- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
sence bu saydığın şeyler bir insanı ensestle suçlayabilmek için yeterlimi.Para gonderdigin yegenin sana yuzsuz yuzsuz hani gondercektin noldu dese? Cok cirkin bir iliski her kosulda. Ben ilgi var demiyorum. Bilemeyiz ki esi anlayamamis biz nasil anlayalim. Ama bir erkek esini boyle supheye sokuyosa bir sey yokken durup bi kendine baksin once.
bir insana yapılacak en büyük iftiralardan biri ensestlikle suçlamaktır.
bu resmen sen sapıksın ahlaksızsın demektir. elde yeterli delil olmadan bunu söylemek çok yanlış.
benim kuzenimle aram çok iyi. teyze oğlum. çok şükür eşi böyle bir şey düşünmez yıllardır evlililer. düşünseydi kafa göz girerdim o ayrı. çünkü o benim diğer ağabeyim gibi.
Canimi cok yakti anliyomusunYani Tamam haklısın hamileymişsin, hemde durumunuz uygun değilmiş para göndermesi hiç doğru değil,
benim eşimde annesiyle görüşmelerini telinden silerdi hep, gördüğümde sorardım ne konuştunuz falan diye, aramız iyi değildi kayınvalidemle.
Bu durumda benim kocamında annesine ilgisi var demek mi oluyor.
Gerginlik olmasın diye silmiş eşiniz söylemişte. Ama çok ayıp etmişsiniz aranızda ne var diye sormakla.
Aynen oyle.. parayi bile sorun etmezdim inan ama o kizi ben karnimda cocugumuzu tasirken onun icin beni kirmasii cok yakti canim.Bende olsam tepki gosterirdim. Sorun yakin olmalari degil sizden daha cok onu kollamasi umursamasi. Karisini karsisina alacak kadar ona deger vermesi. Boyle olunca sizde yanlis bir dusunce icine girmissinz. Olmaz demiyorum eger icinize bir suphe dustuyse siki takibe alin. Ama emin olmadan esinize bunun imasini bile yapmayin bnce. Agir bir suclama.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede cirkin bir iliski. Bide hic nasılsın diye bile sormadan direk yazmis hani para gonderecektin diye. Ama esim aralarindaki samimiyetten dolayi boyle bişey istedigini soyluyo o benim yegenim ne olacakki rahatlikla isteyebilir diyor. ...Para gonderdigin yegenin sana yuzsuz yuzsuz hani gondercektin noldu dese? Cok cirkin bir iliski her kosulda. Ben ilgi var demiyorum. Bilemeyiz ki esi anlayamamis biz nasil anlayalim. Ama bir erkek esini boyle supheye sokuyosa bir sey yokken durup bi kendine baksin once.
"Turkiye'de boyle seyler olmuyor mu?" deyip konu sahibine hak verenler,
Turkiye'de boyle seyler oluyor diye her canimiz istediginde bir kisiyi ensest iliskiyle mi suclamaliyiz yani? Demek sizin esleriniz, ogullariniz da ensest iliski yasiyor, ne de olsa TR'de oluyormus degil mi? Bir kisim insan bu iliskileri yasiyor diye butun erkekleri zan altinda birakalim. Ne guzel dunya. O zaman siz de alakasiz bir kavgada bununla suclarsiniz esinizi. Belki de sucluyorsunuz ki normal geliyor. Ben bu yorumlardan bu sonucu cikariyorum.
Bu konu tam bir "dam ustunde saksagan, vur beline kazmayi" olayi. Konu sahibi nerdeeen ne kanisina varmis. "Bu adam beni dovuyor, demek ki yegenine ilgi duyuyor demekle" ayni absurtlukte bir kani.
adam söylediklerinde haklı olabilir ama bi de şu açıdan bakalım
ben de işim gereği güneydoğuda yaşıyorum ve buralarda insanlar sizin sandığınız gibi mutaassıp yaşamıyor
enses ilişkinin en yoğun olduğu bölge
baba kızıyla
abi kardeşiyle
bunları her gün duyuyoruz olamaz diye bir şey yok.
konu sahibine acımasız yorumlar yapmayın...
bence sizde bir bölgeniin insanlarını resmen sapıklıkla suçlayarak rencide etmeyin. bunun bölgesi falan yok.
biz herkes böyle yaşıyor demiyoruz. hiç böyle birşey duymamış gibi davrananlara sözümüz. imkansız değil yani anlatabildik mi?
sence bu saydığın şeyler bir insanı ensestle suçlayabilmek için yeterlimi.
olay paranın gönderilmesi değil. hepimiz yokken verilmesini zaten hoş karşılamıyoruz. ama gizli bir amca yeğenine para yolladı diye ona sapık damgası vurmak güzel değil. benim gibi düşünenlerin demek istediği bu. bir amcaya öz yeğenine ilgi duyuyorsun demek hayatı boyu unutamayacağı en büyük acıyı yaşatmaktır
adam söylediklerinde haklı olabilir ama bi de şu açıdan bakalım
ben de işim gereği güneydoğuda yaşıyorum ve buralarda insanlar sizin sandığınız gibi mutaassıp yaşamıyor
enses ilişkinin en yoğun olduğu bölge
baba kızıyla
abi kardeşiyle
bunları her gün duyuyoruz olamaz diye bir şey yok.
konu sahibine acımasız yorumlar yapmayın...
biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
ıkimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. Msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. ısim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. Offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?