esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

bu konuyla ilgili yıllar süren araştırmalar var istatistikler var. ben sizin gibi körü körüne konuşmuyorum. konu sahibinin eşi de kesin böyle bir ilişki yaşıyor demedim ve bütün güneydoğuda yaşayanları kapsıyor söylediğim de demedim kaldı ki bende güneydoğu kökenli biriyle evliyim.ben sadece konu sahibinin belki haklı olabileceğini ona karşı daha yapıcı yorumlar yapılması gerektiğini savunuyorum. tabiki bu çok ağır bir suçlama eğer aslı yoksa.söylediklerimi çarpıtmayın.

Aynen canim cok iyi anlamissin..
Bencede iyle

Onun yegenini bana secmeside bana nasil aci veriyor bi bilsen..

Hanımefendi istersem ayligim on bin tl olsun ben kimseye para gondermek zorunda degilim.
Lojmanda ne sartlarda kaliyorum o maasi aliyosam fazlasiyla hak ediyorum şüpheniz olmasin.
O kiz hakkinda neler dusundugume gelince yuzsuz ve arsiz hadsiz oldugunu dusunuyorum yeterli oldu mu

aman canım böyle şeyler yazma şimdi sana da yüklenirler nasıl böyle dersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin falan diye

Su "Kadinlar hisseder"in de suyu cikti. Zaten bu lafa inanmam ya neyse. Madem sozu gecmis...

Bazi kadinlar sadece sacmalar, fesatlanir arkadasim. Bazi kadinlar hastalikli dusunceler barindirir. Kadin hissedermis. Ancak kendinizi kandirirsiniz boyle. Anasina, kiz kardesine sarilan adami bile yeren, bunlardan suphelenen kadinlar gordu bi forum. Bu tur Ici bos laflarla kadinlar yuceltilmiyor. Her sacma sapan suphenin altina sak diye "ben kadinim, hissettim" laflarini yapistirmayin Allah askina. Insanda biraz akil, mantik, vicdan olacak.
Oyle ruh hastasi insanlar var ki. Kadin hisseder diye diye bu dusunceleri beslemek sacma.

Varsayımlarla yorum yaparak konu sahibini daha da pimpirikli hale getirmeyin bence..Herkes aklı başında düşünecek diye birşey yok..

Ama burda öyle bir ize rastlamadım ben,çok da dikkatli okdum.Bir ize rastlarsın tamam.Ama bunlar değil.Klasik yeğen dayı(amca) ilşkisi..Nasıl farklı bakabiliyorsunuz şaştım kaldım,bunlar normal yani..Mesajaları silmesi de karısı kıskanıyor,dırdır yapıyor diyedir..Benim ablamın eşi, bizle görüştürmezdi.Ablam gizli gelirdi,gizli arardı..

Sonucu paylaşın bizle,umarım ayrılma aşamasına gelmezsiniz..

Son düzenleme:
aman canım böyle şeyler yazma şimdi sana da yüklenirler nasıl böyle dersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin falan diye

kim yüklenirse yüklensin ben doğruları yazıyorum canım
akıl var mantık var madem para yollıcak eşine söylesin hadi eşi kızıyor bu duruma ondan saklıyor bir para konusu whatsap da yada uzun telefon görüşmelerinde her dk görüşülmez ki amca bana para yollarmısınız der kapanır sohbet edilmez bu konu için kesin yeğeniyle arasında bir şey var kız da boş değil konu sahibinin kocasına mesajlaşıyorlar görüşüyorlar işte durum bu

Kesinlikle canim ya

Bencede ben hakliyim
O msjlari kayitlarini silerken normal
Ben neden sildin sakladigin sey ne deyince kotu oluyorum

Şuncağız şeyden bunu çıkardınız da ne diyim. Siz uçmuşsunuz.

Son düzenleme:
Kesinlikle canim ya

Bencede ben hakliyim

bir de şöyle düşün sen dayından para isticeksin sence para istemeyi kaç telefon görüşmesinde anlatırsın tabikide 1 dakikalık bir telefon görüşmesinde day paraya ihityacım var yollarmısın dersin dayında tamam kızım bakarız der yada valaha yollayamam der olay biter ama sizinkiler whatsaplarda konuşmalar telefon görüşmeleri gizli gizli bu ne ya ne para istemesi bunlar resmen görüşüyorlar eşinde seni üzmemek için yalanları uyduruyor işte sen haklısın sakın taviz verme kendinden canım

doğru doğru sizler haklısınız. amca yeğenine aşık.
bir yuvayı dağıtın olsun bitsin.

Son düzenleme:

Benim anlamadigim da bu iste
Dogum gununu kimse hatirlamiyo bende isyerinden cikamadim aksam eve geldim kutlayacaktim
Bana dedigi laf sen unuttun ama o hatirladi dogum gunumu dedi
Ben ona o kadar iyilik yaptim yaranamadim kiz bi dogum gununu hatirladi diye aldi basina cikardi

ne diyorsunuz siz ya ben burda okudugum konuya yorum yapıyorum sırf iki yorumda yuva dagılcaksa o yuva zaten hiç bir zaman yuva olmamıştır iki yorumla yuva dagılmaz emin olun siz

herkes eşine ağır bir iftiranın söz konusu olduğunu söylemiş ne enteresan ya ,biz mi çok anlayışsızız acaba.
bu düşünce bir kadına da çok ağır gelir, eşine bu derece bir şüpheyi yaşatacak davranışlarda bulunan kocayı sorgulamalı bence..yeğen de yeğen..herkes için ne değerlilermiş meğer..eş dost akraba, kim olursa olsun evlilikte eşten öne geçmemeli bence..eş sıkıntıdaysa onu rahatlatmak için çabalamalı.
ay çok sinirlendim ya şu yeğeni arayıp haddini bildirmeli bence, ince naif bir şekilde tabi..sonrası onun haddini bilmesine veya bilmemesine göre şekillenir..

