Eşim ve tartışmamız :(

Çalışmiyorum. Benimde ailem arkamda sagolsunlar. Ben sadece zaman tanıyorum
Bakalim nereye kadar sabredecegim biraz daha He rseyin bi zamanı var

o zaman niye çekiyorsunuz? merak etmeyin ha deyince boşanamıyorlar.
bende 1,5 aydır annemin evindeyim, eşime ailesine karşı beni savunması gerektiğini söyledim kabul etmedi. baktım olmuyor kalktım adliyeye gittim bu sefer gel bi konuşalım demeye başladı ve en sonunda dediğimi kabul etti.
korkmayın boşanmaktan, adam size kadınlık yapmıyorsun dediğinde sen çok mu kocalık yapıyorsun demiyor musunuz? inat edin gitmeyin ailesine. tatile gitmezdim ama ailesine de gitmezdim bu yüzden boşayacaksa hodri meydan

Haklıyim aslında biliyor ama kabul etmiyor

Ooo neler diyorum. Kadinloktan kastım yatak değil diyor
Huyummuş
Korkmak değil giciklik. Bende altta kalmayan bi tipim

kocanizin bu huyu supriz degildir heralde. biliyosunuzdur boyle biri oldugunu. boyle birine guvenip para neden biriktiriyorsunuz. ne gerek var bu fedakarliga. tatile gitmeseniz dahi o para sizden gidecek diye tahmin ediyorum.

memleete gitmeyin..tatile de gitmeyin. sizin dediginiz olmayacaksa, onunki de olmasin. evde oturun boylece yipranmazsiniz da onca yolu gidip.

aksama da birsey demeyin.memleket mevzusunu acarsa ben gelmiyorum dersiniz sadece. huysuz falanda degilsiniz. fazla fedaar ve iyisiniz hatta. ama gordunuz, kocaniz haketmiyor. bundan sonra cok iyi olmamaya ozen gosterin..insan oglu nankor cunku.

Huyunu iyi bilirim ama kesin konuştu ve yanımda annesi ilede konuşunca inandım
Yavaş yavaş eski beni kaybediyorum yani iyiliğimi
Eşşek gibi geleceksin dedi yoksa git ananin evine dedi

Ooo neler diyorum. Kadinloktan kastım yatak değil diyor
Huyummuş
Korkmak değil giciklik. Bende altta kalmayan bi tipim

hangi gıcıklıktan bahsediyorsunuz? gıcıklık öyle yapılmaz sevgili konu sahibi. tamam her sene ailene gidelim tatil istemiyorum demek gıcıklık değildir. siz boşanmak istemiyorsunuz.

hiç mi bir şey yapamıyorsunuz, alın parayı gidin çatır çatır harcayın. madem tatil yok, 1 sene boyunca bu para birikti ve sonucunda tatile gidilmiyor siz de kendinizi bu şekilde mutlu edersiniz.

ama ne olursa olsun tamam tatil istemiyorum hiç bir sene, hep ailene gidelim gibi saçma bir cümle kurmayın.

kusura bakmayın o "eşşek gibi" lafından sonra ben fazla sinirlendim.

Tabi altta kalmadiginiz için mi eşek gibi geleceksin diyor? Siz de idare ediyorsunuz.
Kendinı kandırmak da mutluluk tabi.

gerçekten konu sahibi kendini kandırıyor. korkmuyorum dese de boşanmaktan da korkuyor.
kendimden örnek verdim eşim de rahatlıkla aileme karşı gelemem bir şey diyemem diyordu ben adliyeye gidince ciddiyetimi anlayıp hemen u çekti

sizin
Eşşek gibi geleceksin diyor
sizinle birkere bu sekilde konusamaz konusmamali. insanlar dogurdugu cocukla bile boyle konusmuyor, ne munasebet eşek gibi geleceksin diye seviyesiz sekilde emretmek ?

once bu saygisizligin onune gecin. sizine duzgun konusmayi ogrensin. umarim dik durur gitmezsiniz.
cunku su laflarin ustune giderseniz, bundan sonra hicbir konuda soz hakkiniz olmaz.

Huyunu iyi bilirim ama kesin konuştu ve yanımda annesi ilede konuşunca inandım
Yavaş yavaş eski beni kaybediyorum yani iyiliğimi
Eşşek gibi geleceksin dedi yoksa git ananin evine dedi
git ozaman sende annenin evine. nasil sessiz durup sozunden cikmadiysan sirf su sacma konu icin bile " git" diyebiliyor size. biliyor ki gitmeyeceksiniz. boyle omur gecer mi?
her istedgi olmadiginda bu moda giren baba olsa, eminim dur dersin.
e bu adama neden demeyesin onu ustun yapan ne? evlilik ve insan iliskileri saygi uzerine kuruludur. saygi yoksa orda hicbisey olmaz..
tamam de ve annenlere git.

Eşşek gibi geleceksin diyor
Bu lafın üstüne hemde o sizin ailenize hiç gelmiyorken gerçekten gidiyor musunuz. Pesssss
Sen kendine saygı duyarsan o zaman eşşek siz misiniz yoksa o mu görür gününü. mesela bu yalandan sonra işe bu sene memlekete gitmemekle başlayabilirsin

Keşke en baştan tatili alıp güzel bir akşam yemeği eşliğinde süpriz diye rezervasyon çıktısını önüne verseydiniz. Kesinlikle ve kesinlikle haklısınız.

Bence kocanızı alın bu akşam karşınıza düzgünce konuşun... Ben seninle başbaşa kalmak istiyorum diyin güzellikle. Orada sıkılıyorum, orada bunalıyorum demek yerine tatilde yapacağınız güzel aktivitelerden bahsedin bakalım...

Sen haklısın. Burda 3 bilemedin 5 gün kalıp git tatiline.. Kafanı dagıt güzelce.. Seni tatile götürsün bu senin hakkın

Olmuyor öyle
Valizini topla anana git gelme bi daha o zaman dedi
Çok mu değersiz siniz yada kocan hintin en bulunmaz kumaşı mı yada padişah torunu filan da vazgeçmek mi zor.
Size bu kelimeyı söylemesine nasıl izin veriyorsunuz. Memlekete gitmedim diye bana bu lafı soyleyecek adamın anlını karışlarım.Sen de git madem neden çakılıp kalıyorsun. O kim ki sana bu kadar rahat git diyebiliyor. Oldu paşam sen ne istersen diyen bir karın varsa oluyor demek ki. kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…