• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yalan söyledi.

Ben anlamadim pek diger kizlar ne icin o masadalar aldatma mı var? Eşleşmisler mi? Gayet planli bi bulusma oldugu kesin bilmiyorum ben tepkinizi bile tepkisiz buldum diger uyelere karşın. Adam ne niyetle orda
Yok masada aldatma yok yani varsada aldatılan tek salak ben oluyorum çünkü,kuzeni bekar.masadaki kızlardan biri kız arkadaşıymış söylediklerine göre.diğeri karı koca bir çift.diğeri kuzeninin arkadaşı iki kızmış.karışık oldu sanırım.masadaki diğer evli kişi zaten eşi ile gelmiş diğerleri bekar.
Diğer üyelere tepkisiz kaldığım konusunda da,herkesin görüşü , fikri ayrı olabilir buna saygı duyuyorum.kıskançsınız diyenlere sen bana nasıl kıskanç dersin minvalinde yazışmalar bana saçma geliyor.
Adama sorsan kuzeniyle görüşecekti haberi olmadan diğer arkadaşlarını da çagırmış ben kızarım diye soyleyememiş.bana dediği bu ama ona yalan atan bunu da atabilir bir şey diyemiyorum.zaten gitmesinden ortamdan ziyade yalan soylemiş olması insanı sinir eden.ilk kimlesin diye yazdıgımda soyleseydi böyle olmazdı kesinlikle.aslında zaten kimle oldugunu görmüşüm sadece doğru soyleyeceğini umut ederek o mesajı atmıştım.keşke o zaman bari yazsaydı.

Yok masada aldatma yok yani varsada aldatılan tek salak ben oluyorum çünkü,kuzeni bekar.masadaki kızlardan biri kız arkadaşıymış söylediklerine göre.diğeri karı koca bir çift.diğeri kuzeninin arkadaşı iki kızmış.karışık oldu sanırım.masadaki diğer evli kişi zaten eşi ile gelmiş diğerleri bekar.
Diğer üyelere tepkisiz kaldığım konusunda da,herkesin görüşü , fikri ayrı olabilir buna saygı duyuyorum.kıskançsınız diyenlere sen bana nasıl kıskanç dersin minvalinde yazışmalar bana saçma geliyor.
Adama sorsan kuzeniyle görüşecekti haberi olmadan diğer arkadaşlarını da çagırmış ben kızarım diye soyleyememiş.bana dediği bu ama ona yalan atan bunu da atabilir bir şey diyemiyorum.zaten gitmesinden ortamdan ziyade yalan soylemiş olması insanı sinir eden.ilk kimlesin diye yazdıgımda soyleseydi böyle olmazdı kesinlikle.aslında zaten kimle oldugunu görmüşüm sadece doğru soyleyeceğini umut ederek o mesajı atmıştım.keşke o zaman bari yazsaydı.
Siz inanmıyor musunuz, kuzeninin eşinizin haberi olmadan diğer arkadaşlarını çağırdığına?

Bu mesaja denk gelmem cok degisik bir tesaduf oldu sanki. Gecen gun kiz arkadalarimizla gittigimz kafede ayni is ortamlarindan arkadaslarla
Karsilastik. biz de kalkmak uzereydik ayakta konusurken muhabbet uzadi oturduk derken farkinda olmadan baya oturmusz.Erkek arkadaslardan biri evliydi ben eski nisanlim boyle ortamlarda cikarcagi sorunlar aklima geldikce afakanlar basti ama muhabbetler de hep is muhabbeti bir sey diyemedim. Onkadar etkilenmisim ki o arkadasin esi ruyama girdi gece .Halbuki ben muhabbete bile cok az dahil oldum su anda calismadigim icin.Soylemek istedigim tamamen tesadufen karsilastik masada sadece is guc konusuldu.Ama dusunuyorum eski nisanlimla beraber olsam ona bu durumu soylermiydim cunku ne hataliyim ne kotu bir sey yaptik ama bazen sorulan sorular tartismaktan kacmak bizi bu tarz yalanlara itebiliyor.Sizi tanimiyorum ama arastirip bulmusunuz zaten icinizde bir suphe varmis ne dese ne olsa yanlis anlayabilir gibi bir algi oldu ben de.Hem neden ozguveniniz bitiyor o sizin esiniz zaten bu kavgalarda ozguven eksikligi yuzunden oluyor.Akliniza bunlari getirip kendinizi bosyere uzmeyin kendinizi sevin.

Aslında bu tip grup toplantılarına kızılmasına karşıyım. Neden derseniz ironik bir şekilde eşin aldattığının anlaşılmasını zorlaştırıyor.

