eşim yine aynı şeyler

Bence onlar blöf yapıyor. Kararının arkasında dur. Sakın geri adım atma. Madem ana kuzusuydu neden evlendi. Yaşasaymış anası ile bi ömür. Ya evliliğine sahip çıksın yada bırak ne hali varsa görsün. Unutma her bitiş yeni bir başlangıçtır

Ben eşinizi de sizi de olgun bulmadım pek. Ama anneci erkek ne bileyim bana pek değişmez gibi geliyor, aşk varsa anneyle aralarında ne yapmak düşer ki adamın eşine??? Bir ömür öyle sıkıntılı geçer bence...

Kızcağızım daha ne istiyorsun. Fırsat bu fırsat.
Kalk git babanla, kurtulmuşsun işte.
Bu adam hayatta düzelmez.
Eğer umut ediyorsan zaman kaybediyorsun baştan söyleyeyim.

Annesine gitmek istemesinde ne var ki ?
Ki daha 2 aylık evliymissiniz , belki alisamadi daha neden bu kadar üstüne gidiyosunuz? Annenizle , babanizla neden bu kadar yüz göz ediyosunuz ?
Ben de olsam üzerime bu kadar gelinse bildigimi okurum.
Babanız da bıraksın blöfü ; sizi alsın gotursun bence çünkü o yastaki adama blöf yakışmaz bence.
Ben size hak veremedim Üzgünüm
2 aylık evli koca adam evliliğe alışamadığı için gece gündüz annesine koşuyor, ve bu size çok normal olağan geliyo.. Peki gelin kızımız aynı gerekçe ile her gün anneciğine koşsa alışamadım ben deyip gece yarısı gelse kendi evine..? Onu da hoş görür müydünüz, sanmam..
Kusura bakmayın bende size hak vermedim.. Potansiyel anneci damat adayı annesi ışığı gördüm sizde..

Annesiyle çok yakın oturuyoruz her akşam geceye kadar orda durmak istiyor birlikte bi yere gitmiyor evde olsak ilgi göstermiyo sadece annesi ni istiyor bi gün gitmeyelim desem kavga küfür bu ev annemin her şeye hakkı var o ne derse o annemin istediği gibi olacak diyor sürekli böyle şeyler
Koyver gitsin ana kuzusu ayy hiç çekilmez allah ıslah etsin bu ne böyle birey olamamış çocuk gibi ne biçim çocuk yetiştiriyor insanlar... Ayrıl bacım iflah olmaz bu adam kafa çalışmıyor...

2 aylık evli koca adam evliliğe alışamadığı için gece gündüz annesine koşuyor, ve bu size çok normal olağan geliyo.. Peki gelin kızımız aynı gerekçe ile her gün anneciğine koşsa alışamadım ben deyip gece yarısı gelse kendi evine..? Onu da hoş görür müydünüz, sanmam..
Kusura bakmayın bende size hak vermedim.. Potansiyel anneci damat adayı annesi ışığı gördüm sizde..
Hmm peki:kahve:

"Oidipus kompleksi ya da Oedipus karmaşası, Sigmund Freud'un kurucusu olduğu psikanalitik teoriye göre karşı cinsteki ebeveyni sahiplenme ve kendi cinsinden ebeveyni safdışı etme konusunda çocuğun beslediği duygu, düşünce, dürtü ve fantezilerin toplamı." :rapci:

Selamlar ,

(Daha iyi anlayqbilmeniz icin eski konularima bakabilirsiniz)

Eski konumda bahsettigim gibi önce annem gelip annesi ve eşimle konuştu ikisi de sözler verdi br kaç gün çok iyiydi ama sonra yine başladılar aynı şeyler devam etti sozlerini cignediler eşim yine annesine her gün gitmeye bana ilgisiz olmaya gitmeyince hakaret küfür etmeye devam etti

Ve Geçen gün babam bize geldiğinde eşimle nasihat vermek amacıyla konuşmak istedi ama eşim babama bile annesinden bahsetti gidip gelmeme kimse karışamaz gidicem bu evi annem yaptı annem söyle annem böyle diye babama bile hala annesini korudu sahiplendi babamın söylediklerini onemsemedigini belli edip dalga geçer gibi aynı şeyleri söyleyip durdu

babam ona 2 aylık evlilik te konuştuğumuz şeylere bak o sen çok rahatsin Karina hiç düşkün değilsin şimdi siz göklerde olmanız gerekirken annem diyosun diyor hiç yüzüne bakmıyor babamın

babam ona karını sevmiyor musun niye sahip çıkmiyosun hala annem diyosun diye sordukca hoc cevap vermedi babam da en son çok sinirlenip bağırdı bu kızı alır götürürüm bedelini çok ağır ödersin mahvedrrim sizi gibi şeyler söyledi çünkü artık deli oldu 2 saat güzelce anlatıp ta eşim hala karşısında annem annem deyince babamda çok sinirlendi .

O laflardan sonra eşim de sinirlenip kalkıp gitti babam çağırdı gelmedi ve evden çıkıp gitti tabiki annesine

Bütün gece eve gelmedi hala ses seda yok në yapacağımı bilmiyorum o kadar tuhaf ki babam güzelce konuşurken bile hala beni sucluyordu neler dedi

şimdi ne olacak ne yapacağım

Evlendiğimden bu güne ne sorunum olduysa bu sayfalarda okudum cvp aradım ve sonunda sizin bu konunuza cvp vermek bahanesiyle bende üye oldum. Açtığınız konuların tamamını okudum ve ekonomik özgürlüğünüzün olduğunu çıkardım. Siz kendi ayaklarınızın üstünde daha mutlu bi yaşam sürmek varken neden bu paranoya hastası insanlarla bu söz hakkınızın olmadığı sıkıntılı davranışlarla dolu hayatı yaşayasınız. Bence artık BEN demeyi öğrenin. Ben mutlu olmadan kimseyi mutlu edemem deyin kendinize ve artık yeni ve daha sağlıklı mutlu hayatınızdan sevgi' bebek' sağlık' konuları açacağınız günlere geçin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun..

gidin babanizin yanina illaki gelecek af dilemeye sartlarini kabul ettir.Benim esimde anneci tabi gitme diyemezsin ama esinide korumayi bilecek etkek olan

Back
X