Eşim yatağı ıslatıyor

Gecmis olsun. Merak ediyorum, niye kendi bezini kendi kullanmıyor?!. Yani eli ayağı tutmaz, yatalak bir insan değil ki esiniz.
Mecbur kalmadikca, bu türden paylasimlardan kaçınmak gerekir çünkü bu durumlar karı koca ilişkisini kardeşlige dönüştürür.

Son düzenleme:
ilk başta ben nasıl yapmasını gerektiğini öğretmek için gösterdim, ertesi gün kendisi yaptı ama olmamış yine üstü başı ve yatak ıslandı sonra tekrar gösterdim uyumadığı zamanlar da bir kaç kere deneme yaptık ama yine ufak tefekte olsa sızıntı oldu bu yüzden ben bağlıyorum bezini.

Allah şifa versin.. Yalnız eşiniz çok şanslı bir adam, sizin gibi eşi var. Sabrınıza hayran kaldım.

Öyle kolay değil onu bağlamak. Doğum yaptıktan sonra bir gün boyunca kullandım da sağını bantla solunu cıkar fln biraz zor.

Sağolsun annem yardım etti ama o olmasaydı da eşim yapardı. Karı koca ilişkisi böyle bir mevzuda zedelenecekse varsın zedelensin

Maşallah size

Çok takdir ettim sizi. Yorumları okumadım ama bir şey sormak istiyorum. Normal zamanda (uyanık haldeyken) idrar tutmada zorluğu var mı ? Sadece uykuda mı oluyor ?

Gerçekten göründüğü kadar kolay değil aslında, hem ben eşimin altını bezlememle ilişkimizin zedeleneceğini yada farklı bir boyuta geçeceğini düşünmüyorum, sağlık bu snuçta

Gerçekten göründüğü kadar kolay değil aslında, hem ben eşimin altını bezlememle ilişkimizin zedeleneceğini yada farklı bir boyuta geçeceğini düşünmüyorum, sağlık bu snuçta
Öyle tabi ki, sargı bezi değiştirmek gibi bakmak lazım olaya. Cok zor cidden, diyorum ya ben ilk yaptığımda utanmıştım kanamam hep üstüme gecmişti de annem yaptı.

Çok takdir ettim sizi. Yorumları okumadım ama bir şey sormak istiyorum. Normal zamanda (uyanık haldeyken) idrar tutmada zorluğu var mı ? Sadece uykuda mı oluyor ?
Takdiriniz için teşekkür ederim. Normal zamanda şuan bir kaçırma durumu yok, uyurken kaçırıyor. Gündüz uyursada kaçırıyor sadece gece uykusunda değil.

Öyle tabi ki, sargı bezi değiştirmek gibi bakmak lazım olaya. Cok zor cidden, diyorum ya ben ilk yaptığımda utanmıştım kanamam hep üstüme gecmişti de annem yaptı.
Aynen öyle, insan ister istemez utanıyor, eşimde bezlenmeden önce yatağının üstünün başının ıslandığı zamanlarda çok utanıyordu, yatmadan önce onun stresi kalkınca onun moral bozukluğu kötü bir hal alıyordu bu. Ama bezlendikten sonra ne kadar kaçırırsa kaçırsın üstü başı ıslanmıyor yatak ıslanmıyor hatta söylediğine göre ıslandığında bezin ıslaklığıı bile hissetmiyormuş bez süper emici demek ki, sabahları kuru bir şekilde uyanınca çok mutlu oluyor.

Takdiriniz için teşekkür ederim. Normal zamanda şuan bir kaçırma durumu yok, uyurken kaçırıyor. Gündüz uyursada kaçırıyor sadece gece uykusunda değil.

İlk okuduğumda psikolojik olabileceğini düşündüm. Yorumları okumadığım için psikiyatriye gittiniz mi ya da bir terapi alıyor mu kendisi bilemiyorum. Sadece uykuda gelişen bir komplikasyon olduğu için , uyku eeg si çektirmenin faydası olur mu diye geldi aklıma. Hasta uykudayken beyin inceleniyor. Tam bir bilgim yok ama eğer bir daha Nöroloji Uzmanına gitmeyi düşünürseniz doktora sormanızı isterim.

İnşallah cözer ya. Gercekten onun icin cok zor bi durum. Allah sabırlar versin ikinize de.

Doktorların yönlendirmesi doğrultusunda şuan terapiye gidiyor. Duruma göre tekrar birşeyler yapacağız. Şimdilik bezle idare ediyoruz bakalım.

Altini bezlemeye gerek yok altina kaymsz musamba serin ses etmeyenlerinden. Yaparsada donu ic camasirini makinaya ativerin bu konuda cok ustune gitmeyin.

Elbette hasta bezi kullanmalı bence, grçici bir durumdur umarım.

Adh hormonuna bakıldı mı?

Tuvalet eğitimini araştırırken gördüm bu bilgiyi; insanlar uyurken tuvaletini yapmıyor, sebebi de adh hormonu. Uyandığımızda adh hormonu seviyesi düşüyor be çişimiz geliyor. Bebekler dahil uyurken adh hormonu seviyesi yükseliyor ve çiş yapmıyoruZ. O yüzden belki eşinizde adh hormonu bozukluğu vardır ya da muhakkak uyanıyordur ama fark etmeden geri uyuyordur.

Eşiniz en iyi siz tanırsınız fazla alıngansa üzülebilir de. Benım eşimin başına gelmiş olsa hiç düşünmeden altını bezleyelim bile derim hatta bu konuda şakalaşabiliriz bile. Hiç sıkıntı olmaz aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…