Yok masada aldatma yok yani varsada aldatılan tek salak ben oluyorum çünkü,kuzeni bekar.masadaki kızlardan biri kız arkadaşıymış söylediklerine göre.diğeri karı koca bir çift.diğeri kuzeninin arkadaşı iki kızmış.karışık oldu sanırım.masadaki diğer evli kişi zaten eşi ile gelmiş diğerleri bekar.Ben anlamadim pek diger kizlar ne icin o masadalar aldatma mı var? Eşleşmisler mi? Gayet planli bi bulusma oldugu kesin bilmiyorum ben tepkinizi bile tepkisiz buldum diger uyelere karşın. Adam ne niyetle orda
Diğer üyelere tepkisiz kaldığım konusunda da,herkesin görüşü , fikri ayrı olabilir buna saygı duyuyorum.kıskançsınız diyenlere sen bana nasıl kıskanç dersin minvalinde yazışmalar bana saçma geliyor.
Adama sorsan kuzeniyle görüşecekti haberi olmadan diğer arkadaşlarını da çagırmış ben kızarım diye soyleyememiş.bana dediği bu ama ona yalan atan bunu da atabilir bir şey diyemiyorum.zaten gitmesinden ortamdan ziyade yalan soylemiş olması insanı sinir eden.ilk kimlesin diye yazdıgımda soyleseydi böyle olmazdı kesinlikle.aslında zaten kimle oldugunu görmüşüm sadece doğru soyleyeceğini umut ederek o mesajı atmıştım.keşke o zaman bari yazsaydı.