Bir eş aldatıyorsa her türlü saklamaya çalışacak, davranışları değişecektir.

Normalde eşinizin yalan söylemesi sizin için çok büyük bir ipucu olması gerekirken, fazla sıkıldığı için de yalan söyleyebiliyor, gerçekten neler olup bittiğini anlayamıyorsunuz.

Benim önerim grup aktivitelerinde tam dürüstlük isteyin, kız var diye de boğmayın. Sosyal çevresini bilin.
Sonra gözlemleyin.
Eğer yine bir yalanını yakalarsanız ne yapacağınızı biliyorsunuz.

Mesele masada kadın olması değil. Sorulana yalan söylemesi.
Karından yalan söyleyecek kadar korkuyorsan bbaktın ortam karının kızacağı cinsten bir bahane ile kalk evine git çok mu olay?
Ya da davet et bak ortam böyle sen de gel de.

Yok hem karısını uyutacak huzursuzluk olmasın.
Hem de geri kalmayacak ortamdan.

Ben kıskanç insan değilim.
Böyle yamuk işlere gelemem sadece.
Çok haklısınız.

sen de ondan habersiz kızlı erkekli ortamda olsan ne yapardı düşün.sen de aynısını yap.ben olsam yolardım.valla hiç geniş olamayacam kusura bakmayın.eşim benim kızacağımı biliyorsa gitmesin .olecek mi gitmese ? neden hep kadınlar kıskanmamalı sorun çıkarmamalı anlamıyorum zaten.biz yapsak ooo adımız çıkar.

Kadın olduğunu saklaması ve sizin sonradan öğrenmeniz haliyle sizi kızdırmış ve kıllandırmış olabilir. Haklısınız bence

Bu mesaja denk gelmem cok degisik bir tesaduf oldu sanki. Gecen gun kiz arkadalarimizla gittigimz kafede ayni is ortamlarindan arkadaslarla
Karsilastik. biz de kalkmak uzereydik ayakta konusurken muhabbet uzadi oturduk derken farkinda olmadan baya oturmusz.Erkek arkadaslardan biri evliydi ben eski nisanlim boyle ortamlarda cikarcagi sorunlar aklima geldikce afakanlar basti ama muhabbetler de hep is muhabbeti bir sey diyemedim. Onkadar etkilenmisim ki o arkadasin esi ruyama girdi gece .Halbuki ben muhabbete bile cok az dahil oldum su anda calismadigim icin.Soylemek istedigim tamamen tesadufen karsilastik masada sadece is guc konusuldu.Ama dusunuyorum eski nisanlimla beraber olsam ona bu durumu soylermiydim cunku ne hataliyim ne kotu bir sey yaptik ama bazen sorulan sorular tartismaktan kacmak bizi bu tarz yalanlara itebiliyor.Sizi tanimiyorum ama arastirip bulmusunuz zaten icinizde bir suphe varmis ne dese ne olsa yanlis anlayabilir gibi bir algi oldu ben de.Hem neden ozguveniniz bitiyor o sizin esiniz zaten bu kavgalarda ozguven eksikligi yuzunden oluyor.Akliniza bunlari getirip kendinizi bosyere uzmeyin kendinizi sevin.
Gerçekten karşılaşmış olabilirler veya onları çagırdıgından haberi olmayabilir bunlarda hemfikirim.sorun çıkaracagım için soylemekten kaçınmış olmasına da peki ama gördüğüm halde kızlar yok demesi söylemekten kaçınmak değil direk yalan.sizin için o anlık gelişen bir şey olduğu için durduk yere koşup anlatmamanız tamam ama nişanlın o gün oradamıydınız derse üzerine hala yok ben orada hiç olmadım diyeceğinizi tahmin etmiyorum diyeyim.
yok arastırıp bulmadım bir tanıdıgımın tanıdıgı birkaç kez aynı ortamda bulunmuş birbirimizi eklemiştik.onun hikayesinde tesadüfen gördüm.doğum günüydü kızın o da oraya gitmiş o videoyu izlerken gördüm.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şuan kendimi kötü hissediyorum ama kısa zamanda düzelir umarım.

Bir de eşlerin ağızlarının yalana alışması hiç hoş değil. “Hanım yine kıskanıp kızacak, boşver ben işteyim dedim” durumu hiç hoş değil.

Vuracaksanız bir kere vutun, gerçekten ilişkinin tehlikeye girdiği noktada sınırınızı çizin.
Yoksa aman hiç kadın görmesin yaklaşımı ağzını yalana alıştırır, saygıyı bitirir.

