- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
İyi de bunlar görev icabı Güneydoğudalar ne onlar ne de aileleri Güneydoğulu değil. Kız da o il de değil yani o il ile alakaları yok. Memurluk için gitmişler. Ne alakası var. Kaldı ki bunun bölgesi yok iyi o zaman Güneydoğulular ya kesin ensest vardır bunlar hep öyle zaten böyle bir genelleme olabillir mi karalama olabilir mi oranın insanlarına karşı ki dediğim gibi ailelerde o evlendiği kişide Güneydoğulu değil görev için oradalar kız başka il de yaşıyor. Karakolda tanıdıklarınız varmış size bilgi mi veriyorlar en çok Güneydoğu'da ensest var diye dosyaları önünüze mi döküyorlar.
Aynen canim cok iyi anlamissin..Bende olsam tepki gosterirdim. Sorun yakin olmalari degil sizden daha cok onu kollamasi umursamasi. Karisini karsisina alacak kadar ona deger vermesi. Boyle olunca sizde yanlis bir dusunce icine girmissinz. Olmaz demiyorum eger icinize bir suphe dustuyse siki takibe alin. Ama emin olmadan esinize bunun imasini bile yapmayin bnce. Agir bir suclama.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede iyleBakın konu sahibesi bu raddeye bile isteye gelmemiştir. bunu diyebilmek bir kadın için ne zordur biliyorsunuz..Kim eşine böyle bir yakıştırma yapmak ister manyak mı ne yani ? ortada bir durum var ve kadın işkillenmiş..
Hani biz kadın hisseder diyorduk ? Ne oldu ?
Ben mesela eşimden böyle birşey yüzünden şüphelenmişsen durumu ben de sorgularım böyle düşünmeme sebeb ne beni rahatsız eden tavırlar ne ?
Kadın haklı eğer evliyseniz yegeninize ya da bir başka yakınınıza yardım edecekseniz eşler bunu bilmeli..Gizli kapaklı iş maraz dogurur..
Bir sıkıntısı varsa bunu yegenine degil eşine oturup anlatır..
Iyi de abartiyorsun daha neler vs. Diyenler kendilerini dusunerek boyle konusuyorlar. Siz duzgun dusunuyor olabilirsiniz ama herkes boyle bakmiyor. Ve bence konu sahibinin hatasi diyebilecegimiz tek sey bu suphesini elinde yeterli kanit olmadan esine suclama seklinde sunmasi. Konu sahibi sadece ihtimalleri degerlendiriyor. Ve bence ensest olmasa dahi konu sahibinin hic hoslanmayacagi bir durum var ortada ki gizleniyor.
Onun yegenini bana secmeside bana nasil aci veriyor bi bilsen..sence bu saydığın şeyler bir insanı ensestle suçlayabilmek için yeterlimi.
olay paranın gönderilmesi değil. hepimiz yokken verilmesini zaten hoş karşılamıyoruz. ama gizli bir amca yeğenine para yolladı diye ona sapık damgası vurmak güzel değil. benim gibi düşünenlerin demek istediği bu. bir amcaya öz yeğenine ilgi duyuyorsun demek hayatı boyu unutamayacağı en büyük acıyı yaşatmaktır
Hanımefendi istersem ayligim on bin tl olsun ben kimseye para gondermek zorunda degilim.Artık hiçbirşey diyemiyorum ben nefretin de, suçlamanın da bu kadarı. Farkında mısınız eşinizin ağabeyinin kızından söz ediyoruz yani amcası sırf para göndermek istedi diye nasıl ilgi duyabilir? mesajları silmiş çünkü para gönderme mevzusu vardı içlerinde büyük ihtimalle. Burada tepki alınca da hamileyim para göndermesini istemiyorum. Hamileyseniz en ufak saçma sapan tartışmada nasıl avukatta alıyorsunuz soluğu merak ettim boşanmak bu kadar kolay yani sizin için iyi o zaman her kavga eden hemen boşansın ne saçma şey zaten barışmışsınız ne bu böyle bu evlilik yalama olur bu şekilde kavga ettim git avukata konuş sonra gel barış çocuk oyuncağı mı ilk mesajınız da hiçte hamileliğinizden bahsetmediniz ama. İki maaş giriyor güneydoğuda lojmanda kalıyorsunuz zaten lüks yerler filan yok orada fazla harcama yapılmaz ne var gönderse hayır hadi ona tepki verirsin anlarım ama çoğu kişi burada aralarında bir şey mi var demenize kızıyor. Çok çirkin bir şey bu. Eşiniz duysa şurayı es kaza okusa boşamakla kalmaz çok feci şeyler olabilir. Acaba karşılaşınca neler düşünüyorsunuz bu kız hakkında
neden sen evden çıkınca hemen yeğenini aramış?
neden whatsap durumlarını silmiş neden gizliyor kayıtları neden bu işte bir bit yeniği var bence yeğeniyle arasında bir şey var eşinizin ben olsam açardım kıza ne istiyorsun sen benim kocamdan ne mesajlaşıyorsunuz hepsinin kayıtlarını mahkemeden çıkarıcam anana babana vericem derdim !!
konu sahibi çok haklısın
aman canım böyle şeyler yazma şimdi sana da yüklenirler nasıl böyle dersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin falan diye
Kesinlikle canim yaHayır yeterli değil.. Bir şüpheden ihtimalden bahsediyoruz zaten.
