- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
halayeğeni için ben kimseye böyle yaıyormuyum oda yapmayacak diyorsunuz önce şunu bi kavrayın oo baba yarısı abisinin kızı o kimse değil sıradan bi insan dış kapının dış mandalı değil neden dışlamayaçalışıyorsunuz benim bu şekilde yengem olsa bende ondan hiç bir yardım istemez ve anlatmazdım ufacık bi olayı çok büyütmüşsünüz siz karısıysanız oda yeğeni anlatabiliyormuyum AKRABA
ve siz her ne kadar çirkin bir şüphe içine düşmüş olsanız bile, eşiniz cidden çok masum olsa bile, yine haksız değilsiniz. bu düşünce size bi sabah uyandığınızda hooop diye gelmedi sonuçta, sizi böylesine şüphelerin içinde bıraktığı için yine eşiniz suçlu, yine eşiniz suçlu.
konu sahibine sabır diliyorum. güç diliyorum. kolay gelsin. :26:
aynen katılıyorum konu sahibi arkadaş olayı çok abarttığı için o aramalı,adam arayı ne diyecek gel hatun yeğenimle ilşkim yok sen yanlış anladınmı,kızgınlıklardan ötürü bu kadar iğrençleştirilmemeli hiç bir evlilik..
bencede herkes beni çok kaba bulmuş olabilir ama bence iki tarafta haklı değil arkadaşımızda hamile olduğundan çok hassasdüşünüyor haklı olarakama yanlış birinin yanlış olduğunu anlatması lazım ama olumsuz yorumlarıda kayle almıyor
çoğu evet ya yapmıştır beklenir gibisinden yazıp kadıncağızın moralini dahada çok bozup etkiliyor ama bence biz böyle düşünmesini engellemeliyiz nasıll yani ortada böyle bişey yoksa gidip adamada kızada patlayıp kendini rezil edecek belkide bizim yüzümüzden biz onu bu düşüncesinden vazgeçirmeliyiz he umarım böyle bişey yoktur sanmıyorumda biraz normal çercevelerde düşünelim ama yok illa çerçeve dışına çıkacaksakta böyle bişey ortaya çıkarsa düşünelim bunu ozman teselli edelim şuan bizim yapmamız gereken ne boşanması böyle bişey için yuvanızı yıkmayın gidineşinizle düzgünce sakince oturupkırmadan birbirinizi sorun anlatın demek ben hamileyim bana neden ilgi göstermiyorsun demek ama düzgünce suççlamadan
arkadaşım senin için iki yol var eğer koca sapıksa ve buna canı gönülden inanıyorsan yada öyle hissediyorsan hemen boşan
ama ben kıskançlık yapıyorum ilk kavgada hemen boşanmak için avukata gittim eşimde üstüme gelmemek için beni aramadı ve eve gelince gönlümü aldı iş tekrar avukata kadar gitmeye gelmesin huzurumuz kaçmasın diye mesajları siliyor diye düşünüyorsan ne kızın ne kocanın günahını al (ki bana amcaaa nerdee paraaa demesi amcasını çok seven bir yeğenin şımarması gibi geldi)
Ortada bir şey varsa zaten kandırmak doğru olmaz. Herkes fikrini söylüyor. Doğru ya da yanlış bir tek yaşayanlar bilir. O yüzden konu sahibi de dolduruşa gelir ya da gelmez, çok etkilenecekse konu açmayacak o zaman. Ama kimseyi de kandırmak için düşünmediğim şeyleri söylemem
haklıyken kaksız duruma düşmek böyle olur ancak yerden göğe haklı ama yeğeninle ilişkinmi var demesi yada ilişki olduğunu düşünmesi hata..
evet odaklanmış gibi...buradan evlenicek tüm arkadaşlara önerim,evlendiğiniz zaman hemen eşinizden sizi ön planda tutmasını beklemeyin,tecrube ile sabittirbunlar zaman alır özelliklede erkekler için..
evet keşke dillendirmeseydi bu düşünceleri hemen. erkeklerin inkar huyu yüzünden inkar edemeyecekleri bi delil elimizde olana kadar sinsice takipte kalmamız lazım. o da kolay değil işte :/
kesinlikle ilk sıralara çıkmak için basamaklara tek tek tırmanmak gerekiyor :))
zaten birde çocuk oluca ilk sıraya o oturuyor gerçi bu kıskanılmıyor :) ben 10 yıllık evliyim eşimle ...birde senesine doğum yapınca haliyle ilk sırayı hiç göremedim ...eşime sayardım senin sevgi sıralamanda kızın annen yeğenlerin ailen fenerbahçe arkadaşların en son bendiye .... çok şükür 10 sene sonra 2 le 3 arasında gidip geliyorum bazen:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?