• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yalan söyledi.

Yalansın açıklaması çok zor ve ben kabul etmezdim hiç bir bahaneyi sizi de götürseydi madem yalan söyleyeceğine size hak veriyorum eşinizin gerçekten hatasını anlayıp anlamadığı önemli şuan bence bunun üzerinde durun kadınları mankenmiş falan unutun gitsin eşiniz çabasına bakın

Yani şöyle biraz ortamına insanına göre değişiyor galiba.aşırı kıskanç biriyim gibi anlaşılmış ama değilim.eşim kimseyle konuşmasın koşarak kaçsın demiyorum tabii ama sorduğumda yalan söylemesine çok sinirlendim.
Mekan bi beach,arada muzik çalıyor kalkıp dans ediliyor filan.hani kıskanç biri o ortama da yollamaz.kızlardan iki tanesi mankendi belki özgüvensizlik edip kıskandığım için kızardım.bilemedim ki,bana normal gibi gelmişti.çok kıskançlık mı diyorsunuz?

Bence iki durumu ayirt etmek lazim: Birisi onun ortam ile ilgili yalan söylemesi. O onun halt yemesi . Belki tepki vermenizden korktugu icin. Ama yetiskin insan olarak acik konusmasini da ögrenmesi lazim. Size direk ne olup bittigini söylese sizde bu kadar tepki vermezdiniz. Ikinci taraf sizin kiskanmaniz. Kadinlar güzelse insan belki kompleks yapabilir. Benim pek fazla kompleksim yok ama güzel bir kadin görsem "Oha bu kadinsa ben neyim" dedig8m olmustir kesin. Yalan yok. Esiniz bastan dogru söylese belki bu kadar tetiklemezdi. Yani konuyu tekrar konussaniz onun ortami dogru söylemekten kacindigina odaklanin. Orda kadinlarin olmasina degil

9 yilda kendisinin disarda gittigi yer icin soyledigi ilk yalani miydi bu merak ettim. Eger ilk kez yalanini yakaladiysaniz yuksek olcekli tepki verilmeli ki tekrarlamaya urksun..Zaten daha once de boyle yalanlari varsa devam edecektir diye dusunuyorum. Ya ayrilirsiniz ya gormezden gelirsiniz. Evlilik, gormezden gelme sanatiymis. Ben sahsen yapamadim.
Evet ilkti.ya da ben ilk yakaladım artık bilemeyeceğim.haklısınız bir daha tekrarlamaya cesareti olmasın istiyorum aa nasılsa bir şey olmuyor desin istemiyorum ama bir yandan da oyle evi terketme boşanma blöfleri yapan ve bundan hoşlanan biri değilim.karar verirsem oturur konuşur ve bitiririm.Aksinin evliliği daha çok yıorattıgını düşünüyorum.o yuzden de biraz napacagımı bilmez halde kaldım galiba.gerçekten hatasını nasıl anlatabilirim diye.sanırım biraz uzaklaşmak en mantıklısı dediğiniz gibi.
Evet bir de düşünsenize hiç aklıma boyle bir şey gelmediği için araştırmadım da bir tanıdıgın videosunda tesadüfen gördüğümde hissettiklerimi tahmin edersiniz.ortama bakıyorum bi baktım kuzeniyle başbaşa sandıgım adam ortamlara akmış,şaka gibi.
bazı üyeler beni kıskanç ve hatalı bulmuş yalana teşvik ettiğimi düşünmüşler ,gerçekten öyle mi diye düşünüyorum bir yandan ama normalleştiremiyorum.

Valla ben hepten geri kafalıyım burada yazılanlara bakınca. Ben kocamı kızlarla aynı masayı bırak kuzeniyle akşam vakti ya da gündüz beach e de göndermezdim. Ne münasebet ya beni bırakacak gidecek kadınlı kızlı ortamlara. Bismillahirrahmanirrahim. Ben çok geri kafalıyım sanırım. Ne ben gidebilirim ne eşim gidebilir. Yalan söylemesi çok kötü ama eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz bu bi aldatma girişimi miydi yoksa tamamen masum mu bunu içten içe siz biliyorsunuzdur. Gözünüz üzerinde olsun eğer boşanma durumum var diyorsanız, boşanma durumunuz yoksa da o zaman çok irdelemeyeceksiniz hiçbir şeyi. Seçim sizin

