Eşim yatağı ıslatıyor

Fiziksel bir orun olmadığı için doktorlar ilaç vermedi kısa bir süre minirin diye bir ilaç kullandı ama psikolojik olduğu için kullanmayı bıraktık terapiye başladı bugün. Şimdilikte bezliyoruz öyle uyuyor, sabahları mutlu uyanıyor. Bezi ıslansada yatak ve üstündekiler ıslanmadığ için onun moral bozukluğunu yaşamıyor ve ıslaklık yüzünden üşümüyor kuru bir gece oluor onun için

Eşim kendisi teklif etti bezlenmeyi şimdi uyumadan önce bezliyoruz, uyandığında mutlu oluyor artık

Allah şifa versin eşinize. Umarım terapiden beklediğiniz olumlu sonucu alırsınız.
Ve tabi, ben de takdir ettim sizi. Güzel yüreğinize hüzün bulaşmasın hiç.

Allah şifa versin eşinize. Umarım terapiden beklediğiniz olumlu sonucu alırsınız.
Ve tabi, ben de takdir ettim sizi. Güzel yüreğinize hüzün bulaşmasın hiç.
Teşekkür ederim, terapinin faydası olsun yada olmasın ben her zaman onun yanında olacağım sevmeye devam edeceğim, hastalıkta sağlıkta sözü lafta söylediğimiz birşey değil sonuçta hem çok büyük bir sorun da değil gerekirse ömür boyu bezlerim ne olacak

Allah dağına göre kar veriyor demek ki.
Sizi tebrik ediyorum. Umarım bu güzel yüreğinizin karşılığını alırsınız

zaten ben buraya yazdıktan bir gün sonra kendisi teklif etti bezlenmeyi, hemen marketten bez aldık şimdi uyumadan önce altını bezliyorum, kuru bir gece geçiriyor ve sabahları mutlu uyanıyor artık
destegıneze soyleyecek sozum yok ama altını bezlıyorum,kuru bı gece gecırıyor,mutlu uyanıyor derken nedense ben rencıde oluyorum boyle soylemeyın kucuk bı cocuktan bahsetmıyorsunuz sonucta.sakın yanlıs anlamayın benı

gerçekten öyle olduğu için dedim yanlış anlamayın

gerçekten öyle olduğu için dedim yanlış anlamayın
eşiniz üşütüyor olabilir ben ilkokula giderken kış olunca üştürmüşüm sanırım altıma kaçırırdım koca kızdım 11 yaşında falan doktora gittiğimizde sorun görünmezdi sıcak su torbasıyla işi çözmüştük sıcak su torbası koyduğumuzda bacak arama yada ayak ucuma altıma kaçırmazdım sonra düzeldi zaten bence bir deneyin çok geçmişolsun zor birdurum

Sıcak su koymayı denemedik bir deneyelim bakalım belkide dediğiniz gibi faydası olur ama eşimaltına kaçırdıktan sonra ister istemez üşütmeye başladı, şimdi bunuda hallettik iyileşene kadar uyumadan önce altını bezliyorum, bezi olduğu için altı ıslak kalmıyor üşütmüyor böylece

eşime söylesemde en azından yatarken altını bezlesem mi?
Şu şekilde düşünmeniz bile gurur kırıcı. Birincisi bezlesem mi diye kurduğunuz cümleyi bir gözünüzü önüne getirin, o küçük bir çocuk değil önünüze yatıp kendini bezletmez heralde, kendi kendine de yapabilir o işi yapacak olsa... Şu cümle sizinde bu durumu nasıl algıladığını ifade ediyor bana göre. Çok normal, rahatsızlık sonucu böyle bişey yaşaması, sizde yaşayabilirdiniz...
Ben olsam ona derdim ki " Canım, kış günü hasta olursun diye tedirgin oluyorum, çözüm bulana kadar hasta bezi mi kullansan acaba" bu daha normal.

kesinlikle 1 hafta 10 gün denemelisiniz sıcak su torbasını belki eşinizede faydası olur eşiniz içinde szin içinde çok zor birdurum allah yardımcınız olsun birde netten araştrın bu sorun için kullanılan bitkiler var onlarıda deneyin bence
faydası olursa sıcaksu torbasının burdan yazarsın belki başkalarınında işine yarar eğer vesile olursam çok mutluolurum

zaten direkt olarak böyle söyleme gibi birşey yapmayacaktım ki zaten ben burada yazdıktan sonra kendisi teklif etti bezlenmeyi markete gittik bez aldık beraber bez bantlıydı bilmediği için ilk seferinde ben bezledim ertesi gün uyumadan önce kendisi yaptı öyle uyudu ama sabah bez sızdırmıştı tam yapamamış sonra tekrar ben bezledim sızdırma olmadı kendi yine denedi ama sonuç yine aynı oldu bu sebepten dolayı ben bezliyorum sabahları kutu uyanınca çok mutlu oluyor

Tabiki deneriz faydası olursa da olmazsada paylaşırım yine buradan

Annemin anneannesi için üropan diye bir hap kullanmıştık yaslılığında bu sıkıntı vardı ve çokta iyi geliyordu bi araştırın isterseniz..

Çok geçmiş olsun tavrınızı gerçekten takdir ettim.

Fiziksel bir sorun çıkmadığı için doktor şimdilik ilaç vermedi, terapiye başladı duruma göre tekrar tetkikler yapılacak ama doktorlar yüzde 99 psikolojik dediler, şimdilik geçici olarak uyumadan önce bezliyorum kendini daha iyi hissediyor en azından sabah mutlu uyanıyor

Bantlı aldık klot şeklinde olanlara pek güvenemedim, özel değilse merak ettim annenizde hangi sebeptenden dolayı kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…