esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

sence bu saydığın şeyler bir insanı ensestle suçlayabilmek için yeterlimi.
olay paranın gönderilmesi değil. hepimiz yokken verilmesini zaten hoş karşılamıyoruz. ama gizli bir amca yeğenine para yolladı diye ona sapık damgası vurmak güzel değil. benim gibi düşünenlerin demek istediği bu. bir amcaya öz yeğenine ilgi duyuyorsun demek hayatı boyu unutamayacağı en büyük acıyı yaşatmaktır

Bakın iyimser davranmak adina konusmuyoruz. Sadece soylediginiz seyler kanit degil.
Madem bu kadar ipleri koparmissiniz, kizi arayin. Durumunuzun musait olmadigini ve para istemekten vazgecmesini soyleyin.
Bununla birlikte biri beni boyle bir seyle suclasaydi sanirim katil olurdum.
Siz esinizde baska ne gibi uygunsuz davranislar gördünüz ki onu bu kadar buyuk bir ahlaksizlikla suclayabiliyorsunuz?
Bence her seyden öte bunu sorgulamaniz lazım.
Dedigim gibi bu anlattiklariniz yeterli deliller degil.

üstelik kocaya sapıklığı yakıştırarak bu evliliğe nasıl devam edilir.madem kocan hakkında böyle düşünüyorsun hemen boşan değil mi

Canimi cok yakti anliyomusun
Beni hamile halimle onun icin kirmasi ona sirin gorunmek icin benden biseyler saklayabilir olmasi cok canimi yakti.
Bende onunkini yakmak istedim. .......
Aynen oyle.. parayi bile sorun etmezdim inan ama o kizi ben karnimda cocugumuzu tasirken onun icin beni kirmasii cok yakti canim.

Bencede cirkin bir iliski. Bide hic nasılsın diye bile sormadan direk yazmis hani para gonderecektin diye. Ama esim aralarindaki samimiyetten dolayi boyle bişey istedigini soyluyo o benim yegenim ne olacakki rahatlikla isteyebilir diyor. ...
Bu samimiyet beni rahatsız ediyor..
Olmadi ramazanda nafakami ona veririm ama bi yolunu bulurum diyor
Beni mutlu etmek icin bu kadar cabalamadi
Ne Evlilik yildonumumuz ne dogum gunum yani icinde ben olan hicbisey icin bu kadar cabalamadi
Benim yapim boyle dedi cikti isin icinden
Ama simdi o kiz icin benimle mücadele ediyor ve bu beni rahatsız ediyor
Ona kendi karısından daha fazla deger veriyor

"Turkiye'de boyle seyler olmuyor mu?" deyip konu sahibine hak verenler,

Turkiye'de boyle seyler oluyor diye her canimiz istediginde bir kisiyi ensest iliskiyle mi suclamaliyiz yani? Demek sizin esleriniz, ogullariniz da ensest iliski yasiyor, ne de olsa TR'de oluyormus degil mi? Bir kisim insan bu iliskileri yasiyor diye butun erkekleri zan altinda birakalim. Ne guzel dunya. O zaman siz de alakasiz bir kavgada bununla suclarsiniz esinizi. Belki de sucluyorsunuz ki normal geliyor. Ben bu yorumlardan bu sonucu cikariyorum.

Bu konu tam bir "dam ustunde saksagan, vur beline kazmayi" olayi. Konu sahibi nerdeeen ne kanisina varmis. "Bu adam beni dovuyor, demek ki yegenine ilgi duyuyor demekle" ayni absurtlukte bir kani.

adam söylediklerinde haklı olabilir ama bi de şu açıdan bakalım
ben de işim gereği güneydoğuda yaşıyorum ve buralarda insanlar sizin sandığınız gibi mutaassıp yaşamıyor
enses ilişkinin en yoğun olduğu bölge
baba kızıyla
abi kardeşiyle
bunları her gün duyuyoruz olamaz diye bir şey yok.
konu sahibine acımasız yorumlar yapmayın...

Son düzenleme:

biz herkes böyle yaşıyor demiyoruz. hiç böyle birşey duymamış gibi davrananlara sözümüz. imkansız değil yani anlatabildik mi?

bence kesinlikle öyle bişey yokturrrrr bu senn uydurman daha nelerrr yahuuuu

bence sizde bir bölgeniin insanlarını resmen sapıklıkla suçlayarak rencide etmeyin. bunun bölgesi falan yok.

