Ben demiyorum , adam demiş...adam orta yol yok demiş, senin demiş, bu evde demiş, söz hakkın demiş yok demiş.... Eyle dümdük yüzüne demiş.....Ne yapsın şimdi konu sahibi, biz istiyoruz diye nasıl bir orta yol bulsun?Hfhhhh ne kusuru canım, sinir bu bozulurda düzelirde. Konu sahibi boşan kardeşim, hiç adama haberde verme, ortayı bulmaya da çalışma . Evlilik çünkü böyle bir şey ilk zorlukta boşanman gerekir. Nasıl bu yorum istediğiniz gibi oldu mu?
İnsan eve düzenli misafir çağırırken ev arkadaşının bile iznini alır. Her haftasonu yatılı erkek misafirim gelse uyar mı sana, rahatsız olur musun? diye....Kadın çalışıyor bir de, masrafları , düzenleri ortak. Köle diye almış ellam.Cinsellik probleminizden kaynaklaniyor olabilir. Sizin icin iyi gidiyor ama onun icin degil demekki. O problemi erken cözmek lazim yok biraz da ondan sizi ev arkâdasi modunda goriyor
Bana karşı iyi biri ama böyle söylersem eşime söyler. Daha kötü olur herşey. Bundan kötüsü ne olacaksa sinirlerim bozulduEşinizin abisi iyi biriymis. Onunla konusamaz misiniz? Abi biz yeni evliyiz, beraber zaman gecirmek istiyorum, piknige, kahve icmeye vs gitmek istiyorum ama eşim yanaşmıyor. Sen kardesisin en iyi sen tanirsin ne yapayim? Gibi bir konusma uzerinden belki abisi gelme sıklığını azaltir hemde karsine eviyle daha ilgili olmasi yonunde tavsiye verebilir.
Bugün işten geldim esimin fikri davranışları aynı hicbirsekilde iletişim yoktu. Oturdum karşısına düşüncelerin degismedimi dedim. Abimle ilgili netim istedigi zaman gelir kalır dedi. Ama ben rahat edemiyorum dedim o zaman çalışma dedi. Neden çalışmıyorum kendi evimde rahat edemiyorum diye neden işten ayrılıyorum dedim. Sen bilirsin o zaman yapacak birşey yok dedi. Eşyalarımı toplar giderim yarın dedim. Öyle olmaz ben kendimi ayarlicam gitmek istersen gidersin dedi. ( Maddi olarak sanırım)Merhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Ama evlendikten sonra gurbette çalışan abisi her hafta sonu bizde kalmaya başladı. Bugün bundan rahatsiz olduğumu abisinden değil sadece evde rahat dolasamadigimi çalıştığım için sadece hafta sonum olduğunu ama ondada dinlenemedigimi bu konuda bana yardimci olmasını istedigimi abisinin her hafta degilde iki haftada bir gelmesini istediğimi söyledim. Bana verdigi cevap o benim abim annemden sonra deger verdigim insan ne zaman isterse gelir kalır isterse bize yerleşir bu konuda Sana söz düşmez. Bende dedimki ikimiz aileyiz aile olmaya çalışıyoruz sadece hafta sonu vakit gecirebilecekken bunuda yapamiyoruz. Önemli degil abim istedigi zaman gelir kalır bu konuda birşey yapamam dedi. Beni düşünmüyorsun o zaman fikrimi onemsemiyorsun dedim öyle anliyorsan oyledir dedi. Bende ben huzursuzum bu konudan böyle bir hayat istemiyorum dedim. Ne istiyorsun bu konuda kararim net dedi. Tamam ayrılalım o zaman sen beni gözden çoktan cikarmissin dedim. Tamam dedi. Ne düşünüyorsunuz ben hataliysam lütfen söyleyin yada aydınlatın beni. Ben mutlu olmak birşeyler paylasmak için tekrar evlendim umutluydumda aslında ama benim için hüsran oldu. Şuan hala ayni evdeyiz gitmedim evden. Sakince karar vermek istiyorum.
