eşim ve sorunlarım

kesinlikle bende kızdım..ama hanım hak veriyor ..strese girdi diyo baksana

tepkimi verdim sonrada sustum ben susunca hatasını anlamış kendisi zaten

Cok ilginc gercekten ne cesaret hem eleman ariyorlar gorusmeye cagiriyorlar hemde adres isteyince tersliyorlar bunca senedir calisiyorum zaman zaman is degistirdim is gorusmesine davet edildigimde adres isterim hicde boyle bir tepki almadim
bende çok şaşırdım daha önceki çalıştıgım yerler adresı msj yoluyla iletirdi ve suan hala orası eleman alıyor il dışına çıktıkca göruyorum

eşimde problem var ve benim tüplerim açıldıktan sonra kısa sürede tekrar kapanıyor gıttıgım doktorlar tüp ebbek baska yolu yok dıyor
dr tüp bebek demişse o zaman o şekilde olur tabii..ama borç biter bitmez hemen borca girerseniz..eşinizinde parası yokmuş..içkisi varmı dışarıda arkadaşlarıyla vs..

dr tüp bebek demişse o zaman o şekilde olur tabii..ama borç biter bitmez hemen borca girerseniz..eşinizinde parası yokmuş..içkisi varmı dışarıda arkadaşlarıyla vs..
yok hayatta vurmaz agzına maalesef tüp bebek diye girdik ameliyatlar çıktı onların masrafı çıktı hep karta çekildi beklemedeyken bır umut baska dra gideyim dedim normal olur dedi yeniden aşılama,rahim filmi çekildi buda hem manen hem ruhen bizi yordu

7 yıl olmadı işitmediğim lafda kalmadı..işin enteresanı eşim hiç bir şey söylemedi..akraba ,eş dost.vs..illk hamileliğimde düşük olmuştu..

Hatasını anladıysa sorun ne o zaman?
Çünkü bebek isteği, maddi yetersizlik, yeni bir yere taşındıktan sonra alışma dönemi falan olunca bunlar normal oluyor. Gergin olununca normal bir laf bile kırar insanı.

Ha bayramlığı dert etmeyin ama kendi aileniz zaten laf etmez, öteki tarafta bir şey alınmamışsa çalışan tek kişi oğulları olduğundan sebebini biliyor.

kartlar bunaltmış sizi..canım allah sana hayırlısıyla bir iş nasib etsin..sonrada gönlünce olsun inşallah..erkekler böyle bunalımlarda daha stresli oluyor..buda bir imtihan dünyada..

7 yıl olmadı işitmediğim lafda kalmadı..işin enteresanı eşim hiç bir şey söylemedi..akraba ,eş dost.vs..illk hamileliğimde düşük olmuştu..
allah evladını size bagıslasın bende eşim dışında herkesten çok agır laflar duydum hıcbırsey soylemeyen kayınvalıdem bıle geçen hafta baya söylenmeye basladı bende ikiz kaybettim 10 haftalara dogru

maalesef bu bayram ailemle sadece telefonda bayramlaşacaz gidemiyoruz

dua et..kendine güven..çalışırsan ödersiniz borçlarınızı allahın izni ile ona destek olmalısın..

şehrin dışında merkezi bi yer değil kendisine dedim arkadaşlarına sor nasıl gidileceğini gideyim dedim bul dedi orası ne diye geçiyor bilmiyorum insanlara ne diye sorayım ?

Günümüzce internet var, google var, navigasyon var, taksi var, ... Yani varda var. Esinin üslübü dogru olmamasina ragmen adamin hakli noktalari var. Üstelik 4 yil evliymisin, insan hicmi etrafi tanimaz?

Calismak isteyen biri her türlü yolu bulup calisir. Millet sabahin köründe kalkip saatlerce trafigi cekip ise gidiyorlar. Sen yolu sormaktan acizsin. Bu cok sert bir üslüb olabilir fakat kanimca dogru laflar.

Ve bence esin artik borclardan bunalima girdi, Zaten konu konuyu acmis. Yani konu senin bir iki bluzun alman degildi.

Artik evi tek maas ile gecindirme devri bitti canim. Simdilik bebek yapmamani tavsiye ederim, önce kendine is bul ve borclarini öde, ondan sonra rahat bir sekilde bebek olur.

kartlar bunaltmış sizi..canım allah sana hayırlısıyla bir iş nasib etsin..sonrada gönlünce olsun inşallah..erkekler böyle bunalımlarda daha stresli oluyor..buda bir imtihan dünyada..
aynen canım umutlar her gittigimiz dr soyle olur deyip uygulama yapmak ıstemesı bızım umudumuzu artırıyor o zaman cocuk olsun yeterkı odenır dıye dusunuyoruz

niceleri var emin ol buna senin gibi..daha kötüleri var..biraz nefes alma payı bırak stres olduğunda olumsuzluklarıda beraberinde getiriyor..

Başka zaman daha iyi durumda gidersiniz dolu dolu.
Yalnız konuşmama yolunu seçmeyin, kırılsanız bile konuşun derdinizi anlatın ki bilsin. Kendi haline bırakınca en ufak dert bile başka bir şeye dönüşüyor zamanla.

Bakin gemileri yakin atin kocayi falan demiyo kimse siZe.bebek sahibi olmayin da demiyoruz ki asla demem allah isteyen herkese nasip etsin .ama siz tek bi olaylami biktim soyle boyle diye konu actiniz buraya.ilk mi bu olay hayir belli ki degil.sinirle gerginlikle soylenen bisey oldugunu dusunseniz bu kadar buyutmezdiniz icinizde.yarin obur gun ins hamile kaldiginizda,calisamadiginizda da isiteceksiniz bu laflari o zaman.

Zaten bu bebek olaylarında da millete düşüyor tasası nedense?
Benim çok şükür öyle olmama gibi bir durumum olmadı evlenirken küçüğüm diye istememiştik 2 yıl her gören soruyor yok mu daha istemiyoruz diyoruz aaa yapın edin onlara neyse sanki onlar bakacakta,
sonrada istedim hamile kaldım 3 aylıkken karnımda öldü diye sen kesin ağır birşey kaldırmışsındır da ondan ölmüştür diye saçma sapan yorumlara maruz kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…