Artık hiçbirşey diyemiyorum ben nefretin de, suçlamanın da bu kadarı. Farkında mısınız eşinizin ağabeyinin kızından söz ediyoruz yani amcası sırf para göndermek istedi diye nasıl ilgi duyabilir? mesajları silmiş çünkü para gönderme mevzusu vardı içlerinde büyük ihtimalle. Burada tepki alınca da hamileyim para göndermesini istemiyorum. Hamileyseniz en ufak saçma sapan tartışmada nasıl avukatta alıyorsunuz soluğu merak ettim boşanmak bu kadar kolay yani sizin için iyi o zaman her kavga eden hemen boşansın ne saçma şey zaten barışmışsınız ne bu böyle bu evlilik yalama olur bu şekilde kavga ettim git avukata konuş sonra gel barış çocuk oyuncağı mı ilk mesajınız da hiçte hamileliğinizden bahsetmediniz ama. İki maaş giriyor güneydoğuda lojmanda kalıyorsunuz zaten lüks yerler filan yok orada fazla harcama yapılmaz ne var gönderse hayır hadi ona tepki verirsin anlarım ama çoğu kişi burada aralarında bir şey mi var demenize kızıyor. Çok çirkin bir şey bu. Eşiniz duysa şurayı es kaza okusa boşamakla kalmaz çok feci şeyler olabilir. Acaba karşılaşınca neler düşünüyorsunuz bu kız hakkında

bence sizde bir bölgeniin insanlarını resmen sapıklıkla suçlayarak rencide etmeyin. bunun bölgesi falan yok.

ne alakası var ben istatistiklere göre konuşuyorum ve genelleme yapmıyorum. emniyetin içindede çok tanıdıklarım var karakolluk adliyelik olan vakaları duysanız küçük dilinizi yutarsınız.! böye pamukların üzerinden bakamazdınız o zaman hayata

Arkadaşlar bazılarınız da şüpheyle bakmış,konu sahibi iyice pimpiriklenecek.ortada bir buna dair kanıt yokki..Ben baktım,yokk.Olsa yazardı zaten,burdan mı çekinecek.Tanınmıyor zaten.
Sanki dudak duğa görülmiş gibi bahsedilmiş.amca kız yeğen veya dayı kız yeğen...Kardeştir bir nevi.Evlenmeleri bile yasak..Gerçekçi şüpheler bile yok.Konuya baktım ,yok..Olmayan şeyi nasıl şüpheleniyorsunuz arkadaşlar ilginç..

Bana böyle ithamda bulunsa eşim,onu affetmekte çok zorlanırdım..Bence fevri davranmayın..Para işi tmm,siz zor durumdayken göndermemsini isteyebilirsiniz,ama bu çok fazla....
O meseleyi de aranızdaki saygıyı bozmadan yıpratmadan halledin.Ne bieyim,ben de aileme göndercem''gibi gibi..Arkadaşlar onun yolunu söylesin bence,sorun ooooo...

Son düzenleme:
biz herkes böyle yaşıyor demiyoruz. hiç böyle birşey duymamış gibi davrananlara sözümüz. imkansız değil yani anlatabildik mi?

Zaten kimse imkansiz, boyle birsey dunyada yok demedi ki.
Biz bu konuya, bu konudaki adama yorum yapiyoruz. Turkiye'deki diger erkeklere ya da bu tur iliskiler yasayanlara degil. Konu hayatimizda hic ensest iliski duyup duymadigimizi sormamis yani, oyle olsa herkes "bunlar Turkiye'de yasanabiliyor" derdi.

Kisaca elinde kanit yok, neyle sucluyorsun bu adami diyoruz. Bu kadar kolay degil bilip bilmeden insanlara boyle agir yaftalar yapistirmak. Saglikli beyinlerin yapacagi sey degil.

Konu sahibi demişsinki bilinçaltında ilgi duyuyor bence her aklınıza geleni burda yazıpta milleti iyice bunalıma sokmayın kirli düşüncelerinizi biraz içinizde saklayın onun kızı sayılır ,kızı gibi sevebilir bi amca olarak şefkat duyabilir ama yeter artık benim midem bulanıyor bunları okudukça senin zihnin epey kirli sanırım.Milletin beynini nasıl okuyosun yoksa amerika sende deneme sürümlerimi yapıyor bu konuda sen adamın beynimisinkide adamı böyle düşünüyor diye suçluyosun.

