Eşim ve telefon aşkı...

Olumlu olumsuz her şeyi duyabilecegimi bilerek yazdım ama bazı mesajlar alenen dalga geçmiş. Garip ..
Az önde bendeki durumu anlattım, şimdi yorumumu yapayım konuya.

Müge Anlı’nın şöyle bir kadın olamadım videosu aklıma geldi.
Ben de olamadım ama siz olun.
Ne güzel nazlı, niyazlı, narin, ilgi bekleyen prenses olun.
Güçlü, korkusuz, burnu dik olmak aptallık artık, buna inanıyorum.
Gerçekten ben ve benim gibi olanların sırtına semer vurulduğu yerde, akıllılıktır sizin yaptığınız, helal olsun, imreniyorum ama olamıyorum:)

Telefon meselesi ise can sıkıcı.
Ben de bilmiyorum ne var bu telefonda, siz hastaneyi baz almışsınız ama evde de öyle anladığım kadarıyla.
Kota koyun mesela, beraber olduğunuz anlarda kullanmasın, sohbet etsin, çevresiyle ilgilensin.
En gıcık olduğum şeydir sürekli telefonuyla oynayıp ortamdan soyutlanan insanlar.

Bence tek gitseniz daha iyi sinirleriniz boş yere bozulmaz erkekler bayanların iyi gününde yanında olmayı seviyorlar(

Telefonda neye bakiyo ki. Benimkide oyun oynar surekli mesela

Kan alınırken ben kocamın elini tutuyorum, çünkü o fenalaşıyor!
Onu sakinleştiriyoruz hemşirelerle beraber!
Bir de bu türlüleri var, iğne sokulan ben korkan o
Ya eşimi de kan tutar, kızımızın kanının aldırıyoruz, hastanede daha küçük, ağlıyor eşimde yardımcı olmaya çalışıyor güya çocuğun kolunu falan tutuyor.

Baktım adam bembeyaz oldu, nasıl bir terleme anlatamam,dedim herhalde bayılacak, dedim sen dışarı çık birde burada seninle uğrasmayayim kaldı ki kan verirken bana destek olacak.

Son düzenleme:
Bi ara brnm esimde oyleydionunu alamadim arkdsma anlattim giy gecelik cik karsisina at telefonu dedi neyse yaptim dedigini anam adam gene ayni snra bastim kiyameti ama nasil kiyamet beni istemeyen sensin susun busun diyr artik daha dikkatli yani tepki koymak şart

Ne yaptın ya arkadaşım ölmeden gömdün bizi

Benim kan vermemden daha önemli ne olabilir?kısmında koptumçocuk değilsiniz artık adam yalnız da bırakmamış gelmiş işte daha ne yapsın?adam evde gayet yardım ediyormuş.öyle telefonu alıp elini eteğini çeken tiplerden değil anlaşılan.bence kıymetini bilin.telefona bakmayan yok bu devirde bende özellikle dışarıda boş kalınca bakarım.

Ne yaptın ya arkadaşım ölmeden gömdün bizi
Ama öyle, yalan mı?
Bir gün ne yapar diye düşünen var mı Allah aşkına?
Ne de olsa halleder, o dayanır, ona vız gelir, hasta olsa aman onu canı tok bir şey olmaz zaten vs.
Hangimiz hastayız diye bir kase çorba gördük?
Çünkü o kadar güçlüyüz, naz niyazdan anlamıyoruz ki yatak döşek hasta olsak evde sistem bozulmuyor.
İş, ev, çocuk vs aynen devam, çünkü olmak zorunda, biz yaparız yapamazsak kanımıza dokunur, gocunuruz.

