esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Buarada dayimla ben mukemmel bi iliskiye sahiptik dayim evlenene kadar kadin kiskaniyor istemiyor yok otesi ama biz kankayiz diyede boyle dusunenin hem o hem ben alnini karislariz....eger sapik diyecekse bir es digerine ztn hic guvenmemistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıskandığı için öyle düşündüğünü anlayamıyormusunuz hala

o da olabilir tabiki, diyorum ya benim içim kötü olabilir. konu sahibini etkilemek istemem. ama şahsen beni bitlendiriyor böyle bi mevzu. eğer varsa böyle birşey ortaya bir an önce çıksın ki, hanım evlat sahibi olucak, kendi çocuğunun da ruh sağlığı önemli.

evet sinirden bebeğinide sinir sahibi yapacak farkında değil,hiç bir şey buna değmez halbuki

aynen amcamda evlendiğinde yengem yüzünden bana ilgisini kesmişti her haftasonu beni görmek için bize gelirdi şakalaşırdık ama yengem olunca aramızdaki tüm bağlar koptu kıskanacak diye çok üzülmüştüm amcam o benim ya beni büyüten insan ama dışardan gelen gelinler anlamayabiliyor bu bağı simdi çok soğuğuz konuşmuyoruz bile

Son düzenleme:

bazı insanlar neden böyle,sevdiğimizinde sevdikleri olabilir normal olan bu değilmi..
sadece anne baba çocuktan oluşan bir ailee olurmu..
halalar teyzeler amcalar dayılar yeğenler olmadan bir ömür geçermi..

Keşke tartışırken sizi dikkate almamasından ya da gizlice iş çevirmesinden rahatsız olduğunuzu dile getirseydiniz sadece.Aranızda ne var demek çok büyük bir ithamdır.Herhangi bir kadından bahsedecek olunsa bile emin olunması gerekir ki aileden biri için söylerken iki kat emin olunmalıdır.Olasılığı bile çok çirkin yani.Sadece silinen mesajlarla buna varmanız kötü olmuş.Ben o mesajlarda da para mevzusunun konuşulduğunu düşünüyorum.Yanılıyorsanız -ki bence yanılıyorsunuz- nasıl büyük bir vebale girdiğinizi düşünün.Hem o kızın hemde eşinizin büyük günahını almış olursunuz.Yüzde yüz emin değilken bunun konusu keşke açmasaymışsınız ama olan olmuş artık.Sonuçta zaten bu tarz ensest bir ilişki ya da ilgiyi yakıştırabiliyorsanız eşinize güvende ve sevgide büyük bir sıkıntı vardır.Yani boşanmak belki de daha hayırlıdır.

sinirle hırsla yanlış hareket etmişsin.. biraz sakin olmayı denersen senin için daha iyi olur.. ilk kavgada koşmuşsun avukata.. bilmiyorum ama ben eşime her istediğimi yaptıramıyorum .. ve o yapmayınca da biraz sakin olmayı deniyorum farklı yollar deniyorum.. konuşmayı empati yapmayı ..kısas yapmak ya da .. böyle birşeyi ima etmen cok ayıp olmuş .... ki doğruysa şayet ortaya çıkardı zaten..doğru bile olsa söyleyen bunun olabileceğini aklına getiren suçludur.. içi çirkindir.. bıraksaydın doğruysa onlar çirkin olsaydı...ama sen inandığın için değil karşıyı sinirlendirmek için böyle birşey ona söylemişsin bence.. ayrıca mesajları kavga cıkmasın diye saklamış olabilir hiç böyle düşündün mü ..neden seninle iletişime geçmemiş.. neden senden saklamış..bence inatlaşmak yerine bir an önce ondan özür dilemelisin.. evliliğine önem veriyorsan şayet..boşanmak kolay yoksa..

