- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(
Güvenme belli ki eşin sır tutan biri degil hele önemli şeyleri hic söyleme ailemden birsey saklamam demişte yahu kendiyle alakali birsey olsa tamam saklama dersin. Onun annesinin neyine senin kardeşinin ilişkisi de gidip anlatmış hemen. Çok özür dileyerek soruyorum yatakta ne yaptiginizi da anlatıyor mü ailesine korkarım bunuda anlatsın.siz karı kocasınız elbetteki özeliniz olacak olmalı. Ailesi de olsa siz de artik bir ailesiniz. İnsanların kendi özeli vardir anne babasına dahi anlatmadigi bu kendine saygısıni,eşiyle özeli vardir bu aileye saygısını gosterir. Ayrıca onlar ailesi de sen neyisin acaba. Ailemden birsey saklamam demiş ya.Kizlar yine ben ama size anlatmassam.catlicam cunku kimseye anlatamiyorum . 1 hafta once esime kardesimle ilgi bi sır verdim . kardesimin gorustugu biri var ve yayilmasini istemiyor enistem ablam annem ben biliyoruz baska kimse bilmiyor her neyse bende ablama dedimki ben niye esimden sakliyorumki herkesin kocasi biliyor benimkide bilsin dedim zaten annem soyle artik filan diyodum kardesim biraz cekingen bu konuda. Esime soyledim isteye Biri var gorusuyorlar ama kimseye soyleme kimse duymasin dedim annem ablam enistem bide biz biliyoruz dedim . 1 hafta gecti uzerinden dun birinin kinasina gittik annemler filan.kv kp bir oturuyoruz. Ben gider gitmez hemen soylemis kaynanama gorustugu var filan diye kaynanam da sabah agzimi aradi iste ruyamda gordum filan diye insallah nasip filan dedm gecistirdim. Aksam oldu evde kimse yoktu guzel suslendim sofra hazirladm kaynanm evden cikinca esim bana annemde biliyor dedi . ben sok tabi . basladik kavgaya nasil uste cikiyor bana etmedigi hakaret kalmadi. Ben simdi kaynanama karsi yalanci duruma dustum. O kadar sinirlendim ki inanki tuttum kendimi tamam sen haklisin dedim. Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(
Kardesim bana zaten soylememi soylemisti ama cekindigi icin ben yaninda olmayinca soyle diyordu. Yani ben esime sir verdim kardesim bana baskalarina soylememem icin sir verdi blmem anlatabiliyormuyumHem sende sır tutamamışsın. Sen kocamdır deyiversem ne olur demişsin. O da annemdir deyiversem ne olur demiş. Bunun için kavga etmemeniz gerekirdi.
Hala cok sinirliyim aradi ama acmadim yani sinir de degil aslinda bi boslukta gibiyim cunku gercekten guvenerek soylemistim dedim kimseye soyleme uyardim dedim soylemez benim kocam dedim ama yok hemen soylemis . aklima birsey daha geldi esim bana her ay kontur parasi verir benimde tl bozuk oldugu icin almiyordum kontur parasini biriktirdim ceyrek aldim kimsye soylemedim. Bi konu gecti kizlarin arasinda dedim esim icin bu ay para versede artik kontur alayim filan dedim . kaynanamda gulerek sana her ay veriyomus kontur parasi dedi napiyosn dedi bende o cok biliyo dedim sinirlendim simdi hersey kafamda oturdu demekki verdigi paralarin hepsini soyluyor . bugunde kaynanam kardesimin agzini ariyor sen zengin birini bul filan diyr nasil sinirlendim eve gelsin acicam konuyu benim onun.bildigini bilsin diyeGüvenme belli ki eşin sır tutan biri degil hele önemli şeyleri hic söyleme ailemden birsey saklamam demişte yahu kendiyle alakali birsey olsa tamam saklama dersin. Onun annesinin neyine senin kardeşinin ilişkisi de gidip anlatmış hemen. Çok özür dileyerek soruyorum yatakta ne yaptiginizi da anlatıyor mü ailesine korkarım bunuda anlatsın.siz karı kocasınız elbetteki özeliniz olacak olmalı. Ailesi de olsa siz de artik bir ailesiniz. İnsanların kendi özeli vardir anne babasına dahi anlatmadigi bu kendine saygısıni,eşiyle özeli vardir bu aileye saygısını gosterir. Ayrıca onlar ailesi de sen neyisin acaba. Ailemden birsey saklamam demiş ya.
Bizim mahalled hemn insanin adi cikabiliyor amcamin karisi halamlar hep ayni mahalledeyiz . kardesimin duyulmasini istemedigi cok normal belki nasip olmaz adim cikmasin onunla diyor cunku kardesim dogru duzgun kimseyl konusmaz yani bizim akrabalar mahalle biraz garip benimde esimle adim cok cikmisti babamda duydu evlendikKardeşiniz altıüstü biriyle görüşüyor. Sanki bütün aileyi ilgilendiren büyük bir olaymış gibi herkes ağızdan ağıza sır diye dolaştırıyor. Ne garip aileler var yahu... Eşinize şaşıramadım size şaşırmaktan.
Sadece kontor filan degil belli ki herşeyi söylüyor huyu bu ağzı durmuyor. Benden sana tavsiye çok önemli şeylerini anlatma eşine mazallah orda burda milletin ağzına sakız olursün net..Hala cok sinirliyim aradi ama acmadim yani sinir de degil aslinda bi boslukta gibiyim cunku gercekten guvenerek soylemistim dedim kimseye soyleme uyardim dedim soylemez benim kocam dedim ama yok hemen soylemis . aklima birsey daha geldi esim bana her ay kontur parasi verir benimde tl bozuk oldugu icin almiyordum kontur parasini biriktirdim ceyrek aldim kimsye soylemedim. Bi konu gecti kizlarin arasinda dedim esim icin bu ay para versede artik kontur alayim filan dedim . kaynanamda gulerek sana her ay veriyomus kontur parasi dedi napiyosn dedi bende o cok biliyo dedim sinirlendim simdi hersey kafamda oturdu demekki verdigi paralarin hepsini soyluyor . bugunde kaynanam kardesimin agzini ariyor sen zengin birini bul filan diyr nasil sinirlendim eve gelsin acicam konuyu benim onun.bildigini bilsin diye