Eşim yatağı ıslatıyor

Kardes senin gibi guzel insanlar varmi kirbir kere masallah sana.bizim komsunun erkek kardeside 20yasindaydi oyillarda .altina isedigini soylemisti ablasi surekli olarak.arastirildi ve kucuk yasta anne ve babayi kaybettigi icin psikolojik oldugu cikti ortaya.suan sikinti yokmus.
bezleme konusuna gelirsek zor durumdasin buz gibi havada biz makinadan cikanlari kuruttamiyoruz sen ust bas yatak yorgan zor..ben olsam tatlilikla bez olayini soylerdim tedavi oldugunda herseyin duzelecegini hatirlatirdim

Neden rencide olsun hiçte olmaZ. Altını bezliceksin o da sadece geceleyin . Gündüz deil ki sabah çıkartır. Yengemde altına ediyormuş annemlerde kaldılar Bir gece yatak mahvolmuş abimin karısı birde yeni ewli kendi ewindeki yatağıda sidik içinde olur kokuşur :/ bence konu sahibi siz bezleme teklifinde bulunursanız doğru yaparsınız

Öncelikle Allah şifasını versin.
Size takdir etmemek mümkün değil.
Beraberce her yolu aramış ve yapmanız gereken herşeyi yapmışsınız.
Bence incitmeden söyleye bilirsin.Çünkü bu soğuklarda ıslak kalmasıda tehlikeli.
Biz rahmetli dedem için kullanmıştık.Prostat hastasıydı yetişemiyordu ,bazende tutamıyordu.
Kendisi talep etti.Bu rencide edici birşey değil bence.Çünkü büyük bezler bu tür rahatsızlılar için geliştirilmiş
Külot gibi olanları vardı.Rahat etti.

Dilerim en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız.

Bende rencide olurdum altını bezleyelim deseler çok uzulurdum. Onun yerine başka yöntemler deneseniz ? Mutlaka iyi niyetlisiniz ama eşiniz yanlış anlayabilir çok daha uzulebilir. Mesela Alez ve alezin üstüne çarşaf seriyoruz ya. Alez le çarşaf arasına çaktırmadan hani şu bebeklerin altını açarken kullandigimiz bezler var ya emici yine bebek bezi gibi ama örtü şeklinde. Aynı şekilde yetişkin şeylerde vardır mutlaka gerçi onlarda baya büyük. Altına serseniz onu belli etmeden yatak sorununu böyle çözebilirsiniz. Kıyafetler için de başka bi çözüm bulabiliriz hep beraber :) gece saat başı kaldirsaniz aslında yada soyleseniz alarm kursa kendi kalksa tuvalete gitse gelse belki azalır bi nebze.

Muhtemelen psikolojik,ama demek ki son zamanlarda biseyler tetikledi.siz de az cok tahmin edebilirsiniz aslinda esinizin neyden etkilendigini.bezlemek kismina gelince esinize de bu sekilde teklif etmeyeceksinizdir insaallah?zaten zor bi donem,bide boyle rencide ederseniz(istemeden de olsa)bana sorarsaniz aranizdaki kari koca iliskisi de zedelenir.psikologa kendiniz citlatin,esinizde sizin yorulmanizi istemiyorsa zaten sizden once harekete gececektir.cok cok gecmis olsun...

Cnm Rabbim sıfasını versin.bencede hasta bezi kullanmasını teklif et çünkü Allah korusun ıkınızde mikrop kaparsınız.yatakta idrarı emer.yatağı değiştirmek zorunda kalırsınız.en önemlisi idrar hastalık yapabilir.bunu eşine düzgun bir dille anlatmanı tavsiye ederim.

canım siz bezlemeyin altını ama
bi hasta bezi alıp yatağın kenarına koyun eğer istersen kullan canım sen bilirsin bu süreç geçene kadar kendini böyle daha rahat hissedeceğini düşündüm istemezsen de kullanmazsın deyin.
Allah şifa versin.