Diyemez annesinden sonra ona sahıp çıkmış biraz baba yerine koyuyor sanırımEssek kadar abi neden geliyor hiç mu düşünmez insan . Ben kadinken abimlere sayılı giderim herkesin kendi hayatı kendi düzeni neden rahatsız edilir insanlar. Eşiniz büyük ihtimal ezilen biri evde de abisinin karşısına geçip gelme diyemez
Abisi gelmedi diger kardeside yakında oturuyor ona gitmiştir. Yada eşim zorlamamistir gel diye bizim durumlardan dolayı ondan gelmemiştirBugün de geldi mi rahatsız olduğunuzu söylediğiniz halde
Bu lafın üstüne gidin bence onun keyfini beklemeyin veya mesafe koyup kendi işinize bakın aileniz yakınsa kesin gidin.Bugün işten geldim esimin fikri davranışları aynı hicbirsekilde iletişim yoktu. Oturdum karşısına düşüncelerin degismedimi dedim. Abimle ilgili netim istedigi zaman gelir kalır dedi. Ama ben rahat edemiyorum dedim o zaman çalışma dedi. Neden çalışmıyorum kendi evimde rahat edemiyorum diye neden işten ayrılıyorum dedim. Sen bilirsin o zaman yapacak birşey yok dedi. Eşyalarımı toplar giderim yarın dedim. Öyle olmaz ben kendimi ayarlicam gitmek istersen gidersin dedi. ( Maddi olarak sanırım)
Abisi gelmedi diger kardeside yakında oturuyor ona gitmiştir. Yada eşim zorlamamistir gel diye bizim durumlardan dolayı ondan gelmemiştir
Misafir muhabbeti sacma sapan is zaten ona ayri bir mesajda cevap verdigim için tekrar yazmadim. Koca admin ne isi var yeni evlinin yanında. Adam da pat d bosanmak icin yer ariyormuş. Ama konu sahibi olayi cozmek istiyorİnsan eve düzenli misafir çağırırken ev arkadaşının bile iznini alır. Her haftasonu yatılı erkek misafirim gelse uyar mı sana, rahatsız olur musun? diye....Kadın çalışıyor bir de, masrafları , düzenleri ortak. Köle diye almış ellam.
En sonunda da çekilebilirsin dedi sende arkanı dönmeden elbisenın eteklerini toplayıp kalbi kırık gözü yaşlı odana döndün demiMerhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Ama evlendikten sonra gurbette çalışan abisi her hafta sonu bizde kalmaya başladı. Bugün bundan rahatsiz olduğumu abisinden değil sadece evde rahat dolasamadigimi çalıştığım için sadece hafta sonum olduğunu ama ondada dinlenemedigimi bu konuda bana yardimci olmasını istedigimi abisinin her hafta degilde iki haftada bir gelmesini istediğimi söyledim. Bana verdigi cevap o benim abim annemden sonra deger verdigim insan ne zaman isterse gelir kalır isterse bize yerleşir bu konuda Sana söz düşmez. Bende dedimki ikimiz aileyiz aile olmaya çalışıyoruz sadece hafta sonu vakit gecirebilecekken bunuda yapamiyoruz. Önemli degil abim istedigi zaman gelir kalır bu konuda birşey yapamam dedi. Beni düşünmüyorsun o zaman fikrimi onemsemiyorsun dedim öyle anliyorsan oyledir dedi. Bende ben huzursuzum bu konudan böyle bir hayat istemiyorum dedim. Ne istiyorsun bu konuda kararim net dedi. Tamam ayrılalım o zaman sen beni gözden çoktan cikarmissin dedim. Tamam dedi. Ne düşünüyorsunuz ben hataliysam lütfen söyleyin yada aydınlatın beni. Ben mutlu olmak birşeyler paylasmak için tekrar evlendim umutluydumda aslında ama benim için hüsran oldu. Şuan hala ayni evdeyiz gitmedim evden. Sakince karar vermek istiyorum.
Alsın abisini gitsin. Siz neden gidiyorsunuz? Ayrıca abisi her geldiğinde yA evden gidin ya da ikisi de yokmuş gibi yapın. Bakalım ne olacak? Abi arsız, eş daha arsızMerhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Evlenildigi zaman öncelik her zaman kurulan ailede olur. Diğerleri ikinci sırada olur. Sağlıklı olan budur. Maalesef siz eşinizin önceliği değilsiniz eşiniz sizi eve eşya gibi almış kendi düzeninin bir parçası yapmış en azından o öyle düşünüyorBlöf yapmadım gerçekten kabul edebileceğim bir yaşam tarzı değil. Sadece benden bu kadar kolay vazgececegini düşünmemiştim ama olsun oda onun bana olan sevgisini yani sevgisizligini kanıtladı bana.
Hödüğe bak yaMerhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Kesinlikle öyle. Ben kaynana yok diye evlendim güyaAy allahım ya kaynana derdi yok bu defa da kayın sorunu var. Yok arkadaş şöyle rahat edeceğin bir evlilik bulmak ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?