- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
Bu öncü salçayı övüp durma teyzeme o salçayı yememesini söyledim çünkü ben ne zaman alıp yediyse miğdemi ağırtıyordu yıllar sonra teyzem ilik kanserine yakalandı, ben organik alıp yiyorum tabi biraz pahalı ama miğde ağrıtmıyor enazındaniste senin minnet duygun var esinin hicbirseyi degil onlar senin ailen onun degil nasıl bi kafa bu yaa dua et esin sana kızmıyo isçi miisn sen yada amelemisin sen diye yapmanı istemeyebilir yani nasıl hicbir gelin kaynanasının evine tarlasına gitmek istemezse erkek te karısının babasına anasına yardım etmek zorunda degil kocanın cok ta umrunda oldugunu düsünmüyorum yani annenin salcası olmasada öncü salca cok iyi valla
ben kendimden örnek veriyim kaynanadna ne salca ne yufka ne bisey hepsi bana köy kokan seyler nefret ederim ve istemem direk suratlarınada söylerim ben köy ürünleri sevmiyorum diye hee simdi derler nisantasındamı oturuyosun diye yoo kendi ailemin de köy ürünleri var ben o zamanda yemezdim sut pistimi evde durmaz köy eti oldumu sofraya oturmazdım tarz meselesi
bence annen den salca alıyosun diye kocanı sıkma pisman olursun