- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Gelmez ki bir daha o kapıya inattirBiraksın bu işleri ya sizi nasıl çevirceni biliyor işde. Ben olsam sıkıyorsa babamın kapıya bırak beni de bir daha hangi yüzle o kapıya geliceni sen düşün derdim.
Acaba cesaret edip bırakabilcekmiydi ki gelsin tekrar. Bence adam sizi yeterince biliyor. Mesela ben olsam şuanda on kere biletimi alır tatile giderdim onada istersen yanıma gelebilirsin kocacım dersimGelmez ki bir daha o kapıya inattir
Çalışmiyorum. Benimde ailem arkamda sagolsunlar. Ben sadece zaman tanıyorum
Bakalim nereye kadar sabredecegim biraz daha He rseyin bi zamanı var
Haklıyim aslında biliyor ama kabul etmiyorSınırlenmekte çok haklısınız tatıl sizin hakkınız bende memlektte 2gunden fazla duramıyorum yatamıyorsun kalkamıyorsun rahat dus alamıyrun esınlenyakınlasamıyorsun ınsan esıyle basbasa tatıl yapmayı tabıkı ıster esınızı cok haksız buldum
Ooo neler diyorum. Kadinloktan kastım yatak değil diyoro zaman niye çekiyorsunuz? merak etmeyin ha deyince boşanamıyorlar.
bende 1,5 aydır annemin evindeyim, eşime ailesine karşı beni savunması gerektiğini söyledim kabul etmedi. baktım olmuyor kalktım adliyeye gittim bu sefer gel bi konuşalım demeye başladı ve en sonunda dediğimi kabul etti.
korkmayın boşanmaktan, adam size kadınlık yapmıyorsun dediğinde sen çok mu kocalık yapıyorsun demiyor musunuz? inat edin gitmeyin ailesine. tatile gitmezdim ama ailesine de gitmezdim bu yüzden boşayacaksa hodri meydan
Tabi altta kalmadiginiz için mi eşek gibi geleceksin diyor? Siz de idare ediyorsunuz.Ooo neler diyorum. Kadinloktan kastım yatak değil diyor
Huyummuş
Korkmak değil giciklik. Bende altta kalmayan bi tipim
Huyunu iyi bilirim ama kesin konuştu ve yanımda annesi ilede konuşunca inandımkocanizin bu huyu supriz degildir heralde. biliyosunuzdur boyle biri oldugunu. boyle birine guvenip para neden biriktiriyorsunuz. ne gerek var bu fedakarliga. tatile gitmeseniz dahi o para sizden gidecek diye tahmin ediyorum.
memleete gitmeyin..tatile de gitmeyin. sizin dediginiz olmayacaksa, onunki de olmasin. evde oturun boylece yipranmazsiniz da onca yolu gidip.
aksama da birsey demeyin.memleket mevzusunu acarsa ben gelmiyorum dersiniz sadece. huysuz falanda degilsiniz. fazla fedaar ve iyisiniz hatta. ama gordunuz, kocaniz haketmiyor. bundan sonra cok iyi olmamaya ozen gosterin..insan oglu nankor cunku.
Ooo neler diyorum. Kadinloktan kastım yatak değil diyor
Huyummuş
Korkmak değil giciklik. Bende altta kalmayan bi tipim
Tabi altta kalmadiginiz için mi eşek gibi geleceksin diyor? Siz de idare ediyorsunuz.
Kendinı kandırmak da mutluluk tabi.
sonuç önemliTabi altta kalmadiginiz için mi eşek gibi geleceksin diyor? Siz de idare ediyorsunuz.
Kendinı kandırmak da mutluluk tabi.
sizinle birkere bu sekilde konusamaz konusmamali. insanlar dogurdugu cocukla bile boyle konusmuyor, ne munasebet eşek gibi geleceksin diye seviyesiz sekilde emretmek ?Eşşek gibi geleceksin diyor
git ozaman sende annenin evine. nasil sessiz durup sozunden cikmadiysan sirf su sacma konu icin bile " git" diyebiliyor size. biliyor ki gitmeyeceksiniz. boyle omur gecer mi?Huyunu iyi bilirim ama kesin konuştu ve yanımda annesi ilede konuşunca inandım
Yavaş yavaş eski beni kaybediyorum yani iyiliğimi
Eşşek gibi geleceksin dedi yoksa git ananin evine dedi
Bu lafın üstüne hemde o sizin ailenize hiç gelmiyorken gerçekten gidiyor musunuz. PesssssEşşek gibi geleceksin diyor
gerçekten konu sahibi kendini kandırıyor. korkmuyorum dese de boşanmaktan da korkuyor.
kendimden örnek verdim eşim de rahatlıkla aileme karşı gelemem bir şey diyemem diyordu ben adliyeye gidince ciddiyetimi anlayıp ko
Yapmadığımi nerden biliyorsun
Birgün gerçekten gözüm görmedi tartıştık çantami vestiyerden aldım cikiyordum mahkemeye godecem dedim istemuyorum seni defol git dedim kapıyı kilitledi. Çıkartmadi pamuk gibiydi
Bagirdim buna GİK demedi
Keşke en baştan tatili alıp güzel bir akşam yemeği eşliğinde süpriz diye rezervasyon çıktısını önüne verseydiniz. Kesinlikle ve kesinlikle haklısınız.Merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. 3 senelik evliyim. Nerde hata yapıyorum? Evliliğim bir türlü oturmuyor. En basitinden en yakın zamanda ve bugun gene olan tartismamizi anlatayım. Siz karar verin.
