- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Su olaylari buyutmeyin nolursunuz ya. Adamlari çocuk gibi azarliyorsunuz ..
Ayri falan da yatmayin...
Bence hiiccc yumuşak davranmayin azla baslar sonra ilerde coluk cocugunun hakkinida yedirir hem kumarda gelen para haram evine sokmasina sakin izin verme
Bir akrabamız bu at yarışı sevdasına evini sattı şimdi aynı evde kiracı olarak oturuyor. Şaka gibi.yolun başındayken vazgeçir canım bu alışkanlığından.annemin arkadaşı 34 yıllık evliliğini eşinin at yarışı merakı yüzünden bitirdi.ama onunkisi öyle böyle değil hacizlik boyutuna ulaşmıştı.bence küs konuşma ama yatağı ayırma
Adam gecen seneden bu yila 11 kere oynamis yani hemen hemen ayda bir kereye geliyor. Hemen kumar bagimlisi mi oldu anlamadim?kumarin haram paranin benim hayatimda yeri yok sizce bi sikinti olmayabilir ama bu bence ilerde bosanma sebebi bile olabilir ki milyonlarca ornek var
Ee oynasın nlcak baska şeylere sarda dahami iyi
eşim belliki seni seviyor tatli dille daha başindayken vazgeçirebilirsin hiç bu konuda açik kapi birakma gayet kararli dur netten bu yuzden esinden evinden malindan olan insanlarin hikayelerini okut bak de herkez 10 20yle başliyor nerelere geliyor konusarak yola getir demir vurula vurula islenirmis sende yavas yavas isle beyninebende bu nedenle bu kadar buyuk tepki veriyorum zaten haram olmasa hic sesimi cikarmicam ama zaten sitede yaziyo 20 ile baslamis en son 100 tl yaziyo yatirdigi napicam nasil guvenicem bilmiyorum
Senin yaptigına ne demeli sen boyle davranirsan adam her türlü seyi yapar cemkirmeye gerek varmi bide kalkmis salondami yatsin diyosun yatak ayirmakta nedir ya kari kocasiniz siz cok buyuk bisey olmadikca bana hicte normal gelmiyor bu durumha kariya kiza gitmis ha evin rizkini kumara iddiaya harcamis ikisi de haram ikisi de ayni illa bi seye sarmasi gerekmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?