Konu sahibi kendi yuvasini kendi dagitiyor zaten. Burda kendi kafasina uyan uyelerle de hepten gaza geldi. :)
Zaten en ufak kavgada avukatlara gidip dilekce veren, kocasini bu kadar kolay yegeniyle iliski yasamakla itham eden birisinin evliliginin uzun surebilecegine ihtimal vermiyorum ben. Konu sahibi bosamasa, adam dayanamaz gider zaten bu gidisle.

Aslında hiçbir kadın kolay kolay eşi ile ilgili böyle bir yorumda bulunmaz.
Bunu düşündürecek başka olaylar da olmuştur muhtemelen.
Konu sahibi arkadaşım bu yönde başka tespitlerin var ise ve özel değilse paylaşırsan daha anlaşılır olacak durumun.
Ayrıca enset var demek,Türkiye de yaygın demek herkesin herkesle enset yaşayacağının düşünüldüğünü işaret etmez.
Amca yeğen arasında olur mu öyle şey -denilen yorumların üzerine bir kısmımız olabilir ,oluyor da demek için yorum yaptık.
Yani hiç olmaz denilmesine karşılık örnekler verildi.
Olmasa iyi ama oluyor.İnsanoğlu şekilden şekile giriyor ve yeri geliyor insanlıktan çıkıyor.
Yoksa buradan tanımadığımız bir insanı itham etme hakkımız yok doğal olarak.
İş konu sahibinde bitiyor.Durumu olabildiğince objektif değerlendirmeli,genel hal davranışlarını da izlemeli ve öyle bir yargıya varmalı.

Kesinlikle canim ya

Bencede ben hakliyim

canım bu kulübün adı zaten erkekleri koruma kulübü olmalıymış. bir kadın derdini anlattığı zaman ona yardımcı olmaya çalışan sayısı bir elin parmağını geçmiyor ama suçlayan hakaret eden yerden yere vuranlar sürüsüne bereket.dün bi adam hesap açmış ben erkeğim de demiş saklamamış karısıyla ilgili bi derdini anlatmış adamı teselli edenleri mi istersin karısına sayıp sayıştıranları mı istersin! ama kadın kadının düşmanı bak ben anladım burda bunu. ben de eşin kesinlikle suçlu kesinlikle yalan söylüyo demiyorum ama o ihtimal var dedim diye saldırdılar bana.sen elinde kanıt olmadan hiçbişey yapamazsın. keşke emin olmadan eşine söylemeseydin de aranızda ne var diye çünkü kötü olmuş böyle. daha sakin yapıcı olmaya çalış.anlamaya çalış önce neymiş ne değilmiş. ona göre davranırsın.

o hatırladı ne demek ya?
fazla yeğenine düşkün haddinden fazla düşkün hemde eşiniz normal dayı yeğen ilişkisi böyle olmaz
kız da dayısını bıraksın artık anasının babasının durumu iyiymiş onlardan istesin para onların doğum gününü hatırlasın

ne diyorsunuz siz ya ben burda okudugum konuya yorum yapıyorum sırf iki yorumda yuva dagılcaksa o yuva zaten hiç bir zaman yuva olmamıştır iki yorumla yuva dagılmaz emin olun siz
arkadaşım sen ne yazdığının farkındanmısın. resmen ilişki var diyorsun. zaten konu sahibi şüphe içinde iyice onu etkiliyor bu mesajlar. sonunda ne olacak. gelecek kocasını iyice bu mesajlardan emin olarak suçlayacak. ortada delil falan yok. sadece adam mesajları silmiş. nerden biliyorsun mesajlarda aşk kokan yazılar olduğunu.
yuvalar aldatmayla dağılıyor. konu sahibi bu mesajlar
la bundan emin olursa öyle bir dağılırki. o adamcağızda yapmadığı şey yüzünden insanların yüzüne bakamayacak duruma gelir ilerde

Son düzenleme:

ya bırakın bu işleri ya whatsapdan gizli görüşmeler mesajlar silinmesi her dk telefon görüşmeleri sürekli adam yeğenim doğum günümü hatırladı yeğenim bunu yaptı diyip duruyor ne yeğenmiş bee hayatımda böyle yeğen görmedim ben adam yeğenine ilgi göstericeğine eşine göstersin bak kadın borçları ödemiş sürekli çalışmış üstüne başına bir şey almamış adam tutup yeğenine para yolluyor hemde yeğeni açta değil açıkta değil anasının babasının durumuda iyi daha ne

evli bir adama sürekli öyle whatsapdan yok bilmem nerden mesaj atılmaz ister yeğen ol ister başka bir şey eğer para isticeksen düzgün bir şekilde bir kez telefon aç para istiyorum dayı de kapat ne bu gizli gizli görüşmeler devlet meselesimi görüşüyorsunuz siz whatsapda neden kayıtları kocası siliyor var bundan bir şey herkes bıraksın polyanacılık oynamayıda gözünü açsın burda ne konular okuduk dayı ile yeğen ilişkisi böyle olmaz kardeşim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…