1 senedir tatil parası biriktirdim. Eşimin izininde daha çok gezmek daha fazla para harcamak için. Eşimlede öyle anlaştık. Bu arada geçtiğimiz 2 senede tatile gitmedik memleketinde geçirdik. Bu sene gitmeyecektik annesine, benim yanımdada söyledi anneside tamam oğlum dedi.Memleketinde yiyip yatmaktan başka yaptigimiz hiçbir şey yok can sıkıntısından bile gündüzleri yatiyoruz. Akşamları bi sokak var orda tur atıyoruz bu kadar gezecek yer bile yok. Çok iyi Sohbetleri bile yok nasıl yani aynı evin içinde küs olanlar bile var kalabalık bi aile. (Memleket mola vermezsen araba ile 11 -12 saat bunda bile tartıştık her seferinde seviyor diye araba ile gidiyoruz. Bende uçakla gitmek istiyorum aynı paraya denk geliyor)
O gün geldi çattı.Yani izni. Toplamda 20 gün ve bana memlekete gidelim dedi. Bunun 3-5 günü tatile gidecekmis. Ee hani gitmeyecektik ben parayi boşunami biriktirdim dedim. Ben o kadar yolu çektikten sonra o yorgunlukla tatile gidemem dedim
tatil bana göre yorgunluk değil dinlenmektir dedim. Ben memleketine gidersek tatile gitmem gidemem zevk alamam dedim
gerçekten yoruluyorum o yolu çekince. Bana bi ton bağırdı. Sen huysuz kadınsin kocanın huyuna gitmiyorsun yumuşak bi kadın değilsin dedi. (Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Sinirimden kuduruyorum. Hem verdiğin sözü tutma bide bi ton laf işit. Bir daha tatil olayını hiçbir sene acmayacagim
Hep memleketine gidecez
Aksama böyle diyeceğim. Hakkımıda helal etmiyorum. Ne heves ne birsey kaldı
Sizce abartiyormuyum? Yazımda hatalar varsa karışık yazdı isem kusuruma bakmayın. Zahmet edip cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Sen haklısın. Burda 3 bilemedin 5 gün kalıp git tatiline.. Kafanı dagıt güzelce.. Seni tatile götürsün bu senin hakkınMerhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. 3 senelik evliyim. Nerde hata yapıyorum? Evliliğim bir türlü oturmuyor. En basitinden en yakın zamanda ve bugun gene olan tartismamizi anlatayım. Siz karar verin.
1 senedir tatil parası biriktirdim. Eşimin izininde daha çok gezmek daha fazla para harcamak için. Eşimlede öyle anlaştık. Bu arada geçtiğimiz 2 senede tatile gitmedik memleketinde geçirdik. Bu sene gitmeyecektik annesine, benim yanımdada söyledi anneside tamam oğlum dedi.Memleketinde yiyip yatmaktan başka yaptigimiz hiçbir şey yok can sıkıntısından bile gündüzleri yatiyoruz. Akşamları bi sokak var orda tur atıyoruz bu kadar gezecek yer bile yok. Çok iyi Sohbetleri bile yok nasıl yani aynı evin içinde küs olanlar bile var kalabalık bi aile. (Memleket mola vermezsen araba ile 11 -12 saat bunda bile tartıştık her seferinde seviyor diye araba ile gidiyoruz. Bende uçakla gitmek istiyorum aynı paraya denk geliyor)
O gün geldi çattı.Yani izni. Toplamda 20 gün ve bana memlekete gidelim dedi. Bunun 3-5 günü tatile gidecekmis. Ee hani gitmeyecektik ben parayi boşunami biriktirdim dedim. Ben o kadar yolu çektikten sonra o yorgunlukla tatile gidemem dedim
tatil bana göre yorgunluk değil dinlenmektir dedim. Ben memleketine gidersek tatile gitmem gidemem zevk alamam dedim
gerçekten yoruluyorum o yolu çekince. Bana bi ton bağırdı. Sen huysuz kadınsin kocanın huyuna gitmiyorsun yumuşak bi kadın değilsin dedi. (Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Sinirimden kuduruyorum. Hem verdiğin sözü tutma bide bi ton laf işit. Bir daha tatil olayını hiçbir sene acmayacagim
Hep memleketine gidecez
Aksama böyle diyeceğim. Hakkımıda helal etmiyorum. Ne heves ne birsey kaldı
Sizce abartiyormuyum? Yazımda hatalar varsa karışık yazdı isem kusuruma bakmayın. Zahmet edip cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Çok mu değersiz siniz yada kocan hintin en bulunmaz kumaşı mı yada padişah torunu filan da vazgeçmek mi zor.Olmuyor öyle
Valizini topla anana git gelme bi daha o zaman dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?