• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve Sır

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bildiğimi onlar da bilecek ne demek yahu? Sizin karı koca sırlarınızı da mı söylüyor? Kim bilir neler söylüyor o zaman nasıl güveneceksiniz bu adama? Bi de niye haklısın diyorsunuz adama ya.

Bidaha güvenme.Hiçbirşey anlatma.Boş muhabbet yeter ona.Ne öyle herşeyi anneye yetiştirmek.5 yaşında çocuk gibi.

Ailesinden birsey saklamakla alakasi yokki. Sende onun ailesisin senin kararina saygi duymaliydi. Ailesinin bilecegi bir durum degilki. Onlari ilgilendiren birsey degil sonucta

Çok dedikoducu bir kocan var sakın kendinle ilgili sır verme yedi mahalleye duyurur mazallah . Hiç sevmem böyle gevşek agïzlı erkekleri .

Bundan sonra ailenle ilgilide birşey anlatmayın bence.

Bir sirri ifsa etmek kadin -erkek hepsinde ayni ayip ama,
Erkekde nedense daha sinir bozucu oluyor.
Etrafimda( babam,erkek kardesim, esim) cok sukur o tarz erkekler yok.
Esinizin bu ilk vukuatimi,
Duzeltebilirsiniz bence.Bu ilk ise belki bos bulunmus soylemistir,beli kv suphelenmis esinizden laf almistir .

Yaptığı Hatalı bir de üstüne çıkıyor en sevmediğim erkek tipi ağzı gevşek hemen olan biteni annesine yetiştiren

Kardeşinizin sevgilisinden diğer aile bireylerine ne ki ben de onu anlamadım.

Kardeşiniz altıüstü biriyle görüşüyor. Sanki bütün aileyi ilgilendiren büyük bir olaymış gibi herkes ağızdan ağıza sır diye dolaştırıyor. Ne garip aileler var yahu... Eşinize şaşıramadım size şaşırmaktan.

yani kendisiyle ilgili bir sey olsa tamam gitsin söylesin saklamasın da kaynanana ne senin kardesinin görustugu kisiden, ne sacma. zaten bir sey oldugu zaman siz de vakti geldiginde söylemesini bilirsiniz, aramızda kalsın demıssınız bir de ustune basa basa.
her seye ragmen siz ne kadar ince dusunup hala kaynanama karsı yalancı durumuna dustum diye dusunuyorsunuz, bir de kocanıza bakın gıcık oldum.

Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(

Evet, güvenip sır vermeyeceksin... en sevmediğim insan tipi...

Kizlar yine ben ama size anlatmassam.catlicam cunku kimseye anlatamiyorum . 1 hafta once esime kardesimle ilgi bi sır verdim . kardesimin gorustugu biri var ve yayilmasini istemiyor enistem ablam annem ben biliyoruz baska kimse bilmiyor her neyse bende ablama dedimki ben niye esimden sakliyorumki herkesin kocasi biliyor benimkide bilsin dedim zaten annem soyle artik filan diyodum kardesim biraz cekingen bu konuda. Esime soyledim isteye Biri var gorusuyorlar ama kimseye soyleme kimse duymasin dedim annem ablam enistem bide biz biliyoruz dedim . 1 hafta gecti uzerinden dun birinin kinasina gittik annemler filan.kv kp bir oturuyoruz. Ben gider gitmez hemen soylemis kaynanama gorustugu var filan diye kaynanam da sabah agzimi aradi iste ruyamda gordum filan diye insallah nasip filan dedm gecistirdim. Aksam oldu evde kimse yoktu guzel suslendim sofra hazirladm kaynanm evden cikinca esim bana annemde biliyor dedi . ben sok tabi . basladik kavgaya nasil uste cikiyor bana etmedigi hakaret kalmadi. Ben simdi kaynanama karsi yalanci duruma dustum. O kadar sinirlendim ki inanki tuttum kendimi tamam sen haklisin dedim. Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(
Güvenme belli ki eşin sır tutan biri degil hele önemli şeyleri hic söyleme ailemden birsey saklamam demişte yahu kendiyle alakali birsey olsa tamam saklama dersin. Onun annesinin neyine senin kardeşinin ilişkisi de gidip anlatmış hemen. Çok özür dileyerek soruyorum yatakta ne yaptiginizi da anlatıyor mü ailesine korkarım bunuda anlatsın.siz karı kocasınız elbetteki özeliniz olacak olmalı. Ailesi de olsa siz de artik bir ailesiniz. İnsanların kendi özeli vardir anne babasına dahi anlatmadigi bu kendine saygısıni,eşiyle özeli vardir bu aileye saygısını gosterir. Ayrıca onlar ailesi de sen neyisin acaba. Ailemden birsey saklamam demiş ya.

