- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
kıskandığı için öyle düşündüğünü anlayamıyormusunuz hala
o da olabilir tabiki, diyorum ya benim içim kötü olabilir. konu sahibini etkilemek istemem. ama şahsen beni bitlendiriyor böyle bi mevzu. eğer varsa böyle birşey ortaya bir an önce çıksın ki, hanım evlat sahibi olucak, kendi çocuğunun da ruh sağlığı önemli.
aynen amcamda evlendiğinde yengem yüzünden bana ilgisini kesmişti her haftasonu beni görmek için bize gelirdi şakalaşırdık ama yengem olunca aramızdaki tüm bağlar koptu kıskanacak diye çok üzülmüştüm amcam o benim ya beni büyüten insan ama dışardan gelen gelinler anlamayabiliyor bu bağı simdi çok soğuğuz konuşmuyoruz bile
Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
evet sinirden bebeğinide sinir sahibi yapacak farkında değil,hiç bir şey buna değmez halbuki
bütün bu saydıkların ensest olduğunumu gösteriyor.Parkon ben de olmamasını dilerim fakat ben de sizin gibi empati kurayım diyorum yine elimde kalıyor açıkçası. Diyelim ki amcamdan para istedim (utana sıkıla yapmışlığım vardır) o da unuttu falan, "hani nerede para" diye mesaj atmak başlı başına rahatsız edici. Sonrasında asıl tuhaf olan eşinin karısını yeğeniyle kıyaslaması. "Sen unuttun ama X hatırladı" cümlesi hangi kadını rahatsız etmez? "X bile hatırladı ama sen unuttun çok üzdün beni" falan dese anlarım da... Görüşmeleri silmesini de geçtim ben, ama eşi o numarayı ilk sorduğunda numarayı tanımıyor gibi yapması da tuhaf değil mi? Normal durumda insan yeğenim demekten neden çekinir?
bütün bu saydıkların ensest olduğunumu gösteriyor.
ben hiç bu sözlerden çasrpık ve sapkın bir ilişki göremedim. ne gencecik bu kızda nede amcada.
bazı insanlar neden böyle,sevdiğimizinde sevdikleri olabilir normal olan bu değilmi..
sadece anne baba çocuktan oluşan bir ailee olurmu..
halalar teyzeler amcalar dayılar yeğenler olmadan bir ömür geçermi..
Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
aynen değmez. ama bayanın elinde değil ki şu an, nasıl sakin olsun, bi açıklama gelmeden. bi değer belirtisi görmeden. ona yardım edebilecek tek kişi eşi. eşi de çok değerli yeğeninin zımbırtılarıyla meşgul. evladına dönsün önce. eşi her ne kadar çirkin yakıştırmalar yapıyosa yapsın buna kendinin yol açtığını farketsin. eşinden saklı gizli işler yapmak nelere mal oluyormuş görsün. evladını karısını üzmeye değer mi. biz eşlerimizi birinci sıraya koyuyoruz da onlar niye koymuyo? onlar sonuncu sıraya düşmek için her naneyi yiyolar ama biz inatla 1. sırada tutuyoruz. erkeklerin şımarıklığı yetti artık. biz onların hayatlarında 1. sıraya geçmek için basamakları bir bir mi çıkıcaz illa? her derdini tasasını cefasını biz çekelim, nolsun? daha tırmanıyoruz hala. paşazadeler ya bunlar.
anlayamıyorum evet. haklısın. bu düşünce tarzı bana uzak. o yüzden anlamam mümkün değilAy yok cevap vermeyeceğim artık. Ben ensest var mı dedim neden algılamamakta ısrarcısınız? Var da yok da diyemeyiz dedim. Yazdıklarınız ensest olmadığının da kanıtı değil. Ne kadar inandığınız şeye körü körüne inanıyorsunuz yani... Var veya yok diyemeyiz olayı yaşayan konu sahibi diyorum. Anlatabildim mi acaba? Pek umudum yok ama...
bütün bu saydıkların ensest olduğunumu gösteriyor.
ben hiç bu sözlerden çasrpık ve sapkın bir ilişki göremedim. ne gencecik bu kızda nede amcada.
