öğretmenlerin de bazen gereksiz şeyleri takıp toplantıda ilettiklerini de gördüm .
Velhasıl eşiniz whatsap kapatsın .
Çiftçi miftçi derken kadının teknoloji ile ilgilenmesini yadırgadınız.

Sadece seçili olan kısım için konuşuyorum ben sizin de böyle olmanızı tavsiye ediyorum.
Ben görmemiş ve buldumcuk bir anneyim .
Benim için en kıymetli çocuk elbette ki kendi çocuğum olacak bunun zamanelikle falan ilgisi yok , önceden hemen hemen her evde 7,8 çocuk olduğu için anneler hangisine vakit ayıracaklarını bilemezlermiş Bugünün şartları olsa emin olun onların da bizden bir farkı olmazdı.

Esiniz nie öğrenci velisine no verio ki. Öğrenciyere geçiyor skntı oluyor veremem deseyri eğer istediyse..
Mesela bi profl koyar karsıdaki alır.. hele ki ergenlerin eline geçmesi daha fena... engelleyin gitsin aman sana dert olacağına oha dert olsn..

bu watshap nasil bisey acaba
facecookuda solladi galiba, hayriniza bide bana ogretin : )))

bu watshap nasil bisey acaba
facecookuda solladi galiba, hayriniza bide bana ogretin : )))
Mesajlaşma sistemi canımcım ama imternet üzerinden. Kontürlerin gitmiyo internetinden gidiyo varsa wi-fi dan. Fotoğraf müzik mesaj video yollanabiliyo karşıdaki okuyunca sana bildirim geliyor. Rehberinde ekli olup whatsapp ı olan kim varsa sende gözüküyo. Ben kullanıcısı değilim ama eşimden biliyorum. Facebook gbi değil bişeyler paylaşılmıyor. Facebookun mesaj sistemi gbi düşün.

Kadin tam dayaklik orasi kesinde... Esinizde yuz vermis gibi yoksa nerden her firsatta yazma cesaretini aliyor ? Esiniz hic mi uyarmiyo? Aaa belkide o kadin suanda forumda,icimizden biri olabilir :) bazen konu acan kisiler konusunda yakindigi bayanlardan bahsediyor dusunuyorum forumdaki uyelerden biri cikar mi diye :) konuyla ne alakaysa paylasma geregi duydum :)

bu nasıl iş canım ya her veli hergün mesaj atsa nolur o öğretmenin hali.
ögretmenler ve doktorlar tel no veriyorsa acil durumlarda aranması içindir.
onun dışında önemli bir konu varsa okula gelip ders giriş cıkısında öğretmenle görüşebilir.
ben belki cok geri kafalıyım bilmiyorum ama bu devirde kimseye güven olmaz herkes sınırını bilmeli.

ay valla benimde aklıma geliyo hep hatta bu yüzden konu acmaya cekiniyorum. adımı bilmeseler bile konunun ayrıntılarından tahmin ederler yani:) cok fena:)

Bence bunda endişelenecek bir şey yok. Veliler artık ulaşabildikleri en kolay yoldan öğretmenlere ulaşmak istiyorlar. Ben de öğrencilerimin babalarıyla çocukları hakkında Whatsapp'ta yazışıyorum. Kadının, eşinizin onu müsait bir zamanda aramasını rica etmesi veya öğretmenler gününü kutlaması panik yapmak için yeterli değil bana kalırsa. Yazışmaların içeriği özel alana kaymadığı sürece herhangi bir ortamda iletişmenin bir mahsuru yoktur.

Esinizin kadinin umrunda oldugunu sanmiyorum. Kendi cocugu icin fazla pimpiriklidir. Herkes herkesten farkli. Bariz bir terbiyesizlik, saygisizlik yok. Demek ki o kadin bunlari normal goruyor. Yoksa is attigindan, ya da laubalilikten degil. Oyle "ben esiyim, rahatsiz etmeyin" vs gibi kiskanclik kokan laflarla komik duruma dusmeyin derim. Esiniz cok rahatsizsa o veliye farkli iletisim yolu bulup bizzat kendi soylesin. Telefon gorusmesi, periyodik olarak veli gorusmeleri vs. gibi. Sizlik bir durum yok. Esi olarak bir ogretmen-veli iliskisine karismaniz dogru olmaz bana gore.

Buna ne varki kadın arayıp rahatsız etmek istemiyo belli.

Bazı öğretmenler bu gibi sebeplerden ötürü velilere telefon numarasını vermezler .Ne kadar haklı olduklarını bir kez daha anlıyorum .allahaşkına veli toplantılarında görmüyormusunuz .Şunun çenesi dursa da başkaları konuşsa dediğiniz veliler yok mu ?Bu da onlardan biri belli ki .

Ancak sizin kıymetliniz gibi en az 30 çocuk var bir sınıfta. Çok değil 10 tanesi whatsapptan her gün yazsa öğretmenine oldukça sıkıcı oluyor.

Sanirim bende sizin gibi düşünüyorum whatsap mesaj daha ozel gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…