Mesele masada kadın olması değil. Sorulana yalan söylemesi.
Karından yalan söyleyecek kadar korkuyorsan bbaktın ortam karının kızacağı cinsten bir bahane ile kalk evine git çok mu olay?
Ya da davet et bak ortam böyle sen de gel de.

Yok hem karısını uyutacak huzursuzluk olmasın.
Hem de geri kalmayacak ortamdan.

Ben kıskanç insan değilim.
Böyle yamuk işlere gelemem sadece.

Bnde tam bunları yazacaktım :super:
Eşine gelince yalan hazır ama ortamdan ayrılacak bahanen yok :sinirli:

Tatile çık bacım. Giderkende de ki kafam çok karışık biraz kendimle kalıp düşünmek istiyorum . :cool: ödü kopsun :KK71:

Merhaba,
Birkaç gün önce eşim kuzeniyle bir şeyler içmeye gideceğini soyledi.sonra tesadüfen birinin instagram hikayesinde aynı mekanı çektiğini ve eşimin olduğunu gördüm.bir baktım masada 8 kişiler ve yarısı erkek.önce videoyu atmadan kimlesin dedim ,işte burada evli iki çift arkadaş varmış onları gördükte şöylede böylede.başka kimse yok mu diyorum yok diyor.ekran görüntüsünü attım ne diyeceğini şaşırdı ilk etapta ekran gorüntüsü olduğu halde inkar etti kız yoktu diye.öyle bir kendini bilmezlik mi desem salak yerine koymak mı desem ... neyse sonra sende gel ,benim de haberim yoktu kuzenimin arkadaşları da gelecekmiş gel ortamı gör diye ısrar etti ama gitmedim.hem orada sayıp sövemeyecektim hem kendimi rezil etmek istemediğim için gitmedim.bu arada bir evli çift diğeri çift bile değil.
Eve geldiğinde bagırıp çağırdım özür diledi kızacaksın diye söylemedim benim de haberim yoktu kuzenim illa geleyim diye ortamdaki herkesi soylemedi gibi şeyler söyledi ve suan hiç konuşmuyorum ama içim soğumuyor.Yalan atışını,videoyu,kız yok demesini unutamıyorum.dönüp dönüp mesajları okumaya başladım bir de okurken şunu farkettim o an ona odaklanmadığım için farkedememişim,ben de dışarıdaydım kuzenının aracıyla gitti ,geçerken beni alırsın eger kalkmaz çok oturursa demişti.ben de ben kalkacağım birazdan yazdım,bilmiyorum ki denkleşebilirmiyiz geçerken haber ver yazmış.yani durumdan rahatsız olduğunu da düşünmüyorum şu mesajdan sebep.belki haberim yok olayı da yalan.
Küsüp küsüp konuşmak istemiyorum,her gün bağırıp çağırmak mı ,çekip gitmek mi,insanca konuşmak mı,ayrılmak mı ne doğru bilmiyorum.içimden devamlı ağlamak geliyor.masadaki kızların instagramını ezberledim resmen.özgüvenim ona güvenim yerle bir oldu.
Ne yapsam bilmiyorum.
İlk sordugumda dogruyu deseydi boyle asla olmazdı yalan söylemesini kabul edemiyorum.9 yıllık evliyiz ilk kez boyle bir şey yaşıyorum.paikoloğa mı gitsem tatile mi çıksam napsam aşırı mutsuzum.
9 yıldır ilk defa böyle bişey yadamissiniz ama belli ki başka biseyler yadamissiniz. Yoksa ben şuan 4 yıllık evliyim eşimin öyle bi ortamda fotoğrafını görsem arayıp kim kim geldi başka kim var gibi şeyler sormam. Belli ki normalde de guven sorununuz var. Birlikte sakin sakin konuşun olmuyorsa terapiste gidin artık herkes gidiyo. Yoksa guvenmediginjz biriyle yaşamanın anlamı yok kendinizi bencillikten azad edin

Belki dedigi gibi bilmiyordur ama en azından siz aradiginizda inkar yerine gerçeği söylemeliydi.
Tatile cikma imkaniniz varsa cikin. Ona kirildiginizi, nasil tamir edebileceginizi bilmediginizi soyleyin. Bakalim o ne yapicak..

