Diğer herşey mantıklı yani, bı bu cümle mi rahatsız etti sizi? sdffsssd Ay kusura bakmayın sinirim bozulduAyrılalım o zaman cümlesi bana çok mantıklı gelmedi.
Sinirli bir yapısı olan, daha evlenmeden abim bizde kalacak diyen, tartışmaktan korktugunuz ve sizi yok sayan bir adamla niye alelacele evlendiniz ki? Bı de şöyle merhametli böyle yardımcı filan diye övmüşsünüz de konudaki adamda bunların hiçbiri yok. Üstelik çalisiyormuşsunuz.... resmen köle olarak görüyor sizi. PesEvet konu basit ama onun tutumu cok sert oldu bana hiç muamelesi yaptı.
Haklısın cok teşekkür ederim:)Karşındaki gerçekten kaybetmeyi göze alıyorsa ona vereceğin hiçbir şey kalmamış yokluğundan başka..
Evlilik sayısı önemli değil sen seni senden edeceklere katlanmak zorunda kalma yeter..
Kırmamak için çok sakın güzel bir üslup sectim ama abim benim çizgim onun hakkinda hicbirsekilde taviz vermem dedi kestirdi attı. Blöf yaptığımı saniyorsa da yapmiyorum . Ayrilalim derken böyle bir hayatta kalamayacagim yapıma ters oldugu için dedim ki oda kabul etti hemenHafta sonları sizde disari çıkın surekli .ona sözüm var bunun doğum günü annem hasta vs vs gidin çıkın çıkın gidin kibarcada kusura bakmayin deyin işte insan evladi herzaman evde olamiyirum diyin. siz haklısınız her hafta sonu olmaz insaniz..devamı gelir. Anneniz gelsin size yakinsa haftasonu sizde cagirin sadece onun evi değil herkes yerini haddini bilecek bu hayatta... kimse kimseye muhtac değil 2.evliliginiz diye ezmeyin kendinizi ama kibarca çözün karsi tarafta alınmasın bahaneleriniz olsun
Malesef çok kısa surede böyle oldu. İkinci evliliğim olduğu icin aorunu kendimde aramaya basladim artıkBu bir kumar gibi bir şey uzun vadeli ilişkide aynı kısa vadeli de.. Sağlam düşünmek yetmiyor ilişkilerde. Bir zaman geliyor tepetaklak oluveriyor her şey..
Demek ki sizden vazgecmis bile.Kırmamak için çok sakın güzel bir üslup sectim ama abim benim çizgim onun hakkinda hicbirsekilde taviz vermem dedi kestirdi attı. Blöf yaptığımı saniyorsa da yapmiyorum . Ayrilalim derken böyle bir hayatta kalamayacagim yapıma ters oldugu için dedim ki oda kabul etti hemen
Merhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Ama evlendikten sonra gurbette çalışan abisi her hafta sonu bizde kalmaya başladı. Bugün bundan rahatsiz olduğumu abisinden değil sadece evde rahat dolasamadigimi çalıştığım için sadece hafta sonum olduğunu ama ondada dinlenemedigimi bu konuda bana yardimci olmasını istedigimi abisinin her hafta degilde iki haftada bir gelmesini istediğimi söyledim. Bana verdigi cevap o benim abim annemden sonra deger verdigim insan ne zaman isterse gelir kalır isterse bize yerleşir bu konuda Sana söz düşmez. Bende dedimki ikimiz aileyiz aile olmaya çalışıyoruz sadece hafta sonu vakit gecirebilecekken bunuda yapamiyoruz. Önemli degil abim istedigi zaman gelir kalır bu konuda birşey yapamam dedi. Beni düşünmüyorsun o zaman fikrimi onemsemiyorsun dedim öyle anliyorsan oyledir dedi. Bende ben huzursuzum bu konudan böyle bir hayat istemiyorum dedim. Ne istiyorsun bu konuda kararim net dedi. Tamam ayrılalım o zaman sen beni gözden çoktan cikarmissin dedim. Tamam dedi. Ne düşünüyorsunuz ben hataliysam lütfen söyleyin yada aydınlatın beni. Ben mutlu olmak birşeyler paylasmak için tekrar evlendim umutluydumda aslında ama benim için hüsran oldu. Şuan hala ayni evdeyiz gitmedim evden. Sakince karar vermek istiyorum.
