- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kesinlikle.. zaten öz yeğenine ilgi duyan bir insanın kati suretle maya sorunu vardır. Ha kendi çocuğu ha abisinin çocuğu çok fark yok arada..
Bir de bunu yapabilecek yapıda olan bir erkeğin başka anormallikleri mutlaka vardır. Normal sınırlar çerçevesinde bir erkek yapmaz bunu.
Mesela başka kadınlara tutumu nasıl?
Kötü alışkanlıkları var mı?
Yalanı vs var mı?
Resmi bir işte çalışıyor sanırım ki düzenli bir hayatı olması lazım.
Konu sahibi kalkıp da para isteyen yeğen için aralarında bir şey var mı derse tabi olamaz deriz ama hayat hep normalliklerden ibaret değil ki.
bak durumları iyi değilken para yollamasına bende kızardım. ancak,aklıma zerre kadar sapık ilişki gelmezdi.
haa eskiden yakaladığını ,yaşadığı şeyler varsa o başka. yani sadece karısı kızıyor diye mesajları sildi ve para yolladı diye bunlar sapık ilişki içinde demem. günah almaktan korkarım.
ben konu sahibine şunu soruyorum. daha başka şüpheli şeyler yaşadınızmı ,tanık oldunuz mu.
Gerçekten BU FORUMDAKİ İNSANLARA BAKIYORUM DA ATEŞE KÖRÜKLE GİTMEK BU OLSA GEREK.Yahu konu sahibinin ciddi anlamda psikolojik sorunları var.TUTARSIZ,AGRESİF,HER YORUMA KENDİ HAKLILIĞINI KANITLAMA ÇABASI.
Bu dünyada nesest ilişki tabiki var.Ama bu demke değil ki,bir insan yeğenine yardım etti,para gönderdi,yeğenini seviyor diye aralarında birşey olduğu kanısına varmak.Ya insan bunu zihninde canlandıramaz ya.Allah'tan korkar,kendinden utanır.
Konu sahibi,akraba evliliğiyle ensest ilişki arasındaki farkı daha bilmiyor.NE DEDİDĞİNİN KOCASINI NE İLE İTHAM ETTİĞİNİN FARKINDA DEĞİL.Akraba evliliğine karşı olsakta,dinen de,hukuken de, toplum olarakta kabul edilir tarafı var.Teyze kızı,amca oğlu,dayı çocuğu evlenebilir.Olmasa daha iyi ama evlenebilir.Fakat YE-ĞEN.ABİNİN ABLANIN KARDEŞİNİN ÇOCUĞU.NE HUKUKEN,NE DİNEN NE TOPLUMSAL OLARAK KABUL EDİLİR TARAFI YOK.CİNSİ SAPIKLIĞA GİRER.FAKAT KONU SAHİBİ BUNLARDA ZATEN AKRABA EVLİLİĞİ VAR GİBİ SAÇMA SAPAN BİR ÖRNEKLE KIYASLAMIŞ.VE BUNUN AİLE TARAFINDAN KABUL EDİLEBİLECEĞİNE İNANMIŞ.Bunu aile duysa yer yerinden oynar.bu hukuken suçtur.Hapis cezası var.Kendine gel konu sahibi,sen kocanı ne ile itham ediyorsun.Burda bazıları evet sen haklısın yazıyor ama kimse demiyor o evde ne duruyorsun yaşama sapıla git boşan.
Herşeyi geçtim.Yeğenine ilgi duyan erkek CİNSİ SAPIKTIR.BİR KADIN KOCASININ YEĞENİNE İLGİ DUYDUĞNDAN EMİN.yAHU EMİN OLMASIN ŞÜPHE DUYSUN İSTERSE NASIL HALA AYNI EVDE YAŞAYABİLİYOR,NASIL HALA MAHKEMEYE VERMEMİŞ.VE HALA BİR YORUMUNDA KOCAMI SEVİYORUM DİYOR.
Karnında bebeğin var.O bebeğine senin öz kardeşinin ilgi duyacağını aşık olacağını kafanda bile kurabiliyor musun.Senin evladının eşi bir gün aynı suçlamayla gelse dünyayı yıkarsın.Sen herşeye paranoyak yaklaşırsan,herşeye tepki verirsen,herşeye kötü bir zihniyetle bakarsan kocan sendne çok şeyi saklar,çok mesajı siler.Ya önünde en kesin deliller dahi olsa benim aklıma hayatta böyle birşey gelmez.En son ihtimal bir kadını yeğeni diye kaydetti derim.Bu nasıl bir ahlak yapısı.İnsan başını aynı yastığa koyduğu evladını karnında taşıdığı kocasına sırf yeğenine düşkün diye,sırf ona para gönderiyor diye nasıl böyle bir iğrenç ithamda bulunur.Ve hala nasıl o evde kalır bu dığruysa o zaman.ALLAH KALPLERİMİZ KARARTMASIN.
okypete silse o mesajları ikide bir yigenim de yigenim dese açıkçası ben noluyor lan derdim.