Yo4umlari okumadim sorunuza kendimce cevap veriyorum. Rencide olmaz niyetimi bilir demissiniz dogru olabilir ama bu durum zaten psikolojikmis bir de bez olayina girerseniz hepten cokmeyecek mi bu adam

altını bezlemek tabiri hoş gelmiyor kulağa,ama kilot şeklinde giyilen hasta bezlerinden pek tabii giyilebilir.Afedersiniz ama ben belli dönemlerde çok yoğun adet oluyorum.önceden gece pedlerinden önlü arkalı 2 tane takıyordum yine de geçiriyordu,şimdi o dönemlerde kilot şeklinde olanlardan giyiyorum..
eşinizin de aslında böyle bir şeyi düşünebiliyor olması lazım,yatağın kirlenmesi birşey değil.adam bütün gece ıslak hasta olur Allah korusun

Cnm bncede bez kelimesi hiç geçmesin direkt hastalar için özrl kilotlar var onlardan alalım üşütme de eşin anlayacktr sni

Çok geçmiş olsun inşallah durumun bi caresini bulabilirsiniz.
Benim onerimde uykusu agir oldugundan olabilirmi?
Siz 3 saate bi wc gitmesi icin uyandirsaniz.

Bez yetişkin bir erkek için çok onur kırıcı. Böyle birşey teklif etmeyin. Ona havanın soğukluğundan bahsedin. Üşütüp hasta olmasindan korktugunuzu söyleyin. Alt ıslatma meselesinden rahatsız olmadığınızı sizin için esinizin herseyden değerli olduğunu söyleyin. Çözümü kendisi arasın. Bir de benim onerebilecegim birşey var. Benim babam ameliyat olmuştu. Abim ona prezervatif gibi bir sonda almıştı. Prezervatif gibi ama alt ucundan hortum gibi bişey bir posete bağlanıyor. . Idrar orada birikiyor. Kullanimi da çok kolay. Prezervatif gibi penise giydiriliyor.

Canım gerçekten önce seni tebrik ediyorum çok metanetlisin,çok anlayışlısın çoğu insanın kaldıracağı bir durum değil ama sonuçta bir hastalık hepimizin başına gelebilir.
Benim çözümüm bence bez yerine gece yatarken ucu prezervatif gibi sondalar var takılması kolay evde kullanım için bence o daha az rencide edici olur medikalcilerde bulabilirsin.

deepend varya kilot gibi giyilen onlar tutar mı acaba. Lohusalıkta kullanmıştım. Çok geçmiş olsun

çok anlayışlı ve çok iyi niyetli bir eşiniz bence.

alt ıslatmanın fiziksel bir nedeni yoksa muhtemelen psikolojiktir ve bunun nedenini bulmadan sorunu halletmek çok zordur. bez takmanın yanı sıra bence bu nedene de odaklanmalısınız kalıcı çözüm orada çünkü.İnşallah terapiler işe yarar.

ilk bakışta koskoca adamın altını bezleme fikri onur kırıcı gelebiliyor ama bence öyle değil.ankara çok soğuktur ayazdır ve karasal iklim haliyle geceleri daha da soğur.siz sürekli uyanıp altını ıslattı mı acaba diye kontrol de edemezsiniz mecbur bir çözüm bulmak gerek.hem eşnizin sağlığı içinde bu şart.altını ıslatıp öyle uyuyacak o sıvı orada soğuyacak karnı,bağırsakları vb..yerleri üşüyecek bu sefer hasta olacak üşütme sonucu yine altını ıslatacak bir nevi kısır döngü...yani bir şekilde düzgünce nedenlerle bez takmanın gerekliliğini anlatırsanız kırılacağını sanmıyorum.o da anlayışla karşılayacaktır.kalıcı çözüme kadar bu bez olayı geçici bir çözüm olabilir bence.

Aaa bu cok iyiymis

Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Derdi veren Allah şifasını verir inşallah. Tüm cevapları okuyamadım daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bez bağlamak yerine gece sık sık tuvalete kaldırsanız eşinizi olmaz mı? Yani en azından her gece 2 defa filan kalksa akşam yatmadan da sıvı tüketmese gece belki de altını ıslatmaz.Ne biliyim aklıma böyle bir fikir geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…