esim ve yalani

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
kizlar o kadar sinirliyim ki anlatamam biz gecen sene esimin dogum gununde iddia oynadigi icin cok buyuk kavga ettik. ben boyle seylerden nefret ederim ve bunu soylemistim. dogum gununde kuzeni agzindan kacirmisti oyle ogrenmistim. iki gun once internet gecmisinde kuponlarim diye bi sayfa gordum. ama sifre mifre istedi bakamadim gelince soracaktim ama aklimdan cikti unuttum. bugun aksam sinemaya gitmek icin hazirlanirken aklima geldi birden sordum ben boyle bi sey gordum ne o diye mirin kirin etti. sonra siiteyi acti baktim dunya kadar kupon once oynadiklarim falan dedi kapattim bende sayfayi. yolda giderken ben sana yalan soyledim gecen hafta biri soyledi kesin dedi oynadim 300 tl kazandim onla tatil ayarlamaya calisiyodum surpriz yapacaktim dedi sinirlendim ama bi sey diyemedim. yoldaydik sinemadan gelince dogum gununden sonra hic oynamismi diye bakmak geldi aklima cunku saatlerce aglayip yeminler etmisti tobe oynamicam demisti. actim baktim dogum gunjnden sonra 11 kere daha oynamis ! bagirdim cagirdim sustu sadece hic bi sey demedi utaniyorum haklisin dedi sadece sen beni salak saniyosun insanlar yalan yuzunden ayriliyo biliyosun dimi dedim gene gozleri doldu ben seni kaybedersem olurjm bilmem neler falan simdi oyle tek basina biraktim gectim oturuyorum sinirden ciglik atmak istiyo boyle bi konuda nasil yalan soyleyebiliyo ya!

napmaliyim salonda mi yatsin napsin cildircam ben bi sey yapmazsam kimseye anlatamam anneme anlatsam akil vermez nolmus oynasin der gecer ama cok sinirliyim akil verin

yolun başındayken vazgeçir canım bu alışkanlığından.annemin arkadaşı 34 yıllık evliliğini eşinin at yarışı merakı yüzünden bitirdi.ama onunkisi öyle böyle değil hacizlik boyutuna ulaşmıştı.bence küs konuşma ama yatağı ayırma

Bence hiiccc yumuşak davranmayin azla baslar sonra ilerde coluk cocugunun hakkinida yedirir hem kumarda gelen para haram evine sokmasina sakin izin verme

Sen benimkinin söylediği yalanları duysan ne olur bilmem.bence bu denli buyutulecwk bir olay degil.ayaklarına kapanmalar falan.iyi yapmisin ama değişmez boşuna kendini yorma . Yine oynar. Yine yalan Soyler. Bu bir nevi hastalık durumu. En kötüsü bunun bir kumar olması.kumar tutkunları kendilerini her seferinde bu kez keseyi doldurucam diye diye kandirirlar .kumardan gelen parayla edinilen yenilen hersey haramdir.böyle girin konuya belki caydırıcı olur.

hımm yalan olunca işin içinde en masum olay bile
çirkinleşiverir...iddaya ayrı yalana ayrı deliriyorsundur eminim şu saate ...ama bil ki canına yazık....bırak o düşünsün neyin nasıl hal edilmesi gerektiği...

Bence hiiccc yumuşak davranmayin azla baslar sonra ilerde coluk cocugunun hakkinida yedirir hem kumarda gelen para haram evine sokmasina sakin izin verme

bende bu nedenle bu kadar buyuk tepki veriyorum zaten haram olmasa hic sesimi cikarmicam ama zaten sitede yaziyo 20 ile baslamis en son 100 tl yaziyo yatirdigi napicam nasil guvenicem bilmiyorum

Bir akrabamız bu at yarışı sevdasına evini sattı şimdi aynı evde kiracı olarak oturuyor. Şaka gibi.

Kaynımda sağolsun iddia oynaya oynaya dünyanın borcunu yaptı hala belini doğrultamadı. Hastalık gibi bişey. Oynamadan duramıyorlar.

kumarin haram paranin benim hayatimda yeri yok sizce bi sikinti olmayabilir ama bu bence ilerde bosanma sebebi bile olabilir ki milyonlarca ornek var
Adam gecen seneden bu yila 11 kere oynamis yani hemen hemen ayda bir kereye geliyor. Hemen kumar bagimlisi mi oldu anlamadim?

Milyonlarca kisi icinde ayni sekilde oynayan ve bagimli olmayan insanlar da var

bende bu nedenle bu kadar buyuk tepki veriyorum zaten haram olmasa hic sesimi cikarmicam ama zaten sitede yaziyo 20 ile baslamis en son 100 tl yaziyo yatirdigi napicam nasil guvenicem bilmiyorum
eşim belliki seni seviyor tatli dille daha başindayken vazgeçirebilirsin hiç bu konuda açik kapi birakma gayet kararli dur netten bu yuzden esinden evinden malindan olan insanlarin hikayelerini okut bak de herkez 10 20yle başliyor nerelere geliyor konusarak yola getir demir vurula vurula islenirmis sende yavas yavas isle beynine

"Baska seyler yapsa daha mi iyi"ciler olmasa nolurdu halimiz :))) sen akil ver yarabbii...

Konuya gelirsek evet yaptigi yanlis o tur oyunlari bende sevmem ams dozunu kacirma bu kizip bagirmalarin hele yatak ayirmak hic olmamali... ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama sureklieften puftenseylere asiri tepki verip yatakayirmaya giderse is ilerde senin canin sikilir diyim

Konu sahibinin derdi iddaa oynaması değil yalan söylemesi niye harama falan geldiniz anlamadım.
Oynayabilir,oynamayabilir kendi tercihleri benim eşimde oynar arada. Ama gizli saklı yapmaması gerekiyordu ve böyle basit birşeyden yalan söylememesi gerekirdi.Küçük sinek mide bulandırır.Yalan güven sarsan bir şey , insana direk demekki istediği her konuda yalan söyleyebilir düşüncesine sokar. Tepki verin elbet de ama abartmayın bu denli derim ben size.

ha kariya kiza gitmis ha evin rizkini kumara iddiaya harcamis ikisi de haram ikisi de ayni illa bi seye sarmasi gerekmiyo
Senin yaptigına ne demeli sen boyle davranirsan adam her türlü seyi yapar cemkirmeye gerek varmi bide kalkmis salondami yatsin diyosun yatak ayirmakta nedir ya kari kocasiniz siz cok buyuk bisey olmadikca bana hicte normal gelmiyor bu durum

konuyu başka bir yere saptırmak istemiyorum ama o iddaa,loto vs. oynayan kişileri kimse kandırıp paralarını almıyor, ee o zaman o ikramiye niye haram oluyor?

ona bakarsanız süs,makyaj,saç açmak da haram bazılarına göre
düşünsenize eşinizin oje sürdünüz diye ortalığı ayağa kaldırdığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…