- 5 Temmuz 2015
- 198
- 231
- 103
Iyi aksamlar kk uyeleri. 2 yillik evliyiz 1 tane bebegimiz var . Sabah ise gideriz ben 4 gibi eve gelirim esimde 7 bazen 8 de evde olur. Bazen isleri nedeniyle daha gec geldigide olur. Bazen de yemek yer gider. Ama artik surekli yalniz oturmaktan o kadar bunaldim ki. Evliligim ilk yilinda bu sebepten cok kavga ettim bagirdim cagirdim. Yapmicam soz veriyorum diyo yine ayni. Bende artik kavga etmeyi biraktim. Soyleyince iste para kolay kazanilmiyor. Sen benim islerim kotu mu olsun istiyorsun. Gibi cumleler kuruyor.bugun ise annesi geldi iftar yaptik ve annesine evine git dinlencem dedi. Tam uzandik annesi aradi. Hadi amcanlara gidelim. Bu arada annesi dul ve surekli esimin is yerinde oturur sabahtan aksama kadar.isine burnunu sokar bos bos konusup durur. Daha 2 hafta once amcanlarla konusma onlar dusman selam bile verme diyordu bugunde oturmaya gidelim diyo. Esim hazirlan hadi gidelim dedi bende hazirlaniyordum sonra saka olsun diye sacini hafif bozdum bana dik dik konusmaya basladi oyle yapma bi daha yaprsan bilmem ne bende gitmiyorum dedim oturdum. O da seninle evlenmez olaydim dedi cikti gitti 2 dk sonra ariyo kapidayim bekliyorum bende gelmicem desim 2 dk sonra bi daha ariyo gel hadi diye bende gelmicem . Sen amcanla annenle otur hic gormuyosun ya onlari dedim. Surda gunde 2 saat bile birbirimizi anca goruyoruz hic umrunda degil. Nasil davranayim ne deyim kizlar yoksa hic umursamayimmi