- 10 Mart 2013
- 661
- 874
- 138
- Konu Sahibi Prestigiatore
-
ilk başta ben nasıl yapmasını gerektiğini öğretmek için gösterdim, ertesi gün kendisi yaptı ama olmamış yine üstü başı ve yatak ıslandı sonra tekrar gösterdim uyumadığı zamanlar da bir kaç kere deneme yaptık ama yine ufak tefekte olsa sızıntı oldu bu yüzden ben bağlıyorum bezini.Gecmis olsun. Merak ediyorum, niye kendi bezini kendi kullanmıyor?!. Yani eli ayağı tutmaz, yatalak bir insan değil ki esiniz.
Mecbur kalmadikca, bu türden paylasimlardan kaçınmak gerekir çünkü bu durumlar karı koca ilişkisini kardeşlige dönüştürür.
Öyle kolay değil onu bağlamak. Doğum yaptıktan sonra bir gün boyunca kullandım da sağını bantla solunu cıkar fln biraz zor.Gecmis olsun. Merak ediyorum, niye kendi bezini kendi kullanmıyor?!. Yani eli ayağı tutmaz, yatalak bir insan değil ki esiniz.
Mecbur kalmadikca, bu türden paylasimlardan kaçınmak gerekir çünkü bu durumlar karı koca ilişkisini kardeşlige dönüştürür.
Maşallah sizeilk başta ben nasıl yapmasını gerektiğini öğretmek için gösterdim, ertesi gün kendisi yaptı ama olmamış yine üstü başı ve yatak ıslandı sonra tekrar gösterdim uyumadığı zamanlar da bir kaç kere deneme yaptık ama yine ufak tefekte olsa sızıntı oldu bu yüzden ben bağlıyorum bezini.
TeşekkürlerAllah şifa versin.. Yalnız eşiniz çok şanslı bir adam, sizin gibi eşi var. Sabrınıza hayran kaldım.
Gerçekten göründüğü kadar kolay değil aslında, hem ben eşimin altını bezlememle ilişkimizin zedeleneceğini yada farklı bir boyuta geçeceğini düşünmüyorum, sağlık bu snuçtaÖyle kolay değil onu bağlamak. Doğum yaptıktan sonra bir gün boyunca kullandım da sağını bantla solunu cıkar fln biraz zor.
Sağolsun annem yardım etti ama o olmasaydı da eşim yapardı. Karı koca ilişkisi böyle bir mevzuda zedelenecekse varsın zedelensin
Öyle tabi ki, sargı bezi değiştirmek gibi bakmak lazım olaya. Cok zor cidden, diyorum ya ben ilk yaptığımda utanmıştım kanamam hep üstüme gecmişti de annem yaptı.Gerçekten göründüğü kadar kolay değil aslında, hem ben eşimin altını bezlememle ilişkimizin zedeleneceğini yada farklı bir boyuta geçeceğini düşünmüyorum, sağlık bu snuçta
Takdiriniz için teşekkür ederim. Normal zamanda şuan bir kaçırma durumu yok, uyurken kaçırıyor. Gündüz uyursada kaçırıyor sadece gece uykusunda değil.Çok takdir ettim sizi. Yorumları okumadım ama bir şey sormak istiyorum. Normal zamanda (uyanık haldeyken) idrar tutmada zorluğu var mı ? Sadece uykuda mı oluyor ?
Aynen öyle, insan ister istemez utanıyor, eşimde bezlenmeden önce yatağının üstünün başının ıslandığı zamanlarda çok utanıyordu, yatmadan önce onun stresi kalkınca onun moral bozukluğu kötü bir hal alıyordu bu. Ama bezlendikten sonra ne kadar kaçırırsa kaçırsın üstü başı ıslanmıyor yatak ıslanmıyor hatta söylediğine göre ıslandığında bezin ıslaklığıı bile hissetmiyormuş bez süper emici demek ki, sabahları kuru bir şekilde uyanınca çok mutlu oluyor.Öyle tabi ki, sargı bezi değiştirmek gibi bakmak lazım olaya. Cok zor cidden, diyorum ya ben ilk yaptığımda utanmıştım kanamam hep üstüme gecmişti de annem yaptı.
Takdiriniz için teşekkür ederim. Normal zamanda şuan bir kaçırma durumu yok, uyurken kaçırıyor. Gündüz uyursada kaçırıyor sadece gece uykusunda değil.
İnşallah cözer ya. Gercekten onun icin cok zor bi durum. Allah sabırlar versin ikinize de.Aynen öyle, insan ister istemez utanıyor, eşimde bezlenmeden önce yatağının üstünün başının ıslandığı zamanlarda çok utanıyordu, yatmadan önce onun stresi kalkınca onun moral bozukluğu kötü bir hal alıyordu bu. Ama bezlendikten sonra ne kadar kaçırırsa kaçırsın üstü başı ıslanmıyor yatak ıslanmıyor hatta söylediğine göre ıslandığında bezin ıslaklığıı bile hissetmiyormuş bez süper emici demek ki, sabahları kuru bir şekilde uyanınca çok mutlu oluyor.
Doktorların yönlendirmesi doğrultusunda şuan terapiye gidiyor. Duruma göre tekrar birşeyler yapacağız. Şimdilik bezle idare ediyoruz bakalım.İlk okuduğumda psikolojik olabileceğini düşündüm. Yorumları okumadığım için psikiyatriye gittiniz mi ya da bir terapi alıyor mu kendisi bilemiyorum. Sadece uykuda gelişen bir komplikasyon olduğu için , uyku eeg si çektirmenin faydası olur mu diye geldi aklıma. Hasta uykudayken beyin inceleniyor. Tam bir bilgim yok ama eğer bir daha Nöroloji Uzmanına gitmeyi düşünürseniz doktora sormanızı isterim.
Doktorların yönlendirmesi doğrultusunda şuan terapiye gidiyor. Duruma göre tekrar birşeyler yapacağız. Şimdilik bezle idare ediyoruz bakalım.
İnşallahİnşallah cözer ya. Gercekten onun icin cok zor bi durum. Allah sabırlar versin ikinize de.
geçici çözüme ulaştık, umarım en kısa zamanda kalıcı çözümüde buluruz, teşekkür ederim :)Peki.. İnşallah çözümlenir. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?