- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Herkesin istedigi yorumu yapma hakki var . Merak etmeyin bi yeğen icin benim yuvam dagilacaksa zatem ortada bi sevgi bi ask yok demektir..ne diyorsunuz siz ya ben burda okudugum konuya yorum yapıyorum sırf iki yorumda yuva dagılcaksa o yuva zaten hiç bir zaman yuva olmamıştır iki yorumla yuva dagılmaz emin olun siz
Benim onume nasil onu koyiyor bende onu anlamadimherkes eşine ağır bir iftiranın söz konusu olduğunu söylemiş ne enteresan ya ,biz mi çok anlayışsızız acaba.
bu düşünce bir kadına da çok ağır gelir, eşine bu derece bir şüpheyi yaşatacak davranışlarda bulunan kocayı sorgulamalı bence..yeğen de yeğen..herkes için ne değerlilermiş meğer..eş dost akraba, kim olursa olsun evlilikte eşten öne geçmemeli bence..eş sıkıntıdaysa onu rahatlatmak için çabalamalı.
ay çok sinirlendim ya şu yeğeni arayıp haddini bildirmeli bence, ince naif bir şekilde tabi..sonrası onun haddini bilmesine veya bilmemesine göre şekillenir..
Kesinlikle ayni fikirdeyimcanım bu kulübün adı zaten erkekleri koruma kulübü olmalıymış. bir kadın derdini anlattığı zaman ona yardımcı olmaya çalışan sayısı bir elin parmağını geçmiyor ama suçlayan hakaret eden yerden yere vuranlar sürüsüne bereket.dün bi adam hesap açmış ben erkeğim de demiş saklamamış karısıyla ilgili bi derdini anlatmış adamı teselli edenleri mi istersin karısına sayıp sayıştıranları mı istersin! ama kadın kadının düşmanı bak ben anladım burda bunu. ben de eşin kesinlikle suçlu kesinlikle yalan söylüyo demiyorum ama o ihtimal var dedim diye saldırdılar bana.sen elinde kanıt olmadan hiçbişey yapamazsın. keşke emin olmadan eşine söylemeseydin de aranızda ne var diye çünkü kötü olmuş böyle. daha sakin yapıcı olmaya çalış.anlamaya çalış önce neymiş ne değilmiş. ona göre davranırsın.
bende.. kutlamazsam kırılırlar birdekonu sahibi şüphelendiğin başka durum var mı
ben de mesela tüm akrabalarımın doğum gününü bilirim,kutlarım
Para gonderdigin yegenin sana yuzsuz yuzsuz hani gondercektin noldu dese? Cok cirkin bir iliski her kosulda. Ben ilgi var demiyorum. Bilemeyiz ki esi anlayamamis biz nasil anlayalim. Ama bir erkek esini boyle supheye sokuyosa bir sey yokken durup bi kendine baksin once.
"Turkiye'de boyle seyler olmuyor mu?" deyip konu sahibine hak verenler,
Turkiye'de boyle seyler oluyor diye her canimiz istediginde bir kisiyi ensest iliskiyle mi suclamaliyiz yani? Demek sizin esleriniz, ogullariniz da ensest iliski yasiyor, ne de olsa TR'de oluyormus degil mi? Bir kisim insan bu iliskileri yasiyor diye butun erkekleri zan altinda birakalim. Ne guzel dunya. O zaman siz de alakasiz bir kavgada bununla suclarsiniz esinizi. Belki de sucluyorsunuz ki normal geliyor. Ben bu yorumlardan bu sonucu cikariyorum.
Bu konu tam bir "dam ustunde saksagan, vur beline kazmayi" olayi. Konu sahibi nerdeeen ne kanisina varmis. "Bu adam beni dovuyor, demek ki yegenine ilgi duyuyor demekle" ayni absurtlukte bir kani.
Burasi kadinlar kulubu diye her kadina alkis mi tutmamiz lazim?
Ben objektif olmayi seciyorum kardesim.
Ne kendimi ne baskasini kandiramam. Dogruya dogru, yanlisa yanlis derim. Erkek hakliysa erkek haklidir da derim. Haksizsin yorumlarini kabul edemeyen konu acmaz, sorun kalmaz.
Iyi valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?