eşim yine aynı şeyler

Evet annesi gururlanarak diyor ki oğlum annesine bişey denmesini kabul etmez tabiki diyor bana abartiypsun bişey yok diyo ne zaman geldiniz ki diyo
Eşiniz tuhaf
Bir psikolojiye girmiş eger boşanmaya niyetiniz yoksa bence geri adim atmiş gibi göŕunün biraz caba gerek yani aranizi düzeltmeyw bakin anneme gidicem dediginde sizde gidin ama böyle tatli tatli yani özlüyorum seni zaten birakmam vs takilin ordada cay kahve muhabbet ilgiyi kendinize cekin yani farkli bir ev bile olsa sizinle paylasimini arttirin ama bunu özveriyle sabirla yapmalisiniz ...ben bi program izlemistim yabanci bir beyin uzmani ters beyin gibi biaeyden bahsetmisti yani mesela bazi kişilere hadi markete gidelim desen gitmezmis ama sen hazirlanip ben markete gidiyorum sen gelmezsin buyuk ihtimal dersen yoo gelirim dermis ...özellijle erkeklerde...

Ben de aynı şeyleri yaşadım artık öyle erkeklerin küçüklüğünde sorun olduğunu ve anne bağımlısı olduklarını düşünüyorum. Boyle bir erkekle omur geçirmek nasıl mümkün olabilir acaba diye düşünüyorum. Takmasak annesi ile ilişkisini yok saysak ve ikinci planda olmayı kabul etsek mutlu olunur mu ki...
Bence herşey annede bitiyor. O dese ki oğlum yuvanda mutlu ol adam bi daha gitmez ama ha bire Arayı gelmiyor musunuz derse adam kendini mecbur hissediyor . Beni ikinci plana atarsa bende onu artarım ki buda evlilik olmaz . :(

Kendinizi sevin güçlü olduğunuza İnan'ın gerekirse terapiye gidin ben aldım yardım bide karnımda bebeğimle kalmıştım odoğana kadar üniverte sınavlarına hazırlanmıştım sonra sınava girip kazandım hem okudum hem çalıştım hem oğluma baktım ilk seneler insanlara güvenmek çok zor oluyor 3senedir 2.evliliğimi yaptım eşimede flört döneminde çok çektirdim çünkü hep korkuyordum ama oda benim gibi korkuyordu onunda 2.evliliğiydim ben Oda çok korkuyordu benim tavsiyem kesinlikle kendine yatırım yap yani kurslara git hoşlandığın şeyleri yap kendine güven ayakların üzerinde dur inşllah çok mutlu olursun başarırsın
inş ben de kendimle ilgileneyim bakarken ki gibi isim gücüm ailem herşeyim var allaha şükür yanlış insana güvenerek hata yaptım sadece

Bence herşey annede bitiyor. O dese ki oğlum yuvanda mutlu ol adam bi daha gitmez ama ha bire Arayı gelmiyor musunuz derse adam kendini mecbur hissediyor . Beni ikinci plana atarsa bende onu artarım ki buda evlilik olmaz . :KK43:
annen eski eşimin annesi kayınvalidesi ile de kus benim annemi de sevmemiş bir hafta oraya gitmedik diye hem bana hem oğluna küstü hatta oğluna whatshaptan küfür edip sen git cici annenle karının koynunda kal ve anlamadığım küfür yazmış sok oldum

annen eski eşimin annesi kayınvalidesi ile de kus benim annemi de sevmemiş bir hafta oraya gitmedik diye hem bana hem oğluna küstü hatta oğluna whatshaptan küfür edip sen git cici annenle karının koynunda kal ve anlamadığım küfür yazmış sok oldum
:oha:Senin ki tehlikesi az CANım alttan yürütememiş . Normalde oğluna Güler Güler senin ağzına tükürür. Kıskançlıktan ölür mü ki :silah:

:oha:Senin ki tehlikesi az CANım alttan yürütememiş . Normalde oğluna Güler Güler senin ağzına tükürür. Kıskançlıktan ölür mü ki :silah:
ben gördüm yanlışlıkla eşimin whatsahapinda yoksa o da ben yokken sürekli eşimi doldurur esim varken sebi kızım gibi severim der o yokken turlu türlü laf sokar sadece bana değil anneme de evli iken kendimi aralarına giren kuma gibi hissettim param pulum olmasına ve eşime aileler arasında mesafe koyalım o da öyle derdi yuvamız olsun dememe rağmen ilk günden başladılar evin altında yasa oğlumuz gitmesin uzaklara falan ki burda da önemli olan erkek denge kurması gereken oydu.