Hem sende sır tutamamışsın. Sen kocamdır deyiversem ne olur demişsin. O da annemdir deyiversem ne olur demiş. Bunun için kavga etmemeniz gerekirdi.
Kardesim bana zaten soylememi soylemisti ama cekindigi icin ben yaninda olmayinca soyle diyordu. Yani ben esime sir verdim kardesim bana baskalarina soylememem icin sir verdi blmem anlatabiliyormuyum

Güvenme belli ki eşin sır tutan biri degil hele önemli şeyleri hic söyleme ailemden birsey saklamam demişte yahu kendiyle alakali birsey olsa tamam saklama dersin. Onun annesinin neyine senin kardeşinin ilişkisi de gidip anlatmış hemen. Çok özür dileyerek soruyorum yatakta ne yaptiginizi da anlatıyor mü ailesine korkarım bunuda anlatsın.siz karı kocasınız elbetteki özeliniz olacak olmalı. Ailesi de olsa siz de artik bir ailesiniz. İnsanların kendi özeli vardir anne babasına dahi anlatmadigi bu kendine saygısıni,eşiyle özeli vardir bu aileye saygısını gosterir. Ayrıca onlar ailesi de sen neyisin acaba. Ailemden birsey saklamam demiş ya.
Hala cok sinirliyim aradi ama acmadim yani sinir de degil aslinda bi boslukta gibiyim cunku gercekten guvenerek soylemistim dedim kimseye soyleme uyardim dedim soylemez benim kocam dedim ama yok hemen soylemis . aklima birsey daha geldi esim bana her ay kontur parasi verir benimde tl bozuk oldugu icin almiyordum kontur parasini biriktirdim ceyrek aldim kimsye soylemedim. Bi konu gecti kizlarin arasinda dedim esim icin bu ay para versede artik kontur alayim filan dedim . kaynanamda gulerek sana her ay veriyomus kontur parasi dedi napiyosn dedi bende o cok biliyo dedim sinirlendim simdi hersey kafamda oturdu demekki verdigi paralarin hepsini soyluyor . bugunde kaynanam kardesimin agzini ariyor sen zengin birini bul filan diyr nasil sinirlendim eve gelsin acicam konuyu benim onun.bildigini bilsin diye

Kardeşiniz altıüstü biriyle görüşüyor. Sanki bütün aileyi ilgilendiren büyük bir olaymış gibi herkes ağızdan ağıza sır diye dolaştırıyor. Ne garip aileler var yahu... Eşinize şaşıramadım size şaşırmaktan.
Bizim mahalled hemn insanin adi cikabiliyor amcamin karisi halamlar hep ayni mahalledeyiz . kardesimin duyulmasini istemedigi cok normal belki nasip olmaz adim cikmasin onunla diyor cunku kardesim dogru duzgun kimseyl konusmaz yani bizim akrabalar mahalle biraz garip benimde esimle adim cok cikmisti babamda duydu evlendik

Hala cok sinirliyim aradi ama acmadim yani sinir de degil aslinda bi boslukta gibiyim cunku gercekten guvenerek soylemistim dedim kimseye soyleme uyardim dedim soylemez benim kocam dedim ama yok hemen soylemis . aklima birsey daha geldi esim bana her ay kontur parasi verir benimde tl bozuk oldugu icin almiyordum kontur parasini biriktirdim ceyrek aldim kimsye soylemedim. Bi konu gecti kizlarin arasinda dedim esim icin bu ay para versede artik kontur alayim filan dedim . kaynanamda gulerek sana her ay veriyomus kontur parasi dedi napiyosn dedi bende o cok biliyo dedim sinirlendim simdi hersey kafamda oturdu demekki verdigi paralarin hepsini soyluyor . bugunde kaynanam kardesimin agzini ariyor sen zengin birini bul filan diyr nasil sinirlendim eve gelsin acicam konuyu benim onun.bildigini bilsin diye
Sadece kontor filan degil belli ki herşeyi söylüyor huyu bu ağzı durmuyor. Benden sana tavsiye çok önemli şeylerini anlatma eşine mazallah orda burda milletin ağzına sakız olursün net..

Back
X