• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yalan söyledi.

Aslında konu sahibi sıktığı için değil de adam hovardalık yapmak istediği için saklamış gibi geldi. Bence haberi de vardı. Klasik yalanlardan çünkü. Haberim yoktu, görmedim vs vs. Adam bana masum gelmedi yaa
evet sonradan da yazdım zaten. Belli ki bir şey var açık açık söylemiyor. Kızacak biri olmadığını söyledi konu sahibi zaten. Erkelerin karşısındakinin zekasını bu kadar küçümsemesine şaşırıyorum

Yani şöyle biraz ortamına insanına göre değişiyor galiba.aşırı kıskanç biriyim gibi anlaşılmış ama değilim.eşim kimseyle konuşmasın koşarak kaçsın demiyorum tabii ama sorduğumda yalan söylemesine çok sinirlendim.
Mekan bi beach,arada muzik çalıyor kalkıp dans ediliyor filan.hani kıskanç biri o ortama da yollamaz.kızlardan iki tanesi mankendi belki özgüvensizlik edip kıskandığım için kızardım.bilemedim ki,bana normal gibi gelmişti.çok kıskançlık mı diyorsunuz?
Burda şunu sorun, kızlarla oturmasına mı daha çok kızdınız , yalan söylemesine mi? Kararlarınız bu sorunun sorunun cevabına göre olsun.

Aslında şöyle haberi olmadan çağırabilecek bir tip bence ve haberi olsa gelmez diye düşünerek soylememiş olabilir.zira bana gittiğini söylediği yer doğru ve bir arkadaşım da o mekana gidip görebilir bana soyleyebilirdi diye düşünürdü herhalde.

nasıl yani?eşiniz kuzeniyle gittiğini bildiğiniz bir yerde kalabalık bir masada gorsenız kim var demezmisiniz?Ben tam aksine soyleyeceğine güvendiğim için direk resmi atıpta ne demek bu demedim de bak şoyle boyle oldu suan ortam bu der diye umarak yazdım aslında.guveniyorum diye resmi görsem de aa iyi geziyor mu dersiniz?bilemiyorum bana aşırı iyi niyetli geldi.
Fotoğrafa rağmen size yalan söyleyen eşinizin o buluşmayla ilgili söylediği en ufak bir şeye bile inanmamaniz lazım normalde ama yine de size bilirsiniz.

Kuzenimle içmeye gideceğim, kız erkek karışık dese izin vermeyecek miydiniz?

Böylesi bir yalan bizim evliligimizi de etkilerdi acikcasi, başima gelse napardim diye dusundum. Adam fotografi yolladiginiz halde inkara gidebiliyorsa başka bir durumda sözüne nasil guvenir insan?

O "kuzen ayarlamiş haberim yoktu giderken" kismi da ne kadar doğru acaba? O kisim dogruysa o kuzeniyle bir daha asla biyere gitmesine musade etmezdim ben orasi kesin.

Dusununce tüylerim dikenlendi yahu. Eşim elbette kadin arkadaslariyla oturup bir yemek yiyebilir ama kuzeninin getirdigi tanimadigi kizlarla... bi de 4 4 sayı eşitlemişler... 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 Artik kocami napardim ben de biiyorum.

Allah aşkına ısrarla sorduğun halde, hatta kanıt olarak resim gönderdiğin halde hala sonuna kadar inkar eden adam bu, kalkıp da daha baştan biri görür söyler diye düşünmedi emin ol. Üzgünüm ki kızların geleceğini gayet biliyordu hep birlikte organizasyon yaptılar, eşin de amaaan mabel nerden bilecek dedi.
Bu konu o da kadınların geleceğini bilmiyormuş diye kolay kapatılacak konu değil ama yine de sen bilirsin.
Yok haklısın oyle de olmuş olabilir zira o yalanı soyleyen onu da soyler.telefonundan geçmiş mesajlaşmasına baktım kuzeni bahsetmemiş mesajlarda başkalarından o yuzden belki diyorum yoksa o soylediği için değil tabii belki konusmustur vs olabilir zaten bilse de aynı bilmese de aynı.sonucta yalan iki türlü de ,kolay kapatamam zaten çok hayal kırıklıgına ugradım onunla ilgili.
Fotoğrafa rağmen size yalan söyleyen eşinizin o buluşmayla ilgili söylediği en ufak bir şeye bile inanmamaniz lazım normalde ama yine de size bilirsiniz.
Yok inanmıyorum zaten inansam bile biliyorda bilmiyor da olsa yalan söylediği gerçeğini değiştirmiyor.ikisi de aynı.eli ayagı tutuyor bana yalanı atıyor mazeret bulup kalksaydı haberi yoksa veya gel ben boyle bır durumda kaldım sende gel yazsaydı bilmiyorsa da.yani o açıdan bilip bilmemesinden daha çok takıldığım yalan uydurması,salak yerine koyması.