Merhaba,
Birkaç gün önce eşim kuzeniyle bir şeyler içmeye gideceğini soyledi.sonra tesadüfen birinin instagram hikayesinde aynı mekanı çektiğini ve eşimin olduğunu gördüm.bir baktım masada 8 kişiler ve yarısı erkek.önce videoyu atmadan kimlesin dedim ,işte burada evli iki çift arkadaş varmış onları gördükte şöylede böylede.başka kimse yok mu diyorum yok diyor.ekran görüntüsünü attım ne diyeceğini şaşırdı ilk etapta ekran gorüntüsü olduğu halde inkar etti kız yoktu diye.öyle bir kendini bilmezlik mi desem salak yerine koymak mı desem ... neyse sonra sende gel ,benim de haberim yoktu kuzenimin arkadaşları da gelecekmiş gel ortamı gör diye ısrar etti ama gitmedim.hem orada sayıp sövemeyecektim hem kendimi rezil etmek istemediğim için gitmedim.bu arada bir evli çift diğeri çift bile değil.
Eve geldiğinde bagırıp çağırdım özür diledi kızacaksın diye söylemedim benim de haberim yoktu kuzenim illa geleyim diye ortamdaki herkesi soylemedi gibi şeyler söyledi ve suan hiç konuşmuyorum ama içim soğumuyor.Yalan atışını,videoyu,kız yok demesini unutamıyorum.dönüp dönüp mesajları okumaya başladım bir de okurken şunu farkettim o an ona odaklanmadığım için farkedememişim,ben de dışarıdaydım kuzenının aracıyla gitti ,geçerken beni alırsın eger kalkmaz çok oturursa demişti.ben de ben kalkacağım birazdan yazdım,bilmiyorum ki denkleşebilirmiyiz geçerken haber ver yazmış.yani durumdan rahatsız olduğunu da düşünmüyorum şu mesajdan sebep.belki haberim yok olayı da yalan.
Küsüp küsüp konuşmak istemiyorum,her gün bağırıp çağırmak mı ,çekip gitmek mi,insanca konuşmak mı,ayrılmak mı ne doğru bilmiyorum.içimden devamlı ağlamak geliyor.masadaki kızların instagramını ezberledim resmen.özgüvenim ona güvenim yerle bir oldu.
Ne yapsam bilmiyorum.
İlk sordugumda dogruyu deseydi boyle asla olmazdı yalan söylemesini kabul edemiyorum.9 yıllık evliyiz ilk kez boyle bir şey yaşıyorum.paikoloğa mı gitsem tatile mi çıksam napsam aşırı mutsuzum.
Bunun doğru bir davranış olup olmadığını bilmenin tek yolu var bence.Eşin olmadan öyle mekanlara eğlenmeye gidiyo musun, arkadaşlarınla falan??Eğer gidebiliyosan,eşin bu konuda rahatsız olmuyosa eşinin yaptığı şeyde sıkıntı yok.Ama yok olamaz böyle bişey diyosa ve yalan söylüyorsa orda şüphe edecek şeyler vardır derim ben hep.Bir de alkollü mekanlar bunlar,yani oturup bir kahve içilen yerler değil ki,hepimiz az çok biliyoruz oraları ve neler döndüğünü...

Evet ilkti.ya da ben ilk yakaladım artık bilemeyeceğim.haklısınız bir daha tekrarlamaya cesareti olmasın istiyorum aa nasılsa bir şey olmuyor desin istemiyorum ama bir yandan da oyle evi terketme boşanma blöfleri yapan ve bundan hoşlanan biri değilim.karar verirsem oturur konuşur ve bitiririm.Aksinin evliliği daha çok yıorattıgını düşünüyorum.o yuzden de biraz napacagımı bilmez halde kaldım galiba.gerçekten hatasını nasıl anlatabilirim diye.sanırım biraz uzaklaşmak en mantıklısı dediğiniz gibi.
Evet bir de düşünsenize hiç aklıma boyle bir şey gelmediği için araştırmadım da bir tanıdıgın videosunda tesadüfen gördüğümde hissettiklerimi tahmin edersiniz.ortama bakıyorum bi baktım kuzeniyle başbaşa sandıgım adam ortamlara akmış,şaka gibi.
bazı üyeler beni kıskanç ve hatalı bulmuş yalana teşvik ettiğimi düşünmüşler ,gerçekten öyle mi diye düşünüyorum bir yandan ama normalleştiremiyorum.

adamlar gayet kadin ayarlayip gitmisler..... yakalamasaydiniz neler olacakti kim bilir.......

