esim ve para takintilari

Adamin huyu boyle hesap yapiyor demek ki.
Yapacak birsey yok.

Ama senin suphelerin varsa cocuk mevzusunu ertele derim

Onlarda bi sikinti yok kaziklanmayi bende istemem ama her durumda hesap kitap bunaltmazmi sizide mesela dun oraya o kadar odedik bugun buraya gibi

Parayi seviyor demekki surekli dilinde olduguna gore

Normalde nasil hesabini kitabini bilir mi

Gelecege yonelik yatirim planlari yapar mi
Cok sasiracaksiniz belki ama evlendigimizde benim bir evim bir arabam vardi esimin ise hala kredi borclari ve arabasi var
zaten onu diyorum bu kadar takintilisin diye hesabin uymamis yada bana gelincemi aklin basuna geldi

Onlarda bi sikinti yok kaziklanmayi bende istemem ama her durumda hesap kitap bunaltmazmi sizide mesela dun oraya o kadar odedik bugun buraya gibi

Yok niye bunaltsın ki

Hayat böyle

Burda bir konu daha var misafir geldi 500 harcadım diye

Herkes çok demiş ama o kadar çok değil hayat pahalı o nedenle ipi kaçırmamak lazım

Ama işte her gördüğüne ay geçen şuraya gittik şunu ödedik çok pahalıydı diyorsa sıkıntı tabii

Incelese icim yanmaz fisler oyle posette gelir valla bilemedim kimseyle para konum olmadi ona canim sikiliyo

bende fiyata bakarım karsılastırma yaparım ama almamazlık etmem .

adam pahalı diye almayalımmı dedi oyle ise sorunlu yok alalaım dediyse sorunsuz.

sen yavas yavas alıstır birseyleree benim esimde laf eder iki kez düaünürüm kaf edecekmi diye birsey alırken maasım oldugu halde

Para mevzularından bu kadar rahatsız oluyosanız çalışıp kendiniz para kazanmayı deneyebilirsiniz.

Ben esime kendim sorarim ne kadara aldin
Ne kadar pahaliymis falan diye bana esinin fiyati soylemesi tuhaf gelmedi ama eczaneye gidiyorsun diye laf soylemesi gercekten cok tuhaf
Ayrica arkadaslarinda dedigi gibi hamilelik dusunuyorsaniz doktora sorarak baslamanizda yarar var

Sen evliliğin oturmadan çocuk düşünmemelisin. Yaş kaç?

Haklisin canim valla kendi bilir artik
Evlenelimde evlenelim diye israr eden oydu yoksa maasimi alip mis gibi yasiyodum ben yasam standardimida biliyodu ve bu konulari acik acik konusmustuk ben ona uydum ama o bana uyarken hala konusuyosa yapacak bisey yok

Hamilelikte bir sürü masraf oluyor bu arada. Vitaminler balık yağı hapları,detaylı ultrason 350 tl mesela. İyice araştırın da öyle bebek düşünün herşeyin lafını yapıyorsa.

Kislik mont alacak ucuzunu begenmez kalitelisine bakar o da pahali der almaz ay dusundukce uyuz oluyorum

Ya cok ilginc geliyor.

Simdi benim esim asla cimri degildir. Ama hesap kitap yapmaktan zevk alir. Ben gicik olurum anlatma derim bana. Canim doktorun 10 gecmeden randevu alda ikinci ke 200 tl vermeyelim der. Saglik isinde hesap kitap olmaz doktor 11 gun sonra gel dese 11. Gun gider 200 300 veririm derim. Tabi oda tamam der susar

Yani konusarak cozeriz ikimiz aynu insan degiliz. Bakis acilarimiz farkli ama ortak noktada bulusuyoruz.
Evlilik bu demektir. Hemen oyle sogumayin.

Damdan 12 liraya kıymalı börek falan yiyosan iki kisi kıyma değildir o :)
Peynirli falan diyosan yine de sanmam
Ucuz etin yahnisi yavan olur

Para mevzularından bu kadar rahatsız oluyosanız çalışıp kendiniz para kazanmayı deneyebilirsiniz.
Arada yazdum ama ayrica yazayim calismami istemedigi icin isimden ayrildim yuklu miktarda param var para konusu benim harcamalarumda degil onun harcamalarinda konusuluyo bende onu yemege goturdum yada eve cok alisveris yaptim yada ona birseyler aldim fiyatuni soylemedum fisi posete koymadim sorsada bosver napcan parasuni dedim ayni seyi ondanda bekluyorum bi zahmet

Hamilelikte bir sürü masraf oluyor bu arada. Vitaminler balık yağı hapları,detaylı ultrason 350 tl mesela. İyice araştırın da öyle bebek düşünün herşeyin lafını yapıyorsa.
Dusunuyorum valla cocugun bezinede pahali diyecek ya zaten pahali evet ama deme iste diyerek omur geciremiycem

Canım kesinlikle katılıyorum sana . Pahalı alamam yapamam dese neyse öyle dememiş ki adamın huyu bu demek ki bunda abartacak birşey yok . Benim ki de soylemez ben sorarım arada çok pahalı gelirse buda ne pahalıymış bu kadarmış der bana hiç anormal gelmez . Hatta bazen çok pahalı almayalım der bazı şeyler için işte ona gıcık olurum ama bazen de haklı olduğu oluyor

Dusunuyorum valla cocugun bezinede pahali diyecek ya zaten pahali evet ama deme iste diyerek omur geciremiycem

Ne kadarlık evlisiniz siz? Çünkü pek birbirinizi tanımıyorsunuz anladığım kadarı ile. Evliliğin oturması lazım herşeyi rahatça konuşmanız lazım. Bu benim 3 senemi aldı açıkçası.

Bebek işini rafa kaldırın bence. Devletin verdiği vitamin midemi çok bulandırırdı. Özel vitamin alırdık. Devletin ödediği bulantı hapı hiç bi işe yaramıyo onu da özel alıyoruz ve maliyetli şeyler bunlar.. şu halimle eşimi eşinizin tavırlarında düşündüm de olcak gibi değil..

Zor sıkıntılı riskli bi süreçten geçiyorum ve eşim başımda bık bık para hesabı yapsa boğardım onu uyurken falan heralde. Cimri erkek öğğkkk

Bence söylemesinde ki niyet önemli..
Eğer kendi muhasebe etmeyi seviyorsa bırakın kendi kendine çarpsın bölsün..
Yok eğer size fiyatını parasını siz verin diye söylüyorsa o gerçekten çok çirkin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…