Eşiniz tuhaf
Bir psikolojiye girmiş eger boşanmaya niyetiniz yoksa bence geri adim atmiş gibi göŕunün biraz caba gerek yani aranizi düzeltmeyw bakin anneme gidicem dediginde sizde gidin ama böyle tatli tatli yani özlüyorum seni zaten birakmam vs takilin ordada cay kahve muhabbet ilgiyi kendinize cekin yani farkli bir ev bile olsa sizinle paylasimini arttirin ama bunu özveriyle sabirla yapmalisiniz ...ben bi program izlemistim yabanci bir beyin uzmani ters beyin gibi biaeyden bahsetmisti yani mesela bazi kişilere hadi markete gidelim desen gitmezmis ama sen hazirlanip ben markete gidiyorum sen gelmezsin buyuk ihtimal dersen yoo gelirim dermis ...özellijle erkeklerde...
tabiki çaba gösterdim hiç ses etmedim gittim oturdum hiç bir lafları na cevap vermedim sakin kaldım ama baktım ki bi tek çaba gösteren yine ben bişey demedikce eşim arttirmaya başladı daha çok gitmeye başladı nasıl olsa ses etmiyor diye yani

Ne yaptıysam olmadı benim istediğimi hiç yapmadı bi kere yemeğe gitsek disariya .dönüşte oraya uğradık burnumdan getirdi falan çok uzuluyorum

ben gördüm yanlışlıkla eşimin whatsahapinda yoksa o da ben yokken sürekli eşimi doldurur esim varken sebi kızım gibi severim der o yokken turlu türlü laf sokar sadece bana değil anneme de evli iken kendimi aralarına giren kuma gibi hissettim param pulum olmasına ve eşime aileler arasında mesafe koyalım o da öyle derdi yuvamız olsun dememe rağmen ilk günden başladılar evin altında yasa oğlumuz gitmesin uzaklara falan ki burda da önemli olan erkek denge kurması gereken oydu.
Yeni bir konu açın isterseniz kendiniz için

Ah babalar, can ciğer babalar .

Gölgeleri yeter be ..

Allah herkesin anasına babasına hayırlı güzel ömür versin başlarımızdan eksik etmesinler ..

Eşinde bikere sahiplenme duygusu yok bence burası benim evim diye sahiplenmemiş hala annesinin evinde yaşadığını sanıyor galiba ya böyle anneci erkekleri anlamıyorum hadi annemlere gidelim desen kırk dereden su getirirler kendi analarının evindende çıkmazlar bence agırlıgını koy gidiyorsan git beni peşinde sürükleme de öyle koca ha evde olmuş hada olmamış bacım Allah sabır versin

Annesiyle çok yakın oturuyoruz her akşam geceye kadar orda durmak istiyor birlikte bi yere gitmiyor evde olsak ilgi göstermiyo sadece annesi ni istiyor bi gün gitmeyelim desem kavga küfür bu ev annemin her şeye hakkı var o ne derse o annemin istediği gibi olacak diyor sürekli böyle şeyler
Doktorlar göbek bağını kesmeyi unutmuş heralde:işsiz:

Kendiai gidip gelsin siz de arkadaşlarınızla buluşup görüşün, evde film keyfi yapın, beklentiye girmeyin,baskı yapmayın,karışmayın. şayet ayrılmayacaksanız. Zamanınızı kendinize ayırın, kendinizle ilgilenin.
Yazık niye evlendi ki kızcağız.valla sinir oluyorum böyle erkeklere.yok anasıda mı demiyor kalk oğlum evine git karınla vakit geçir diye

Çok üzüldüm ama yola gelmesi zor göründü bana. Sevgisinden emin misiniz 2 yılda nasıl bu hale geldiniz?

Onu umursamadan yaşasan sen de onu takmasan hizmetini yapmasan.. mesela yemek yap ama önüne getirme. Kendine çay demle ona sorma git başka odada iç. Kendi hayatını yaşa. Eve geldiğinde seni bulamasın arkadşlarınla akrabalarınla takıl. Evde olduğu zamanda üzerine düşme kendi kendine müzik aç dinle dans et bilgisayarda takıl video izle gül kitap oku yani onsuz yaşam alanın olsun. Bunları da rol olsun diye yapma rutinin bu olsun böyle yaşamaya başla kös kös gözün yolda anasından gelmesi için yolunu gözleme. İlgi dilenmek en sevmediğim şeydir allah kimseyi imtihan etmesin. Kendi kendine mutlu olduğunu ona ihtiyacın olmadığını görse belllllki aklı başına gelir kaybetme korkusu falan olur ? Aaa bu kadın mutlu der bi afallar? Totosu çok kalkmış zira. Ben olsam böyle bir kadın dikkatimi çekerdi ne bileyim :KK43: Allah yardımcın olsun canım. Umarım sana layık olabilir adam olamamış koca kişisi

Malesef gelmedi geleceğini de sanmıyorum gideceğim bende :cry:

Merhaba canım, diğer konunu da az çok hatırlıyorum, meslektaşımsın ayrıca bi dikkatimi çekmiştin.

Bence eşin bu ilişkiyi idrak edemedi, sen çabalıyosun ama neye çabalıyorsun ahh. Evlilik bu değil kuzucum, babanın dediği gibi sizin şu an göklerde olmalıydınız, aşk böceği olmalıydınız.

Mesleğin elinde, 2 aylık böyle ilgisiz bi evlilik evlilik bile değil inan. Kendine gel, sen kendine saygı duymazsan kimse saygı duymaz sana.

Kocana gerekli herşeyi söylemişsiniz, artık sana düşen belli, akıllanır düzelirse amenna denersin, yoksa sen yoluna bak.

Sevgilerle..

Geldim baba evine ... o kadar ağır ki belki de Evimi son gorusumdu hala ses soluk yok kabullenemiyorum hazmedemiyorum hiç sevmemis beni demek ki

Back
X