Ben kıskanç biri değilim. Evlilik içinde izin alıp vermek de doğru gelmiyor. Ama eşim eğer kadın erkek karışık bir grupla aktivite yapmak istiyorsa makul sebep ararım. Ben neden katılamıyorum bu yemeğe onun için de iyi bir sebep olması lazım. Her evliliğin dinamiği farklı. Bazı evlilikler aldatmaya rağmen devam ederken kimisi bir yalanla bitebiliyor. Benim için sadakatsizlikle çok mantıklı bir sebebi olmadıkça yalanın pek bir farkı yok açıkçası.

Sahi bu olfunluk seviyesi kk da görülmemiş. Herkes kendini koysa konu sahibi yerine bu yazılanlar ne olur acaba?

Kendi eslerine karsi bu kadar olgunlar mi acaba? Hic sanmiyorum. Esim bana yalan soyleyecek bende canin sag olsun ben cok medeni bir insanim bunu yutarim diyecegim yok ya :)

Aynısını ben yapsam kesinlikle bir ton laf yerdim.Ne karakterim ne yalancılığım kalırdı.Çok teşekkürler gerçekten kendimi kırılmış ve yanlız hissediyorum.mesajınız için teşekkür ederim.
Hiç yanlız hissetme kadınlar olarak erkeklerden daha güçlüyüz zayıflık hissetme kimse kimseden üstün değil canım benim

Ben de guvenemedim eşinize. Velev ki kadın erkek karma olucaklarini bilseydiniz yine de kizarcmiydiniz niye yalan soylemis
Kızardım ama o duruma kızıp geçerdim , suan kendisine olan güvenimi kaybetti.kızarsın diye soylemedim diyor tamam kızardım ama bu kadar değil