Oyle seyleri yok yalan soyleyememBak şimdi bazı erkekler çok aileci olur biliyorsun. Yeğeni de bunun ergenlik dönemine ya da hemen ergen sonrasına falan rast gelmiş gibi. Yani siz evlenmeden önce bir arkadaş ilişkisi var gibi.. şimdiki çocuklar son derece şımarık bundan emin ol. Değer konusunda da sen kendin öyle algılıyor olabilirsin yanlı düşündüğün için. Ya da aranızda başka sorunlar olduğundan dolayı saygının sınırına gelmişsiniz aşk biraz tökezlemiş de olabilir. Ama mesajlardan başka bir şey yoksa ortada ve eşin normal bir erkekse sapık falan değilse bence sorun yok.
Sorun bu sefer para mevzusuna döner. gerekirse fitremi gönderirim meselesi olayın inat noktasına gelmesinden kaynaklı gibi geldi bana.
Ama dersen ki eşimde zaten sapıklık hissediyorum bazen.. normal olmayan ilişkilere merakı var, başka kadınlara tuhaf bakışları var, ya da kötü alışkanlıkları var.. buna benzer şeyler var mı eşinde? Bunlara açıklık getirir misin?
Valla kendisi bilir ne yapayim gizleyen saklayan o .Konu sahibi senin bi duvun var esini biz degil sen taniyorsun keske pat diye bu dusundugunu yuzune soylemeseydin eger suphelendigin seyler olduysa esini uzaktan takibe alsaydin kanit buldugunda soyleseydin simdi adam masumsa bu senin düşüncelerinden ibaretse sonrasi daha kötü bir kere aranizdaki saygi sevgi ve guven sarsilacak boyle bir durum olmasada araniza sogukluk girecek fevri davranislardan uzak durun ve esinizi arayın sinirlendim canim yandi canini yakmak için soyledim tabi yegenin o senin aranda nw olabilir ki de ve Özür dile öfkeyle kalkan zararla oturur evlilik basit birsey degil oyle biranda yikilsin Rabbim yardimciniz olsun akli dengeli kararlar vermen dilegiyle
Ozur dilemeyi dusunmuyorum.sinirle hırsla yanlış hareket etmişsin.. biraz sakin olmayı denersen senin için daha iyi olur.. ilk kavgada koşmuşsun avukata.. bilmiyorum ama ben eşime her istediğimi yaptıramıyorum .. ve o yapmayınca da biraz sakin olmayı deniyorum farklı yollar deniyorum.. konuşmayı empati yapmayı ..kısas yapmak ya da .. böyle birşeyi ima etmen cok ayıp olmuş .... ki doğruysa şayet ortaya çıkardı zaten..doğru bile olsa söyleyen bunun olabileceğini aklına getiren suçludur.. içi çirkindir.. bıraksaydın doğruysa onlar çirkin olsaydı...ama sen inandığın için değil karşıyı sinirlendirmek için böyle birşey ona söylemişsin bence.. ayrıca mesajları kavga cıkmasın diye saklamış olabilir hiç böyle düşündün mü ..neden seninle iletişime geçmemiş.. neden senden saklamış..bence inatlaşmak yerine bir an önce ondan özür dilemelisin.. evliliğine önem veriyorsan şayet..boşanmak kolay yoksa..
aynen değmez. ama bayanın elinde değil ki şu an, nasıl sakin olsun, bi açıklama gelmeden. bi değer belirtisi görmeden. ona yardım edebilecek tek kişi eşi. eşi de çok değerli yeğeninin zımbırtılarıyla meşgul. evladına dönsün önce. eşi her ne kadar çirkin yakıştırmalar yapıyosa yapsın buna kendinin yol açtığını farketsin. eşinden saklı gizli işler yapmak nelere mal oluyormuş görsün. evladını karısını üzmeye değer mi. biz eşlerimizi birinci sıraya koyuyoruz da onlar niye koymuyo? onlar sonuncu sıraya düşmek için her naneyi yiyolar ama biz inatla 1. sırada tutuyoruz. erkeklerin şımarıklığı yetti artık. biz onların hayatlarında 1. sıraya geçmek için basamakları bir bir mi çıkıcaz illa? her derdini tasasını cefasını biz çekelim, nolsun? daha tırmanıyoruz hala. paşazadeler ya bunlar.
Ayrıca gencecik bir yeğen olarak gencecik bir kıza da yakıştıramadım "para nerede gönderiyordun hani" falan gibi mesajları. Ailesi o gencecik kıza biraz utanma duygusu verseymiş keşke. Ben de zorda kaldığımda ararım ederim teyzelerimi de böyle pişkinini görmedim.
anlayamıyorum evet. haklısın. bu düşünce tarzı bana uzak. o yüzden anlamam mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?