Eşim ve tutumu

Ben demiyorum , adam demiş...adam orta yol yok demiş, senin demiş, bu evde demiş, söz hakkın demiş yok demiş.... Eyle dümdük yüzüne demiş.....Ne yapsın şimdi konu sahibi, biz istiyoruz diye nasıl bir orta yol bulsun?

Cinsellik probleminizden kaynaklaniyor olabilir. Sizin icin iyi gidiyor ama onun icin degil demekki. O problemi erken cözmek lazim yok biraz da ondan sizi ev arkâdasi modunda goriyor
İnsan eve düzenli misafir çağırırken ev arkadaşının bile iznini alır. Her haftasonu yatılı erkek misafirim gelse uyar mı sana, rahatsız olur musun? diye....Kadın çalışıyor bir de, masrafları , düzenleri ortak. Köle diye almış ellam.

Bana karşı iyi biri ama böyle söylersem eşime söyler. Daha kötü olur herşey. Bundan kötüsü ne olacaksa sinirlerim bozuldu

Bugün işten geldim esimin fikri davranışları aynı hicbirsekilde iletişim yoktu. Oturdum karşısına düşüncelerin degismedimi dedim. Abimle ilgili netim istedigi zaman gelir kalır dedi. Ama ben rahat edemiyorum dedim o zaman çalışma dedi. Neden çalışmıyorum kendi evimde rahat edemiyorum diye neden işten ayrılıyorum dedim. Sen bilirsin o zaman yapacak birşey yok dedi. Eşyalarımı toplar giderim yarın dedim. Öyle olmaz ben kendimi ayarlicam gitmek istersen gidersin dedi. ( Maddi olarak sanırım)

Diyemez annesinden sonra ona sahıp çıkmış biraz baba yerine koyuyor sanırım

Bu lafın üstüne gidin bence onun keyfini beklemeyin veya mesafe koyup kendi işinize bakın aileniz yakınsa kesin gidin.

Abisi gelmedi diger kardeside yakında oturuyor ona gitmiştir. Yada eşim zorlamamistir gel diye bizim durumlardan dolayı ondan gelmemiştir

sizin sınırlarınızı deniyodur. böyle bi adama güvenilmez. ev kocanizin değilse de kendiniz çıkıp gitmeyin, o gitsin. ev onunsa gidin ama en azından mesajla yazılı olarak durumu kanıtlayacak şekilde hareket edin. eşinizin bu yaptığı kusurlu hareket boşanma sebebi sanırım

Misafir muhabbeti sacma sapan is zaten ona ayri bir mesajda cevap verdigim için tekrar yazmadim. Koca admin ne isi var yeni evlinin yanında. Adam da pat d bosanmak icin yer ariyormuş. Ama konu sahibi olayi cozmek istiyor

En sonunda da çekilebilirsin dedi sende arkanı dönmeden elbisenın eteklerini toplayıp kalbi kırık gözü yaşlı odana döndün demi

Yahu ne sanıyor bu herif Sultan Süleyman mı kendisi .

Sen her hafta kardeşini çağır bakalım ne diyecek

Bana söz düşmeyen yerde ben de olmam derdim ben olsam.. ne münasebet kendi evimde bana söz düşmeyecekmiş? Normalde ayrılın yorumu yapan biri değilimdir, haddime değil ama bu laf çok ağır geldi bana...

Alsın abisini gitsin. Siz neden gidiyorsunuz? Ayrıca abisi her geldiğinde yA evden gidin ya da ikisi de yokmuş gibi yapın. Bakalım ne olacak? Abi arsız, eş daha arsız

Adam bencil pisligin teki sizi kendisiyle esit gormuyor ne demek laf dusmez geri adim atmayin bosanmayi goze aldiysaniz abisiylede konusun bilsin durumu. Abi akilli biri olsa her haftasonu gelmezdi ama siz genede huzursuzluk verin bosanma sebebi oldugunu falan soyleyin belki akillanir bilemedim

Blöf yapmadım gerçekten kabul edebileceğim bir yaşam tarzı değil. Sadece benden bu kadar kolay vazgececegini düşünmemiştim ama olsun oda onun bana olan sevgisini yani sevgisizligini kanıtladı bana.
Evlenildigi zaman öncelik her zaman kurulan ailede olur. Diğerleri ikinci sırada olur. Sağlıklı olan budur. Maalesef siz eşinizin önceliği değilsiniz eşiniz sizi eve eşya gibi almış kendi düzeninin bir parçası yapmış en azından o öyle düşünüyor

Hödüğe bak ya zaten o konuşmasından sonra sana laf düşmez gerekirse bize yerleşir... ayrılmak en mantıklısı keşke evlenmeden bunları söyleseymiş abim akrabam gelir her zaman diye. Ben kendi dayımı kabul etmiyorum oda her hafta habersiz gelirdi sinir olurdum evde dediğiniz gibi şortla rahat rahat gezip uzanmak istiyorum rahat edemediğim gibi susmuyor gün boyu konuşuyor boş boş. Kim olursa olsun en sevdiğin kuzenin kardeşinde olsa gelip bir iki hafta kalsın kafa dağıtsın önemli değil ama her hafta düzenli olarak kabul edemem. Kuzenimi dersanesi için 1.5 yıl haftada iki gün kabul ettim pişman oldum. Zaten tamam ayrılalım demiş niye evlenmiş ki o zaman bu kadar kolay bitirecekse? Ayrılın derim ben :)

Her hafta misafir ağırlayacağınıza boşanıp haftasonu keyfi yapın zaten.
Tabii boşanmaya varmadan bir çare bulunur inşallah, eşinizle nasıl olacak bilmiyorum ama.

Bence haklo olan sizsiniz.Neden her haftasonu sizde ki?Onjn ayri evi hayati yok mu? Siz demeden esiniz dusunmeliydi.Ara sira tamam ama devammli olmasi elbette yanlis.
Sizi seven insan en azindan insan gibi bazi izahaar yapar soz dusmez ne demek, necisin sen hizmetci falan mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…