Benim şuan hamile ve dolaptan bardak alamayan çünkü kollarını uzatırlarsa bebeğe bir şey olur diye endişenen, su ısıtıcısı bile kaldırmayan, ayakkabı giymeyen arkadaşlarım var.
Ben dahil herkes pervaneyiz
İşte ben de hamileyken onları evimde yemeğe alıyordum

en az 3 cocuk isteyen kocam o halimle bile bana sen tekrar hamile kalma bize 1 tane yeter demeye baslamisti Beterini yapsam ne ederdi acaba?
İlk çocuktan sonra çoğu adam bu şekilde evriliyor
Kız kardeşimin doğumunda hastahaneye bizde gittik
Hastahanede olsğan dışı birşeyler var ama nedir bilmiyoruz
İki tane yaşlı kadın doğumhaneye gidip geliyor
Bir telaş anlatamam
Bir kadın diğerine bu kız ne yapmaya çalışıyor
Bebeğe zarar verecek diyor
İki kadın gözümüzün önünde bayağı birbirlerine girdiler
Sonra kardeşimden öğrendik
İlk doğum için hastaneye kaldırılan genç kadın muayeneyi red ediyormuş
Hemşireler ebeler doktorlar ikna eşemiyormuş
Sadece eşini istiyormuş eşide görevde uzak nır yerde yoldan geliyormuş
Bacaklarını aç dedikçe şahabettin gelsin diyormuş
Bebeğe zarar vereceksin denmiş ama ikna olmamış
Kaynana anne kimse ikna edemedi diyor kardeşim
Mecburen sezeryana almışlar
Doktor annesine doğumdan sonra bir ruh ve sinir hastalıklarına görünsün demiş
Ne bileyim böyleside var

Kan vermenden önemli ne olabilir mi sen de haklısın bacım

Wuhuuuu

Şahabettin abimize bak sen. Ne canlar yakmış

Bazen iyi yapıyorlar evette yapmayana sırıtır böyle davranışlar
Düşünüyorum böyle şeyler yaptığımı kendime gülerim ya
Ya boşver biz böyle iyiyiz

gerçekten keşke bu kadar nazlı olabilseydim.. kan veririm, üstüne araba kullanır işe dönerim. ha bu arada özel ilgi beklemem de.
eğer yürüyerek hastaneye gidebiliyorsam ve ölümcül hastalığım var mı yok mu diye bakılmayacaksa yanımda insan olması çok elzem değil bence.

Sonuna kadar haklısınız benim eşimde de var o çığlık atıp bagirasim geliyor o an hiç olmadık yerde elinde telefon camdan assagi fırlatasım geliyor konuşmayı deneyin demiycem aynisini sizde ona yapın anlasin hatasini

Benim için en travmatik anım; 2.doğumda epidural açılıyor.
İlk doğumda zaten tutmadı, adamla kavga ettim ağlattı beni iğne fobim var görmediğim yerime derken, doğumdan daha çok bu işlemden korkuyorum.
Sancı çekiyorum üzerine sunni sancı almışım, titriyorum, adama ‘zaten doktorum vermiyor bana epidural açmayın boşa’ diye inliyorum derken beni bıraktı herkes.
Kurbanlık koyun gibi kaldım sedyede kıvranıyorum oram buram açık, bir döndüm arkada eşimi yatırmışlar, 2 hemşire başında, benim anestezist onla uğraşıyor.

Yok artık ya dedim, burada ben ne çekiyorum gene nazı niyazı ve ilgiyi kocam kaptı beni bıraktılar diye bağırmaya başlamıştım
Fena olmuşmuş!
Lan benim canımdan can çıkıyor üzerine sunniyi almışım, neymiş iğneyi görmüş.

Te Allahım ben dünya kaç bucak görmüşüm kimin umrunda

Ben esinize hak verdim. Adam cisinin gelmesini beklerken elini tutuyor daha ne yapacak? Abartiyor olabilir misiniz?
Kan vermeye esinizle gitmeniz bile tuhaf. Boyle basit bir is icin izin almasini esimden istemezdim

Bazı kadınları anlamıyorum gerçekten
an-la-mı-yor-um
--idrar gelmesini bekliyorum o telefonla oynuyor, kan vermemden daha önemli ne olabilir ki o an.
Bunları dışarda insanlara söylemeyin sizinle dalga geçerler.
Daha bu sabah gittim pat diye kan verdim geldim. Nedir bu yahu piremsesim ayakları.
Gerçekten çok kötü olursun o an yapacak bir şeyi vardır eşinin sana yardimci olmak için o zaman kızarsın.
Adam ciss ciss diyerek idrar mi getirecekti nedir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…