Siz inanmıyor musunuz, kuzeninin eşinizin haberi olmadan diğer arkadaşlarını çağırdığına?
Aslında şöyle haberi olmadan çağırabilecek bir tip bence ve haberi olsa gelmez diye düşünerek soylememiş olabilir.zira bana gittiğini söylediği yer doğru ve bir arkadaşım da o mekana gidip görebilir bana soyleyebilirdi diye düşünürdü herhalde.
9 yıldır ilk defa böyle bişey yadamissiniz ama belli ki başka biseyler yadamissiniz. Yoksa ben şuan 4 yıllık evliyim eşimin öyle bi ortamda fotoğrafını görsem arayıp kim kim geldi başka kim var gibi şeyler sormam. Belli ki normalde de guven sorununuz var. Birlikte sakin sakin konuşun olmuyorsa terapiste gidin artık herkes gidiyo. Yoksa guvenmediginjz biriyle yaşamanın anlamı yok kendinizi bencillikten azad edin
nasıl yani?eşiniz kuzeniyle gittiğini bildiğiniz bir yerde kalabalık bir masada gorsenız kim var demezmisiniz?Ben tam aksine soyleyeceğine güvendiğim için direk resmi atıpta ne demek bu demedim de bak şoyle boyle oldu suan ortam bu der diye umarak yazdım aslında.guveniyorum diye resmi görsem de aa iyi geziyor mu dersiniz?bilemiyorum bana aşırı iyi niyetli geldi.

Evet ilkti.ya da ben ilk yakaladım artık bilemeyeceğim.haklısınız bir daha tekrarlamaya cesareti olmasın istiyorum aa nasılsa bir şey olmuyor desin istemiyorum ama bir yandan da oyle evi terketme boşanma blöfleri yapan ve bundan hoşlanan biri değilim.karar verirsem oturur konuşur ve bitiririm.Aksinin evliliği daha çok yıorattıgını düşünüyorum.o yuzden de biraz napacagımı bilmez halde kaldım galiba.gerçekten hatasını nasıl anlatabilirim diye.sanırım biraz uzaklaşmak en mantıklısı dediğiniz gibi.
Evet bir de düşünsenize hiç aklıma boyle bir şey gelmediği için araştırmadım da bir tanıdıgın videosunda tesadüfen gördüğümde hissettiklerimi tahmin edersiniz.ortama bakıyorum bi baktım kuzeniyle başbaşa sandıgım adam ortamlara akmış,şaka gibi.
bazı üyeler beni kıskanç ve hatalı bulmuş yalana teşvik ettiğimi düşünmüşler ,gerçekten öyle mi diye düşünüyorum bir yandan ama normalleştiremiyorum.

kuzeninin insta storysinden mi gördun?

lında şöyle haberi olmadan çağırabilecek bir tip bence ve haberi olsa gelmez diye düşünerek soylememiş olabilir.zira bana gittiğini söylediği yer doğru ve bir arkadaşım da o mekana gidip görebilir bana soyleyebilirdi diye düşünürdü herhalde.
Allah aşkına ısrarla sorduğun halde, hatta kanıt olarak resim gönderdiğin halde hala kız yok deyip sonuna kadar inkar eden adam bu, kalkıp da daha baştan biri görür söyler diye düşünmedi emin ol. Üzgünüm ki kızların geleceğini gayet biliyordu hep birlikte organizasyon yaptılar, eşin de amaaan mabel nerden bilecek dedi.
Bu konu o da kadınların geleceğini bilmiyormuş diye kolay kapatılacak konu değil ama yine de sen bilirsin.

Ben tek başınıza tatile gitmemeniz taraftarıyım. Yarın bir gün siz hata yaparsınız bu sefer de ona ben kafa dinliycem tatile gitcem deme fırsatını vermiş olursunuz. Ailenin yanına git derim naçizane ailene de söyleme ziyarete geldim dersin. Erkek sonuçta sen 1 yaparsın o 5 karşılık verir. İlişkiler satranç gibi anlık hamle yapamazsın ilerisini 2 adım sonrasını da düşünmek zorundasın. Kendi mutluluğun için

aslinda halen gozune baka baka yalan soylemesine,seni aptal gibi hissettirip iyi niyetine ve halen konuyu toplamak yerine dahada batisini seyretmene kiziyorsunn evet gayet haklisin sahsen bende hoslanmam bu tur durumdan ve kesinlikle tepkimi koyardim...azcik empati yapabilme yetenegi olsaydi esinizin sizin ne demek istediginizi anlardi..olay kiz erkekli grup degill ki sorun yalan soylemesi ..
ona bunun ilk ve son oldugunu soyle birdaha yaparsa sonuclarina katlanacaginida..

Son düzenleme:
Çok mu sıkıyorsunuz eşinizi. Bu kadar basit bir konuda yalan söylemesi garip geldi çünkü
Aslında konu sahibi sıktığı için değil de adam hovardalık yapmak istediği için saklamış gibi geldi. Bence haberi de vardı. Klasik yalanlardan çünkü. Haberim yoktu, görmedim vs vs. Adam bana masum gelmedi yaa

Back
X