Eşim ve tutumu

Gezmeye falan gitmiyor musunuz?abiside mi sizle geliyor?insan eşiyle birlikte vakşt geçirmek ister daha 4 aylık evlisiniz cidden tuhafAyrılıcaksınız eğer geri dönüş yapmazsa başka bir ihtimal yok çünkü hiç yapıcı davranmamış.her haftasonuda abi çekemem şahsen o zaman evlenmeseydi.yerinizde olsam haftasonu ailem yakınsa yanına giderim bir süre yada dışarda plan yaparım siz abi kardeş takılın derim baktınız öyle mutlular o zaman başbaşa bırakın onları çıkın gidin böyle evlilik olmaz hiçbir kadında kabul etmez.

Evet konu basit ama onun tutumu cok sert oldu bana hiç muamelesi yaptı.
Sinirli bir yapısı olan, daha evlenmeden abim bizde kalacak diyen, tartışmaktan korktugunuz ve sizi yok sayan bir adamla niye alelacele evlendiniz ki? Bı de şöyle merhametli böyle yardımcı filan diye övmüşsünüz de konudaki adamda bunların hiçbiri yok. Üstelik çalisiyormuşsunuz.... resmen köle olarak görüyor sizi. Pes

Karşındaki gerçekten kaybetmeyi göze alıyorsa ona vereceğin hiçbir şey kalmamış yokluğundan başka..
Evlilik sayısı önemli değil sen seni senden edeceklere katlanmak zorunda kalma yeter..
Haklısın cok teşekkür ederim:)

Kırmamak için çok sakın güzel bir üslup sectim ama abim benim çizgim onun hakkinda hicbirsekilde taviz vermem dedi kestirdi attı. Blöf yaptığımı saniyorsa da yapmiyorum . Ayrilalim derken böyle bir hayatta kalamayacagim yapıma ters oldugu için dedim ki oda kabul etti hemen

Bu bir kumar gibi bir şey uzun vadeli ilişkide aynı kısa vadeli de.. Sağlam düşünmek yetmiyor ilişkilerde. Bir zaman geliyor tepetaklak oluveriyor her şey..
Malesef çok kısa surede böyle oldu. İkinci evliliğim olduğu icin aorunu kendimde aramaya basladim artık

Demek ki sizden vazgecmis bile.

Insan ilk evliligini yaparken 40 kere dusunuyor, oyle ya bilmedigimiz bir yola cikarken bu yapiliyor. Siz bildiginiz tecrube ettiginiz bir yolda 1 yil icinde tanisip evlenmissiniz. Oysa uzun uzun sakince bunu dusunmeliydiniz. Sizin hataniz bu olmus. Olan olmus artik hakkinizda hayirlisi olsun.

Essek kadar abi neden geliyor hiç mu düşünmez insan . Ben kadinken abimlere sayılı giderim herkesin kendi hayatı kendi düzeni neden rahatsız edilir insanlar. Eşiniz büyük ihtimal ezilen biri evde de abisinin karşısına geçip gelme diyemez

Abisi gelmek istemese bile eş kişisi zorla çağırıyormuş. Bence aşırı aileci bir tip veya karısıyla vakit geçirmemek için yapıyor…

Abisi gelmek istemese bile eş kişisi zorla çağırıyormuş. Bence aşırı aileci bir tip veya karısıyla vakit geçirmemek için yapıyor…
Ya canım eş manyak ama her çağrılan yere gidilmez . Abi kardeş yaşasınlar birlikte olmaz çok sinir oldum

Eşinizin abisi iyi biriymis. Onunla konusamaz misiniz? Abi biz yeni evliyiz, beraber zaman gecirmek istiyorum, piknige, kahve icmeye vs gitmek istiyorum ama eşim yanaşmıyor. Sen kardesisin en iyi sen tanirsin ne yapayim? Gibi bir konusma uzerinden belki abisi gelme sıklığını azaltir hemde karsine eviyle daha ilgili olmasi yonunde tavsiye verebilir.

Tesettürlü bayan beğenen bir zahmet abisinide eve sokmamasını bilecek
Abi o gözle bakmaz, bayan o gözle bakmaz fakat bir bayanın en doğal hakkıdır evinde cıbıl cıbıl dolaşmak
Adama bak ya bencede ayrılın iyi bir kapak olur kendisine
Hayatında en sevdiği 2 kişiyle mutluluklar dileyin

Diğer herşey mantıklı yani, bı bu cümle mi rahatsız etti sizi? sdffsssd Ay kusura bakmayın sinirim bozuldu
Hfhhhh ne kusuru canım, sinir bu bozulurda düzelirde. Konu sahibi boşan kardeşim, hiç adama haberde verme, ortayı bulmaya da çalışma . Evlilik çünkü böyle bir şey ilk zorlukta boşanman gerekir. Nasıl bu yorum istediğiniz gibi oldu mu?

Konu sahibi ilk evliliğinde de ana kuzusu bir kocayla evliymiş kv ile dip dibe olmalar vesaire. O yüzden bu evlilikte de aynısını yaşayıp tolere edemez bence, adam zaten ayrılmaya dünden meraklı gibi hemen tamam demiş. Şu an hafta sonu kesin yine abisiyle oturmuş tv izliyodur

Yuh yaa en basta esek kadar adam her hafta niye size geliyor. Kendi dusunemiyor mu gelmemesi gerektigini

Esiniz sizinle bosanmak icin evlenmis sanirim bu ne rahatlik sanki ev arkadasina rest cekiyor gidersen git falan. İnsan en azindan sen de haklisin falan der yani. Elin herifiyle tabiki ayni evde rahat edemezsiniz ustelik daha yeni evlisiniz

Cinsellik probleminizden kaynaklaniyor olabilir. Sizin icin iyi gidiyor ama onun icin degil demekki. O problemi erken cözmek lazim yok biraz da ondan sizi ev arkâdasi modunda goriyor

Sorun sende degil. Esin problemli. Kendine hizmet edilmesi icin evlenmis sanki. Esi ses cikarmasin, hizmet etsin o zaman sorun yok. Evlilik bu degil ki.
Biterse bitsin deyip nasil bu kadar umursamaz olabiliyor. Bu kadar kolay birisini silebiliyorsa birakin abisiyle bas basa kalsin. Pas pas olsanizda boylesine yaranamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…