Merhaba,
Birkaç gün önce eşim kuzeniyle bir şeyler içmeye gideceğini soyledi.sonra tesadüfen birinin instagram hikayesinde aynı mekanı çektiğini ve eşimin olduğunu gördüm.bir baktım masada 8 kişiler ve yarısı erkek.önce videoyu atmadan kimlesin dedim ,işte burada evli iki çift arkadaş varmış onları gördükte şöylede böylede.başka kimse yok mu diyorum yok diyor.ekran görüntüsünü attım ne diyeceğini şaşırdı ilk etapta ekran gorüntüsü olduğu halde inkar etti kız yoktu diye.öyle bir kendini bilmezlik mi desem salak yerine koymak mı desem ... neyse sonra sende gel ,benim de haberim yoktu kuzenimin arkadaşları da gelecekmiş gel ortamı gör diye ısrar etti ama gitmedim.hem orada sayıp sövemeyecektim hem kendimi rezil etmek istemediğim için gitmedim.bu arada bir evli çift diğeri çift bile değil.
Eve geldiğinde bagırıp çağırdım özür diledi kızacaksın diye söylemedim benim de haberim yoktu kuzenim illa geleyim diye ortamdaki herkesi soylemedi gibi şeyler söyledi ve suan hiç konuşmuyorum ama içim soğumuyor.Yalan atışını,videoyu,kız yok demesini unutamıyorum.dönüp dönüp mesajları okumaya başladım bir de okurken şunu farkettim o an ona odaklanmadığım için farkedememişim,ben de dışarıdaydım kuzenının aracıyla gitti ,geçerken beni alırsın eger kalkmaz çok oturursa demişti.ben de ben kalkacağım birazdan yazdım,bilmiyorum ki denkleşebilirmiyiz geçerken haber ver yazmış.yani durumdan rahatsız olduğunu da düşünmüyorum şu mesajdan sebep.belki haberim yok olayı da yalan.
Küsüp küsüp konuşmak istemiyorum,her gün bağırıp çağırmak mı ,çekip gitmek mi,insanca konuşmak mı,ayrılmak mı ne doğru bilmiyorum.içimden devamlı ağlamak geliyor.masadaki kızların instagramını ezberledim resmen.özgüvenim ona güvenim yerle bir oldu.
Ne yapsam bilmiyorum.
İlk sordugumda dogruyu deseydi boyle asla olmazdı yalan söylemesini kabul edemiyorum.9 yıllık evliyiz ilk kez boyle bir şey yaşıyorum.paikoloğa mı gitsem tatile mi çıksam napsam aşırı mutsuzum.
Esinizin bilmedigi bir duruma düşmüş olabilecegi gercegini unutmayin. Hem bilmiyorum boyle seyler icin evlilik mi bitirilir. Cok iyi erkek arkadaslariminda dahil oldugu bir grubumuz var evlendik diye de asla bozmadik. Eşiniz sizden çekiniyor arkadaşlarıyla görüşmeye giderkenn bile söyleyemiyor. Bir de kızların instagramini bile ezberlemişsiniz calismiyorsunuz heralde. Ozguveniniz bu kadar kucuk birnolayda yerle bir olamaz birincisi esiniz dogruyu soyluyor olabilir haberi yoktur ve kizacaginiz icinde o an yalann soylemis olabilir sanki siznbunsekilde olmasa da hic 9 yil boyunca esinizenyalann soylemediniz... Baska problemlerinizde olmali ve bu olay sizde patlak vermis gibi duruyor.

Yok masada aldatma yok yani varsada aldatılan tek salak ben oluyorum çünkü,kuzeni bekar.masadaki kızlardan biri kız arkadaşıymış söylediklerine göre.diğeri karı koca bir çift.diğeri kuzeninin arkadaşı iki kızmış.karışık oldu sanırım.masadaki diğer evli kişi zaten eşi ile gelmiş diğerleri bekar.
Diğer üyelere tepkisiz kaldığım konusunda da,herkesin görüşü , fikri ayrı olabilir buna saygı duyuyorum.kıskançsınız diyenlere sen bana nasıl kıskanç dersin minvalinde yazışmalar bana saçma geliyor.
Adama sorsan kuzeniyle görüşecekti haberi olmadan diğer arkadaşlarını da çagırmış ben kızarım diye soyleyememiş.bana dediği bu ama ona yalan atan bunu da atabilir bir şey diyemiyorum.zaten gitmesinden ortamdan ziyade yalan soylemiş olması insanı sinir eden.ilk kimlesin diye yazdıgımda soyleseydi böyle olmazdı kesinlikle.aslında zaten kimle oldugunu görmüşüm sadece doğru soyleyeceğini umut ederek o mesajı atmıştım.keşke o zaman bari yazsaydı.
kuzeni sizi niye çağırmamış madem evli çift falan da varmış.resmen sizi saf dışı bırakmışlar .sonuçta eşin bilmese de .kuzeni biliyordu de mi gelecekleri.

Kızardım ama o duruma kızıp geçerdim , suan kendisine olan güvenimi kaybetti.kızarsın diye soylemedim diyor tamam kızardım ama bu kadar değil
Ben kıskanç bir kadın değilimdir Konya ovası gibiyim mübarek ama 4 erkeğe 4 kadın oturmuşlar mekanda başka kimse yok mu diye ısrarla sorduğunuzda başka kişiler de denk geldi buraya benim haberim yoktu haberin olsun aşkım istersen sen de gel diye bı açıklama niye yapmamis böyle dese bile kızar miydiniz

