- 6 Eylül 2014
- 89
- 13
- 13
- 35
- Konu Sahibi acembuselik
-
Canım katılıyorum sana haram para tep göster oynamasın yada eşinize bu yollarda para kazanan kişilerin hayatlarını okutun çoğu ya intihar etmiş yada sokaklardakumarin haram paranin benim hayatimda yeri yok sizce bi sikinti olmayabilir ama bu bence ilerde bosanma sebebi bile olabilir ki milyonlarca ornek var
kizlar o kadar sinirliyim ki anlatamam biz gecen sene esimin dogum gununde iddia oynadigi icin cok buyuk kavga ettik. ben boyle seylerden nefret ederim ve bunu soylemistim. dogum gununde kuzeni agzindan kacirmisti oyle ogrenmistim. iki gun once internet gecmisinde kuponlarim diye bi sayfa gordum. ama sifre mifre istedi bakamadim gelince soracaktim ama aklimdan cikti unuttum. bugun aksam sinemaya gitmek icin hazirlanirken aklima geldi birden sordum ben boyle bi sey gordum ne o diye mirin kirin etti. sonra siiteyi acti baktim dunya kadar kupon once oynadiklarim falan dedi kapattim bende sayfayi. yolda giderken ben sana yalan soyledim gecen hafta biri soyledi kesin dedi oynadim 300 tl kazandim onla tatil ayarlamaya calisiyodum surpriz yapacaktim dedi sinirlendim ama bi sey diyemedim. yoldaydik sinemadan gelince dogum gununden sonra hic oynamismi diye bakmak geldi aklima cunku saatlerce aglayip yeminler etmisti tobe oynamicam demisti. actim baktim dogum gunjnden sonra 11 kere daha oynamis ! bagirdim cagirdim sustu sadece hic bi sey demedi utaniyorum haklisin dedi sadece sen beni salak saniyosun insanlar yalan yuzunden ayriliyo biliyosun dimi dedim gene gozleri doldu ben seni kaybedersem olurjm bilmem neler falan simdi oyle tek basina biraktim gectim oturuyorum sinirden ciglik atmak istiyo boyle bi konuda nasil yalan soyleyebiliyo ya!
napmaliyim salonda mi yatsin napsin cildircam ben bi sey yapmazsam kimseye anlatamam anneme anlatsam akil vermez nolmus oynasin der gecer ama cok sinirliyim akil verin
kizlar o kadar sinirliyim ki anlatamam biz gecen sene esimin dogum gununde iddia oynadigi icin cok buyuk kavga ettik. ben boyle seylerden nefret ederim ve bunu soylemistim. dogum gununde kuzeni agzindan kacirmisti oyle ogrenmistim. iki gun once internet gecmisinde kuponlarim diye bi sayfa gordum. ama sifre mifre istedi bakamadim gelince soracaktim ama aklimdan cikti unuttum. bugun aksam sinemaya gitmek icin hazirlanirken aklima geldi birden sordum ben boyle bi sey gordum ne o diye mirin kirin etti. sonra siiteyi acti baktim dunya kadar kupon once oynadiklarim falan dedi kapattim bende sayfayi. yolda giderken ben sana yalan soyledim gecen hafta biri soyledi kesin dedi oynadim 300 tl kazandim onla tatil ayarlamaya calisiyodum surpriz yapacaktim dedi sinirlendim ama bi sey diyemedim. yoldaydik sinemadan gelince dogum gununden sonra hic oynamismi diye bakmak geldi aklima cunku saatlerce aglayip yeminler etmisti tobe oynamicam demisti. actim baktim dogum gunjnden sonra 11 kere daha oynamis ! bagirdim cagirdim sustu sadece hic bi sey demedi utaniyorum haklisin dedi sadece sen beni salak saniyosun insanlar yalan yuzunden ayriliyo biliyosun dimi dedim gene gozleri doldu ben seni kaybedersem olurjm bilmem neler falan simdi oyle tek basina biraktim gectim oturuyorum sinirden ciglik atmak istiyo boyle bi konuda nasil yalan soyleyebiliyo ya!
napmaliyim salonda mi yatsin napsin cildircam ben bi sey yapmazsam kimseye anlatamam anneme anlatsam akil vermez nolmus oynasin der gecer ama cok sinirliyim akil verin
Fazla büyütmüşsün.Eşini de bu kadar bağrış çağrış azarlamak ne anlamış değilim.kizlar o kadar sinirliyim ki anlatamam biz gecen sene esimin dogum gununde iddia oynadigi icin cok buyuk kavga ettik. ben boyle seylerden nefret ederim ve bunu soylemistim. dogum gununde kuzeni agzindan kacirmisti oyle ogrenmistim. iki gun once internet gecmisinde kuponlarim diye bi sayfa gordum. ama sifre mifre istedi bakamadim gelince soracaktim ama aklimdan cikti unuttum. bugun aksam sinemaya gitmek icin hazirlanirken aklima geldi birden sordum ben boyle bi sey gordum ne o diye mirin kirin etti. sonra siiteyi acti baktim dunya kadar kupon once oynadiklarim falan dedi kapattim bende sayfayi. yolda giderken ben sana yalan soyledim gecen hafta biri soyledi kesin dedi oynadim 300 tl kazandim onla tatil ayarlamaya calisiyodum surpriz yapacaktim dedi sinirlendim ama bi sey diyemedim. yoldaydik sinemadan gelince dogum gununden sonra hic oynamismi diye bakmak geldi aklima cunku saatlerce aglayip yeminler etmisti tobe oynamicam demisti. actim baktim dogum gunjnden sonra 11 kere daha oynamis ! bagirdim cagirdim sustu sadece hic bi sey demedi utaniyorum haklisin dedi sadece sen beni salak saniyosun insanlar yalan yuzunden ayriliyo biliyosun dimi dedim gene gozleri doldu ben seni kaybedersem olurjm bilmem neler falan simdi oyle tek basina biraktim gectim oturuyorum sinirden ciglik atmak istiyo boyle bi konuda nasil yalan soyleyebiliyo ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?