Tüm mesajlarınızdan anladığım kadarıyla kıskanç ve baskıcı biri değilsiniz. Sizin tepkinizden korkarak yalan söylediğini hiç zannetmiyorum. Bence gayet planlı bir buluşmaya benziyor. Niyeti iyi olsaydı saklamazdı
ben de dışarıdaydım kuzenının aracıyla gitti ,geçerken beni alırsın eger kalkmaz çok oturursa demişti.ben de ben kalkacağım birazdan yazdım,bilmiyorum ki denkleşebilirmiyiz geçerken haber ver yazmış
Bu kısımda da her şey ortada. Ben olsam bir daha asla güvenemezdim her dediğini sorgulardım

Burada kilit nokta sizi cagirdi mi? Cagirmadiysa problem buyuk ama cagiripta gitmediyseniz o kadar da sorun yok bence.Yani sorun var da yok ..

benım basıma gelse cekınecegın ne varda saklıyorsun yalan soyluyorsun derdım
planlı bır gorusme olduguna emınım acıkcası aksı olsa yanı otururken kızlar gelse masaya otursalar kendısı bır anda kendını o ortamın ıcınde bulsa sız bunu sordugunuzda aynen boyle soylerdı zaten , bız oturuyorduk boyle arkadaslar geldı zaten sen mesaj attın kısa sure sonra derdı neyden cekındı korktu kı ölümüne ınkar ettı ınsanın zekasını kucumseyerek aptal yerıne koymaya calısması cok can sıkıcı ve sogutucu bu yuzden konu sahıbı sızı anladım ve neye kızdıgınızı anladım sız arkadaslarıyla gorusmesıne kızmadınız gızlı ıs cevırmesıne yalan soylemesıne kızdınız
ayrıca madem kızlı erkeklı sohbet ortamı var sız nıye dıslanıyorsunuz hatta baktı kı sohbet guzel sızı arayıp canım yenı arkadaslar da katıldı aramıza sende cıkıp gelsene de dıyebılırdı

nefret ederım yalan soyleyen ınsandan bır kere soyleyen hep soyler cunku hastalık gıbı bırsey bu sıkıstıgı an yalana basvurmak, dogruyu soylese bu kadar uzamazdı halbukı kendısı yuzunden gerıldınız netıcede

Mesele masada kadın olması değil. Sorulana yalan söylemesi.
Karından yalan söyleyecek kadar korkuyorsan bbaktın ortam karının kızacağı cinsten bir bahane ile kalk evine git çok mu olay?
Ya da davet et bak ortam böyle sen de gel de.

Yok hem karısını uyutacak huzursuzluk olmasın.
Hem de geri kalmayacak ortamdan.

Ben kıskanç insan değilim.
Böyle yamuk işlere gelemem sadece.

Tüm mesajlarınızdan anladığım kadarıyla kıskanç ve baskıcı biri değilsiniz. Sizin tepkinizden korkarak yalan söylediğini hiç zannetmiyorum. Bence gayet planlı bir buluşmaya benziyor. Niyeti iyi olsaydı saklamazdı

Bu kısımda da her şey ortada. Ben olsam bir daha asla güvenemezdim her dediğini sorgulardım
Haklısınız bu kısma çok takıldım bende.yani gittin diyelim haberin yoktu geçerken beni de al derdi,yok zaman uyacak mı nedir?gayet ortamdan mutlu bir havası var.kesinlikle her şeyi sorgulayacagım zaten gördüğüm şeye yoktu diyecek kadar yalan atabildi.Allah önüme çıkardı resmen.

İş toplantısı ya da işyerinde bir kutlama yemeği harici eşit sayıda kadın erkekli içkili, müzikli yemek olayı sıkıntılıdır. Geri kafalılıksa kabul ediyorum.
ustune ustluk bu yalan dolan ile yapılıyorsa...

Gayet planli bir buluşma, aptal yerine koymasın eşiniz sizi.

Yalan söylemezdi planlı olmasaydı, fotoğraf atıyorsunuz ona rağmen yalan söylüyor rahat rahat.

Sıktıgınız, kıskandığınız için mi yalan söyledi denmiş, her ilişkisinin normali farklıdır. Siz eşinizin tanımadığı kadın erkek eğlenmeye gidebilir misiniz? Normal mi bu ikinize göre? Değilse, gitmeyecek,yalan söylemeyecek.

Bir özürle geçiştirilecek bir konu değil bu bana göre.

Back
X