Abisi gelmek istemese bile eş kişisi zorla çağırıyormuş. Bence aşırı aileci bir tip veya karısıyla vakit geçirmemek için yapıyor…Essek kadar abi neden geliyor hiç mu düşünmez insan . Ben kadinken abimlere sayılı giderim herkesin kendi hayatı kendi düzeni neden rahatsız edilir insanlar. Eşiniz büyük ihtimal ezilen biri evde de abisinin karşısına geçip gelme diyemez
Ya canım eş manyak ama her çağrılan yere gidilmez . Abi kardeş yaşasınlar birlikte olmaz çok sinir oldumAbisi gelmek istemese bile eş kişisi zorla çağırıyormuş. Bence aşırı aileci bir tip veya karısıyla vakit geçirmemek için yapıyor…
Hfhhhh ne kusuru canım, sinir bu bozulurda düzelirde. Konu sahibi boşan kardeşim, hiç adama haberde verme, ortayı bulmaya da çalışma . Evlilik çünkü böyle bir şey ilk zorlukta boşanman gerekir. Nasıl bu yorum istediğiniz gibi oldu mu?Diğer herşey mantıklı yani, bı bu cümle mi rahatsız etti sizi? sdffsssd Ay kusura bakmayın sinirim bozuldu
Ya canım eş manyak ama her çağrılan yere gidilmez . Abi kardeş yaşasınlar birlikte olmaz çok sinir oldum
Hfhhhh ne kusuru canım, sinir bu bozulurda düzelirde. Konu sahibi boşan kardeşim, hiç adama haberde verme, ortayı bulmaya da çalışma . Evlilik çünkü böyle bir şey ilk zorlukta boşanman gerekir. Nasıl bu yorum istediğiniz gibi oldu mu?
Yuh yaa en basta esek kadar adam her hafta niye size geliyor. Kendi dusunemiyor mu gelmemesi gerektiginiMerhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Ama evlendikten sonra gurbette çalışan abisi her hafta sonu bizde kalmaya başladı. Bugün bundan rahatsiz olduğumu abisinden değil sadece evde rahat dolasamadigimi çalıştığım için sadece hafta sonum olduğunu ama ondada dinlenemedigimi bu konuda bana yardimci olmasını istedigimi abisinin her hafta degilde iki haftada bir gelmesini istediğimi söyledim. Bana verdigi cevap o benim abim annemden sonra deger verdigim insan ne zaman isterse gelir kalır isterse bize yerleşir bu konuda Sana söz düşmez. Bende dedimki ikimiz aileyiz aile olmaya çalışıyoruz sadece hafta sonu vakit gecirebilecekken bunuda yapamiyoruz. Önemli degil abim istedigi zaman gelir kalır bu konuda birşey yapamam dedi. Beni düşünmüyorsun o zaman fikrimi onemsemiyorsun dedim öyle anliyorsan oyledir dedi. Bende ben huzursuzum bu konudan böyle bir hayat istemiyorum dedim. Ne istiyorsun bu konuda kararim net dedi. Tamam ayrılalım o zaman sen beni gözden çoktan cikarmissin dedim. Tamam dedi. Ne düşünüyorsunuz ben hataliysam lütfen söyleyin yada aydınlatın beni. Ben mutlu olmak birşeyler paylasmak için tekrar evlendim umutluydumda aslında ama benim için hüsran oldu. Şuan hala ayni evdeyiz gitmedim evden. Sakince karar vermek istiyorum.
Cinsellik probleminizden kaynaklaniyor olabilir. Sizin icin iyi gidiyor ama onun icin degil demekki. O problemi erken cözmek lazim yok biraz da ondan sizi ev arkâdasi modunda goriyorCinsellikle ilgili sıkıntılarımızda var ama tedavi görüyorduk iyi gidiyordu tedavi ondan yana sıkıntı yok. Sadece çok çabuk monotonlasan bor evlilik olsu yeni evli gibi degilde aanki 10 yıldır evli gibi hissediyormus oyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?