Ama kadın bunu düşünmek için nasıl bir süreçten geçmiş acaba. Sorun eşini ezip hala yeğeni yüceltmesi aslında. Ensest falan değil. Ama altından bu da çıkabilir bunun bir ensest de olabilir sadece. Neden eşine sıkıntı yaşatıp gizli gizli para gönderiliyor, gizli görüşmeler yapıyor, eşi avukata gider gitmez yeğen aranıyor, yeğenin numarası telefonda kayıtlı değil. Belki de gizli bir ilgi var sadece. Anlayamayız şu an. Yapılması gereken sessizce takip bence.
Bu kadıncağız yeğenin adını ağzına aldığı an zararlı çıkmış hep zaten.
Konu sahibi de demek istiyor ki bu şekilde davranırsan benim aklıma bu gelir, lütfen açık ol. Ki bence eşine karşı böyle demekte çok haklı. Eğer çok masum sebeplerle gizliyorsa konuşmaları bu tepkiyle beraber eşine karşı dürüst olması gerektiğini öğrenmesi gerekirdi.
neden sen evden çıkınca hemen yeğenini aramış?
neden whatsap durumlarını silmiş neden gizliyor kayıtları neden bu işte bir bit yeniği var bence yeğeniyle arasında bir şey var eşinizin ben olsam açardım kıza ne istiyorsun sen benim kocamdan ne mesajlaşıyorsunuz hepsinin kayıtlarını mahkemeden çıkarıcam anana babana vericem derdim !!
konu sahibi çok haklısın
Bencede ben hakliyimaman canım böyle şeyler yazma şimdi sana da yüklenirler nasıl böyle dersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin falan diye
Kesinlikle canim ya
Bencede ben hakliyim
O msjlari kayitlarini silerken normal
Ben neden sildin sakladigin sey ne deyince kotu oluyorum
kim yüklenirse yüklensin ben doğruları yazıyorum canım
akıl var mantık var madem para yollıcak eşine söylesin hadi eşi kızıyor bu duruma ondan saklıyor bir para konusu whatsap da yada uzun telefon görüşmelerinde her dk görüşülmez ki amca bana para yollarmısınız der kapanır sohbet edilmez bu konu için kesin yeğeniyle arasında bir şey var kız da boş değil konu sahibinin kocasına mesajlaşıyorlar görüşüyorlar işte durum bu
doğru doğru sizler haklısınız. amca yeğenine aşık.
bir yuvayı dağıtın olsun bitsin.
doğru doğru sizler haklısınız. amca yeğenine aşık.
bir yuvayı dağıtın olsun bitsin.
Kesinlikle canim ya
Bencede ben hakliyim
O msjlari kayitlarini silerken normal
Ben neden sildin sakladigin sey ne deyince kotu oluyorum
Benim anlamadigim da bu iste
Dogum gununu kimse hatirlamiyo bende isyerinden cikamadim aksam eve geldim kutlayacaktim
Bana dedigi laf sen unuttun ama o hatirladi dogum gunumu dedi
Ben ona o kadar iyilik yaptim yaranamadim kiz bi dogum gununu hatirladi diye aldi basina cikardi
arkadaşım sen ne yazdığının farkındanmısın. resmen ilişki var diyorsun. zaten konu sahibi şüphe içinde iyice onu etkiliyor bu mesajlar. sonunda ne olacak. gelecek kocasını iyice bu mesajlardan emin olarak suçlayacak. ortada delil falan yok. sadece adam mesajları silmiş. nerden biliyorsun mesajlarda aşk kokan yazılar olduğunu.ne diyorsunuz siz ya ben burda okudugum konuya yorum yapıyorum sırf iki yorumda yuva dagılcaksa o yuva zaten hiç bir zaman yuva olmamıştır iki yorumla yuva dagılmaz emin olun siz
arkadaşım sen ne yazdığının farkındanmısın. resmen ilişki var diyorsun. zaten konu sahibi şüphe içinde iyice onu etkiliyor bu mesajlar. sonunda ne olacak. gelecek kocasını iyice bu mesajlardan emin olarak suçlayacak. ortada delil falan yok. sadece adam mesajları silmiş. nerden biliyorsun mesajlarda aşk kokan yazılar olduğunu.
yuvalar aldatmayla dağılıyor. konu sahibi bu mesajlar
la bundan emin olursa öyle bie dağılırki. o adsmcağızda yapmadığı şey yüzünden insanların yüzüne bakamayacak duruma gelir ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?