evet sinirden bebeğinide sinir sahibi yapacak farkında değil,hiç bir şey buna değmez halbuki

aynen değmez. ama bayanın elinde değil ki şu an, nasıl sakin olsun, bi açıklama gelmeden. bi değer belirtisi görmeden. ona yardım edebilecek tek kişi eşi. eşi de çok değerli yeğeninin zımbırtılarıyla meşgul. evladına dönsün önce. eşi her ne kadar çirkin yakıştırmalar yapıyosa yapsın buna kendinin yol açtığını farketsin. eşinden saklı gizli işler yapmak nelere mal oluyormuş görsün. evladını karısını üzmeye değer mi. biz eşlerimizi birinci sıraya koyuyoruz da onlar niye koymuyo? onlar sonuncu sıraya düşmek için her naneyi yiyolar ama biz inatla 1. sırada tutuyoruz. erkeklerin şımarıklığı yetti artık. biz onların hayatlarında 1. sıraya geçmek için basamakları bir bir mi çıkıcaz illa? her derdini tasasını cefasını biz çekelim, nolsun? daha tırmanıyoruz hala. paşazadeler ya bunlar.

bütün bu saydıkların ensest olduğunumu gösteriyor.
ben hiç bu sözlerden çasrpık ve sapkın bir ilişki göremedim. ne gencecik bu kızda nede amcada.

Son düzenleme:
ben hiç bu sözlerden çasrpık ve sapkın bir ilişki göremedim. ne gencecik bu kızda nede amcada.

Ay yok cevap vermeyeceğim artık. Ben ensest var mı dedim neden algılamamakta ısrarcısınız? Var da yok da diyemeyiz dedim. Yazdıklarınız ensest olmadığının da kanıtı değil. Ne kadar inandığınız şeye körü körüne inanıyorsunuz yani... Var veya yok diyemeyiz olayı yaşayan konu sahibi diyorum. Anlatabildim mi acaba? Pek umudum yok ama...

hem gırtlağa kadar borç olacak hem başkasına yardım etmeye çalışacak bana pek inandırıcı gelmedi

arkadaş kendisi bu hale getirmişki her yaptığına tepki gösterirsen saklar tabii..hee gönül isterki adam hemn evlenir evlenmez evliliğin sorumluluğunu üstüne alsın karısının bir dediğini ikilemesin..
çok az erkek bunu yapar..türk kadınları bu hale getiriyor erkek çocuklarını şımarta şımarta..

anlayamıyorum evet. haklısın. bu düşünce tarzı bana uzak. o yüzden anlamam mümkün değil

Ayrıca gencecik bir yeğen olarak gencecik bir kıza da yakıştıramadım "para nerede gönderiyordun hani" falan gibi mesajları. Ailesi o gencecik kıza biraz utanma duygusu verseymiş keşke. Ben de zorda kaldığımda ararım ederim teyzelerimi de böyle pişkinini görmedim.

Oyle seyleri yok yalan soyleyemem

Valla kendisi bilir ne yapayim gizleyen saklayan o .

Ozur dilemeyi dusunmuyorum.
Yegeni yuzunden beni bosayacaksa hic durmasin gule gule

Iste ben yol actim demiyo herseyde suclu benim

ya olay kızın yüzsüzlüğü değil. konu bumu. konu ensestlik. amca yeğenin arasındaki aşk.
olay namus.

Son düzenleme:

ne kadar kötü düşünüyosunuz yiğeninin zımbırtıları falan şok oluyorum yahu sizin aile akraba değerleriniz yok heralde belkide eşi bukdar bu konuyu takacağını düşünmedi ne bilsin adam karısının onu süb.yncı sapık olarak düşündüğününü kardeşinden beraber büyüdüğü abisinin kzından kıskandığını bilmediğindendir önemsemeyişi bukdar büyüttüğünü ne bilsin onun için dopal bi olay erkekler biz gibi bakmıyor 1. 2. sıra falan

amcası o şekilde bir mesafe koymamış demekki,kendi kardeşi yada evladı kadar yakın demekki..ozaman konu sahibi arkadaş evlenirken söz alsaydı ön planda hep ben olacağım diye..

anlayamıyorum evet. haklısın. bu düşünce tarzı bana uzak. o yüzden anlamam mümkün değil

Yıllarca dayısı tarafından taciz edilen teyzemi de anlayamamışlar zaten, sonra adam iş yerinde bir kızı taciz edince inanmak zorunda kalmışlar. Düşünce yapısı uzakmış, vah vah...Ensesti yapan ben miyim de böyle şeyler oluyor diyince utanacağım? Siz utanın böyle şeyleri görmezden geliyorsanız. Bir de göz kırpmak falan komik olmuş açıkçası. Yazık, keşke anneannemler de sizin gibi bu düşünce yapısından uzak olmasaymış da kızlarının yanında olsalarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…