Eşim yatağı ıslatıyor

ne diyelim cennetliksiniz :)

bu koca karı ialçalrı çok işe yarıyor bazen mucize gibi . bence konu sahibi de denemeli .

Kırılabilir,allah yardımcınız olsun ve bu süreci eşniz ile beraber kolaylıkla atlatırsınız inşallah....şifalar dilerim.

Yazmadan edemeyeceğim, cidden eşiniz çok şanslı. Böyle bir durumla, bu kadar büyük bir olgunlukla başa çıkabildiğiniz için sizi tebrik ederim. İnşallah en kısa zamanda çözüme kavuşur sorun. Allah yardımcınız olsun.

bel soguklugu diyolar sanırım bu duruma Allah kolaylık versin kaynanam derdi kayın pederimde de varmış ama zamanla geçiyo heralde yatmadan önce tualetini yapsa gecede kaldırsan daha kolay olmaz mı bezlemek daha zor kendini o fikre alıştırması da kötü çok konuya hakim değilim ama

ay çok kötü kahkaha patlattım özür dilerim altını bezlemekmi cnm şu çocukların altına serilen alezlerden al su geçirmez ser altına . eşin kendi sıcağında uyur üşümez merak etme

Allah kolaylık versin canım işin zor evet mükafatını da görürsün umarım bir gün. Aktarcılarda bulunur LANFAN diye bir macun içinde 40' a yakın bitki tohumu varmış en son 10 liraydı sanırım. Bir arkadaşım çocuğu için kullanmıştı ve de 3-4 taneden sonra hemen kesmişti altına ıslatması dene derim.

bezlenmeyi kendisi istedi bu durum karşısında şimdilik bir sorun yok bez çok iyi geldi kendini daha iyi hissediyor şimdi

ay çok kötü kahkaha patlattım özür dilerim altını bezlemekmi cnm şu çocukların altına serilen alezlerden al su geçirmez ser altına . eşin kendi sıcağında uyur üşümez merak etme
bunda gülecek ne var ki sonuçta böyle durumlar için bezler var. Kendi istedi zaten şimdi uyumadan önce bezliyoruz ve çok iyi hissediyor kendini uyandığında mutlu oluyor, yatağı ıslatmış olmasının verdiği moral bozukluğu olmuyor artık

Çok teşekkür ederim, şimdi daha iyi hisediyor uyandığında mutlu oluyor elbette geçecektir böyle ufak tefek şeylere takılırsak nerde kaldı hastalıkta sağlıkta diye verdiğimiz sözler dimi ama

bunu önermeyın bencede sık sık gecelerı tuvalete çıkarak bu durumun ustesınden gelebilir.birde içtiği su mıktarı önemli buna dıkkat etsın.

canım benim abim 20 yaşında oda altına kaçırıyr geceleri. ama bezi hiç düşünmedik. öyle daha çok morali bozulur diye. gerçi sende böyle bi problem olmamış. . annem abimi geceleri tuvalete kaldırarak çözmüştü bu problemi. saat kurardı gece 3 te kaldırırdı tuvalete

bir süre yatılı okulda çalıştım
yatak ıslatma problemine karşı çocuklar için ilaçlar vardı
ama malasefki ilaç isimlerini hatırlamıyorum
bir de gece saat kurup tuvalete gitmesini sağlayabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…