Onlarda bi sikinti yok kaziklanmayi bende istemem ama her durumda hesap kitap bunaltmazmi sizide mesela dun oraya o kadar odedik bugun buraya gibiAma yukarıda yazdım börek ve çay içim 30 tl verdik aynı şeyleri başka yerde 12 tl ye yiyoruz
Hesabı eşim ödedi geldi ne kazık yer 30 aldılar dedi
Konuştuk, öğrendik gereksiz pahalı, bir daha Oraya gitmeyiz
O söylemeseydi ben de sormasaydım yarın daha kalabalık bir grup varken biz şurada yedik geçen hadi gidip yiyelim deseydim sonra da 100 lira ödeseydim kötü olmaz mıydı
Cok sasiracaksiniz belki ama evlendigimizde benim bir evim bir arabam vardi esimin ise hala kredi borclari ve arabasi varParayi seviyor demekki surekli dilinde olduguna gore
Normalde nasil hesabini kitabini bilir mi
Gelecege yonelik yatirim planlari yapar mi
Onlarda bi sikinti yok kaziklanmayi bende istemem ama her durumda hesap kitap bunaltmazmi sizide mesela dun oraya o kadar odedik bugun buraya gibi
Incelese icim yanmaz fisler oyle posette gelir valla bilemedim kimseyle para konum olmadi ona canim sikiliyoBence esunizin soylemesinde bir gariplik yok. Ama siz bundan niye rahatsız oluyorsunuz onu anlamadim. Fise tabiki bakilir. Yanlis bile geciyor fiyatlar bazen. Ekstre incelenir. Nereye ne harcamışım diye. Sizin bence para konusunda gecmisten gelen bir sıkıntınız var.
Merhaba hanimlar
yeni evliyim bunlar evliligin fitratindami var yoksa ben yanlis adamlami evliyim merak ediyorum..
Esimle para konusunda evlenmeden oncede sorun yasadik ama her seferinde hakliligimi kabul ettigi icin duzelir evlenince bi bayani evi gecindirmek neymis alisir diye dusunmustum ama aslinda yapisi buymus diye anlamaya basliyorum sanirim
bugunku son tartismamizdan basliyim genele gidicem
yeni evliyiz ve bebek dusunuyoruz 2 gun once bi arkadasimin tavsiyesi ile folik asit ve d vitamini tavsiyesi aldim esimede eve gelirken ilacin fotosunu mesaj attim her eczanede olmuyomus bi eczaneye sorarmisin diye birde ovulasyon ve gebelik testi dedim...al demedim bunu yazinca ne anlasilirki...
neyse zaten 2 testi almis ama vitaminleri biri 55 digeri 44 tl`ymis yokmus isterseniz getirtiriz demisler...
iste buna sinir oluyorum fiyatini bana soylemesine...flort ederkende 2 yildir bu konu yuzunden tartistik ayrildim ama yok..bi yere giderdik bu kadarmis su kadarmis kahvaltiya gideriz cikinca cok pahaliymis soyleme diyorum 40 kere..
evlendik ilk gunler hergun eve 70 tl lik alisveris yapiyorum fln cok kavga cikti..
neyse ben bu mevzulardan kavga etmekten bikinca saygimmi azaldi noldu bilmiyorum bugun o evde yokken kendim gittim eczaneye almaya..eve gelmis aradi nerdesin diye niye haber vermedin ben essek basimiyim cabuk eve donuyosun diye kukredi pasam
Konu ayriliga kadar geldi bende biktim dedim hep para para para
sizlerde de boylemi
Haklisin canim valla kendi bilir artikbende fiyata bakarım karsılastırma yaparım ama almamazlık etmem .
adam pahalı diye almayalımmı dedi oyle ise sorunlu yok alalaım dediyse sorunsuz.
sen yavas yavas alıstır birseyleree benim esimde laf eder iki kez düaünürüm kaf edecekmi diye birsey alırken maasım oldugu halde
Kislik mont alacak ucuzunu begenmez kalitelisine bakar o da pahali der almaz ay dusundukce uyuz oluyorumBen esime kendim sorarim ne kadara aldin
Ne kadar pahaliymis falan diye bana esinin fiyati soylemesi tuhaf gelmedi ama eczaneye gidiyorsun diye laf soylemesi gercekten cok tuhaf
Ayrica arkadaslarinda dedigi gibi hamilelik dusunuyorsaniz doktora sorarak baslamanizda yarar var
Damdan 12 liraya kıymalı börek falan yiyosan iki kisi kıyma değildir o :)Ama yukarıda yazdım börek ve çay içim 30 tl verdik aynı şeyleri başka yerde 12 tl ye yiyoruz
Hesabı eşim ödedi geldi ne kazık yer 30 aldılar dedi
Konuştuk, öğrendik gereksiz pahalı, bir daha Oraya gitmeyiz
O söylemeseydi ben de sormasaydım yarın daha kalabalık bir grup varken biz şurada yedik geçen hadi gidip yiyelim deseydim sonra da 100 lira ödeseydim kötü olmaz mıydı
Arada yazdum ama ayrica yazayim calismami istemedigi icin isimden ayrildim yuklu miktarda param var para konusu benim harcamalarumda degil onun harcamalarinda konusuluyo bende onu yemege goturdum yada eve cok alisveris yaptim yada ona birseyler aldim fiyatuni soylemedum fisi posete koymadim sorsada bosver napcan parasuni dedim ayni seyi ondanda bekluyorum bi zahmetPara mevzularından bu kadar rahatsız oluyosanız çalışıp kendiniz para kazanmayı deneyebilirsiniz.
Dusunuyorum valla cocugun bezinede pahali diyecek ya zaten pahali evet ama deme iste diyerek omur geciremiycemHamilelikte bir sürü masraf oluyor bu arada. Vitaminler balık yağı hapları,detaylı ultrason 350 tl mesela. İyice araştırın da öyle bebek düşünün herşeyin lafını yapıyorsa.
Canım kesinlikle katılıyorum sana . Pahalı alamam yapamam dese neyse öyle dememiş ki adamın huyu bu demek ki bunda abartacak birşey yok . Benim ki de soylemez ben sorarım arada çok pahalı gelirse buda ne pahalıymış bu kadarmış der bana hiç anormal gelmez . Hatta bazen çok pahalı almayalım der bazı şeyler için işte ona gıcık olurum ama bazen de haklı olduğu oluyorİyide adam almayacağım çok pahalı dememiş kibence abartıyorsunuz benim eşimde asla fiyat söylemez bana da o tuhaf gelir di ilk zamanlar şimdi artık huyu mu biliyor market alışverişi bile yapsa fişi benim için getirir bunun cimrilik ile bir alakası yok eşisin sonuçta sana söylüyor megafon alıp da eline çarşıda bağırmıyor ki valla kadınlar kulübünden şunu anladım ben hemde çok iyi bir şekilde erkek ne yaparsa yapsın yaranamaz bize herşeye bir kulp takarız mutlaka yazık bunları vallahi acıyorum bazen bu kocalara
Dusunuyorum valla cocugun bezinede pahali diyecek ya zaten pahali evet ama deme iste diyerek omur geciremiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?