Ben kadınların olmasına da kızardım ne münasebet arkadaş bile olsa kadınların girdiği ortama eşi olarak seninde girmen gerekir haberin olması gerekirdi eşin haberi yoksa bile arkadaşları bunu düşünmesi lazım. Kızmakta haklısınız kabul edilebilecek bir durum değil

Kendi eslerine karsi bu kadar olgunlar mi acaba? Hic sanmiyorum. Esim bana yalan soyleyecek bende canin sag olsun ben cok medeni bir insanim bunu yutarim diyecegim yok ya :)

Hayir bir de eşinizi sıkar misiniz? Yok kizacaginiz için yalan soylemiş filan diyorlar ya 😳😳😳 Daha çok sasiriyorum.

Karsimizdakinin hoşuna gitmeyecek birşeyi yaparken yalan soylemek normal yani? Bunu diyen kişiler çok kolay yalana başvurabilecek insanlardir.

Aman yalan atmasin yeter ki diye herşeye "tamam" demek zorunda degil bu kadin.
Konu sahibi boyle bir goruşmenin içinde olsa sanki adam ses cikartmayacak. Herkes kendi yaşam tarzina gore biriyle evlenecekti başta yalan dolanla olmaz o işler.

O zaman yalan söylemek zorunda birakmissiniz.
İyi de adam kız erkek karışık gideceğim diyene kadar sen de gel diyemiyor mu? Yalan söylemek yerine eşi rahatsız oluyorsa ya sen de gel diyecek yA da gitmeyecek. Orda 2 çift ve 2 bekar kadın kadın varken adam yalan söyleyip eşini götürmüyorsa bir haltlar karıştıracaktır bu belli. Kimileri eşini öyle ortama yollar. Onlara saygı duyuluyorsa yollamak istemeyene de saygı duyulmalı. Ben de istemem mesela. Beni niye çağırmıyor o zaman derim.

Kadınların erkeklerin arkadaş olmasına aynı ortamda oturmasına karşı değilim, eşimin her gitttiği ottama benide götür diye peşine takılan biride değilim ancak sizin durumuz aman canım ne olacak, kocam arkadaşları ile eğlendi denilebilecek bir durum değil. Bir kere ortada ısrarla söylenen hatta abartılan bir yalan var ve sizle konışmasından anladığım kadarı ile eşiniz orada bulunmaktan ve size yalan söylemekten zerre çekinmememiş. Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile öyle deli gibi kıskanç bir kadında değilsiniz ama eşiniz ortamın evli bir erkeğe uygun olmadığının yanlış bir yerde olduğunun farkında. Buna rağmen eşiniz halinden oldukça mutlu ve size yalan söylemek onu zerre rahatsız etmemiş. Resmen sizi salak yerine koymuş. İlişkilerde güven önemlidir, burada sorun şu ki eşiniz sizin güvenizi o ortamda bulunmak için bile isteye kırmış ve size açık ve net bir şekilde yalan söylemiş. Ayrıca burada ben o kuzenide iyi niyetli bulmam; zira evli kuzenini eşi olmadan kendi sevgilisi ve bekar arkadaşlarının da bulunduğu içkili eğlence ortamına sokan adam iyi niyetli değildir. Aynısını sizin kuzeniniz yapsa ve sizde o ortama gitmek için yalan söyleseniz size ve kuzeninize ne sıfatlar yakıştırırdı allah bilir, 4 kız dört erkek sanki çiftmiş gibi içkili ortamlarda alem yaparak çevrenizde sizi düşürdüğü durumu söylemek bile istemiyorum. Bence küsmek konuşmamak çözüm değil, alın karşınıza konuşun, herşeyi net olarak açıklayarak hislerinizi anlatın, eşinizin tepkilerini gözlemleyin, sizi tekrar salak yerine koymasına ve olayı küçümseyerek kapatmaya çalışmasına, bağırarak sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Dinleyin bakalım evliliğini riske atacak kadar ne varmış o ortamda. Sonrada eşinizin olmadığı bir ortama imkan varsa arkadaşlarınızla tatile gidin Verdiği cevapları tek başınıza kalınca analiz ederek yolunuza bakarsınız.

Back
X