Hayır yeterli değil.. Bir şüpheden ihtimalden bahsediyoruz zaten.

Ama kadın bunu düşünmek için nasıl bir süreçten geçmiş acaba. Sorun eşini ezip hala yeğeni yüceltmesi aslında. Ensest falan değil. Ama altından bu da çıkabilir bunun bir ensest de olabilir sadece. Neden eşine sıkıntı yaşatıp gizli gizli para gönderiliyor, gizli görüşmeler yapıyor, eşi avukata gider gitmez yeğen aranıyor, yeğenin numarası telefonda kayıtlı değil. Belki de gizli bir ilgi var sadece. Anlayamayız şu an. Yapılması gereken sessizce takip bence.

Bu kadıncağız yeğenin adını ağzına aldığı an zararlı çıkmış hep zaten.

Konu sahibi de demek istiyor ki bu şekilde davranırsan benim aklıma bu gelir, lütfen açık ol. Ki bence eşine karşı böyle demekte çok haklı. Eğer çok masum sebeplerle gizliyorsa konuşmaları bu tepkiyle beraber eşine karşı dürüst olması gerektiğini öğrenmesi gerekirdi.

İyi de bunlar görev icabı Güneydoğudalar ne onlar ne de aileleri Güneydoğulu değil. Kız da o il de değil yani o il ile alakaları yok. Memurluk için gitmişler. Ne alakası var. Kaldı ki bunun bölgesi yok iyi o zaman Güneydoğulular ya kesin ensest vardır bunlar hep öyle zaten böyle bir genelleme olabillir mi karalama olabilir mi oranın insanlarına karşı ki dediğim gibi ailelerde o evlendiği kişide Güneydoğulu değil görev için oradalar kız başka il de yaşıyor. Karakolda tanıdıklarınız varmış size bilgi mi veriyorlar en çok Güneydoğu'da ensest var diye dosyaları önünüze mi döküyorlar.

Son düzenleme:

kusura bakma ama ben o kocanın yerinde olsam seni anında boşardım.böyle bir zihniyet,böyle bir anlayış olamaz.bir de şüphelenmeni gerektiren gerekçelere bak.sen bunlardan yola çıkarak mı böyle bir kanıya vardın.çok yazık.

tek kanıt adamın mesajları silmesi. oda eşinin dırdır etmemesi için.
sırf bunun için bir insana sapık damgası vurulmaz. bir amcaya hele..
ve kimsede ensest yok demiyor bu ülkede. ama her olayda herşeyde bu ensest diye bakarsak, elimizde yeterli delil olmadan, evimizde bile çekirdek ailemiize şüpheyle bakarız. buda hoş değil.
bu ilişkiileri, aile, akraba bağlarını mahvedecektir.

Son düzenleme:

Canım ya eşinin önceden verilmiş bir sözü olabilir okuluna yardım konusunda.. bu konuyu tartısmadan esınle konussana tatlım. bizimde durumumuz cok ıyı degıl ama esım aılesının her ay 400 tl ıhtıyac kredısını oduyor. toplam 3 senelik kredıden bahsedıyorum. ve hala 9 taksıt var. bizde bu kredı yuzunden cok kavga ettık ama essek gıbı oduyoruz :/ hatta esım artık benım borcum dıyor sızınde boyle bır sey olabılır. ama baska bır yonden telefon kayıtlarını sılmesı banada tuaf geldı. bu konuyla ılgılı kayıtları sılmemesını eger arıyor msj atıyorsa gormek ıstedıgını soyle. hatta kızı ara hayırdır canım paraya mı skıstın de !! ya erkeklerede guven olmuyor kı suphe etmekte haklısın kı kızlarda bozuldu bu devirde :/

neden sen evden çıkınca hemen yeğenini aramış?
neden whatsap durumlarını silmiş neden gizliyor kayıtları neden bu işte bir bit yeniği var bence yeğeniyle arasında bir şey var eşinizin ben olsam açardım kıza ne istiyorsun sen benim kocamdan ne mesajlaşıyorsunuz hepsinin kayıtlarını mahkemeden çıkarıcam anana babana vericem derdim !!

konu sahibi çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…