Hamileyim düşün zaten agır bir süreç maddi imkansızlıklarla boguşuyorum ve kocam sürekli bir para gönderme kendini ispat etme çabası içinde ne düşünür insan ?
Ve kadın diyor ki ben avukata gittim eşim yigenini aramış..Mesajları silmiş bütün konuşmaları silmiş diyor..
Yahu üstün körü bir açıklama getirmek yerine detaya inmesi ikisinin selahiyeti açısından en mantıklı olanı ama adam yigenine yaptıgı açıklamaları neden eşine yapamıyor ,orası işte acı veriyor bu kadına..
Soruyor zaten olabilir mi diyor...
Hatası nerede olmuş ? Hemen bunu eşine ifade etmekte..Beklemeliydi..Emin olmalıydı onu kemiren hislerinden.
İnsan psikolojisi çok farklı işliyor harbiden..
Konu sahibesi seni bu düşünceye iten farklı ne gibi sebeblerin var yazabilir misin ?
Bu arada konu sahibi, senin evliliğinde saygı ve güven kalmamış zaten. Bu tür sapkın şeyleri yapabileceğini düşündüğün bir adamla evli kalma bence de. Ben olsam kalamazdım. Bunun şüphesi bile yeterli bence.
Hamilesin bir de, bu derece iğrenç birşeyi yapabileceğini düşündüğün bir adamdan bebeğine nasıl baba olacak sormak isterim?
Bu arada konu sahibi, senin evliliğinde saygı ve güven kalmamış zaten. Bu tür sapkın şeyleri yapabileceğini düşündüğün bir adamla evli kalma bence de. Ben olsam kalamazdım. Bunun şüphesi bile yeterli bence.
Hamilesin bir de, bu derece iğrenç birşeyi yapabileceğini düşündüğün bir adamdan bebeğine nasıl baba olacak sormak isterim?
kontes kızı gibi görüyor belki. insan çocuğunu aramaz mı.
yani ben geçmişte yakaladığı farklı şeyler varsa onlarıda yazmasını rica ediyorum kendisine.
bir ek. benim Allah rahmet eylesin bir teyzem vardı. annem kadar yakındı bana. devamlı harçlık verirdi. ona gider kalırdım. devamlı telefonlaşırdık. yani kan ya. amca dayı teyze hala. bunlar anne bana yarıları.
kontes kızı gibi görüyor belki. insan çocuğunu aramaz mı.
yani ben geçmişte yakaladığı farklı şeyler varsa onlarıda yazmasını rica ediyorum kendisine.
bir ek. benim Allah rahmet eylesin bir teyzem vardı. annem kadar yakındı bana. devamlı harçlık verirdi. ona gider kalırdım. devamlı telefonlaşırdık. yani kan ya. amca dayı teyze hala. bunlar anne bana yarıları.
teyzemin bana olan ilgisi ne ailemi nede onun ailesini rahatsız etmedi. biz kenetlenmiş bir aileydik.Doğru görebilir ama herkesin bir annesi babası var. Rolleri karıştırınca başkalarının huzuru kaçıyor..
Herkesin kaprisini anası babası çeksin bir zahmet. Amca da bir yere kadar. Amcanın da çocuğu olacak.
Ama sorun ona dur demeyi bilmeyen amcada.
Ee adam bunu yapmıyor da kadın paranoya yapıyorsa iğrenç sıfatı ve al çocuğunu git demek çok kusura bakma ama çok sığ kalan bir yorum oldu.
Yahu ne kadar sacma yorumlar var. Turkiye de hep olan bir durummus. E hep oluyor diye, bu adam da mi yapiyor yani?
Konu sahibi konuyu yanlış acmis.
Esim benden cok yegenine deger veriyor. Sıkışık durumda oldugumuz haldeona para gonderiyor deseydi, adami hemen ensestle suclar miydiniz? Kimsenin aklina o ihtimal gelmezdi bile. Ortada yeterli delil yokken bu hastalıklı dusunceleri ortaliga sacmak cok ama cok tehlikeli. Ben erkek olsaydım ve sucsuz olsaydim ceker vururdum bu kadar net.
Okypete iyi de bak kadın diyor ki bana dogru düzgün açıklama yapmıyor..
dogru düzgün açıklama bekleyen kadına yokmuş mualemesi yapılırsa çıldırmaz mı kadın ?
teyzemin bana olan ilgisi ne ailemi nede onun ailesini rahatsız etmedi. biz kenetlenmiş bir aileydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?